5806
  • Alexease
    En is azt hasznaltam, csak kicsit atalakitottam magamnak;)
  • LeePí17
    lenne vki olyan szives hogy csinálna pár képet a Lacettiről?
    pls! előre is köcce!
  • Tomo15
    FFB probléma megoldva;) A "Simbins logi. g25 ffb" beállitást kell használni.
  • lac coo
    Gyere MSN-re ! THX....
  • LeePí17
    nekem is az volt a gondom.
    1.6 mellé beregeltem a CSS-t és most jólett volna az 1.6ot eladni :S

a gémhez PAYPAL rendszer kell?
    vagy azon gondolkozom hogy lehet itthon díszdobozban jelenne meg.
    ugyanis a steamon láttam képet(lehet hogy csak illusztráció volt)
    hogy adnak hozzá RACE The WTCC Game nyakpántot.
    (nem lenne rossz :D)
  • Alexease
    Akkor odafigyeltek a fiuk, es osszepakoltak mindent 1 file-ba, a biztonsag kedveert;) Azert koszi!
  • autoszimulator
    egy kis macau-s saleen száguldozás. hmm.. jo ötlet :D
    amugy aki már leszedte steamen keresztül.. gondolom csinált magának accot, és az alá regelte be a kapott kulcsot.. magyarul ha a css mellé beregelem a játékot, akkor azt eladni aztá nemtudom -.-
  • Tomo15
    Nincs ilyen mappa
  • lac coo
    A hangok milyenek benne? Mert a demoban elég fura volt még , messze nem érte el a GTR színvonalat ...
  • lac coo
    Őőőőőőőőőőőő....

Valaki rakja már fel valahová a 3 új pályát !
  • Alexease
    De ha bunko lennek, akkor inkabb azt kernem, hogy az uj harom palyat tegyek fel valahova (Macau, Curitiba, Puebla);) De nem vagyok bunko, es azt nem kerem;)
  • Alexease
    Kodoltak, termeszetesen:)
  • lac coo
    Ez már beteges! :))))))))))))))))))))))

Amúgy a pályákat elvileg át lehet rakni GTR-be vagy kódoltak?
  • Alexease
    Akinek meg van mar eredetibe, az fel tehetne valahova szerverre a UIData konyvtarat (csak a benne levo file-okat, a konyvtarakat nem) es a RACE.EXE-t:) Addig is lehetssen piszkalni, mit mit csinaltak a fiuk:)))
  • Alexease
    Probald ki ezzel is: http://alexease.extra.hu/files/Alexease.zip (..\UserData\FFB\ konyvtarba masolnim, es jatekon belul a config resznel "betenni").
  • lac coo
    Az az ffb hiba tipikus ISI hiba: csak a legújabb rFactorban van javítva. Nem hiszem, hogy megkapták -megvették ezt a legujabb notort...
  • Tomo15
    Sajnos a ffb- marad olyan, amilyen a demoban volt:\ csúszásnál teljessen megszünik... Ja, és 20 perc alatt 2x kifagyott.
  • GPx8
    Nem, akkor rosszabul... :)
  • lac coo
    Miért, ha látod akkor jobban érzed magad ? :))))
  • GPx8
    Nekem a Ctrl+F szimpatikusabb volt...
    Biztos azért tiltották le, mert marha sz*r fps értékek jönnének ki...
  • Tomo15
    Köszi:) kb. én is 9 dollárra gondoltam.
  • Alexease
    Attol fugg mennyiert vasarolsz;) A TAX az ado, az nalunk 20%. Ha a Race-re gondolsz, akkor azt hiszem 9 dollar. Vagy nem?!:))
  • Tomo15
    Meg tudná valaki mondani, hogy +hány dollár a TAX?
  • Laceee
    Fraps ?
  • GPx8
    Fps-t ki lehet már iratni vhogy?
  • ibronk
    Ja, de hülyeséget írtam :)
  • b-type

thx
  • Alexease
    Ha meg mindig nem lenne tiszta a dolog, ez NEM ingyenes jatek;) Vagyis a valasz: NEM.
  • sumi
    ez mit jelent??letöltöm,de nem tok vele játszni amig nem fizetek??
  • lac coo
    Hát nálam meg sem röccent soha ..
  • Istencsászár
    Nem:) Ennek a Demoja szarul ment, alapól be be akadt, vagy inkább reszelt, de nemvolt folyamtos, tök mind1 milyen beállításon néztem... de ugy nézd hogy GTR2 1 autó max graf, és WTCC 1 autó max graf... és ebből a WTCC ment a szarabbul, sokkal szarabbul.
  • GPx8
    azért.
  • lac coo
    Nem tom ,nekem pl , a demo sokkal jobban megy mint a GTR2. de lehet csak mert egy autó van .:)
  • JuanG
    9800-as nem dx9-es kártya már?
  • Istencsászár
    9800 pro dx9-es :)
  • JuanG
    az "elvileg" dolog a demónál már megbukott nálam...GTR2-vel egyedül a pályán elég magas beállításokkal tudok játszani, de a Race demo még low-n is szaggatott...
  • Alexease
    Dehogy van meg;) Persze, meg vettem volna, ha lenne bankkartyam:) De mivel nincs, es nemis lesz, igy varok turelemmel;))
  • ibronk
    Ugye csakis dx9 módban megy, de mondom az én dx8-as 9800 pro-mal is jól játszható teljesen low grafikával. Szal megoldja egy dx8-as kártya is, de ugye csomó minden szoftveresen a procit terheli szal nyilván gondolom egy dx9-et hardveresen támogató kártyával biztos hogy sokkal-sokkal jobb.
  • Istencsászár
    Ingyen letöltöd és megveszed
  • lac coo
    Neked megvan ?