1942
-
Dexantreal #462 Jó ötlet....én támogatom -
#461 ha kész a honlap sztem a bannerben is fellehetne tüntetni... -
Dexantreal #460 Jah amúgy javasolnék az oldal alá majd valami ütős kis zenét...nemtom, csak egy tipp pusztán, semmi több. -
gstup #459 Sziasztok!
Második szezonomat játszom és lefagy az edzéseknél állandóan,de a meccsnél nem.Még csak előszezon van.Esetleg vlmi javaslat? -
Dexantreal #458 Hogy kell saját kreált csapatnál kitenni az alap rostert, amit a gép betesz általában - mert,ha jól figyeltem, akkor betesz, amit ő jónak lát - és a saját kreált játékosokat oda rakni? Free Agents-ként kreálom meg a pléjöröket, de akkoris nem találtam ott eddig:S... -
#457 köszi:D
© Dexantreal: köszi neked is:) -
#456 nagyon jó lett a dizájn,tetszik -
Dexantreal #455 egész jó már így is -
Thanatos #454 nehéz döntés lehetett :P -
#453 HAMAROSAN ELKÉSZÜL A HONLAP... ADDIG IS, ITT A LINK-JE!!!! -
#452 köszi! 2 után megyek... aztán megpróbálom valahogy kibirni:) -
Dexantreal #451 Kitartás a fogorvosnál. Remélem nem húzzák ki:S....bár,ha ennyire fáj... -
#450 msn:[email protected]
Csapat ,mi van még melyik maradt ? -
#449 nah és akkor kéne két segéd: az egyik Dexantreal és a másik én Avengirre gondoltam...és mi hárman rendszerezhetnénk a jelentkezőket, a honlappal foglalkoznánk ésatöbbi ésatöbbi... Nos Avengir vállalod? -
#448 nah... van egy jó hírem: a honlap design részével már majdnem kész vagyok! Még ma mindenképp befejezem... de ezzel szemben rohadt ideges is vagyok a fogorvos miatt:( -
#447 Sikerült eldöntenem, hogy a Coltsal fogok játszani -
#446 rendben felőlem lehetsz...
csak kérlek benneteket, hogy még várjatok, mert rohadtul fáj a fogam:( ma megyek fogorvoshoz és utána (ha jól vagyok) nekiállok a honlapnak -
#445 46108 szavaztak arra hogy bekerüljek a pro bowlba míg a második legtöbb 37774 -
Tutilevi #444 superstar módban nem ,de pont ez a lényeg: mivel te egyy játékost alakítasz még jó hogy nincs beleszólásod a dolgok menetébe. Amúgy sima játékban v franchise módban te választasz. -
#443 de a meccsen mindig a gép választja ki a taktikát, én nem választhatok? -
Tutilevi #442 1: attól hogy a traningen más látszik attól még a te statjaid javulnak,csak futóként mindig futóplayt jácc. Jó trükk pl. hogy a védelmet elküldöd balra te meg jobbrafutást jáccol. 2: a sorrended a my computer/depth chartban manipulálhatod -
#441 azt hol kell? :) -
#440 cseréld be magad :) -
#439 de hol tudok edzeni? :) van a training de ott is mindig az 1. számu HB játszik :D -
Dexantreal #438 sok fárasztó edzés árán -
#437 Én a Steelers-nél vagyok HB de a meccseken sose vagyok kezdő :( hogy tudom beverekedni magam a kezdőbe? -
#436 http://forums.tenyardtorrents.com/
Regisztrálj ide. NFL Films topicba vannak superbowl meccsek elég réglől is. És elég sok preseason meccset is kiraknak ;) -
Dexantreal #435 sok van...majd a honlap elkészül,akkor megnézheted mi a foglalt és mi nem
mike: nem lehetek valami segéd admin,vagy ilyesmi majd a honlapodon? -
#434 MSN: [email protected]
Csapat? mi van még? -
Dexantreal #433 Akkor megvan mindenki...de kérlek benneteket,h msn cím,vagy mail címet tüntessétek fel és a választott csapatot -
#432 én is jelentkeznék ha lehet... :D -
Dexantreal #431 Aha, asszem van még2hely...ha időközbe nem nyúlták le -
#430 sztem youtube-n vannak... -
#429 jelentkezhetek a bajnokságra? -
#428 nem tudna valaki segiteni honnan tudok leszedni match videokat superbowl érdekelne igazán köszi -
#427 nem a villogáson van a lényeg... de mindegy, megtartom ezt:) -
Dexantreal #426 észrevehetőbb -
#425 miért jó ha villog? spec engem zavar kicsit:D -
#424 megyek játszani egy meccset...a honlapot egyelőre hagyom... nem oskáig jutottam mert nagyon fájt a fejem, de mostmár nincs kedvem azzal vacakolni:) amúgy mien a logóm/avatarom?:) -
#423 :DDDDDDDDD