7396
Cabal Online
  • Absint
    Hello

Az a problémám támadt hogy van egy lvl 11 Warriorom amikor upgrade-olni kell a kesztyüt akkor a pros upgrade követ megszerzem de a kesztyü hol található? Már kb 2órája gyilkolom azokat a fehér ollós izéket amiket ir de kesztyüt nem kapok:s Tudna valaki segiteni?
    Ja és a lvl3mas Wizardomnál is ez a probléma van.
  • Adam69852
    mind2re szügsége van... fejleszd egyszerre egy rankup ilyen egy olyan...

gaborvok: asszem gportal.hu/darksite
  • Kicsikiraly
    egy force bladernek mire érdemes inkább skilleznie? magic vagy sword?
  • JP Forever
    Aki merciryn van nem tudna valaki kölcsön adni?? Az új skillekre kéne!! Nagyon nagyon megköszönném.
  • JP Forever
    De ugye ez hogy mindneki vagyis sokan többek közt én is kaptam rnak pot n4m átmeneti??
  • Kicsikiraly
    To all Cabal players,

We apologize for the long down time that occurred today. Therefore for this inconvenience, the GM team would like to compensate the loss and reward our players with the following:

Premium users will be added an extra premium day to their package
    Silver players will be credited with two extra silver days
    Free account users will benefit a premium day

These offers will be supplied on Sunday the 2nd of March 2008.

Thanks for your patience.
    Games-masters.com

és minden free acc kap egy ingyen premium napot márc. másodikán :)

• JP Forever
    Gyáááá mindneki kapott egy rank upot !!!
  • gaborvok
    Valaki nem tudja a Deven beastosok Honlapjának a cimét??
  • gaborvok
    Nálam tölt valamit.. rem hamar lejön ...am nincs nagy Bug?
  • Doomista
    fene,én csak holnap délután vgy este lesz idöm e2vel tolni,addig kikell birnom,istenem segits hogy kibirjam ! végén még beráok oszt elmék netcaféba feldobom oszt onnét tolom ma roflmao xD
  • JP Forever
    már rég nyomjuk lényegtelen:D
  • JP Forever
    Getténél a skillek ÚRISTENNNNN!XD
  • gaborvok
    Hyyy Cabal sztem azért ninsc mert tudtommal ma van update... ujj skilllek:P És sztem egy 1-2-3 Nap leállás lesz de az a furcsa hogy még cabalonline.comra sem lehet fellépniXd by
  • JP Forever
    Van Cabal
  • JP Forever
    Mért nem volt mindig ingyenes?
  • xxisyxx
    ez az állapot tökre olyan mint mikór ingyenesé teték acabalt
  • Secter
    már mennije kéne a játéknak?me nekem nem updatel már másfél hete semmit...és persze most se....
  • xxisyxx
    látom fonfitársaimet sem engedi fel a game:S
  • JP Forever
    Nem tudni.. Nekem sem megy.. Belépnék és nem engedi:)
  • JP Forever
    "Akkor miért kezdtél azzal? xD"

XDDD EZEN FEKÜDTEMXD
  • draxler12345
    mikor indítsák már a szervereket ?.......
  • xxisyxx
    gyerekek most updatel nekem gec szét vet az izgalom:D nagyon kiváncsivok rá hogy mi változott:Dahahhaah
  • Iridescent
    Akkor miért kezdtél azzal? xD
  • Tresh
    És-el nem kezdünk mondatot! :p
  • Iridescent
    Szeretek vitázni xD
    Csak azt nem értem, hogy jön ahhoz, hogy pont velem vitázik CABAL-ról. Az ilyenek azok akik elméletben okosak, de gyakorlatban semmit nem tudnak felmutatni.
    Na mentm EP2zni xD
  • Adam69852
    hát azért ezen nem kéne vitázni :D
    sztem: aki hülye haljon meg vagy törödjön bele...
    akit meg hülyék vesznek körül... hát... azt tanácsolom legyen erös XD
  • Iridescent
    Ezt én eddig is tudtam, csak miattam felesleges volt leírnod. Én konkrétan a Mai napra gondoltam, de te ezt nem érted meg amint látom. Nembaj, sok a magyar tanár aki ráér.

Mivel nem tudod, hogy tudtak régebben a GM-ek működni itt Európában (teljes mértékben a Koreai GM-ektől függtek, de ezt még régebben pontosan lepostoltam ide), ne irogasd le, hogy mikor mit mondtak, mi mikor csúszott, mert senkit nem érdekel.

A kedves anyukádat üdvözlöm és ha nem akar elbutulni, ne olvassa ezt a fórumot. Én is csak azért járok ide néha, mert lehet nevetni a sok tudatlanon aki arra nem képes, hogy 5 hozzászólást visszaolvasson és ott a problémájára a válasz (Google itt is segít, csak tudni kell használni, nem csak beírni vmit -.-)

Ha neked a fogyik között jobb, akkor ott jobb, ez sem érdekel, mert le se foslak.

Utána megint böfögtél vmi értelmetlent.

Én tudom, hogy kell pl. CABAL-ozni, de sokan nem, na ők a fogyik és elég sokkal találkozom ingame-ban is, de amint látom magadra vetted.

• DarkBlade
    Igen hirtelen jött, csak ugy.

Akkor hogy megérsd, és ne a nyálad verd mert nem tudsz a kedvenc internetes játékoddal játszani. Ezért leírom szépen érthetöen, vagyis megpróbálom a te szintedre le szülyeszteni.

