Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem hibázik.NEM vágom és télleg mindene +7 es a srácnak és 90 es a csavo
full tele lével meg minden ((és nem prémiumos))ERRÖL mit gondoltok
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
Amúgy meg tudná mondani valaki? hogy egy dualtrans warriornak kb mekkora a defense?... Mondjuk aki nagy klánban van...csak h tudjak viszonyítani...
Nemtom mit huzzák az idöt,most novemberben már adhatnánk,és happy hónapunk lenne máris.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Martial igaz hogy a full int build csak dungeonokhoz nem jo mert kapja az ivet ott nagyon augy completr skill tenyleg hasonlit egy picit csak nekem FB skill jobban bejon meg a FS skill xD nagyon kivancsi leszek most az updatre mert a g.master skillek is kapnak uj tulajdonsagokat pl FA Stunt eddig csak ezt mutattak meg
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

nem koreanrol beszélek...
amúgy zarache:
armour set FA-ra NEM jó, mert semmit se fog sebezni..
Battle háát ált ezt használják a tudatlanok..
Martial.. ezt a pro pvp-sek használják.. így sok inted lesz és persze magic ampos martialt vesznek szóval elég nagyüt lönek.. :P
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
koreanban meg persze láttam hogy a completer skill más más a FBnél meg a sima bladernél,igen.
Martial:Only PvP es Bossnal Healer(MF-ben nagyon igyenli a partyt a low def miatt)
Battle:Dungeon,PvP es Bossnal Healer
Armor:(Ritka mint a feher holloDungeon,PvP es Bossnal Healer o birja a legjobban a csapasokat de cserebe veszit es keves intet :)
Viszont en ma olvastam vegig a forumot es ense ertem mit ertett alazatt Doomista hogy ugyan azt a skillt kapjak mivel FB nemtudja hasznalni a BL skilleket es ez forditva is igaz mivel FB skillekhez egy katana/blade es egy orb/crystal kell mig BL skillekhez katana/blade es katana/blade szal keptelenseg ugyanz azt a skillt hasznalni vagy amire meg gondolok hogy azert mondta azt hogy ugyan azt kapja mivel hasonlit a 2 completer de megis kulonbozik valamennyire :) kicsit mas a mozgasuk es FB skillnek nagyobb az attackja :D
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
sajnos 64 biten nincsen más ami jó is lenne :(
How much can you take,before you snap?
Az outpostot felejsd el, azt nem szereti a gameguard. Tapasztalat.
Keres helyete valami mást.
CSá.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
letöltöttem ma a játékot, feltelepítettem, csináltam accot, eddig minden rendben. elindítom és amikor bejelentkeznék, nem engedi.
rányomok az ok gombra, és egy pár másodperc múlva kidob egy üzit, hogy "you have been disconnected from the server"
ez miért lehet?
egyébként nod32+outpost megy
ha valaki tudna segíteni,megköszönném :)
How much can you take,before you snap?
Hát ugyebár a bladert sokan ugy tolták force bladerre,hogy sok sok,attol függ ugye hány lvln akarja visszafejleszteni a pontokat,szal sok sok poti kellet...egyik haverom 81 lvln fejlesztette vissza a pontokat,azaz a bladert force bladerra,elment rá több 10++ millio alza,szal jobb meggondolni már a lvl 1töl hogy blader vagy force blader.
Egyre több blader van,már lassan kbszt sok lesz belöle,vagy van.
Amúgy kis szinten A growth goalnak megfelelõen kell statolni (ha így csinálod a ruhákat is tudod majd hordani)
nagyobb szinten pedig pár kasztnál extract potival átkell térni másra..
pl BL és FB-nél Armour cuccra, FA-nél martialra..
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
cabal:[Mars - server] - [AVENGERS - klán] - m3ssor Lv.90+ Blader
De majd megszokod az osztogatást,nem nehéz,viszont pár haverom jelzett,hogy az osztogatással bszta el a kariját,én meg nem nagyon értem teljesen hogy lehet elkurni ennyire egy karit.
Vagy ugy osztod ahogy leírják www.cabalonline.com-on (a megadot karakterhez!) vagy eldöntöd h éppen hova szeretnéd eltolni hova szükséges h használhasad pl. a fegyot vagy a rucit!!
Szal rajtad áll!!:D:D
Ti a growth-hoz igazodtok level upnál, vagy a ruhákhoz, fegyverekhez?
remélem értitek mire gondolok.
zokszigénhiányos
zokszigénhiányos
zokszigénhiányos
zokszigénhiányos
Feltelepítem a játékot, és amikor bejönne az update ezt a hibaüzit kapom:
Valami megoldás?
zokszigénhiányos
force blader használhat bladet is,nemcsak katanat.
Én azt kérdezném meg h-h értetted azt h a force blader és a blader egy skilleket használ?? hiszen a blader két katanaval vagy bladel járkál a force blader pedig csak egyel szal nem értem!!!(valoszinüleg én vok a hülye ezért kérek magyarázatot!!)Az igaz h az elején a skillek azoknál a kariknál akik kardal 'harcolnak' azokszinte megegyeznek!! szal kéretik egy magyarázat okositsatok pls!!!!:D:D
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
És igaz marson volt már kint stallba +8as eog 600m ért, de sztem senki se vette meg, mert 30napra sztem sok az a 600m
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
de elvileg haverm látta képen eus mars serverröl...
Port Luxban a Grocerinél 4 fajta kardra van Formula Card(Cartridge Change) ami ugye 4 féle Shape Cartridge-t gyártana.. Katana, Blade, Daikatana és Great Sword
Viszont csak Swordos Shape Cartridge-t találni mindenhol a piacon..
Ez még nem létezne, csak minden kardhoz Swordos Shapet kell használni ?
pl.:2 ember ulhet a Bikon vagy uj set :) eleg sok minden lesz benne
Na mindegy...ez van..:(