Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Várjunk csak ki is mondta, hogy adjam el a zb-t? Csak nem te?
Minek az neked? :D
Amúgy mennyiért adtad el a bike-ot?
Azt tudom, hogy immoba mentetek.. érdekes pedig az jó klán volt.. na mind1
Bali még mindíg pw-zik.. nem hittem volna, hogy komolyabban belekezd most, hogy abbahagyta a wi-t és folytatta a wa-t :D
Nekem is az a gondom mint Nyolan-nak.ott vok a login-nál.beírom az IP-t meg a password-öt és elõjön egy ablak vmi hülye felirattal.és megint ott vok a login-nál.plz segítsetek!!
bike-ot eladtam pár hete, blue bike nem jó semmire igazán, vettem helyette zb-t :)
nem sokkal azután hogy abbahagytad, exteel megszûnt, én elmentem immo-ba, bali+zol is jött, többiek új guildet csináltak
aztán immo megszûnt 1 hete kb. (igazából nem is megszûnt, hanem átalakult, ez lett most az Erinyes)
zol még játszik, bali meg elment perfect world-özni, néha-néha fellép egy kicsit még cabalra
ft solo: tudod miaz nem? sztem te forgotten templere gondolsz igaz? :D
És mond mi faszságot hordtam itt össze? Mutassál már egy kettõt (olyat ami nem igaz)
FT solo: nemtudom mi :D
Completer: ez is skill rank
Az meg, hogy én mennyire vagyok kocka vagy sem, arról halvány lila gõzöd nem lehet, és lehet hogy egész kicsit meglepõdnél, ha akár a közelében is lehetnél annak hogy megismerj.. DE NEM VGY ÉS NEM IS ISMERSZ!!...szóval ne is ítélkezz.. Én sem a szeméjedet bíráltam, hanem azt a sok idióta gyökérséget amiket itt összehordtál az utóbi idõkben...
Na meg az a másik fele, hogy ne legyél annyira büszke arra hogy 67-en g.master voltál mert sztem én két kezemen se tudnám megszámolni azokat az embereket akik már 67-en dualtransok voltak...és azok csak azok akiket én ismerek....NA ÕK a kockál, nem is kicsit.. És a skillhúzás meg amúgy is csak részben idõ kérdése, a lényeg hogy hogyan csinálod...
Az FT solo-dat meg megnéztem volna, KIS BARÁTOM.... Ha annyira nagy PRO vagy akkor meg mi a faszt sírtál tizenakárhány hozzászólással korábban a B2F party-val kapcsolatba....szal gyanús vagy nekem egy PÖPPET...
Ha meg véletlenül akadna olyan dolog amit nem értenék azt akkor sem egy ilyen kis nagypofájú görcstõl kérdezném meg, aki azt hiszi magárol hogy hú de nagy pro...hanem olyas valakitõl aki alapvetõ intelligenciával rendelkezik...és kicsit még ismeri is a játékot...
Motorod hanyas?
És mivan baliékkal? :D
Ezt írtad én ismerek valakit akit úgy hívnak, hogy LadyDestiny és azthittem, hogy õ vagy..
"Nem LadyDestiny hanem DESTINY26 azaz HUSZONHAT te NAGYON GYÖKÉR."
Azt se tudom akkor, hogy ki vagy akkor minek pofázol bele más dolgába? :D
Az a része a hsz ednek, hogy kicsontoznál: azt megnézném, hogy egy ilyen kis faszgeci kocka mint te hogy verne el egy prot :D
Az meg, hogy 111en csak completer voltam az azért volt mert már 67en megvolt a gmast és pöppet meguntam a grindet ezért FT soloztam (remélem megérted a szakszavakat ha nem bátran kérdezz kisbarátom :D )
Nem tudok bejelentkezni a szerverre. Nem tudom, miért. Beírom a jelszót, ok, felvillan egy ablak : u've been disconnected. És megint a bejelentkezõ ablak van... Help?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
www.xxhuntersxx.mlap.hu most csinálom.
Van egy komolyabb CoD2-es oldalam is. Az is saját klán: www.clankiller.extra.hu
:)
Ha valaki akar jönni a Cabalos guildba mert mercuryn van, az szóljon felveszem.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Na de mindegy...haygjuk is ezt...ez nem a te pályád szal evickéljél el szépen...csao
Én olyannyira meguntam az összes mmo-t, hogy az valami hihetetlen :D
Ne neked azért jó gamet.. ;)
amúgy meg mikor kezded unni, csak tartani kell 1-2 hét/hónap szünetet és újult erõvel lehet nekivágni :P
MARS 72 Blase87 146 1293391 Erinyes
Már eladtam a karimat meg nem is érdekel már ez az mmp ipar :D
Most egy kicsit cs-zek meg weblap készítés meg persze élek :D
Mivan veled? Még mindíg nem untad meg? :
és õ nem ladydestiny szerintem :]
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
ha nemtudod lenyomni, mehet a klánod segíteni..
megszoksz vagy megszöksz, ez háború:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Razuel: Továbbra is tartom azt, hogy neked túlságosan egyszerû a felfogásod ehhez a játékhoz... Nem bántásból mondom, de így van..
Szal midenkinek megvan az amiben "jó" tud lenni... Neked ott van majd a WOW, nekünk meg a Cabal..ennyi...vége.
De ha sok kis skillt nyomsz aztán a végére hagyod a gm-et semmit se érsz vele mert nem sebezted le annyira hogy megölje a gm skill
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Blader csakis a legvégén gmastozik? :D:D:D::D
Elmondanám, hogy blader fõ skillje a gm a nélkül igenigen lenne nagyobb sebzést bevinni de te biztos jobban tudod hiszen már dual transra farmoltad az agyadtad
Nemtom most pronak tartod magad vagy mi? Meg ezek a nagy beszólások, hogy lenézed a marsosokat.. öcsém te aztán fasza gyerek vagy
Egyébként nem mondtam, hogy wowozok ti hoztátok fel a wowot
Egyébként milyen kasztú vagy? Gondolom nem Bl mert nagyon nem értessz hozzá vagy mercen ilyen bután is pro lehetsz?