Kezdem:
    Tavaly nyár közepe, megjöttek az első infók az ep2 ről.
    Jött a találgatás valyon mikor lesz kiadva, november környékén.
    Eljött a november.. hir a hónapvégén lesz az a kieg...
    "2 héttel elötte megvolt mikor lesz valószinuleg" Eddig érted?
    Akkor jött hogy átrakták december elejére, és megint /ki hitte volna?/
    "2 héttel elötte megvolt mikor lesz valószinuleg"
    Akkor hogy sry januárban majd valamikor, és megint /sejteni lehet ugye?/
    "2 héttel elötte megvolt mikor lesz valószinuleg"
    stb..
    stb..
    Most vagyunk a mai napnál, és TÉNYLEG 2hete téma ez hogy ma ""VALÓSZINULEG"" /mert sehol nincs leírva hogy 100%/ meglesz az ep2 kieg.

Anyám most olvassa a forumot, és uzeni hogy téged se ártana elvinni.

""Ez az Episode2, csak mivel itt a fél társaság fogyatékos azt se tudjátok mi az a CABAL"" Képzeld tudjuk, és inkább vagyok a fogyatékosok oldalán mint a te "épelméjüek" oldalán.

""2 hete ez a téma a fórumon, hogy vajon ma lesz? És a GM-ek is azt mondták 2 hete, hogy ma lesz és láss csodát UPDATE."" Lásd fentebb.

""A sok fogyi gyerek istenem -.- És ilyenek játsszanak MMORPG-t"" Már ne haragudj... de te mit csinálsz?

• Iridescent
    Látom ezt így hirtelen böffentetted ide, ezért több hiba is van benne.

2 hete arról beszélnek, hogy ma (segítek SZERDÁN 2008.02.27) lesz az update.

Nem azt mondták, hogy tavaly novemberében vagy decemberében kijön, hanem, hogy kijöhet, nagyon talán!!!

Muszáj pontosítani a hozzászólásaitokat, mert van aki elhiszi azt a sok butaságot amit páran leírnak.

Nem írok PM-et ha itt is elmondhatom, hogy fogyi vagy-.-

Anyudnak meg mondd meg, hogy vigyen el vmi nyelvtan tanárhoz, mert a mondatelemző képességed eléggé alacsony szinten áll. És nem haragszom, nem tehetsz róla. Jó CABAL-ozást a normálisabb felének.
  • DarkBlade
    Ne haragudj, nekem is megvan a magam vélaménye róllad. De engem a szüleim rendesen neveltek, és ezért nem osztom meg mindenkivel. Inkább megtartom magamnak.

2hete erről beszélnek....
    Ha vissza tekintünk a tavalyi évre, akkor ennek az "updétnak" már tavaly november végén, december elején kikellet volna jönnie. Most meg lassan Március van.

UI. Ha nem tetszenek a hozzászolásaink, nem kell olvasni és reagálni se kell rájuk. Nekunk se öröm olvasni a kommentjeided.

UI2: pm-et se kérek tölled. Köszönöm.
  • Iridescent
    Ez az Episode2, csak mivel itt a fél társaság fogyatékos azt se tudjátok mi az a CABAL. 2 hete ez a téma a fórumon, hogy vajon ma lesz? És a GM-ek is azt mondták 2 hete, hogy ma lesz és láss csodát UPDATE. A sok fogyi gyerek istenem -.- És ilyenek játsszanak MMORPG-t.
  • NixoN
    császtok ez pedig a kieg szerintem is!megkérdeztem egy két csávot mondták biztos hogy ez az!!!!!yupppiii
  • xxisyxx
    áá nem hinném me a web oldalán még mindig ki van rakva az a video és ki is van irva hogy comic soon......meg amigyus ki irták volna sztem min hogy Episode 2 update vagy vmi ilyesmi
  • DarkBlade
    ugynézki megérkezet.... végre.

"A server update will take place 27 / 02 / 08 09:00 GMT. We will need to shutdown the game servers for 4 hours.
    Thanks,
    Games-Masters.com"

idelye volt! nem? :)
  • Kicsikiraly
    gyere jupiterre :D írj majd Warenseth névre és ha fenn vagyok bevetetlek a guildba :)
  • Ice085
    Hi! Én most fogom letölteni a játékot (régen már játszottam vele, de nemtudom azóta mi hogy van. merre vannak magyarok stb) Ha valaki lenne olyan rendes és felvilágosítana, hogy melyik szerveren kezdjek, meg van-e olyan magyar guild/klán aki bevenne egy kezdőt az pls írjon itt üzit!
  • Kicsikiraly
    ki játszik amúgy innen jupiteren? és ki van esetleg benn a firstHUNclass-ban? :D
  • JP Forever
    Sokat kell használni a skilljeidet gyengébb modokon. Combozz melette. Nymoj k betűt és ott van hogy x/x és alatta egy csík ami kékkel töltődik ha skill up akkor pl a 15/17ből lesz 16/17 és 17nél leszel következő rangú. Remélem érthető voltam:))
  • Kicsikiraly
    Vicces, megnéztem egy videót youtubeon
    Komolyan mondom, ez már Final Fantasy online :D

másik: hogy fejlődhet ez a skill level vagy mi? tehát novice-ből apprentice hogy lesz az ember?
  • Tresh
    Skilleken kívül milyen új dolgok lesznek?