Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hogy miért harcstílus? Vegyük az FS-t, amit kétféleképpen fejleszthetsz. Vagy PvE-re gyúrod ki, ekkor a Sword skillekre támaszkodsz, vagy PvP-re, ilyenkor a Cannonokat használod csak. Ez számomra 2 különbözõ stílus, ezt WoW-ba hol csinálod meg? Odamegy a Mage és lekardoz mindenkit? Blader PvP: van vagy 3 féle combo ami létezik PvPre, a legjobb az amiben egyszer használod a Gm skillt és csakis a legvégén, azt nem mondom meg miért, mert buta vagy és nem értenéd meg. Itt statok alapján fejleszted a Char-od, mindegyik másra ad, minden kasztnál máshogyan számolva.
És fogadd meg Marketing tanácsát, nyugodtan menj WoW fórumra vonaglani még segítek is http://www.worldofwarcraft.hu senki nem kíváncsi rád én meg fõleg nem, szal itt lezártam veled a kommunikációt. Szerencsére mindenki tudja, hogy csak hülyeségeket tudsz mondani, így nem hallgatnak rád, csak kiröhögnek egy szánalmas, feltûnési viszketegésgben szenvedõ, az emberi fajra szégyent hozó emberi egyedet ha eléred a szintjét. Tudod egy fórumon segíteni szokás (kivéve ha offtopic), de te itt csak flamelni tudsz meg fikázni.
Secter: ha nem tudsz választani így, akkor sehogy se 😛 Én nem tudom eldönteni neked mihez van kedved.
Marketing te ki vagy nálunk?
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Razuel nem tom minek írogatsz ide...senki nem bírja a képedet...nemtom minek szarozod itt le a cabalt,inkább menj a wow-os fórumokba és ott istenítsd a hülye wow-odat.......
Azzal meg vitatkoznék, hogy sok mindentõl függ ez a játék.. csak cucc meg rank kell a szint az nem is annyira lényeg 130-40 körül már bedarálhatsz bárkit ha jó cuccaid vannak és megvan a dual trans..
jó cuccok meg mik? Az amp.. ennyit errõl
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Ahogy észreveszem kicsit nagyonis lea karod egyszerûsíteni a dolgokat: idézem: "ebben a gameban AZ A LÉNYEG, hogy..." Hát sztem ebben a jétékban nincs ilyen h "az a lényeg"...mivel itt kurva sok midnen számít ám a nyeréshez...és ez amit a 2. GM lenyomásáról mondtál ez írtó nagy butaság...
MarketingMan: elmondanám, hogy marson nagyobb kockák vannak mint mercen.. még itt is beszéltünk rólla, hogy nállunk már tele volt a piac mithril cuccokkal nállatok még alig volt pár..
Egyébként nekem bladerem volt és 4 skillt használtam és asszem 5 skill volt egy combo sorozat így 2 gmast skill el tudott menni és aki a 2. GM skillt bírta az igenigen kemény volt.. FA-nak esélye nem volt aki komolyabb fenyegetés volt az a WA, BL, WI.. ennyi.. ebbe a gameba az a lényeg, hogy ki tudja hamarabb elnyomni a 2. GM skilljét
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
klassz jelenti a foglalkozását...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A combóról meg nem hülyeség amit mondtam(pláne FA ellen nem), mert lehet h berakod a 3-4 skillt, de nem mindig ugyanazokat nyomod el ugyanolyan sorrendben(legalábbis én nem így játszok), meg sok kari ellen sztem kevés is ha csak egy combo-bar-od van...na de mindegy te biztos sokkal nagyobb PRO vagy szal nem vitatkozom veled...😉
B2F-rõl meg annyit h te Mars-os voltál én meg Mercury-s vagyok szóval egy csöppet mások a méretek és az erõviszonyok... Felõlem leugathatsz, mint ahogy azt korábban is tetted másokkal, de elég ha megnézed az offical-on a statisztikákat...
Mars-on sztem alig lehetne összeszedni egy épkézláb party-t b2f-re, nálunk viszont van bõven választék..de ez az én véleményem...
B2F-et meg kizárt hogy 4en végigvitték már.. max az elsõ részét de hogy teljesen végigvigyék 4en az kizárt.. Bár nem tudom, hogy mi megy mostanába már egy jóideje nem játszottam, de régen mondta is egy S9es csávó, hogy még õk se tudták végigvinni pedig õk a top 1. k
Amit mondtál a comboról az hülyeség.. kiválasztassz 3-4 skillt felhúzod a megfelelõ szintre és azokat nyomogatod..
"Itt a harcosok nem faj szerint vannak megkülönböztetve, hanem a játék elején kiválasztott harci irányzat szerint." WoWba is ki lehet választani, hogy milyen "harcstílussal" (szóvak kaszttal) akarsz lenni..
harcstílus: pl te bottal harcolsz én meg karddal..
kaszt: hát ezt nem igazán tudom megfogalmazni mondjál rá valami okosat..
Regards,
Games-Masters.com"
Eddig tartott az event,vagy még lesz ?
