Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként amit én mondok az minden értelmes 😄
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
btw ez a kóreából jön a cucc duma lol, elvileg ami kóreából jön annak hibátlannak kell lennie ...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kutyát nemérdekli, hogy mit csinálsz sztem meg se szólalj többet..
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
bár PF bossokból elég szépen esnek a cuccok 😊
amúgy már lehet új updatet tölteni egy ideje, csak még szerver nincs 😊
😄😄:d
de csak késöbb
Pff kis csicska
Te nagyon okos barátom.. ez most hogy jön a képbe? Te beteg vagy erre nincs jobb szavam.. hallod sztem keress meg egy orvost bár lehet neked nem használ..
Egyébként meg tudnék sorolni pár mmo-t érdekes, hogy csak ebbe adnak ki olyan patchet ami elbassza az egész game-t 😊
A szilveszteres kérdés meg egy egyszerû kérdés volt, ki hova megy.. az lehet, hogy téged nem érdekel, mert nincs kivel menni sebaj kockolj szilveszter este is (/me ujjal mutogat a hülye függére)
Egyébként meg jó nagy pofád van így online ha ismernélek lehet már anyád se ismerne rád.. Nem azért mondom de hát.. én csak hozzászólok a témához de te leugatsz mindenkit.. te tudod barátom csak nehogy pofán csapjanak egyszer
Szal nem tom mikor lesz már jó... Abban meg már biztos vagyok h januárban sem lesz itt semmilyen upgrade...hiszen ha egy ilyen apró server patch ilyen bugokat csinál akkor az új upgrade vajon mit csinálna...huhuhúúúXDDD
Amúgy gondolom tényleg ez a probléma, hogy az Európaiak rá vannak utalva a kis ferdeszemû buzikra...
bár lehet h ez a játék alapjáraton free..de sztem egyre több és több pénzt hoz ez nekik, mivel a magasabb szintû karik szinte kivétel nélkül fizettek már valamennyit bizonyos dolgokért.... szal sztem lenne motiváció bõven...ez csak papíron free....
Na elég szépen felélénkült a fórmum az utóbbi idõben..biztos a szünet teszi..XD
És ez a szilveszterhez tartozó hozzászólásod, télleg buta vagy, vmi primitív községben születhettél, ahol mindenkin 3 Kg + szõrzet van, mint egy õsember aki csak a jelent érzékeli, semmi mást nem ért meg a kis agya miatt. Hol van még neked 31.-e? Ha leírja ide vki, hogy szilveszterkor öngyilkos lesz, elhiszed? Naiv is vagy, primitív is vagy, buta is vagy, és én élvezem nézni amiket le tudsz írni 😛 Annyira primitív és ez az egyszerûséged vmiért mulattat. Amúgy meg le se fosok mindenkit!!! Tisztelet a kivételnek.
Te Zarachi, ventrin megint meg voltatok õrülve? Krampusz Place tiszta? Mennék farmolni 😛 Capellás homokozóásóemberekkel teljesen egyetértek, rossz is nekik :ASD
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Hatom hogy ez lesz elmentem volna LAN Partyra.
De még a TV-be sincs semmi jó.😞
Nem tom de már nagyon unomavárakozást!😊
Igaz délután gyanus is volt a gyorsaság.
Na de ez van csak várakozni tudunk
Razuel láttam a karidat haverom vette meg😊 Egész jó! 😊
Jó lenne ha a várakozásért cserébe kapnánk valami jót!😊
pl 1 szintet 😊 vagy premiumot😊
Na mind1 ez csak az kivánságaim 😊😊
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
6,3 napos vegbelurulek tisztitas
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
1,kis barnaeso
2,nagy barnaeso
3,szimpla francia
4,3napos vegbeltukrozes
5,kosarfonas kozosen mesztelenul
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html