Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
aki elég marha hogy odaadja a jelszavát, vagy BÁRMIJÉT az meg is érdemli. én az ilyet egy "szintezz fel egy karit majd meglátod"-dal lerázom.

az ilyen módszert a genyóbb kínai farmerek lineage2-ben már évekóta csinálják, csak ott egy ismertebb kari nevét alig észrevehetõ mód átírják

(pl Nethyrrea - Nethyrres) aztán rádírnak hogy tefigyi mutimár fegyód hadnézzem meg hogy áll a karimon. aztán ha nemfigyelsz oda, baxhatod.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hm...hát amúgy sejtem h nálam miért laggol a játék... Sztem az 1 megás fos netem meg az 512 ram-om miatt😄... Így biztos h már nem si olyan meglepõ senkinek😄

Amúgy úgy néz ki, azt a megoldást választották h fokozatosan aktiválják a már korábbi upgraddel bekerült Episode II upgradet... Egyenlõre "csak" a 140-es map, az új ruha settek, és a lvl 170-es szintbõvítés került be... meg persze sok-sok apróság....

Sajnos az upgrade LEGfontosabb része a jövõ zenéje....
Doomista
Én csak hétvégén leszek fent,szal leirhatná valaki az összes ujdonságot...vagy talán KIJÖTTEK AZ UJ COMPLETER SKILLEK ????

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

JP Forever
lnl 48 haladoook😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Hi!!
Nem tudom láttátok e az uj rucikat!!??Elég jól néznek ki és ahogy néztem ugyan ugy mind a titanum fegyoknál a shadowtit-ek jobbak!!Ugyan azt a nevet kapták mind a fegyok pl. Shadowtitanium Martilsuit!!Beosztoták öket kasztokra mind a lv 99-es cuccokat!!!!biztos sokan tudjátok már csak gondoltam beírom mind újdonság!!!Kár h már nagyobb vok😞 😊😊

cabal:[Mars - server] - [AVENGERS - klán] - m3ssor Lv.90+ Blader

Doomista
Háh,johogy én nem jáccom hétköznap,lag meg nem érint engem,sok emberné laggol,vlt mikor nálam is,ez egy gázos hiba,kül meg a cabal készitöi profik,csak te nem tudod mennyi idö és milyen nehéz egy online gamet késziteni/és müködtetni.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Na basszus...lassan elérkezek arra a pontra h abbahagyom a cabalt...
Ez már ingyenes játéknak is egyre szarabb...
Nem elég h szart sem érnek az update-jeikkel...ugyanolyan lag van... de hogy már egyik pillanatról a másikra szakítják meg a server kapcsolatot...és most ki tudja mennyi idõre ez már nem semmi....
De ha még párszor ez lesz tuti h leszarom az új upgradet és kitörlöm az acc-om a picsába
Patchelte, de nem lehet bejelentkezni. NÁlatok se?

Na most egész jól jön, és remélem jó dolgokat javítanak. Nekem olyan bugom van, hogy amikor dasholok, utána magától mozog...

Na b+! szépen elterveztem hogy hazajövök, és játszok pár órát... erre update... 4 óra.... b+

Doomista
Pont mikor már a vége fele vagy eladod ? nemá

Nem kell valakinek az accom? eladom XD
Van rajta egy:
120as Trans-Aexp Blader (Razuel), +5/+6 osm armour set, 70m..
Kb 60as Master-Exp Force Blader (Shana), +6 aramid battle set (+4skill) és van egy félkész 2slot tit armour settje.. ezen kívül egy halom cucc és Armour Tit craftnál jár..
Tudom, hogy ingyen játékhoz eladó acc marhaság de nekem már nem kell és ha valakinek nincs kedve 3hónapot mass grindelni és van pénze marhaságra annak jól jöhet 😛
ide írj ha érdekel: [email protected]

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

http://img337.imageshack.us/my.php?image=cabaliv2.jpg

Nemmegy, akkor itt a link: Screenshot

Kéne kis help, amikor rákattintok item shop-nál, ez a hibaüzi jön ki és nemtudom megvenni prémiumot :\

Az a szánalmas, aki odaadja a karija jelszavát...