Ujévi event lesz vagy nem ?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Itt a harcosok nem faj szerint vannak megkülönböztetve, hanem a játék elején kiválasztott harci irányzat szerint....(O)(O)...milyen meglepõ mi?..
Ami meg a skillhúzást...cuccokat....szintet...és hasonlókat illeti, ez a játék nem hekre vagy hónapokra, hanem évek távlatába lett kitalálva...
A B2F-et meg már számtalanszor végigvitték, számtalan klán tagjai... Nem egy nagy mûvészet..sõt...igazából semmi..csak kell a 4 fõs brigádba valaki akinek 900-950 körül van a def-je, hegy legyen aki terel... De amúgy lehet h még kevesebb is megteszi...
A combo meg egyáltalán nem olyan egyszerû mint hiszed, mert hiába számolod ki cool time, meg sorrend szerint, az állandó támadóskilljeid mindig különbözõ pozíciókban más sorrendben kell haználnod(legalábbis warriornál)....
Na ennyi
És Amphilion RULEZ...:XDDDDD
Túl egyszerû a wow értem.. és ez nem? Bár végülis eltalálni a combo csíkot tényleg nagyon nehéz.. meg skillt húzni is.. 😄
Szted az archer, blader, mage, warrior az mi? Mert ugyebár nem kaszt..
Hányszor jártál már a marson, hogy ilyen biztos kijelentéseket teszel? 😄
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Iri de te még mindíg nem tudtál válaszolni a kérdésemre.. nekem van igazam és most megpróbálsz terelni.. pff ennyit róllad
Secter, mind a 2 skill rankot fel kell húznod maxra.
Elhiheted, hogy többet értek ehhez a játékhoz mint te, sõtt még a számítógépekhez is szóval pls ne nekem magyarázz xD
B2f et meg nemhiszem, hogy végigvittétek, bár nemtom 7es groupba már talán de 4en kizárt.. egyébként még mindíg nem válaszoltál.. szted miben jobb ez a játék mint a wow? Hmm? Ezt mondom én hülye vagy csak a pofád nagy a 140+os szarrá farmolt kariddal és még csak nem is értessz hozzá..
Doom nem adom oda mert már eladtam 😊
Lenssver: Hát ez érdekes. Nálunk senkinek nincs ilyen hibája. Talán a GameGuard akad be nálad az IP-d miatt, az szokott baszakodni. Tedd újra az egész windowst formattal, ha nem oldja meg, írj mailt a GM-eknek.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Nagy pvp-k.. nyomod a combot és reménykedsz hogy makkod lesz
Guild war.. ha egy kissebb csapat összegyûlik mi lesz ott szerinted? Mert war az nemigen.. lagg lesz nem is kicsi..
Mást ezen kívül nem igen lehet csinálni jah de bocs még ottvan b2f az is milyen jó már még senki se tudta végigvinni b2f et akkor meg minek van?
WoWba legalább nem úgy adnak ki patcheket, hogy több kárt okoz mint hasznot.. a fasza eventekrõl ne is beszéljek milyen jól sikerült már a tökös geci event. Ha már futásról is szó volt szted itt mit csinálsz? Szaladj el UG végéig meg vissza fort ruina végére aztán tedd meg még 2-3 ezt az utat és semmit se kapsz a questért húha azatán a fasza.. Igazából én ott untam meg ezt a szart, hogy egyfolytába csak grind grind grind és ennyi nem volt semmi újítás ami volt is azis bugos volt így hát abbahagytam
Egyébként meg az se pár hónapos játék, mert a t6os settek is mikor kijöttek már és még alig van pár ember akinek megvan a full set.. pedig van pár wow player.. -.-
Ott legalább el lehet ütni az idõt.. és ott meg már a tudás is számít nem úgy van mint itt hogy csak a combo csíkra figyelsz összeállítasz egy jó makrót aztán aki hamarabb nyomkod meg makkja van a crittel az nyer.. -.-
KM= sosem hülyéztem öket,tisztelet.
Hát majd lesz egy GW,az dönti el ki a jobb,nem a honour 😛😄
Secter olvasd el a 2997es hozzászólásomat és választ kapsz a kérdésedre.
Aztán doom, most van 6M honorunk és ehhez adj még hozzá 700k-t, mert finics barátom még nem jöttát, mert hozza azokat akik még nem jöttek fel 😛
Hunterzbe egy pöcs gyerek van,Shaden...
Ez a szaggatás meg, néha ha felhozom asztalról nekem is szaggat, olyankor újra kell índítanom a gépet, de amúgy simán fut. Igaz MMORPG-hez kötelezõ a min. 2GB RAM, teljesen mind1, hogy mennyire putris maga a játék.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Most raktam fel a játékot, és ahogy megcsináltam egy karaktert és belépek a játékba, nagyon laggol. Nem tudjátok miért lehet ez? A gépnek simán birnia kéne.
Köszi a válaszokat!
néha a szavas válaszok az egyszerûbbek xD
hallom egyesült 3 klán ? hogyis volt ez , erö mesélj nekem...
Craft: a ruhát, vmint az ékszereket a legegyszerûbb húzni, de rengeteg pénzbe is kerül tehát az elején nem lesz nyereséges. A késõbbiekben vissza hozza az árát.