Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na szóval ott Jones-sal azt kell csinálni hogy megfelelõ közelségbe kell menni annyira hogy beletudj szállni az egyik monster testébe és miután beleszálltál a monster testébe a monsterek háta mögött nagy hatalmas robbanó tartályok vannak szóval a monsterrel szépen odafordulsz a tartályokhoz és a megfelelõ billentyû lenyomásávával felrobbantod a tartályt ezáltal kirobanntva a kaput !! De mindezt gyorsan kell csinálnod mert a társaid a monstereket elég hamar leszedik !! De ezt nem csak 1-xszer kell majd megcsinálnod asszem ezt meg kell csinálni majd még 1x-szer !!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Most már télleg elakadtam, lehet béna vagyok, de Jonesszal követtük meg a többiekkel a childet, a kölyköt. És azt kéri, h nyomjak E-t majd ugorjak Q-val. Igen ám, de ez számomra megvalósíthattalan.
Az az arész, mikor az uccsó géppuskabunkert is szétbombáztam, és akkor tart felém egy gránátbomba, és elõ jön Lichthammer üdvözlése. N aott mit kell csináljak? a kurzor nem ér semmit, a közelharc sem. semmi ombra nem reagál😞(
fifa se változott semmit 98 óta...
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kár, h meghalt Ross, már kezdtem megszokni fegyóstilisát. Pedig azt hittem, h õ a fönök az egész gammában, de mondjuk a lelke velünk van😄DDD
Most a 2. vh fejezet alatt vagyok... na mejek folytatni
A megoldást nem tudod?
Miután eltünt minden ember a fénysugarak hatására, a mesterlövész csajjal kell mennem. Megtaláltam Jack-et, de nem tudom kinyitni az ajtót, hogy kijöhessen. Hogyan tudom kinyitni?
Van a falon 2 ember is, de nem lehet õket megölni.
Namár most, ez ugye egy konzolos játék, amit konkrétan Én és még sok pécés társamhoz hasonlóan, PÉCÉN nyomunk. De milyen szép is lenne, ha lenne hozzá MULTY, kóperatívba nyomnánk, de olyat sem találtunk, h MULTY. Nem tudjátok, nincs valamilyen MULTYs Patch hozzá? Vagy egyátalán nem lehet többen függni? A GOW-ot sokkal élvezetesebb volt kóperbe végig vinni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ahol én gondolom Black telekinézisét kell használni, hogy pár követ megmozdítson és így lehet tovább menni...
Qwerty4
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ott vagyok hogy
egész zárt gennyes "barlang", ahol ilyen lebegõ csókák jöttek, néhol ilyen hasak lógtak le legyekkel, miután kinyirtam mindenkit, nincs kijárat csak "kút" féleség felfele aminél lebeg 3 kõ, és nemtudok velük semmit sem csinálni
5let?
| ASUS P5K | I. Core2D E8200 2660Mhz 6M | 2x2GB Geil Ultra 800Mhz | GbII Geforce 8600 GT 512Mb | K 400Gb HDD 16Mb SATA2 | Chieftec 500W |