Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nagyszegib: a köpenyek nevei Epaulette of Sage, Fighter, Guardian. Hívják õket még Cape-nak, Epa-nak.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
drak még nem volt fent,de nem felejtek el neki szolni,de most elvonk a christmas eventel,lol,egész jo lett az event,3 napos astra bike rulez xD
hány classos vagy ember ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nézzünk egy Blade statot a példa kedvéért: +370 attack
5% Sword and Magic Skill Amp
+15% Crit Rate
+70% Crit Dmg
Ebbõl könnyen lejön, hogy 2 ilyen fegyóval, 150-200k Xp alatt ütsz és ez igen jó XP. Ezeket a fegyvereket megkapod ingyen, de csak Potnus Ferrumban tudod majd használni. Biztos fogják változtatni, csak még nem tudni, hogy mennyire. peace
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
átadom drakordernek,biztos igent mont a GW-re,szerintem következõ héten lehetne,persze olyan idöpont ahol mindenki ráér,mert én nem vok egésznapos gépes.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Egy apró kis részlet a SIEGE-rõl 😛 Kemény lesz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aham NiXoN, hogy a szemedet te. Miért tûntél el? Jól megvok, szép nagy a procyon klán 😛 Én most 140es vok, dual trans, épp AMPos setet vadászok de nincs sehol 😛 Új hely gecó, annyira ki van találva vonaztozásra, rengeteg kis beugró van, azt mehet a buli. Csak ne lenne olyan szar ehhez az XP, 8 mobot megütök, azt ugyanaz, mintha MF-ben terelnék SPOT1en. Keress már meg majd gameban, azt vmit tanácskozzunk.
nagyszegib: Item Shopban lehet venni 3tól 6ig köpenyt, de csak 30 naposat. Piacon az árai most Mercury szerveren
EoX3: 2-2,5M, EoX4: 2,5-3M, EoX5: 300k-600k, EoX6: 5M-11M, Változó, hogy melyik tipusú a köpeny, de ezeken az árakon belül megkapod õket simán.
a volt klánodbol)MI van veled mostanság ?? hogy álssz a wizardal?
Egyik se jó/rossz csak más nézetbõl állnak hozzá az egyik demokráciát akar a másik meg diktatúrát.. ennyi xD
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Az addig világos mindenkinek, hogy lvl 95ön jön egy küldi (miután megöltük Reddish Caudát), amiben dönthetünk a 2 oldal között. Maradhatunk semlegesek is, de így elesünk attól a bónusz honour ponttól, amit kapunk a másik oldalhoz tartozó emberke megöléséért. Alapból 48-49 honour pontot kapsz (mostanában 49 mindig), vagy 50et ha ti vagytok kevesebben a szerveren.
Capella: Õk a rendes srácok (csajok), a törvény tisztelõi, akik rendet szeretnének Nevareth földjén, persze minden törvényes eszköz bevetésével. A teljes demokráciában hisznek.
Procyon: Õk a lázadók, a rosszak, céljuk hogy egy ember, a legerõsebb uralkodjon a többiek felett, és ennek elérésében bármit bevetnek, aki nincs velük, ellenük van (mégha semleges is). A megfélemlítés az eszközük.
Nixon: Amint olvashatod, a háborúnak, az ellenségeskedésnek soha nem lesz vége, hisz 2 különbözõ cél él az emberek fejében.
Miután kijön az update az új war channellel, na akkor indul be igazán a non-stop háború a területekért. Alapjába véve lesz 2 vár szerûség, egyik procyon, másik capella. Ahogy olvastam, elég komoly pénz jár annak a klánleadernek aki befoglalja a másik várat. Na de ez nem egyszerû, mert mindenféle kapukat kell lezúzni, meg van vmi nagy védõvirág 😊, ami szétcsapja területre a fejünket, szal izgi lesz.
