7396
Cabal Online
-
#3805 Milyen kaszt vagy? -
#3804 tomi értelek akkor bocs:)
45 és a master úristen az nagyon kemény grat:D
én 70 és a expert:S az nem olyan jó:) -
#3803 kérdés, még most kezdtem: a skill rank hogy fejlődik? (lvl 12 vagyok, és használom sokat a skilleket) -
tomiboy1989 #3802 Ja meg hozzá teszem nekem ez a 2.karim.Szóval tudom mi hogy megy.:)Amúgy az első karimnál a 45 és 50 közti szint gyorsan megvólt. :) (1nap)
1. nyárvolt napi 15 óra játék.
2. minden nap tudtam játszani.
3. jó volt a netem.
Most meg
1. suli van:(:(:(:( max napi 5 óra játék.
2. nem tudok minen nap játszani
3.szar a netem
Szóval nyáron nagyon bekockultam :):):)
De mivel van tapasztalatom azt ajánlom skillezz sokata,mivel én is hanyagoltam az első karimnál a skillezést ezért lvl85 ös küldit nem birtam megcsinálni.:( Szóval ne ess bele ebbe a hibába.Mostanra már kijavitottam a skillrankot :) A.Master/Trans -
tomiboy1989 #3801 Csá azt én írtam de azt is hozzátettem hogy a dual transzot elérem.
így már nem olyan egyszerü :):P
Csak az a gondom hogy szar a netem és csak ritkán tudok játszani szóval nem tom mennyi idő lesz pontosan.
Most jelenleg így állok:lvl45 A.master 32/85 106000 honoront.
Üdv:Kisluc -
#3800 Iridescent felvettél múltkor msn-re? -
#3799 Jeee lvl70!!:)
Valaki írta múltkor hogy 45ös és most 2 hónap és eléri az 50-et, mert onnan nehéz fejlődni..
Ebbe belekötnék picit, ugyanis 45ön a fákat öltem greenbe, és egy nap alatt 2 lvl:)
Szal 1 hét alatt 50 lettem onnan ha hiszitek ha nem:P -
Tresh #3798 lol :D a skilleknél ottvan pl hogy magic, vagy sword skill (képen), és ezek a képek is a cabalonline.com-ról vannak :D legalább saját tárhelyre tették volna... -
Iridescent #3797 Gratulálok, belinkelted a legnyomorékabb oldalt ami Caballal foglakozik. Mindent az anyaoldalról szedtek. Istenem -.- -
Térkép problémákra -
#3795 újabb =P
még mindig #3782 ! -
SeriusLame #3794 a jupiter szero mennyivel jobb mint a mars pl ? -
Tresh #3793 Valaki tudna linket adni az updatekhez? -
#3792 na, elindítottam egy force bladert, jupiteren :) -
#3791 én biztos hogy nem :D -
#3790 #3782 !
várd meg ennyi 8) -
#3789 bocs tényleg hogy ennyit írok, de: letöltöttem a 3 update fájlt, bemásolom a launcher/update mappába, amint elindítom a klienst kitörlődnek :O -
#3788 no prob, találtam manual patchelést :D (még nem biztos hogy jó, de lehet) sry a szpemmért :D -
#3787 :O az updatelést miért csinálja ilyen végtelen lassan???? 1,67 kb-tal tölt, nem lehet ezt valahogy gyorsítani? -
#3786 most veszem észre, hogy a játék art workjei tiszta final fantasysak :D a trailer meg pláne :D -
donatus13 #3785 Én biztos force shieldert csinálnék XD -
#3784 ha sikerül eladni a karimat akkor én is azt kezdek :) -
#3783 azt hiszem force blader :D de majd csak reggel :P -
#3782 Tudom hogy ilyet nem szabad írni :P de eladó játékbeli pénzért egy 101 es blader comp/regular(lassan expert)(ruha nélkül)50-60m ér oda adnám. még 1x sorry ! -
#3781 blader nek 2 kardja
force blader nek 1 kard 1 orb -
#3780 miben különbözik a blader és a force blader? -
#3779 Sztem nézz 1-2 videót a karakterekről és meg is találod a neked valód :)
Ja és Jupiterre gyere ! :P -
#3778 Üdv emberek :D Free mmorpg-ket kerestem, és hát így találtam meg ezt :) Most töltöm le, lenne egy olyan kérdésem hogy milyen kasztot ajánlotok? :) -
#3777 mechzard*:) -
#3776 Assazel nagyon eltüntél mi történt?:) -
#3775 Huhh lvl68on jó ha fortban ölöm a mechmandereket vagy miket azok a nagyok hátul ilyen elektoromos csápokkal? Azokat farmolom:P -
DarkBlade #3774 hm.. én még azt tom javasolni hogy lőjetek le minden olyan progit ami nem kell és ikonja van a tálcán.
-
xxisyxx #3773 (isy haverja)
kikapcsoltam a túzfalat, megnéztem keresésben h van-e ott oan progi amit te irtál de nincs oan... és még mindig nem jo -
DarkBlade #3772 ha agnitum van akkor inkább cseréld le egy másikra. ezzel nem azt mondom hogy roszlenne a tüzfal :)
csaka nerm szeretni gameguard, ha meg kikapcsolod az rizikos dolog :) -
xxisyxx #3771 szal ki kell kapcsolni a tüzfalat?
-
DarkBlade #3770 az utolsó mondatom amivel müködik most a game.
sry a dupla post ért.
-
DarkBlade #3769 üdvnektek.
van pár progi amit a gameguard nem szeret. Most csak azokat sorolom fel amik nállam problémát okaztak.
- Netlimiter pro
- Hard Disk Sentinel Pro
- Agnitum Outpost PRO Firewall
semmi extra a háttérben, virus keresö Nod32, tüzfal ZoneAlarm.
-
#3768 #3762 -
xxisyxx #3767 szevasztok isy haverja vok az acchárol. nekem is a game guardal van bajom. nekem betölti rendesen a game guardot, bal fölsőben checkeli vagy mit tom én mit ir meg középen utána megjeleniti a game guard-ot és utána inditja a gamet. de mégis DC-t ir vmiért. legépelem nektek mit ir ki pontosan h tudjatok segiteni:
Disconnected
An error has been detected by hacking protection system.
An error has occurred while start Game Guard.
Please reboot your computer or start the game again.
If this problem continues to occur, please make an inquiry with the *.erl file inside the Game Guard folder within the Cabal Online folder to the 1 on 1 inquiry center on the official website.
nah ezt irná nekem mindig ki...
vki légyszives segitsen, már 5napja irja ezt ki, és nem tom mi a baja, nem tom megcsinálni. boldog lennék ha tudnék gamelni vele, szal plz vki HELP. nah sziasztok. -
#3766 hamár valaki lusta a skillezéshez low lvl szinten,akkor vajon milesz a honour rank classozással,azt is felkel valahogy tolni :D