Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nixon annyi amennyi te sose leszel ha így folytatod :D

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Nah találd ki gyorsan, hogy mire mondtam az ft-t :D

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Ti valódi pénzért adtok el karaktereket? Mennyiért kb?
Ja és Nyolan-nak abszolut igaza van...ez csak egy játék....amit csakis addig kell játszani amíg örömet okoz....szal vele egyetértek...na ennyi...végeXD
éves
Aha zb.. :D
Várjunk csak ki is mondta, hogy adjam el a zb-t? Csak nem te?
Minek az neked? :D
Amúgy mennyiért adtad el a bike-ot?
Azt tudom, hogy immoba mentetek.. érdekes pedig az jó klán volt.. na mind1
Bali még mindíg pw-zik.. nem hittem volna, hogy komolyabban belekezd most, hogy abbahagyta a wi-t és folytatta a wa-t :D

Razuel hány évs vagy??
Hehe...szerintem inkább ne írogass többet... Ha nem fogod a visszajelzéseket amiket kapsz itt mindenkitõl akkor sorry...végeztem veled..
a picsába...pedig ma egész este ezzel akartam jáccani...
Állítólag elcsesztek valamit a peccsel, ez a baj. Ezek szerint senkinek nem jön be a játék?
Én nem veszek semmit komolyan csak azért írogatok ide, hogy a sok okos megvillogtassa a nagy tudását :D

Császtok
Nekem is az a gondom mint Nyolan-nak.ott vok a login-nál.beírom az IP-t meg a password-öt és elõjön egy ablak vmi hülye felirattal.és megint ott vok a login-nál.plz segítsetek!!
mirõl beszélsz? már akkor megvolt a 2. mikor még te játszottál :D

bike-ot eladtam pár hete, blue bike nem jó semmire igazán, vettem helyette zb-t :)

nem sokkal azután hogy abbahagytad, exteel megszûnt, én elmentem immo-ba, bali+zol is jött, többiek új guildet csináltak
aztán immo megszûnt 1 hete kb. (igazából nem is megszûnt, hanem átalakult, ez lett most az Erinyes)
zol még játszik, bali meg elment perfect world-özni, néha-néha fellép egy kicsit még cabalra
Tudtam, hogy nem fogod megérteni amit írok :D
ft solo: tudod miaz nem? sztem te forgotten templere gondolsz igaz? :D
És mond mi faszságot hordtam itt össze? Mutassál már egy kettõt (olyat ami nem igaz)

Ti mind balfaszok vagytok amiért ilyen komolyan veszitek ezt a játékot! Ez csak egy játék!!!!!
Ja és elnézést az esetleges helyesírási hibákért, de amikor ilyen idióták felhúznak akkor sokszor nem tudom konrollálni magam..sorry
Hallod, ha ilyen szavakat használsz, ebbõl az esik le nekem hogy te nagyonnagyon kocka voltál :D vagy még vagy is

gmast: G.Master skill rank
FT solo: nemtudom mi :D
Completer: ez is skill rank

Na elõször is kezdjük ott, hogy aki ennyi faszláma buziságot hord össze, az sztem bármelyik intelligen(NEM KOCKA HANEM INTELLIGENS, TE BUTAARCÚ) embernek szemetszúrna. És itt azért elég sok olyan tag is írogat aki nem ért midnent...és nem lenne jó ha az alatt a kis idõ alatt amíg ebben a játékban lelik örömûket, olyan idióta egyedek hülyeségeit memorizálnák, mint amilyen TE vagy!
Az meg, hogy én mennyire vagyok kocka vagy sem, arról halvány lila gõzöd nem lehet, és lehet hogy egész kicsit meglepõdnél, ha akár a közelében is lehetnél annak hogy megismerj.. DE NEM VGY ÉS NEM IS ISMERSZ!!...szóval ne is ítélkezz.. Én sem a szeméjedet bíráltam, hanem azt a sok idióta gyökérséget amiket itt összehordtál az utóbi idõkben...
Na meg az a másik fele, hogy ne legyél annyira büszke arra hogy 67-en g.master voltál mert sztem én két kezemen se tudnám megszámolni azokat az embereket akik már 67-en dualtransok voltak...és azok csak azok akiket én ismerek....NA ÕK a kockál, nem is kicsit.. És a skillhúzás meg amúgy is csak részben idõ kérdése, a lényeg hogy hogyan csinálod...
Az FT solo-dat meg megnéztem volna, KIS BARÁTOM.... Ha annyira nagy PRO vagy akkor meg mi a faszt sírtál tizenakárhány hozzászólással korábban a B2F party-val kapcsolatba....szal gyanús vagy nekem egy PÖPPET...