Vigyázzatok!
Mars szerveren egy köcsög magyar garázdálkodik!
Petyasans, HUNman, és MrBlader néven (és még ki tudja milyen neveken) próbálja kikönyörögni a jelszavatokat!
4-5 embert már kifosztott ezzel a módszerrel, szóval senkinek ne add ki a jelszavad, és ne adj kölcsön semmit.
Vagy azt mondja, hogy csak ki szeretném próbálni a skilljeid, vagy kölcsönkér valamit, és addig nem adja vissza amíg a jelszavad meg nem adod.
Csá all!
Van itt valaki aki lvl 98 as vagy az környéki és Force Archer??Ha igen akkor pls írjon nagyon fontos lenne! Elõre is köszi!
Üdv:Kisluc
Kihalt a topik 😞 Na majd a téliszünetben 😊

Doomista
jaaa,véletlen elirtam bakker xD és még nem is jöttem rá hogy mit xD

JP Forever
45 lvl
De valahogy nincs kedvem 30 ape zombiet ölni.. Nemtom kicsit tartok ott a shadektól meg a ghost+októl meg áááh nincs kedvem. De majd battle moddal😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Mikor lesz jó? <#szomoru1>

UPDATE 13:45 GMT: A faulty switch has now been replaced and we are now monitoring the platform for the next hour or so to ensure everything is stable before bringing the service back online ETA for complete restoration: 16:00 GMT

ez azt jelenti hogy 4 kor játszhatunk?

és kb mikorra várható a javulás?? 😞
Emberek!!...látom már teljesen behalt ez a fórumXD....mondjuk ez nem csak a fórumra igaz... Ma reggel óta a cabal server is magadta magát...(miért nem lep ez meg engem??)... Mondjuk nem is bántam ..mer épp elkezdtem fgr-boss-t irtani... Lezúztam két virulent cauda-t...erre esik belõlük 2 darab FUKING Force Core...én mondom már ez a bossirtás sem a régi... Most hogy elég erõs lettem hozzájuk már nem dobnak szart sem....
Legközelebb vajon mi fog esni?...Mirror stone?...GRRRRRR...XD
Hi!! Csak h tisztázam a dolgokat lvl 40-en nem Astra bike-hoz kapsz skilt hanem Astra board-hoz kapsz skillt az Astra bike-hoz lvl 80-on kapsz ha meg csinálod a questett természetesen!! Szal ezért nem kaptál lvl 04-en Astra bike 'elõhívó skillt'😄

cabal:[Mars - server] - [AVENGERS - klán] - m3ssor Lv.90+ Blader

én nem kaptam astral bike scrolt lvl 40en

Doomista
hát 40 lvln kapsz ugyebár egy astral bike summon scrolt,veszel 30-45 millláért astral boardot,az egy légdeszka,summonal tudod elöhivni,jo dolog,nem kell agyba föbe gyalogolni,igen tudom ott a "dash",de szrtm board jobb...van kékbe,az a leggyengébb,az nemtom hány +HP-t is ad,a zöld az a jó,csak olyat vegyél,az +75 HP,és a legjobb a fekete(zero black silver),az ritka,port luxban esik több mobnál,nah +75hp +10 defense.
Item shopbol lehet veni kéket,zõdet,feketét meg traden,vagy esik...

41es vagyok, nekem még van egy csomó quest, igaz mind greenbe, amit utálok 😊

JP Forever
én most quen lugokat meg antura vagy miket amig így köpnek, meg öltem ghost +ot 😊
szal elég jóóó
de figyeljetek az astral board mire jó???

JP Forever
lvl 41

BEAST
Ertem 😊 Ezert nem hagyom abba, amugy sem csak Cabalozok, hanem amikor olyanom van belepek ide is. Vegulis tulelnem a farmolast, csak olyan hirtelen tunnek el a questek hogy nagyon 😄 ... ahogy neztem eleg jol a partybonusz, valahol talalok majd embereket akikkel egyutt farmolgatok xD

Probaltam Bloody Iceon a Skeleton Mineos kulccsal fejlodni, de az insta vegen a boss meg kicsit kemeny 😄 pedig 35+os hely allitolag XD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Doomista
szerintem a legjobb lesz ha abbahagyod a játékot,mert mosttantól nemlesz halomnyi quest,sõt egyre rosszabb lesz,100 lvltöl meg csak egykét quest lesz (110,115,125) egyszoval 0%tol 100%ig tiszta farmnak kell menned.

