5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
jui #678 A STEAM oldalon ingyen lehet letölteni vagy meg kell venni?
-
#677 Egy nagy hatranya van, hogy nem lehet ithon megvenni;) Es az meg nagyobb hiba, hogy meg hir sincs rola, hogy mikor;( -
#676 És azzal mit kezdjek ? :))))) -
#675 Úgytudom vettek még egy-két új cuccot az ISI-től ( pl az újabb árnyék) szal elvileg picivel jobban kellene futnia. -
#674 ETCC-ből csak a BMW-t próbáltam, de
hasonló(!), csak kicsit még puhábbnak érzni annál is. De ki tudja melyik a jó? -
GPx8 #673 Elvileg ugyanúgy kell futnia mint a GTR2 -nek. -
#672 ja még azt akartam kérdezni, hogy a fullos jobban fut-e valamivel mint a demo?? -
#671 Nekem is tetszik, semmi bajom nem volt vele:) Bar az eddigi ISI engine jatekok kozott furcsanak tunhet a teljesen mas menurendszer, "modolhatatlansag", erdekes megoldasok miatt, de ez igy valoban egy "egyseg", egy kulonallo jatek, szimulator. A menetteljesitmenyekkel, kezelessel sem volt gondom, ugy es annyit megy ahogy kell;) -
#670 szóval összességében jobb mint a demó úgy veszem ki :))...jobb az ETCC modnál is (irányítás/fizika)?? -
#669 És ugye a Steammel nagyon szuper, mert semmi online kód, CD kulcs, semmi szenvedés (most már :P tegnap még volt ugye, de aztán javították is), automatikus update. Szóval nagyon jó ez így.
Egy nagy hibát viszont észrevettem, pl. Curitibában a kerékvetők nem kerékvetők hanem azok is olyanok mintha fűre menne az ember. De lehet ma reggelre már javították is -
GPx8 #668 Norbi! Kösz a beszámolót! -
#667 Tényleg csak ajánlani tudom. Én nagyon-nagyon vártam, aminek ugye általában az a vége hogy csalódik az ember, és elsőre valahogy így is volt, menüs, meg a beállításos szenvedés miatt, de aztán ahogy sikerült megszelidíteni hajnali 2 felé, már kifejezetten élveztem :)
Megyek is tolni :) -
#666 Nem en csinaltam, ez a hivatalos FanSiteKit-bol van (a lustasag fel egeszseg):D -
LeePí17 #665 jó lett a banner is.
grat :D -
#664 Ja, és Lacetti 2:30.7, BMW meg 2.30.4 egyelőre :) -
LeePí17 #663 Köszi az infót!
úgyérzem meg kell vennem ezt is :D -
#662 Ja és már jó az alap FOV, szóval a sebességérzet is rendben van már.
A belső nézetek nem túl szépek bár az gondolom szintén a low graf miatt van, meg kicsit furcsák is, mert valahogy a szélvédő alapból is eléggé sötétít, és néhány session-ben amelyik korán van alig látni a pályát. Meg elég gyorsan koszolodik is, komoly pacák és bogár szétposszanások jelennek meg rajta, szóval télleg gyakorlatilag körönként ablaktörlőzni kell még szárazban is, ami mondjuk elég zavaró-idegesítő, de kicsit életszagúbb az egész tőle. -
#661 Az nem replay, hanem setup;) -
#660 THX! -
#659 Aztán mivel nézzem meg a replayt ? :))))))) -
#658 A grafika nálam nyilván fos 9800 Pro-n, mert le van véve minden low-ra, ennek ellenére a pálya és a környezet egész tisztességesen néz ki, az autók azok amik nem érnek semmi így, magas felbontású texturák nélkül, de legalább folyamatos volt, és nem akadt, bár eddig 3 ember volt online a max amivel kipróbáltuk.
A menük kezelése, főleg bent egy szerveren elég körülményes, mert a chat ablak, a timing, a session info ami a GTR-ekben még többé kevésbé 1 képen volt elosztva valamennyire, most már minden külön külön menüpont alatt van, ahogy a demoban is. A setup kép ugyan úgy 3 részre maradt osztva, szóval ez nem olyan jó, kicsit túl lett bonyolítva. De ettől független én már egészen megszoktam és gyorsan megy a kezelése.
