Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nevetséges ez a gyorsaság...:S

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Nekem 74% nál lement 5kb/s -re!😞 Ez nagyon gáz! és csak az elsõ nél tartok!Sok sikert mindenkinek😊Valaki aki leszedte felrakhatná valahova😊
JP Forever
Nekem is lassú. De max hagyom éjjel menni a vasat azt' kész😊

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
Ez lol...ujrainditom a cabalt,erre 51%tol kezd updatelni,ahol délután abbahagytam...de elötte ujrakezdtem,meg minden.Most akkor mivan ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
The servers are now live! There is a problem with event mobs respawn times though. This will be addressed tomorrow when ESTsoft have looked into the problem.
Thanks for your patience.

GM

hát igen...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ezt az egész szart megdöglesztették egy nap alatt szép teljesítmény <#levele><#taps><#lama><#action>
Nem vettem még casht..
Ööö olyan felhúzott core-t már kipróbáltam.. 2 böl 2x lett failed.. mind a 2x a +6ra akartam felnyomni a cuccot..
Amúgy felhúzott core nélkül is meg lehet csinálni a +6 +7et.. én már csináltam mind a 2õt

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Doomista
Nah jolvan,nekem csak este fog lejönni ez az egész update,addigra meg már mindenki ottlesz,shit !

és azt szeretném még megkérdezni aki már probálkozott vele hogy +6 +7 re mennyi az esélye enchanded coreal?
köszi szépen!te razeuel figy te már vettél cabal casht?
Nem.. ez nem kieg (elvileg)
Ebbe sztem csak tököket nyomtak be, meg event dropokat stbstb..
A comp skilles cuccos kieg majd jövõre jön ki :/

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

császtok!!nem lehet hogy ez lesz a kieg??okt végére mondták
Doomista
Sok hülye ember,a fenébe velük,nincs jobb dolguk?!...tisztelet én.

TÉnyleg nem mûxik 😞

Nekem lejött. Megnézem, hátha megy

Ehhez pedig igazán nem kell sok ész, hogy kitaláld.. szted mért lassú? Há mert egy csomó hülye mind most szedi le.. -.-

valaki feltehetné vhova az update fájlokat így másnak csak bekellene másolni az update mappába és a progi ógy mintha lenn lenne 😄
arról nem lehet vmit tudni mér ilyen lassú ez a kib...tt update ?
Doomista
Azt irta hogy 10 orát nemlesz jó,ezt 1-2 órakor írta,szal onnan számítva...de lehet hamarabb meglesz,nem rajtunk mulik.

Nekem nemsoká lejön az update. A játék nem lesz jó estig? :o nemár 😞 Holnap nem leszek itthon, ma meg el akartam jutni lvl20ig

Doomista
Közben érdemes rámenni a forumra,és elolvasni minden uj dolgot,sok mindent tudtam meg a forumban,ugyhogy most még jobban várom az eventet.Közben meg írják,hogy több órával tovább fog tartani a nemtommi,szal ha minden igaz,este lesz csak jo a cabal...update meg gec lassu,áááááááá

nekem 50el faszán jön 😊

MÉÉÉÉÉR ILYAN GECI LASSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ???????????????????
66%, de 2 patch van, és még csak az elsõt tölti.

nekem meg asszem ennyi volt a Cabal sajna ehez nincs idegzetem
nekem is 20-60 közt ugrál, és 58% 😊

elõrõl=elölrõl 😄

60%nál járok 😛
nekem 20-60 között ugrál 😊

kezdi elõrõl! Múlkor amikor letöltöttem a játékot, és patchelés közben kiléptem, akkor elõrõl kezdte 😞

nekem nem akar jönni még mindig 10kb/s alatt van 6 % . Ha most leállítom innen folytatja majd vagy kezdi elõröl?
Most szépen felkúszott 60 fölé 😊 lesz ma ebbõl játék! holnap úgy se tudnék játszani 😞

Na most 40 fölött jön 😊

most ugrott 1%-ra asszem ebbõl ma nem nagyon lesz játék 😞
nekem se megy 10 fölé, viszont 1 alá rendszeresen 😄

nekem is full lassú eddig 10 kb/s fölé nem ment😞
Nekem is patchel, csak nagyon lassan 😄

Újj Patch-et tölt lehet már róla tudni vmi hogy mit javít?
JP Forever
Köszi Razuel😊

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
Én is az mellet álltam hogy esik belöle board,de a hunterz klán,ugya ami a legeröseb magyar csapat VOLT,és a legelsö,ott pofázták nagyokosságal hogy nincs...Kül meg mercuryn elég nagy dolgok történtek a magyarokkal xD Valahogy a magyar klánok ilyen hogy is mondjak,érdekesen jönnek mennek 😊

Hidd el, hogy jobban tudom.. azt meg, hogy átbaszták csak magának köszönheti..aki egy ilyet bevesz.. háát.. nah mind1
de board is és bike is eshet belölle..

Doomista
Chaos lampbol bike,board nem eshet,mercuryn ezt pofázzák,máshol meg azt hogy eshet,ilyen nincs,mostmár lelövöm magam Oo

Egyik magyar ch22n azt irta hogy: Chaos lampba betett astral board eladó,pm rám.

Nah ebböl követöen az egyik noob haverom bedölt neki,elcserélte az eof+6-t erre a chaos lampra,és mikor kinyitotta,volt benne 50 mp poti,aztán jött rá,hogy átcseszték...aztán az a magyar gyerek meg szépen lelépett az eof+6tal,és többé nem adta vissza neki...haver 70+ lvl,szal hihetetlen mire képes az agy.

A Battle Aurát, Battle Mode 1/2 öt úgy lehet fejleszteni, hogy 10 szintenként van egy lvlupos quest ha azt megcsinálod akkor lép egy szintet a skill is.. (értelem szerüen a 30as lvlupos quest után lesz lvl2es a Battle Aura..)

Látom rávagytok kattanva a chaos lampra.. akkor elmondom, hogy eshet belölle uc l/m/h, fch, eo g/f/s +3 +4 +5 +6, bike, board, slot extender stbstb.. szóval ha találsz egyet nyisd ki.. nem vesztessz semmit, mert ingyen találtad 😛
Jah és ami a skill exp et illeti.. 4 a legnagyobb a cuccon, csak GSnél és DK-nál lehet 8, mert azok 2 kezes fegyók 😛 (úgyhogy ugyan olyan mintha bent lenne 2 4skilles katana a 8skilles GS helyett..)

JP Forever
no
fennt van a nevemnél és lassan telik le. nem olyan mint a regeneration;

Ja olyan cucc, ami a képernyõ jobb oldalán jelenik meg, és pár percig hat?

JP Forever
Azt csak 20as szintõl tudod használni😊
Sokkal erõsebb leszel tõle, a támadásod, meg asszem a védekezésed is. Nagyon odavág. Csak rohadt lassan töltõdik, és nekem 5 szint óta lvl1-es😄

Az mi?

Rájöttem hogy kell combozni, de csak 3 skillem van, és nem tart valami sokáig 😊 Már lvl15-ös vagyok 😊

JP Forever
A battle aurát hogy tudom gyorsan fejleszteni?😊

JP Forever
A chaos lampot jobb egérrel lehet kinyitni és van benne vmi😊 Én 29es vagyok.