5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#718 En is azt hasznaltam, csak kicsit atalakitottam magamnak;) -
LeePí17 #717 lenne vki olyan szives hogy csinálna pár képet a Lacettiről?
pls! előre is köcce! -
#716 FFB probléma megoldva;) A "Simbins logi. g25 ffb" beállitást kell használni. -
#715 Gyere MSN-re ! THX.... -
LeePí17 #714 nekem is az volt a gondom.
1.6 mellé beregeltem a CSS-t és most jólett volna az 1.6ot eladni :S
a gémhez PAYPAL rendszer kell?
vagy azon gondolkozom hogy lehet itthon díszdobozban jelenne meg.
ugyanis a steamon láttam képet(lehet hogy csak illusztráció volt)
hogy adnak hozzá RACE The WTCC Game nyakpántot.
(nem lenne rossz :D) -
#713 Akkor odafigyeltek a fiuk, es osszepakoltak mindent 1 file-ba, a biztonsag kedveert;) Azert koszi! -
#712 egy kis macau-s saleen száguldozás. hmm.. jo ötlet :D
amugy aki már leszedte steamen keresztül.. gondolom csinált magának accot, és az alá regelte be a kapott kulcsot.. magyarul ha a css mellé beregelem a játékot, akkor azt eladni aztá nemtudom -.- -
#711 Nincs ilyen mappa -
#710 A hangok milyenek benne? Mert a demoban elég fura volt még , messze nem érte el a GTR színvonalat ... -
#709 Őőőőőőőőőőőő....
Valaki rakja már fel valahová a 3 új pályát ! -
#708 De ha bunko lennek, akkor inkabb azt kernem, hogy az uj harom palyat tegyek fel valahova (Macau, Curitiba, Puebla);) De nem vagyok bunko, es azt nem kerem;) -
#707 Kodoltak, termeszetesen:) -
#706 Ez már beteges! :))))))))))))))))))))))
Amúgy a pályákat elvileg át lehet rakni GTR-be vagy kódoltak? -
#705 Akinek meg van mar eredetibe, az fel tehetne valahova szerverre a UIData konyvtarat (csak a benne levo file-okat, a konyvtarakat nem) es a RACE.EXE-t:) Addig is lehetssen piszkalni, mit mit csinaltak a fiuk:))) -
#704 Probald ki ezzel is: http://alexease.extra.hu/files/Alexease.zip (..\UserData\FFB\ konyvtarba masolnim, es jatekon belul a config resznel "betenni"). -
#703 Az az ffb hiba tipikus ISI hiba: csak a legújabb rFactorban van javítva. Nem hiszem, hogy megkapták -megvették ezt a legujabb notort... -
#702 Sajnos a ffb- marad olyan, amilyen a demoban volt:\ csúszásnál teljessen megszünik... Ja, és 20 perc alatt 2x kifagyott. -
GPx8 #701 Nem, akkor rosszabul... :) -
#700 Miért, ha látod akkor jobban érzed magad ? :)))) -
GPx8 #699 Nekem a Ctrl+F szimpatikusabb volt...
Biztos azért tiltották le, mert marha sz*r fps értékek jönnének ki... -
#698 Köszi:) kb. én is 9 dollárra gondoltam. -
#697 Attol fugg mennyiert vasarolsz;) A TAX az ado, az nalunk 20%. Ha a Race-re gondolsz, akkor azt hiszem 9 dollar. Vagy nem?!:)) -
#696 Meg tudná valaki mondani, hogy +hány dollár a TAX? -
Laceee #695 Fraps ? -
GPx8 #694 Fps-t ki lehet már iratni vhogy? -
#693 Ja, de hülyeséget írtam :) -
thx -
#691 Ha meg mindig nem lenne tiszta a dolog, ez NEM ingyenes jatek;) Vagyis a valasz: NEM. -
#690 ez mit jelent??letöltöm,de nem tok vele játszni amig nem fizetek?? -
#689 Hát nálam meg sem röccent soha .. -
#688 Nem:) Ennek a Demoja szarul ment, alapól be be akadt, vagy inkább reszelt, de nemvolt folyamtos, tök mind1 milyen beállításon néztem... de ugy nézd hogy GTR2 1 autó max graf, és WTCC 1 autó max graf... és ebből a WTCC ment a szarabbul, sokkal szarabbul. -
GPx8 #687 azért. -
#686 Nem tom ,nekem pl , a demo sokkal jobban megy mint a GTR2. de lehet csak mert egy autó van .:) -
#685 9800-as nem dx9-es kártya már? -
#684 9800 pro dx9-es :) -
#683 az "elvileg" dolog a demónál már megbukott nálam...GTR2-vel egyedül a pályán elég magas beállításokkal tudok játszani, de a Race demo még low-n is szaggatott... -
#682 Dehogy van meg;) Persze, meg vettem volna, ha lenne bankkartyam:) De mivel nincs, es nemis lesz, igy varok turelemmel;)) -
#681 Ugye csakis dx9 módban megy, de mondom az én dx8-as 9800 pro-mal is jól játszható teljesen low grafikával. Szal megoldja egy dx8-as kártya is, de ugye csomó minden szoftveresen a procit terheli szal nyilván gondolom egy dx9-et hardveresen támogató kártyával biztos hogy sokkal-sokkal jobb. -
#680 Ingyen letöltöd és megveszed -
#679 Neked megvan ?