Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

14es szinten lehet combozni már? kell hozzá valami item?

milyen 2 vonal közé? na tényleg csinálok majd videót, úgy könnyebb segítenetek 😊

Doomista
jah 😊
hát én kinyitom,most minek eladni,lehet megsem veszik,vagy igen,de már lassan mindenki felfogja hogy felesleges vennie chaos lampot,igy nem fog fogyni teljes mértékben.ez a te döntésed,én kinyitom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Amikor a csik a 2 vonal koze er akkor nyomni kellene egy tamado skillt.

Jobb lesz ha hozzaszoksz, mert 100-tol 1 db questet sem kapsz.

mit tudnál csinálni?semmit, max keresel 40 körüli haverokat akikkel partyzol, amugy wriggleafokat ölsz?mert azok elég jól adják az expt és gyorsan fekszenek = gyors fejlõdés

doomista félre értetetted ^^ chaoslampból 50K max 500K jöhet :S akkor meg minek nyitogassam? ugy se vok szerencsés:s

én is kérdeznék vmit . Most a 45 lvl -en vagyok és szinten ként 4-5 quest van és a többi EXP-t úgy kell összegyilkolni. mit tudnák csinálni hogy gyorsabban mennyen? mer így egy szint alatt 2x leborotválkozok😄
Valami sárga csík végigmegy 1 másodperc alatt(ez a jobklikk a combo skillre után történik), és kiírja hogy 0 kill(el is tûnik rögtön), és nem történik semmi

meg kellene varni amig megjelenik a combo csik

kéne egy kis segítség comboba. hogy tudom használni? kijelölöm a célt, jobbklikk a combo skillen, aztán mit kell? mert nekem ezek után rögtön kiírja hogy 0 kill, és vége 😞

Doomista
astral board nemjön,de 500 kért hlye lesz aki megveszi,ára max 200 k, minimum 100 k...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

melyik kasztra esküsztök?😊 én a warriorra, már volt mindegyik kasztnak karakterem, de a warrior jön be a legjobban 😊

ezt a combo izét se tudom használni, bekapcsol 1 másodpercre, aztán 0 kill, és vége 😄

hirk, nem kéne sok s**x filmet nézni és akkor nem laggolna a géped és akkor nem halnál be warpban ^^ amugy akkor inkább el adom a chaos lampot :S most az az 500K mit ér ami jöhet belölle max?:S astral board se jön?😞

Felvegyem frapsal?😄 mondom hogy csak akkor kapok amikor bemegyek a 4. ajtón!

Doomista
hát szintedhez függ,de a legjobb az EOD...aztán ruina station...aztán map part...aztán mp hp poti 50 db lvl3mas...

Doomista
EZ hülyeség,mikor én mentem be vagy 50x a 4th doorba,akkor hogyhogy nem kaptam ? dealt penaltyt csak az kaphat,akit megöl egy playr többször,vagy egy mob öli meg...vagy már rég rajtad volt,csak akor veted észre mikor bementél..vagy bevag rugva és nemtudod mit beszélsz...vagy halucinálsz...

Akkor kapok death penalty-t, amikor bemegyek a 4. ajtón :/

mi a leg jobb cucc ami jöhet chaos lampbol?és jött már valakinek oan?

Doomista
szrntm meg +6 skill exp a legtöbb

Doomista
Mert meghaltál,megölt valami vagy valaki.
Van benne meglepi...jobb klik rá,és kiad valami,pl hp,mp potit,map part,ruina station,fity maty...

Néha kapok ilyen death penalty-kat. ez miért van?
Ja és a chaos lamp mire jó?

Elmondanám, hogy 4skill exp a legtöbb amit lehet craftolni a cuccba..
8skill expet csak úgy lehet belerakni, ha a slotba van egy 4skill exp-es ench de ez lehetetlen, mert a skill expes és az ampos encheket nem lehet randomra belerakni a cuccba.. :p

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Doomista
20 milla 😄

kül melyik a legnagyobb skill expes ruha ? +8 ?

