Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bando ezuton segitseget kerne eloptak egy karit a neve Bando egy 80-90 kozotti FA es a DarkSocietyben lattak utoljara megtalalonak magas jutalom jar!!!!
Kulonleges kozlemeny fizetseg CSAKIS termeszetben!!!

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

nemtudni mikor lesz jó?

Krampusz uzeni ka**tok b*

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

*a nem homok

aha 😊
Capellasok(melegek szovetkezete) azok csak viragkotok es sminkesek lehetnek mig a Procyonosok barmik kivetel ez a 2 xD
szal van a 2 nem a homok meg a normalisak 😊

nem😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

kopaszrobert
sziasztok! még nem próbáltam ki a játékot, de tervezem és csak az érdekelne hogy a kasztok Nemhez vannak kötve?

GW: Axino Hun;

Razuel!
1et nem értek,mért irsz még akkor ide? amugy sok igazságot irtál...
és én is várom már a Bleach moviet.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Mi az a fakitermelés?
ÉN benne vagyok sniper de elötte elkéne velem jönnöd greenbe
mert a FAKITERMELÉST meg kéne akadályozni!! a
Eladtam a karimat.. amúgy meg esélye nem lenne mert ha játszanék még 140+os lennék..
Pasz nemtom de én tudok egy bugot amivel bármeik ch-ra be tudsz menni ha fullon van akkoris..
Amúgy épp ezaz nem itt kéne elbaszni a szilveszteri éjszakát is.. egy évbe egyszer van szilveszter nem bírod ki gép nélkül 1 estig vagy mi? Mind1 végülis a te dolgod csinálj amit akarsz csak mondom, én is sokat játszottam régen.. sokmindenrõl maradsz le 😊

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

JP Forever
NEM JÓ EZ A **** CABAL:@

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Razuel ha olyan kemény vagy a 120as bladereddel nyomjál Zarachival egy pvp-t.. Vagy nem ugyanazon a szerón vagytok?!😄
Nem tudjátok hány slotos egy channel?

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Razuel én desert screamba megyek lerészegedni. Beülök gette kocsmájába. Meghívlak titeket egy potyra. Benne vagytok?😄XD

Nekem még nem jó a játék

Mivan megjavult a server, hogy mindenki így elhallgatott?

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Bleach: The DiamondDust Rebellion ez a 2. movie... az elsõ a memories of..volt ez dec 22. én jött ki!!!
MEGAKAROM NÉZNI!!!

Doomista
Aj nem az uj skillek...de örültem volna !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

vazze, már akkor is mondtam hogy van már két movie, te valami harmadikat vársz amirõl én még nem hallottam 😄

Nyolan: ESTSoft-ot ismerve szerintem ma már nem... Igazából nem értem, hogy miért nem lehet letesztelni egy updatet, mielõtt belövik, ebben most olyan bugok voltak, amibõl ordít, hogy itt vmi nagyon el lett szúrva. Meg például miért olyankor kell updatelni, amikor a legtöbben játszanának, miért nem lehet mondjuk hajnalban/kora reggel amikor mindenki alszik 😊
És mivan a 2. movieval? láttad már?

az a srác már volt minden, állandóan csak karikat cserél, az utóbbi 1 hónapban már 4 karija volt, mielõtt beléptem a guildbe kb. még 3, a többirõl én nem tudok 😄
Az meg milyen lol volt már néztem egy mmo-t nagy betûkkel kivan írva, hogy CLOSED BETA megy, de bárki regelhetett és tudott játszani.. :😄D

Doomista
GA-kat én lenézem,GM-et csodálom XD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A GA-kat vagy az ilyen izé faszom embereket ált a CB után szokták kiválasztani, azok közül akik sokat segítettek.. ált..

Mars-on van 1, a volt iMMoRTaL leadere
Mercury-n nem tudom 😊

ja és nem kapnak érte pénzt 😊
hát lehet...én róla csak annyira emlékszem h mikor 121-es volt és trans/g.master akkor nyomtam vele egy pvp-t.. Én akkor voltam completer/ regular és 91-es...és így is lezúztam a fél életét...XD... Szal akkor sem votl egy nagy mûvész.. Bár Es asszem elég jó volt, akkor azon a szinten...most nem tom milyen a karija..csak annyit tok h már régesrég dualtrans....de amúgy nem tmo... talán már nem is játszik:S
Nem tudja valaki, mikor lesz jó a szerver? Én amúgy a Huncut klánban vagyok. Ismeri valaki?
Barátom.. inkább ne szólalj meg 😄:😄😄
Hidd el wowhoz is jobban értek mint te.. kezdjük ott, hogy az illidan pengét BT-be dobják (black temple).. arra fele a magyar elég ritka, ha be is jutnak nem igen jutnak fel illidanhoz aki a tizenmiitom én hanyadik boss és ilyen 1% környékén dob illi pengét..
Az meg, hogy más országban a 1,7milla picsafüst egy nagyon nagy marhaság.. kicsi vagy még nem értheted, de az több havi fizetés egy embernek.. az lehet, hogy pénzes apuci megvette a srácnak de akkor is az kurva sok pénz egy kibaszott virtuális szar karakterért..

