Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megunhatatlan számomra 😊 már a 6. bladeremet csinálom 😄

fasza, még closed betan toltam és nincs meg az accom

mármint megvan csak le van tiltva v nem tom

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

jó még a game ?
lvl 21 es karim van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
olyan mint egy dungeon (eod,darkness,temple B1F,map part,runia statinon) csak ez eddig krv ritka volt,haveromnak 1 db esett,megnéztem,fain item,és remek csodálatos droppokat dob,most meg irják hogy urinában lehet venni kemény 5 milláért 1 db-t, uh >.<

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

valaki nem tudja véletlenül h ez a b2f part 1-es notice pontosan mit jelent?..... mer már baromi kíváncsi vagyok..
Doomista
bocs a 2 üziért,szrxk a net.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
áh nekem még 10 lv. -.-
rakd fel valami más rándá helyre,pl az sg-s lépfeltöltö oldalra.
raz,én ugy tudom hogy van,és slottos ékszereket dob.

Doomista
áh nekem még 10 lv. -.-
rakd fel valami más rándá helyre,pl az sg-s lépfeltöltö oldalra.

aki meg akarja nézni, az simán megnézi 😊

Imagehack szarakszik, kepfeltoltesröl nem lehet idelinkelni. Mi ez te -.-

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

http://img412.imageshack.us/img412/951/cabalver120807121011250fo9.jpg

Utálom, hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólást -.-

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

De rég írtam már ide is 😛 Az új hely eléggé sci-fi style. Nagyon tetszik nekem. Dobok egy sreent.

ohh értem 😊 kössz megprobálok beszerezni ilyet hátha jobban megy majd a játék 😊

semmi különös nem kell hozzá! nekem olyan lvl 43-44 körül tudtam felvenni a full adeptes setet

Amugy ez az adeptes cuccot mikortól lehet és mi kell hozzá ?:S

max lvl attól függ h mennyit játszol....sztem az az egy év most már van másfél is
de sztem csak aktív játék mellett
Amugy én force shielder vagyo kteccik nem egy villám karakter de videokat nézve ez tetszett legjobban nagyon tetszik a magas szintû pajzs😄 azt is elérném szívesen😊

Amugy szerintetek mxlvl mennyi idõ?😊 1 év?

ha csak meg akarod tapasztalni h pl milyen a g.master skilled akkor baromi gyorsan megleszel...(kb 1 hónap aktív játék)....
Ha viszont el is akarsz valamit érni a játékban akkor a dualtrans kb fél év(szerintem)...Normális és arányos tempóban persze...
De ha lesz tényleg új rank akkro sztem nem is lesz olyan játékos aki teljesen maxos lesz...
Szal elég széles a skála erõben....
Fejlõdni azt tudsz...az nem nagy tudomány...úgyhogy meg tudsz nézni mident ha szánsz rá egy kis idõt..😊
És akkor 43 után nagyon lassul ?😊 Vagy azért nem olyan vészes de amugy két quest után nem megy lejebb magasabb szinten nem?

a skill is majd gyorsabb lesz, ha már fel tudod venni az adeptes cuccoakat 😊

lvl 43 után csak 2 questet ad lvl upoknál, a többit össze kell farmolnod 😊

Mennyi idõ lehet elérni itt olyan 90 et mert eddig nagyon gyorsan fejlõdöm 2 nap a 31 lvl nagyon sokat lassul a késöbbiekben vagy ez nem lassul csak a skillek ?:S

LS 3. részébe van egy boss egy centaur amit nem lehet stunnolni se semmi és elég szépeket csap 😊
MF be meg nincs is boss 😄

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Hi!!
Nekem egy olyan kérdésem lenne h ugy most max 5 buff lehet egy katrin na most ha jönnek az új buffok lesz valami növelés a magadra rakható buffoknál szal emelik ezt a bizonyos 5-ös számot??
Elöre is köszike

cabal:[Mars - server] - [AVENGERS - klán] - m3ssor Lv.90+ Blader

Doomista
Forgotten Ruin 95 lv. - van több boss (kutyuli,quest scorpio,scorpio,madár)
lakeside 110 lv. - egy krva erõs boss 1 db (fõboss.valami bika,vagy mi)
mutant forest 125 lv. - mégerõsebb boss 1 db (valami fõboss izéség lehet)

