7396
Cabal Online
  • JP Forever
    ...Hú kemény vagy.
  • Doomista
    nem
  • JP Forever
    Gyáá lvl80 Undead mekkora már:D:D:D
    Ghost bladert kettőbül ölöm az jónak számít? master vok
  • Kicsikiraly
    akkor gyere FirstHUNClassba :) Warenseth néven engem keress
  • Dizson
    Ez megtörténn, és rátudok menni h. start cabal aztan nem inditja el :S
  • GamerAdams007
    Sry elfelejtettem említeni, hogy Jupiteren vagyok.
  • mama2
    Nagyon szépen köszi mind a kettőtöknek:).
  • Iridescent
    Nem írja, csak a főoldalon a mobok szintjét, ott se mindet (a nagyobb mapokon már nem mutatja). Ide nem is kell, elég ha a színét megnézed a mobnak, ami piros azt hagyd, narancssárgával elbírsz, a sárgák meg pont neked valóak.
  • repro
    A nevének a színéből látod, hogy hozzád képest magasabb, vagy alacsonyabb. Nem írom le, hogy melyik szín mit jelent, mert legalább arra magadtól kell rájönnöd és mert alapjába véve szemét vagyok.

De megerőszakolom magam és még azt is elárulom, hogy a térképnél alul van egy kis négyzet, amit ha kipipálsz beszinezi a térképet a szörnyek szintjei szerint. Ilyen a Silkroadba azt hiszem nincs.
  • mama2
    livli nyóc:D. Én egyet nem értek ebbe a játékba: a rézfánfütyülő,rézangyaláért kell, a kiírtando "szörnyek" egy részét állatról mintázni. Gondolok itt a Sivatagi rókára, vagy a kengurúkra, ganajtúró bogárra.Miért kell? Silkroadba is ez volt:a kő oroszlán,a Ló,akkor a nagy tyúk. De ettöl független jó játék mind a kettő. Amúgy a cabalba, hol látom, hogy melyik "szörny" hanyas szintű? Mert én csak találomra írtom a szörnyeket. Most hogy lvl 8 vagyok, a rókákat ölöm, de nem tudom hogy azt kellene-e, vagy hogy egyátalán milyen szointű a róka. Mert ugye silkroadba van olyan, hogy rákattintok a szörnyre, akkor a képernyő tetején, kijön a szörny neve, meg szintje és az alapján, be lehet határolni, hogy le tudom-e győzni. Nem mitt a cabalba. Evvel persze nem azt akarom mondani, hogy rossz a cabal, mert nem az, csak ezt hiányolom belőle(vagy lehet hogy kiírja valahol, csak én vagyok vak, de hol??)
  • Kicsikiraly
    updatel, várni kell. (van hogy nagyon sokat)
  • Dizson
    Valaki mondja meg h. honnan szedjem le a cabalt, mert felratkam és rámegyek h. start cabal de nem inditja el és nem is ír ki semmit. :S
  • donatus13
    Nekem sroból csak a trader/hunter/thief rész hiányzik amugy télleg jó a cabal:)
  • mama2
    Az az:). Esküszöm, ez játék jobb mint a silkroad:).
  • Kicsikiraly
    ha a red gallie-ról beszélünk, akkor az szvsz vmi prérikutya szerű. (legalábbis annak néz ki :D)
  • JP Forever
    Jaja, 5x több mana poti megy el:)

mama: Ha wizardot csináltál akkor a legtöbbet int-re rakd.
    És az nem mókus hanem kenguru. Nem?:)
  • Kicsikiraly
    hát itt a hp poti nem annyira fontos szt én 47 hp potira elhasználok 100+ mana potit
  • mama2
    Köszi. Nagyon jó játék amúgy. lvl 6 vagyok, most az ilyen piros kis mókusokat ölöm:XD.Csak hamar emegy a manám, és nincs pénzm venni mana potit, mert elköltöttem a 4000 aranyomat, vagy 47 élet potira:D.
  • sanyiiiii
    Khmm bazi nagy kék csik a kép alja felé
  • mama2
    Na már a regisztrálást is megtaláltam. Elkeztem a játékot, mars szerveren van egy lvl 3-as varázs karim. Kérdésem lenne egy: Hol jelzi, hogy mennyi van még hátra a szintlépésig?(mint pl. silkroadba a kis zöld csík.).
  • Tresh
    ???
  • Doomista
    hello,nem mondod :o
  • Tresh
    Hello kabuto, egy klánba vagyunk :p
  • Doomista
    final az egy szánalmas *********, nem kell rá figyelni ... xD
    GW majd lesz,egyenlöre még sok sok emberke jönni fog,ha télleg mindenki meglesz,akkor GW...de most szolok,hogy NE HÉTKÖZNAPRA TEGYÉTEK,mert akkor én nem vagyok,hanem HÉTVÉGÉRE =)
  • mama2
    Na fiúk: újra leszedtem, felraktam, elindult, csak nem tudom hol kéne accountot regisztrálni. Mert én valami ogame-re regisztráltam, de nem fogadja el a játékba azt a felhasz. nevem, meg jelszavam amit ott megadtam.Melyik oldalon kell regisztrálni??
  • JP Forever
    Gyere hozzánk... Mercury, Ch10, XxHUNterSxX keress engem Streky néven.
  • Iridescent
    Az jó, akkor rólatok beszélt finalfantasy, hogy majd nekünk annyi lesz, ha ti megalalakultok. Ki a leader ott, egy GW-t akarunk veletek csak, hogy tudjátok mi a helyzet xD
  • GamerAdams007
    Olyan nincs, ahol már 50 alatt is be lehet lépni? :P Vmi általános klán, nem feltétlen PVP meg honour orientált.
  • Tresh
    Megalakult a TheBlackArmy magyar klán, jelenleg 10.210.681 Honour pontja van a klánnak. Jelentkezhetnek lvl 100+, Capellás karik(remélem nem baj hogy ezt beírtam :))
  • GamerAdams007
    Hyhy, van most vmi jó magyar klán? Régi karimmal beléptem, és azt látom, hogy az anno teli Hunters-nek annyi. :S
  • Dizson
    Mi lehet a gond? :S
  • Dizson
    Hello, lenne egy kis probléma felraktam az updatekat és amikor elinditom akkor nem índitja el :S
  • Tomeee10HUN
    FÉlreértettél én nem skillezni akarok a cannonokkal hanem pvp-zni. Csak azt nem értem hogy az mért a cannonokkal jó ??? Mert azok keveset vesznek le kivéve az Extrame Dual Cannon-t.
  • Shadow42
    g.master dual cannon? ehh felejtsd el. Skillezni valami első vagy második szintű cannont használj. Olyan 1,6másodperces cool time-al max 9-es szintre húzott skillel. Nem az a lényeg hogy a skill nagyot üssön, hanem, hogy minél többször használd minél rövidebb idő alatt.
  • Shadow42
    Hát ha őrült nagy mákod van akkor esik PortLux-ban vagy máshol. Illetve a Piacon vehecc olyan 20-50misi Alz környékén...
  • JP Forever
    30*:P
  • Tresh
    Ez a hack nem hangzik jól, szóval nem nézem meg :D
  • nandorb
    te egy akkora bannt fogsz kapni hogy csak na
  • donatus13
    Ne reklámozzatok már :S pls
  • Tomeee10HUN
    császtok helpet kérek. egy gyerektől azt hallottam hogy a WI-nek cannonokkal jó combózni, azt meg is értem hogy a g.master benne van mert az is cannon de az expertes cannonok naon keveset vesznek le a playernek az miért kell hogy benne legyen?? pls magyarázzátok el .előre is thx