Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ilyen módszert a genyóbb kínai farmerek lineage2-ben már évekóta csinálják, csak ott egy ismertebb kari nevét alig észrevehetõ mód átírják
(pl Nethyrrea - Nethyrres) aztán rádírnak hogy tefigyi mutimár fegyód hadnézzem meg hogy áll a karimon. aztán ha nemfigyelsz oda, baxhatod.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Amúgy úgy néz ki, azt a megoldást választották h fokozatosan aktiválják a már korábbi upgraddel bekerült Episode II upgradet... Egyenlõre "csak" a 140-es map, az új ruha settek, és a lvl 170-es szintbõvítés került be... meg persze sok-sok apróság....
Sajnos az upgrade LEGfontosabb része a jövõ zenéje....
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Nem tudom láttátok e az uj rucikat!!??Elég jól néznek ki és ahogy néztem ugyan ugy mind a titanum fegyoknál a shadowtit-ek jobbak!!Ugyan azt a nevet kapták mind a fegyok pl. Shadowtitanium Martilsuit!!Beosztoták öket kasztokra mind a lv 99-es cuccokat!!!!biztos sokan tudjátok már csak gondoltam beírom mind újdonság!!!Kár h már nagyobb vok😞 😊😊
cabal:[Mars - server] - [AVENGERS - klán] - m3ssor Lv.90+ Blader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ez már ingyenes játéknak is egyre szarabb...
Nem elég h szart sem érnek az update-jeikkel...ugyanolyan lag van... de hogy már egyik pillanatról a másikra szakítják meg a server kapcsolatot...és most ki tudja mennyi idõre ez már nem semmi....
De ha még párszor ez lesz tuti h leszarom az új upgradet és kitörlöm az acc-om a picsába
Van rajta egy:
120as Trans-Aexp Blader (Razuel), +5/+6 osm armour set, 70m..
Kb 60as Master-Exp Force Blader (Shana), +6 aramid battle set (+4skill) és van egy félkész 2slot tit armour settje.. ezen kívül egy halom cucc és Armour Tit craftnál jár..
Tudom, hogy ingyen játékhoz eladó acc marhaság de nekem már nem kell és ha valakinek nincs kedve 3hónapot mass grindelni és van pénze marhaságra annak jól jöhet 😛
ide írj ha érdekel: [email protected]
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Mars szerveren egy köcsög magyar garázdálkodik!
Petyasans, HUNman, és MrBlader néven (és még ki tudja milyen neveken) próbálja kikönyörögni a jelszavatokat!
4-5 embert már kifosztott ezzel a módszerrel, szóval senkinek ne add ki a jelszavad, és ne adj kölcsön semmit.
Vagy azt mondja, hogy csak ki szeretném próbálni a skilljeid, vagy kölcsönkér valamit, és addig nem adja vissza amíg a jelszavad meg nem adod.
Van itt valaki aki lvl 98 as vagy az környéki és Force Archer??Ha igen akkor pls írjon nagyon fontos lenne! Elõre is köszi!
Üdv:Kisluc
De valahogy nincs kedvem 30 ape zombiet ölni.. Nemtom kicsit tartok ott a shadektól meg a ghost+októl meg áááh nincs kedvem. De majd battle moddal😄
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
ez azt jelenti hogy 4 kor játszhatunk?
Legközelebb vajon mi fog esni?...Mirror stone?...GRRRRRR...XD
cabal:[Mars - server] - [AVENGERS - klán] - m3ssor Lv.90+ Blader
Item shopbol lehet veni kéket,zõdet,feketét meg traden,vagy esik...
szal elég jóóó
de figyeljetek az astral board mire jó???
Probaltam Bloody Iceon a Skeleton Mineos kulccsal fejlodni, de az insta vegen a boss meg kicsit kemeny 😄 pedig 35+os hely allitolag XD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kicsit pihentetem cabalt, most visszamentem RF onlineba kicsit 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Elõre is köszi a választ...hali
Cabal Online: [Mercury - server] - [MARAUDER - klán] - Rassist lvl 31 Blader
Legtöbben merkury 10es szerveren nomulnak.. De csak magyarok jöhetnek- Bárkit felveszek. Én HunElementals Streky néven vagyok. Meg lehet keresni aki akar😊
2: Semmibe se különbözik, azért van kiírva, hogy no dura, mert azt item shopba vették.. és azért drágább mert sok hülye van a világon aki megveszi, mert nem tudja, hogy mire jó..
3: 050es FC cardot "elvileg" UG-be a captain death giant dob, de tényleg dob egyáltalán akkor olyan esély van rá mint egy boardra 😛
4: Pasz mostanába már nem játszok caballal 😄
5: Ugyan úgy mûködik mint a cape.. felveszed és ilyen faszom szar fekete ruhába rak, hogy ne lehessen megállapítani, hogy milyen set van rajtad 😛
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
4. Vége van már a halloween event sorsolásának? vagy még tartogassam a gift kártyákat?
5. A Nightwalker 0-s és 70-es hogy mûködik, és mire való?
1. Mit lehet kezdeni a Plate of Honour-ral?
2. A no durationos Upgrade Core-ok miben különböznek a simától? vagy miért drágábbak?
3. Miért van ilyen kevés Formula Card? és hol lehet végre egy k....va 050-est kilõni mobból? <#violent>#violent>
Meg még az érdekelne,hogy ha 170 lvls limit meglesz,akkor pl 120 lvln a +20 lvl miatt jobb lesz a fejlödés,vagyis több exp jön,vagy marad ugyanugy mint a 150 lvls limitnél,csak 150töl lesz méglassab 170ig.