Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

élvezd utolsó pillanataidat a fórumon 😊

Aha biztos igazad van.. hallod sztem bújj el mert nem kíváncsi rád senki.
Egyébként amit én mondok az minden értelmes 😄

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Lehet nem szóltam hozzá semmi értelmeset, de te se! játszod itt a királyt hogy te több rövidítést tudsz...

És te mért jársz ide? he? egy értelmes hozzászólásod nem volt eddig akkor minek jársz ide olvasgatni?

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Hidd el ha irike mondja akkor úgy van.. õ aztán nagyon tudja 😉

Mond már el, miért jársz ebbe a topikba? eddig nem volt veleded semmi bajom, de ez a stílus már zavar! Ha nem játszol, boldogísd az embereket másik topikban!

Doomista
hát figy,adok egy linket pmben,ott fentvannak rolam az ujjabb képek,abbol mindent látni fogsz,mik vannak rajtam 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

eddig 1mást szidtátok ? 😄
btw ez a kóreából jön a cucc duma lol, elvileg ami kóreából jön annak hibátlannak kell lennie ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jó akkor menjél szólj a nagy cimborádnak addig se kell a marhaságaidat olvasgatni..

Te nem fogsz többet megszólalni!

Szóljál 😉
A kutyát nemérdekli, hogy mit csinálsz sztem meg se szólalj többet..

Húzz a topikból, ha nem akkor szólok az egyik modi havernak, hogy tegyen ki 😉

doom mijen cuccaid vannak?AMULET.earing meg ijenek
Doomista
pontus ferrum egy nagyon kemény hely,keményebb mint mutant forest,örljünk neki. kül meg ritka a mfben,de jo droppok esnek,ha meg máko van,akkor nagyon jo droppok,csak ugye ptben vagy,akkor lot rulez,szal ha neked esik,de már nyeri a lottot,szivtad mint az agy

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

az szép, én csak legendákat hallottam még arról hogy MF-ben esik bármi is 😄
bár PF bossokból elég szépen esnek a cuccok 😊
na jó, megtaláltam, az nem movie volt, csak egy 30 perces különkiadás 😄
Doomista
mutant forestben

memories of nobody-ra emlékszem, de akkor is volt már egy movie elõtte, majd megkeresem... 😄

amúgy már lehet új updatet tölteni egy ideje, csak még szerver nincs 😊
hol esett?
Doomista
egy upgrade core highest

mi volt eddigi legjobb droppod a game be?
jah már látom
😄😄:d
jah oks félre értettem!Egíébként doom te mejik szeron játszasz mi a neved, a szinted és mijne kari vagy??😄😄bocs a "sokk" kérdésért
Doomista
Nixon,nem is ma estére irtam

Doom nem most kapjuk meg elvileg hanem januárba
Doomista
igen,ugyhogy este dummyzás 😄

és mindenki megértését köszönik.Azt irják még hogy ma már lesz
de csak késöbb
Nah most olvastam januárban kapunk egy 3 napos prémet !!!Beteljesült a kivánságod tommyboy
Doomista
lol mi folyik itt xD

Neked mibajod van faszfej? Jelentkeznek az elvonási tünetek vagy ideges vagy mert megjött?
Pff kis csicska

Nem emlékszik, te gyökér

Volt már ilyen.. nem emléxel, hogy amikor premiumot adtak az is azért volt mert egy jóideig leállt a server..

Yo!
Te nagyon okos barátom.. ez most hogy jön a képbe? Te beteg vagy erre nincs jobb szavam.. hallod sztem keress meg egy orvost bár lehet neked nem használ..
Egyébként meg tudnék sorolni pár mmo-t érdekes, hogy csak ebbe adnak ki olyan patchet ami elbassza az egész game-t 😊
A szilveszteres kérdés meg egy egyszerû kérdés volt, ki hova megy.. az lehet, hogy téged nem érdekel, mert nincs kivel menni sebaj kockolj szilveszter este is (/me ujjal mutogat a hülye függére)
Egyébként meg jó nagy pofád van így online ha ismernélek lehet már anyád se ismerne rád.. Nem azért mondom de hát.. én csak hozzászólok a témához de te leugatsz mindenkit.. te tudod barátom csak nehogy pofán csapjanak egyszer

Ez az egész cabal már sajnos úgy fos ahogy van:S.. pedig ez tényleg egy jó játék lenne... És nekem ne jöjjenek olyannal h ez ingyenes mert a nagy büdös lófaszt az...hiszen a prémium itemekbõl és csomagokból sztem óriási pénzeket kaszálnak...
Szal nem tom mikor lesz már jó... Abban meg már biztos vagyok h januárban sem lesz itt semmilyen upgrade...hiszen ha egy ilyen apró server patch ilyen bugokat csinál akkor az új upgrade vajon mit csinálna...huhuhúúúXDDD
1 napja 😄

Már lassan 1 hónapja nem jó. De minden patchnél ez van, de azért nekik patchelni kell....