jaja de Alpro egy lama xD

uhh...htá akkor tényleg nem tudom.... Amúgy Alpro-t ismerem...õ régi klántársam volt Extravagance-ben...mielõtt eljöttem iri-ékhez... És asszem õ is meg EsAngel...meg még egy páran átmentek exodus-ba és extravagance feloszlott
(GA)-k nem kapnak fizetest masik meg az hogy tobb mint a fele faszlama xD
nalunk pl ottvan (GA)Alpro aki egy lama

Egy magyar srác volt ott a leader nem? Asszem FB volt.. nem volt valami nagy pro az tény.. 😄

gõzöm sincs hogy van-e...nem is nagyon izgat.... De talán marson mintha lenne....de ez egyáltalán nem biztos..
JAH és razuel pedig magyar volt a srác alláitolag MERT más országban 1.7milla picsafüst
jó hát na, közben változtak a dolgok 😄 inkább 10def/75hp mint 18def, 40 defrate nem számít úgyse
eredetileg azért akartam eladni, hogy tudjak eos+7-et venni
hirdettem már egy ideje, aztán egy srác rámírt trade ch-n, hogy odaad mindent a shopjából, szóval azokra elcseréltem - eog+7, bof+2,+3, bos+2, pár kraftolt mystic(sajnos BL és nem WI 😛) - amiket persze mind el is adtam 😄m eos+7-em azóta sincs :/ (eof/s+7-et nem ad el senki...)

immo meg tényleg jó guild volt, de nagyon sokan nem bírták a leadert (köztük én se nagyon), õk elmentek és új guildet csináltak
mikor már mindenki elment azok közül, akikkel naponta játszottam, mentem velük én is + azóta a többiek nagy része is 😊
Nem értettem félre semmit...(O)(O)..és amúgy sem neked írtam.
és van magyar (GA)???
Te már megint félreértettél valamit.. nah mind1

Max csak az mehetnem el "cabalogusnak" - ahogyan te fogalmaztál - akinek a neve elõtt ott van a játékban a (GA), mert azok az arcok gondolom valóban értenek a játékhoz és nem csak az okoskodásokat nyomják, mint ahogy mindenki teszi ezen a fórumon... De sztem õk ezért kapnak némi zsetont is ...és ha igen..akkor meg nekik már meg is éri játszani..
Ezt már ott buktad, hogy nem magyar volt ASDASD 😄

Amúgy Bléz:
Nemtudod, hogy honnan lehet leszedni a movie2 õt? Sehol se talállom 😄
A sorozatba meg igazán történhetne már valami, mert kurvára unalmas, hogy állandóan csak futnak meg pofáznak nem? 😄

csak én nem nagyon tudom elhinni
jah vágom én is hallottam hogy 1.7 be adta el egy magyar srác
Azért mert régen sokat játszottam vele és volt egy 120+os trans bladerem..

Én 4k ért adtam el a karimat.. azért ennyiért mert ingyenes játék és hát már tök mind1 volt mert úgyse játszok
De viszont lett egy jó bulim belõlle 😄
WoWos karikat 20+ért adnak el és ez még az alsó határ..
Volt egy csávó aki eladta a kariját 1,7m ért (megvolt neki az illidan penge meg elég fullos kari volt..) Bannolták az accot mert a szerzõdésbe benne van, hogy nem szabad eladni 😄

te meg mennyél el cabalogusnak annyi mindnet tudsz a játékrol hogy ihajj
És a cabal pénzt nem lehet eladni igazi péznért? A hivatalos honlapon azt olvastam, hogy 10000 cabal pénz 10 euró. Nem drága ez egy kicsit?

Én dolgozom szilveszterkor.
Haha te meg még írni se tudsz és itt akarsz flamelni? 😄
Gratulálok kisbarátom nagyon büszke lehetsz magadra.. menj próbáld meg hátha felenged már a server.. -.-

Hm..hát állítólag vannak olyanok akik azzal szórakoznak, hogy nagy szintre feltolnak egy karit és eladják... Én egyszer(asszem pont ezen a fórumon) 60 ezres árat hallottam egy fullos kariért, de szerintem az beteg aki erre pénzt ad..😊...
Amúgy általában trade ch-n inkább cabal cash-ért szokták eladni a karikat, vagy elcserélik ...bár elõbbinek nem sok értelmét látom...
Nah gyerekek ki hova megy részegedni szilveszterkor?

képzeljétek razuel régen ojan kocka volt hgy a csaj lukát is force corral tömte😄😄😄DD😄😄