Bent a pályán aztán a szokásos ISI-féle-forma fizika féle, de szerintem jó. Az autók nyilván nem olyan kemények mint a GT autók a GTR-ből hiszen gyakorlatilag ugyanakkora tömeg sokkal puhább futóművön, és ezt érezni is: a GTR-hez szokott playernek olyan érzése lesz mintha hajóban ülne, de szentem tényleg ilyen érzés lehet egy GT autó után átülni egy ilyen gyakorlatilag inkább márkakupás autókhoz hasonlító autókban. Az alap setupok sajnos nem jók, kiakad a váltó, meg satöbbi, szal elsőre mindenképp szenvedés lesz menni, mert ezzel kell szopni egyáltalán ne tiltáson menjen az ember végig a célegyenesen, de:
http://norbertkiss.liveforspeed.hu/RACE/2006_Macau/
A Lacetti-vel elég nehéz fékezni, utána jöttem rá másik pályán hogy a fékerőelosztást egészen akár 53%-ig érdemes hátrébb tolni, és akkor megy az a hátsó kerék füstöléses fékezés amit szegény TV kommentátorok nem értettek hogy mi lehet a Valenciai futam alatt, és így sokkal könnyebb is fékezni. Ezzel az 58-al vagy mennyi van ebben a setupban, ezzel is lehet, csak nehéz, mert ha ront az ember akkor nagyon megy tovább egyenesen :) Szal azt nyomjátok hátra.
A BMW-vel szintén nehéz fékezni, az utolsó fokozatokat már nem szabad túl korán visszaváltani, különben drift, aztán amúgy nagyon jó, nagyon korán lehet már gázt adni, sőt kell is, segít kanyarodni. Szóval BMW-vel lassan be a kanyarba, gyorsan ki :)
A pályák többsége ugye a GTR2-ből ismertek, az újak viszont jók, főleg ahogy várható volt Macau brutális kihívás, és nagy poén, online tuti mindig dugó lesz -
#657 Én arra lennék kiváncsi mennyi különbség van a demo meg a fullos között? (sztem nem sok lehet) :) Na meg az FFB, maradt ugyanolyan mint a demoban? Mert az elég gyér volt. -
#656 hali..
akinek már +van,és nyomja,légyszi tegyen be képeket....
millen a gamma.........?? -
#655 Már az első update is kijött rá :D
Kis gondok voltak elsőre az online játékkal mert simán csak nem ment :P -
#654 kijött már, letölthető a Steam-en -
#652 a driftelés valóságos, és nem is farolás :)) -
#651 És ehez hozzájön még a globális drift mánia , minden valószerüséget felrúgva egy kis farolásért ! :)))))))
Természetesen az is igaz , hogy ez csak játék, és olyannak kell lennie amit az adott egyed élvez :))))
-
#650 Szvsz éppen ez a baj :
Annyi már a mod , annyira különböző fizikával, hogy olyan a világon nincs.
Az ok , hogy mások a paraméterek a különböző autóknál, de egy autó csak autó:nehogy már két különböző márka , hasonló teljesítménnyel , felépítéssel homlok egyenest mást mutasson !
Sajnos sokan fordítva gondolkoznak: nem a stílust igazítják az adott autóhoz , hanem fordítva: csak azzal akarnak játszani ami tökéletesen beleillik a több éve megszokott kedvenc "fizikájukhoz", ezáltal valójában soha ki sem akarnak próbálni újat ( ha egy Lupo alulkormányzott már nevetnek rajta , pedig 100 %-osan elvezethető .. stb...), sőt aki ért is hozzá kapásból izzítja a notepadot, hogy a legujabb modot-autót is a megszokott saját sablonára igazítsa !
Én ezt így látom ...És ez nem jó, ezért is nem töltögetek modokat, és alig játszom már pl. rF-el is... -
#649 Asszem ma még nem fogom kipróbálni...sajna..... -
#648 Jatszottam veluk, megvannak eredeti verzioban;) A reklamnak semmi koze a Steam-hez! Az egy teljesen masik ceg: http://www.igaworldwide.com
-
#647 0 -
LeePí17 #646 ahogy számoltam 8500ft körül mozog most perpill a game.
hát ha holnap nem is de 7fő körül már a boltokban lesz(lehet)
gondolom mint a GTR2 7990 körüli áron..vagyis remélem.
bár még megvárok 1-2 negatívum vs pozitívumot :D -
#645 hm? Játszottál már tört hl2ővel, csével? és egyéb Half-Lifa cumóval? semmi reklám nincs bennük... Steamnak ehhez az ég világon semmi köze. -
#644 Kivancsi leszek, hogy a teljes verzioval mennyi gond lesz esetleg a Steam miatt (online regisztracio, aktivalas, jatek) es a dinamikus reklamok miatt (online letoltodo reklamtablak, bannerek, stb.)?! :) -
LeePí17 #643 rendben mester :D -
#642 Majd lesz masik banner, ha lesz idom es kedvem;)
De nem kell 2 szavankent entert nyomnod, kifer az oldalra a szoveg;) -
#641 Ha ez jobb, lehetne ahelyett.
-
LeePí17 #640 nagyon nyújtott.
vagyis én így látom..
mi lenne ha esetleg vmi ingame kép
(az RSCn van pár jó kép)
abból összehozni 1 bannert.
de ez csak vélemény
-
GPx8 #639 Itt már van néhány in-game kép
link -