1942
  • Dexantreal
    Jó ötlet....én támogatom
  • LasDen #461
    ha kész a honlap sztem a bannerben is fellehetne tüntetni...
  • Dexantreal
    Jah amúgy javasolnék az oldal alá majd valami ütős kis zenét...nemtom, csak egy tipp pusztán, semmi több.
  • gstup
    Sziasztok!

Második szezonomat játszom és lefagy az edzéseknél állandóan,de a meccsnél nem.Még csak előszezon van.Esetleg vlmi javaslat?
  • Dexantreal
    Hogy kell saját kreált csapatnál kitenni az alap rostert, amit a gép betesz általában - mert,ha jól figyeltem, akkor betesz, amit ő jónak lát - és a saját kreált játékosokat oda rakni? Free Agents-ként kreálom meg a pléjöröket, de akkoris nem találtam ott eddig:S...
  • mike0013
    köszi:D
    © Dexantreal: köszi neked is:)
  • 9csöves9
    nagyon jó lett a dizájn,tetszik
  • Dexantreal
    egész jó már így is
  • Thanatos
    nehéz döntés lehetett :P
  • mike0013
    HAMAROSAN ELKÉSZÜL A HONLAP... ADDIG IS, ITT A LINK-JE!!!!
  • mike0013
    köszi! 2 után megyek... aztán megpróbálom valahogy kibirni:)
  • Dexantreal
    Kitartás a fogorvosnál. Remélem nem húzzák ki:S....bár,ha ennyire fáj...
  • teddymac
    msn:[email protected]
    Csapat ,mi van még melyik maradt ?
  • mike0013
    nah és akkor kéne két segéd: az egyik Dexantreal és a másik én Avengirre gondoltam...és mi hárman rendszerezhetnénk a jelentkezőket, a honlappal foglalkoznánk ésatöbbi ésatöbbi... Nos Avengir vállalod?
  • mike0013
    nah... van egy jó hírem: a honlap design részével már majdnem kész vagyok! Még ma mindenképp befejezem... de ezzel szemben rohadt ideges is vagyok a fogorvos miatt:(
  • avengir
    Sikerült eldöntenem, hogy a Coltsal fogok játszani
  • mike0013
    rendben felőlem lehetsz...
    csak kérlek benneteket, hogy még várjatok, mert rohadtul fáj a fogam:( ma megyek fogorvoshoz és utána (ha jól vagyok) nekiállok a honlapnak
  • Attila8805
    46108 szavaztak arra hogy bekerüljek a pro bowlba míg a második legtöbb 37774
  • Tutilevi
    superstar módban nem ,de pont ez a lényeg: mivel te egyy játékost alakítasz még jó hogy nincs beleszólásod a dolgok menetébe. Amúgy sima játékban v franchise módban te választasz.
  • Max23
    de a meccsen mindig a gép választja ki a taktikát, én nem választhatok?
  • Tutilevi
    1: attól hogy a traningen más látszik attól még a te statjaid javulnak,csak futóként mindig futóplayt jácc. Jó trükk pl. hogy a védelmet elküldöd balra te meg jobbrafutást jáccol. 2: a sorrended a my computer/depth chartban manipulálhatod
  • Max23
    azt hol kell? :)
  • Spy Hun
    cseréld be magad :)
  • Max23
    de hol tudok edzeni? :) van a training de ott is mindig az 1. számu HB játszik :D
  • Dexantreal
    sok fárasztó edzés árán
  • Max23
    Én a Steelers-nél vagyok HB de a meccseken sose vagyok kezdő :( hogy tudom beverekedni magam a kezdőbe?
  • Spy Hun
    http://forums.tenyardtorrents.com/

Regisztrálj ide. NFL Films topicba vannak superbowl meccsek elég réglől is. És elég sok preseason meccset is kiraknak ;)
  • Dexantreal
    sok van...majd a honlap elkészül,akkor megnézheted mi a foglalt és mi nem

mike: nem lehetek valami segéd admin,vagy ilyesmi majd a honlapodon?
  • LasDen #434
    MSN: [email protected]
    Csapat? mi van még?
  • Dexantreal
    Akkor megvan mindenki...de kérlek benneteket,h msn cím,vagy mail címet tüntessétek fel és a választott csapatot
  • LasDen #432
    én is jelentkeznék ha lehet... :D
  • Dexantreal
    Aha, asszem van még2hely...ha időközbe nem nyúlták le
  • LasDen #430
    sztem youtube-n vannak...
  • teddymac
    jelentkezhetek a bajnokságra?
  • teddymac
    nem tudna valaki segiteni honnan tudok leszedni match videokat superbowl érdekelne igazán köszi
  • mike0013
    nem a villogáson van a lényeg... de mindegy, megtartom ezt:)
  • Dexantreal
    észrevehetőbb
  • Bucser
    miért jó ha villog? spec engem zavar kicsit:D
  • mike0013
    megyek játszani egy meccset...a honlapot egyelőre hagyom... nem oskáig jutottam mert nagyon fájt a fejem, de mostmár nincs kedvem azzal vacakolni:) amúgy mien a logóm/avatarom?:)
  • mike0013
    :DDDDDDDDD