Ha meg véletlenül akadna olyan dolog amit nem értenék azt akkor sem egy ilyen kis nagypofájú görcstõl kérdezném meg, aki azt hiszi magárol hogy hú de nagy pro...hanem olyas valakitõl aki alapvetõ intelligenciával rendelkezik...és kicsit még ismeri is a játékot...
patcheltek, elbaszták. gondolom késõ este, vagy holnap lesz már cask jó :(

Miért nem tudok bejelentkezni?
Bléz mivan megvan már a 2. bos+3?
Motorod hanyas?
És mivan baliékkal? :D

Mi az a gmast? Mi az a grind? Mi az az FT solo? Mi az a completer?
"Ja igen...amúgy Destiny vagyok"
Ezt írtad én ismerek valakit akit úgy hívnak, hogy LadyDestiny és azthittem, hogy õ vagy..
"Nem LadyDestiny hanem DESTINY26 azaz HUSZONHAT te NAGYON GYÖKÉR."
Azt se tudom akkor, hogy ki vagy akkor minek pofázol bele más dolgába? :D
Az a része a hsz ednek, hogy kicsontoznál: azt megnézném, hogy egy ilyen kis faszgeci kocka mint te hogy verne el egy prot :D
Az meg, hogy 111en csak completer voltam az azért volt mert már 67en megvolt a gmast és pöppet meguntam a grindet ezért FT soloztam (remélem megérted a szakszavakat ha nem bátran kérdezz kisbarátom :D )

Sziasztok!
Nem tudok bejelentkezni a szerverre. Nem tudom, miért. Beírom a jelszót, ok, felvillan egy ablak : u've been disconnected. És megint a bejelentkezõ ablak van... Help?
Doomista
ha figyelnél,az aláirásomban ottvan minden :)

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

JP Forever
Ratuel tömören: Te egy p*cs vagy:)

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Doomista lvl?

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Mindá lv 58.. Ja nézzétek meg a honlapunkat légyszives.
www.xxhuntersxx.mlap.hu most csinálom.
Van egy komolyabb CoD2-es oldalam is. Az is saját klán: www.clankiller.extra.hu
:)
Ha valaki akar jönni a Cabalos guildba mert mercuryn van, az szóljon felveszem.

JP Forever
Jah megint szar:D

Doomista
LoL megint elbszták,most várhatunk csomót hogy helyrehozzák :(

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Nem LadyDestiny hanem DESTINY26 azaz HUSZONHAT te NAGYON GYÖKÉR....nem tudsz még olvasni se????? Má nagyon unom a hülyeséget, már esküszöm kijön tõled a hülyeság allergiám,....váááááá.... És sztem amúgy is fél kézzel kard nélkül is kicsontoztam volna a kis bladered-et....szal ne add nekem itt a keményet mert még csak a közelemben sem vagy.. hallod akinek nem tom meddig az volt kiírva lábjegyzetben, hogy "lvl 111 completer blader" az nekem ne keménykedjen itt.....
Na de mindegy...haygjuk is ezt...ez nem a te pályád szal evickéljél el szépen...csao
Még több bugot és elbaszott idõt :D:D

Én olyannyira meguntam az összes mmo-t, hogy az valami hihetetlen :D
Ne neked azért jó gamet.. ;)

Az új patch mit ad?

azt gondoltam, mert rádírtam, és mondták hogy már nem te játszol azon a karin :D

amúgy meg mikor kezded unni, csak tartani kell 1-2 hét/hónap szünetet és újult erõvel lehet nekivágni :P
Amúgy grat hozzá :D :
MARS 72 Blase87 146 1293391 Erinyes