JP Forever
lvl 39!! De utálom az egyik questet😄

JP Forever
LEGJOBB MAGYAR KLÁN A HUNELEMENTALS!!!

BEAST
ooo... lenne egy kerdesem. Lvl42 vagyok, es kb 40 ota koros quest hianyban szenvedek. Eddig megszoktam hogy minden szintlepes utan kaptam egy nagy halom kuldetest igy kenyelmesen fejlodtem. Most viszont 40 ota szinte csak agyatlan mob farmolassal lett meg a szint, ami utan kaptam 1-2 questet, ami kb semmire sem eleg 😄 ... szoval a kerdesem az lenne hogy 40 utan ennyi lesz a jatek hogy mindenfele cel nelkul vagdalom a mobokat? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
heh 😄 en meg most kezdtem cabalban bohockodni xd

Doomista
én erõvel farmolok...

Nethyrrea
miahelyzet errefelé?

kicsit pihentetem cabalt, most visszamentem RF onlineba kicsit 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Valaki meg tudná nekem mondani hogy érdemes-e def-es warriort csinálni??... Mármint h célszerû-e..pl pvp-be... És ha igen akkor egy fullos def-es warriornak kb milyen értékeket kell elérnie?...XD
Elõre is köszi a választ...hali
<#eljen>

Cabal Online: [Mercury - server] - [MARAUDER - klán] - Rassist lvl 31 Blader

Doomista

Doomista
én maradok armiesofheavenbe,ez a legerösebb magyar klán,és fain klán legalább ... nem olyan mint a hunterz -.-

JP Forever
lvl 38 gratuláltok? nem akar vki jönni egy 100%-ig magya4r klánba? név: HunElementals...

Legtöbben merkury 10es szerveren nomulnak.. De csak magyarok jöhetnek- Bárkit felveszek. Én HunElementals Streky néven vagyok. Meg lehet keresni aki akar😊

1: Ha van nállad egy POH odamész vele port lux officerhez, õ ad egy questet és ha azt megcsinálod kapsz honour pontot..
2: Semmibe se különbözik, azért van kiírva, hogy no dura, mert azt item shopba vették.. és azért drágább mert sok hülye van a világon aki megveszi, mert nem tudja, hogy mire jó..
3: 050es FC cardot "elvileg" UG-be a captain death giant dob, de tényleg dob egyáltalán akkor olyan esély van rá mint egy boardra 😛
4: Pasz mostanába már nem játszok caballal 😄
5: Ugyan úgy mûködik mint a cape.. felveszed és ilyen faszom szar fekete ruhába rak, hogy ne lehessen megállapítani, hogy milyen set van rajtad 😛

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Újabbak is jutottak eszembe:
4. Vége van már a halloween event sorsolásának? vagy még tartogassam a gift kártyákat?
5. A Nightwalker 0-s és 70-es hogy mûködik, és mire való?
Mi az a formula card, és mire jó?

Néhány kérdés:
1. Mit lehet kezdeni a Plate of Honour-ral?
2. A no durationos Upgrade Core-ok miben különböznek a simától? vagy miért drágábbak?
3. Miért van ilyen kevés Formula Card? és hol lehet végre egy k....va 050-est kilõni mobból? <#violent>
Doomista
Valahol levan írva hogy mik lesznek nélunk pontosan az episod II-ben,vagy az updateben ? vagy csak mindenki összehozta ezt azt,ami lehet biztos is nem is.

Meg még az érdekelne,hogy ha 170 lvls limit meglesz,akkor pl 120 lvln a +20 lvl miatt jobb lesz a fejlödés,vagyis több exp jön,vagy marad ugyanugy mint a 150 lvls limitnél,csak 150töl lesz méglassab 170ig.

azt, hogy kamu 😄