Aki szereti a harcot, a kis gonoszkodást, és tudja, hogy procyon szeretne lenni, vagy már az, de nem érzi jól magát ott ahol van, keressen meg a Mercury szerveren. Nálunk tuti jól fogja érezni magát , hátha még van ventrije is 😊 Elég nagy tapasztalattal is rendelkezünk, szóval bármilyen szintû vagy, meg fogod találni magadnak a helyedet a klánban. Legyetek jók, Capella reszkess!!! Ha csak szimplán segítség kell, akkor is megkereshetsz.
Doomista, mostanában nincs fenn Drakolder, vagy csak én kerülöm el mindig, egy GW-t kéne tesztelni megint, remélem a DC-t kijavították és nem esik ki a fél team mindkét oldalon, legalább a leader DC már nem jelenti a GW végét. Na bb all!
mennyi honort ad a war vagy nem vágom pls világositsatok fel pls!elöre is kösssz
Janicsák: itt nem kell szervereket letölteni 😛 Ha felraktad a cabalt (www.cabalonline.com), ki tudod választani melyik szerveren akarod tolni.
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
kérlek mondjátok meg
már most durva,annyi map partot kell elhasználnom,hogy az összes vagyonom elmegy csakis rá,aztán ruina ruina ruina áááááááááá !
class11 meg tudod mikor lesz meg nekem ? 2-3 év !
szal war+poh könyv= ez a titok.
class8 RS a hidon a lebego robotok
amugy class11 a max
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
én is kül most nem fejlödtem 1 hétig,eltoltam a classomat 6ra,most elég durva lesz eltolni class7re,map partban kell a minokat ölni,dobtam 7-t,csomoszor elkell menni hogy meglegyen 1 quest,poh alig van,drága is,map part is drága mint az atom Oo
class8ra meg ruina station,class9re meg eod igaz ? tovább meg nincs honour quest,de lehet warrol szerezni honour pontokat igaz ?
meg most lesz kövi hétvégére meg még csak a swordban a transom,aztán szünetben eltolom 140 lv.re,az uj sci fi mappért,és elkezdem a magicot is kifarmolni,gmasterig pofon egyszerû ugyis...kül meg kicsit jobb lett a skillezés az update ota (én ugy vettem észre) kicsit gyorsabb lett számomra...
amugy meg van jo par capellas ismeros is es lazan megtudom kulonoboztetni oket 😄 es azoakr sohase tamadom csak ha mokazni akarunk 😄D
nation transfer amugy szerintem draga nagyon szal erdemes jolmegfontolni hova al az ember 😞
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
de ha elbszd a qustnél,van az item shopban national válto cucc nem olcson,szal errõl ennyit,csak nem kell sajnálni akkor a pénzt xD
te meg proci vagy,szal remélem sosem látlak waron,mert fexem töled !!
1,a capela nevet egy buzibar is viseli szal picit kotodik a melegekhez ez a nev xD
2,hogy fokozuk a melegseget a capela nation ruha is eleg meleg szineket hasznal 😄
Doomista amugy latom hogy skyblade is Mercuryn tolja pont azon a serveren van nagyon sok procyon magyar guild
procyon-capella: 2 faj,2 nemzetiség,egymás ellen vagytok,ha te capellás vagy,akkor a procyon az ellenséged,war 7 serveren ha capellás vagy,procyon azellenség,igy azt ölheted ott csak,a capelásokat meg belátok majd 95+ lvl fölött,szal érdemes minnél több külföldi pl capellás fajt buddyznod,mert majd tucc velük warozni,és ptben irtani,ha capellás vagy persze...Magyarok többsége,90+%a capellás.
Egy 95 lvl questben választhatod majd ki,jo lesz odafigyelni.
Az a gáz h a haverom kicsit elb..szta a gémjét, mert a clánunkba mindenki procyon és õ capellát választotta.Lehet ezenvalahogy váltosztatni??????pls helpppp
én ugy tom 170lvl
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
pls help
Szal ez a játék igenis sok idõ, de egy jó szint után már nem kell hogy feltétlen sok idõ legyen...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)