MMO*

Szevasz bléz :)
Már eladtam a karimat meg nem is érdekel már ez az mmp ipar :D
Most egy kicsit cs-zek meg weblap készítés meg persze élek :D
Mivan veled? Még mindíg nem untad meg? :

razu gyere játszani ne itt oszd az észt :D

és õ nem ladydestiny szerintem :]
császtok!!Amiket kaptunk uj küldiket ugye nem fogják elvenni most?mert még nincsenek késsz a honoros questek a végére tartogattam
LadyDestiny vagy? Ha igen akkor teis nagyon jól tudod, hogy amikor még játszottam ezzel 120körül voltam akkor már nem tudtál megölni.. Sztem hagyuk azt, hogy ki mihez ért mert rosszul járnál :D

Doomista
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj,áááááááááááááááááááááááá -.-

Képes vagy ezt ide leírni Doom? :O War channel az keményeknek van ám kitalálva, nem mindig lehet ott skillt húzni ha jön 1 erõsebb. Ezért tényleg felesleges itt sírni, + a Capella hadd szenvedjen, szerencsére van neked zöld channel :P

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Doomista
megszöktem :)

Jockey
az ellenséget csírájában kell elfojtani, ha hadban álltok egymással kár ide jönni sírni, ez van..
ha nemtudod lenyomni, mehet a klánod segíteni..
megszoksz vagy megszöksz, ez háború:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Doomista
Iri kedves baratom,latom nagyon szeretnel megolni waron,mert en capellas vok te meg procyonos,de ha nem lattod volna az elobb,aramid skilles ruciban vagyok,vagyis skilleztem eppen,hogy enis dual transcenderes legyek mostmar,te meg nem hagyod azert sem,most ez mire volt jo mond meg nekem,ennyira utasz,ennyire gyulolsz,hogy meg skillezni sem hagysz ? nem akarod hogy erosebb legyek ?

Ja igen...amúgy Destiny vagyokXD...ha még nem említettem volna... A nevem kicsit csalóka lehet....ez már egy nagyon régi reg itt az sg-n és nem tudtam még megváltoztatni...:)

Razuel: Továbbra is tartom azt, hogy neked túlságosan egyszerû a felfogásod ehhez a játékhoz... Nem bántásból mondom, de így van..
Szal midenkinek megvan az amiben "jó" tud lenni... Neked ott van majd a WOW, nekünk meg a Cabal..ennyi...vége.
De egy blader gm crit üt 4-5x akkorát mint egy sima skill.. így elsõnek nyomsz bele egy gm critet lemegy a fele hp-ja aztán jön pár kissebb amíg fel nem tölt a gm és megint bemegy egy gm skill és halott.. ennyi..
De ha sok kis skillt nyomsz aztán a végére hagyod a gm-et semmit se érsz vele mert nem sebezted le annyira hogy megölje a gm skill

Bladernél a Gm skill azért befejezõ, mert ha nagyot ütsz a gm skillel ami nem nehéz, az ellenség nem fog tudni skillt nyomni, mert meghalt, csak meg kell várni míg a blader gm skill lemegy. Persze ez nagyobb karikra igaz csak, és mondtam nem fogod megérteni elsõre :P Ha elsõnek tolja el a GM-et, azaltt jó pár skillt bekap mondjuk egy Wizardtól vagy FA-tól, de ezt élõben kell látnod. Ja és WI vok, csak nem írtam be alulra :P Mi se mondtuk, hogy WoW-ozol. És a dual transcender az jó dolog ám, csak meg kell legyen úgy lvl 110re, csak bírni kell pénzzel meg energiával, mert eléggé fárasztó tud lenni.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

WoWba: warrior oh sword+shield vagy 2h weapon ennyi..
Blader csakis a legvégén gmastozik? :D:D:D::D
Elmondanám, hogy blader fõ skillje a gm a nélkül igenigen lenne nagyobb sebzést bevinni de te biztos jobban tudod hiszen már dual transra farmoltad az agyadtad
Nemtom most pronak tartod magad vagy mi? Meg ezek a nagy beszólások, hogy lenézed a marsosokat.. öcsém te aztán fasza gyerek vagy
Egyébként nem mondtam, hogy wowozok ti hoztátok fel a wowot
Egyébként milyen kasztú vagy? Gondolom nem Bl mert nagyon nem értessz hozzá vagy mercen ilyen bután is pro lehetsz?