Na ilyen se volt még sztem, hogy még másnapra se csinálják meg ezt a kurva szervert... Mondjuk ma úgyis tanulnom kell...de akor is...legalább felnéztem volna trade-re..eladni pár dolgot..:S
Amúgy gondolom tényleg ez a probléma, hogy az Európaiak rá vannak utalva a kis ferdeszemû buzikra...
bár lehet h ez a játék alapjáraton free..de sztem egyre több és több pénzt hoz ez nekik, mivel a magasabb szintû karik szinte kivétel nélkül fizettek már valamennyit bizonyos dolgokért.... szal sztem lenne motiváció bõven...ez csak papíron free....

Na elég szépen felélénkült a fórmum az utóbbi idõben..biztos a szünet teszi..XD
Háttemivanittenteváá!!! Amúgy Razuel tudod te, hogy irányítják a szervert? Gondolom nem, ezért nem értheted meg, hogy is vannak ezek a karbantartások. Most figyelj fõleg te a kis csökött agyaddal, Mr. PRO. Mivel ez is KOREA-i MMORPG, ezért minden szerver KOREA-tól függ. Tõlük kapja meg az Európai brigád azokat a segédprogikat, amivel a szervert irányítják, Tõlük kapták meg ezt az Updatet is, õk nem tudhatták, hogy szar lesz, vagy el lett kúrva vmi, de nem is ez a lényeg. Most már érted miért van néha káosz? Köcsög KOREA-iak geci lusták, fosnak mindenkire, az 5 Ázsiai szerveren meg már rég Episode II van. Ez van, ezt kell szeretni egy free játéktól, de szvsz ki lehet bírni.

És ez a szilveszterhez tartozó hozzászólásod, télleg buta vagy, vmi primitív községben születhettél, ahol mindenkin 3 Kg + szõrzet van, mint egy õsember aki csak a jelent érzékeli, semmi mást nem ért meg a kis agya miatt. Hol van még neked 31.-e? Ha leírja ide vki, hogy szilveszterkor öngyilkos lesz, elhiszed? Naiv is vagy, primitív is vagy, buta is vagy, és én élvezem nézni amiket le tudsz írni 😛 Annyira primitív és ez az egyszerûséged vmiért mulattat. Amúgy meg le se fosok mindenkit!!! Tisztelet a kivételnek.

Te Zarachi, ventrin megint meg voltatok õrülve? Krampusz Place tiszta? Mennék farmolni 😛 Capellás homokozóásóemberekkel teljesen egyetértek, rossz is nekik :ASD

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Nemtom lehet, de a srác leszedte az ampos +6os osm armour rucit =/

na én dölglök, majd kockulok holnap 😄

Nekem sincs kedvem.😊
Hatom hogy ez lesz elmentem volna LAN Partyra.
De még a TV-be sincs semmi jó.😞
Nem tom de már nagyon unomavárakozást!😊
Igaz délután gyanus is volt a gyorsaság.
Na de ez van csak várakozni tudunk
9. CABAL Online

nincs kedvem várakozni, inkább csinálják meg

Csá all
Razuel láttam a karidat haverom vette meg😊 Egész jó! 😊
Jó lenne ha a várakozásért cserébe kapnánk valami jót!😊
pl 1 szintet 😊 vagy premiumot😊
Na mind1 ez csak az kivánságaim 😊😊
mondju az is 1 jó elfoglaltság😊 amugy a játékrõl 1 hatalmas csalás...😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

engem kiközösítettek a marauderbõl 😄 pedig csak hülyeségbõl basztattam az armiesofheaven-t

meg firssen es MELEGEN jon az uj hir
6,3 napos vegbelurulek tisztitas

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Azért írok ide mert öröm nézni, hogy a sok hülye hogy felbassza magát 😄

Termeszetbeni juttatasok:
1,kis barnaeso
2,nagy barnaeso
3,szimpla francia
4,3napos vegbeltukrozes
5,kosarfonas kozosen mesztelenul

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

krampusz140
Bando annak az emberkenek az aztala ala bujik aki megtalalja es professzionalis vakum szajaval kifizeti az illetot

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)