Hol van boss?

kicsit furán fogalmaztam .D nah szoval egy vastag hosszu csikon elkezd futni egy piros izé nah és a vastag csikon függölegesen van 2 fehér vékony csik az elsö után kell a skillt nyomni
nah ha már senkisem ismeri a Combo t elmondom : benyomjátok a combot a szörny alatt avgy a képernyö közepén megjelenik egy csik ha az eléri az utolso csikot nyomni kel legy skillt (mielött véget és) és ez mindig ujra és ujra.... ebben az a jó hogy nem lessz miss mindegyik skill eltalálja a szörnyet . (általában boss nál vagy pvp ben használják)
JP Forever
Én sem tudom használni a combot. Help valaki..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Mondja el valaki pls hogy kell használni mert nekem kiirja combo start de nem történik semmi:S

lvl 10tõl

COMBOKAT mikortol lehet csinálni?

Doomista
az uj skillek buffok krvjol fognak jönni,mutant forest (125),meg 140 lvsl nemtommilyennevümap nagyon erösek,odamár jo lenne pár erösebb skil mint a gmaster,meg több értéket ado,levono buff,sokat segitenének...meg lakere is...szaljolennehamihamarébbkijönnénekvégreazisteninekje

Uhh...na az jó lesz ha lesz új rank... Bár az a baj h nekem trans után rank up-hoz 197 sup kell...ami kizért hogy halandó életem során elérhetõ lenneXD
Viszont ez az új combó rendszer....meg ez a teljesen új skillrendszer biztos h nagyon sok új taktikát és izgalmat visz majd a játékba...
Ami persze így is jó...de sztem már kicsit uncsi...vagyis az h ilyen kevés most a skill... De így az újakkal már tökéletes lesz...
ja és errõl a comborol is irhatna valaki:S kössz

HELLLO

segítség kellene tapasztalt emberektõl most kezdem és két kari között gondolkodom : FORCE SHIELDER ÉS WIZARD légyszíves valaki irjon egy rövidebb hosszabb leirást a karakterekrõl hogy mit hogyan és mi milyen kössz.

Doomista
az uj rankban lévö skillek szrtm iszonyat drágák lesznek !

Doomista
áh ugyan,magicon példul bladernek 100+osok vannak,transhoz is 100 valamennyi kell,csak pár tízzel lesz több,de ez akkoris geciség xD
és még lassabban is fog menni mint compirol transira xD

Új rank? oO
A trans után 199 sup kell a köv rankhoz vagyis úgy emléxem.. sose lesz meg az a rank 😄

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Doomista
nah azért 😛
és azt tudod e hogy mennyi points kell majd az uj rankhoz?

de mondtak azt is hogy jon uj rank de nem cska uj rank jon
novelik a combo szintjet erositik a bm1-2-t meg az aurat is
pl lv3s combonal bm+auraval lehet combozni es valami finisher mozdulat is belesz mar rakva ha befejezted a combot nagyon sokat valtoztattnak 😊

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Doomista
De várjunk csak...elvileg nem kapjuk ezeket meg mind...csak a completer skilleket + még az elötti pár db skillt/buffot.mert itt van még egy accomplished rank is,vagy akkor uj rankot is kapunk ?? errõl nem volt szo...

Doomista
nemhiába mindenki az uj skilleket várja leginkább 😊

JP Forever
Nekem 2 lvl és new map!!😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Úhh! Fasza! Ezek hanyas szinttõl lesznek? nincs info róla?

Hát még nem számoltam meg de ha valaki nem tudná akkro itt egy lista...
(Bár félig meddig koreai)...de ezek lesznek a zúj skillek

http://img230.imageshack.us/my.php?image=newskillsarchivexs8.jpg
56 új skill?

Mázlista....nekem még 26 lvl az új map... Na de ha jönnek az új skillek...
Amúgy tök jó h ez az upgrade a comp skillekrõl híresült el...
Valójában viszont kasztonként 56-12 új skill lesz
Én pl(WA) 12-t kapok... XD
Doomista
áhhh very nice ez az update,de én viszont a completer skilleket akarom már ...! 10 lvl és new map,ismét van miért küzdeni😊