KapuBen
mennyiért?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

basszus nem értek belõle semmit, pedig már jópár napja cabalozok 😊

Doomista
Ma láttam traden +6 skill expes osmium martialsuitot,2 slottost <#eljen>

ha jol emlekmszem mert mar reg neztem ezeket de boxnal nem jar a ruhabol kapott skillexp mert az csak skillbol jon vagy +5 nemjon mar nem emlkeszem ra tisztan de a szerintem a magic to sword lv 6 vagy lv 9 novice skillekel neke mez jott be amugy full +4-s maxos adept itemek melett

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Én mindíg a narancssárga/pirosakat ölöm. úgy lehet a leggyorsabban fejlõdni nem?

Doomista
Én ugy skillezek most is,hogy ha swordot,ha magicot huzok,mindig magiccal tolom,full adept,skill exp 25%,halványsárga moboknál,és mivel mindig mindent magiccal huzok,ezért novice rankos 3 db magic,9 lvls,és comboval.

melyik a jobb skillezés? ölni oan szörnyet ami még ad xpt de nem sokat de normális skillekkel vagy sword skill xp to magiccal boxolva?

.....jah és ha kell valakinek Shadowtit Daik+3-as +10% sword amp-pal akkor visítson..... csak 8 milcsiért adom....szal nem kell sírni h drága😄
ÁÁÁÁÁÁ....nincs netem és nem tok Cabalozni:S.... Pedig csak 2 skillup és trans lennék.....MUHAHAHHAHAHAAAAAAAAAA......
Rohadt T-online...hogy ennyit kell rá várni...
Na de nem baj...amint meglesz...😄😄😄....
Shadow42
Nem rontottál el semmit (elméletileg) A nem alap cuccokat a piacon veheted meg, illetve drop-ból.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Már reg nem irtam a forumra de most mar muszaj mert te tulsaogsan lekezeled az embereket ha annyira erdekel hany skillxp egy utes ramesz hivatalos cabal forumra es ott megtalalod es tobbfajta szamitast is talalsz hogyan lehet hamar sokat huzni a skilleken de latom erre mar nemfutja 😊

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

heyho! lv. 11-es vagyok, van 20000 pénzem, de szinte alap cuccaim vannak. Hiába megyek körbe a weaponos emberkéknél, azoknál is csak szinte az alap cuccokat lehet megvenni. Valamit elcsesztem? <#fejvakaras><#miaz>

ebben igazatok van 😄 de én nem érek rá meg számolgatni a pixeleket XD

Meg nem teljesen mind1 neked, hogy kiírja-e vagy nem? Ígyis úgyis ugyan annyi idõ alatt megy fel..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Ujabban mar nem tanitanak matematikat az iskolaban?
Lemered, hogy hany pixel a csik, megszamolod, hogy mennyi skilltol ugrik egy pixelt, a tobbit alapmuveletekkel ki lehet szamolni, ha mar ennyire szamot akarsz tudni.

Super Saiyan
van pár tippem:
1. lépj ki mindenbõl (természetesen a Cabalból ne)
2. várj és begyorsul

>:C

egyébként most a másik gépemre is felteszem a játékot, és 0.10kb/s-al patchel... mi lehet a bibi?

mi a különbség a duel és a pvp között? mindkettõben megöltek eddig 😄

wow isten vagy! télleg számilag irja? azta! kapj már magadhoz öcsi hogy én kicsit másról beszélek^^

Kepzeld meg lehet nezni, hogy mennyi skill XP-d van. Megnyomod a K-t es a sword / magic ful alatt ott mutatja a csik.

de akkor az ember meg tudná nézni monnyuk hogy 50 db skilltõl mennyit tolná, ezt el küldhetném emailben de ugy se menne át a spamm szürõn lmao XD ugyhogy nem szóltam SOZ

Doomista
Hát figy,tölem mutathatja hogy hány %-n,stb stb,igyis ugyis jo 😊

1.3 secces cool timevel vagy kisebbel tolva persze hogy könyebb skillezni de talán nem lenne kicsit könnyebb meg tudni hogy mennyi skill expt kapsz 1 skillért ha raknának bele oant hogy mutassa?... Razuel erre adj választ lami aki az olvasáshoz nem igen ért.

JP Forever
Sziasztok..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
Ez nagyon durva volt 😄
Én most adaptes cumokban skillfarmolok,4x gyorsabb, 30-40 perc 1 skill pont adeptben,mint simán 2-3 óra...van különbség