Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mármint megvan csak le van tiltva v nem tom
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lvl 21 es karim van 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
rakd fel valami más rándá helyre,pl az sg-s lépfeltöltö oldalra.
raz,én ugy tudom hogy van,és slottos ékszereket dob.
rakd fel valami más rándá helyre,pl az sg-s lépfeltöltö oldalra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Utálom, hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólást -.-
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
de sztem csak aktív játék mellett
Ha viszont el is akarsz valamit érni a játékban akkor a dualtrans kb fél év(szerintem)...Normális és arányos tempóban persze...
De ha lesz tényleg új rank akkro sztem nem is lesz olyan játékos aki teljesen maxos lesz...
Szal elég széles a skála erõben....
Fejlõdni azt tudsz...az nem nagy tudomány...úgyhogy meg tudsz nézni mident ha szánsz rá egy kis idõt..😊
MF be meg nincs is boss 😄
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Nekem egy olyan kérdésem lenne h ugy most max 5 buff lehet egy katrin na most ha jönnek az új buffok lesz valami növelés a magadra rakható buffoknál szal emelik ezt a bizonyos 5-ös számot??
Elöre is köszike
cabal:[Mars - server] - [AVENGERS - klán] - m3ssor Lv.90+ Blader
lakeside 110 lv. - egy krva erõs boss 1 db (fõboss.valami bika,vagy mi)
mutant forest 125 lv. - mégerõsebb boss 1 db (valami fõboss izéség lehet)
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Viszont ez az új combó rendszer....meg ez a teljesen új skillrendszer biztos h nagyon sok új taktikát és izgalmat visz majd a játékba...
Ami persze így is jó...de sztem már kicsit uncsi...vagyis az h ilyen kevés most a skill... De így az újakkal már tökéletes lesz...
segítség kellene tapasztalt emberektõl most kezdem és két kari között gondolkodom : FORCE SHIELDER ÉS WIZARD légyszíves valaki irjon egy rövidebb hosszabb leirást a karakterekrõl hogy mit hogyan és mi milyen kössz.
és még lassabban is fog menni mint compirol transira xD
A trans után 199 sup kell a köv rankhoz vagyis úgy emléxem.. sose lesz meg az a rank 😄
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
és azt tudod e hogy mennyi points kell majd az uj rankhoz?
novelik a combo szintjet erositik a bm1-2-t meg az aurat is
pl lv3s combonal bm+auraval lehet combozni es valami finisher mozdulat is belesz mar rakva ha befejezted a combot nagyon sokat valtoztattnak 😊
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
(Bár félig meddig koreai)...de ezek lesznek a zúj skillek
http://img230.imageshack.us/my.php?image=newskillsarchivexs8.jpg
Amúgy tök jó h ez az upgrade a comp skillekrõl híresült el...
Valójában viszont kasztonként 56-12 új skill lesz
Én pl(WA) 12-t kapok... XD