2501
-
#2061 Az sem elég.
Azé kössz bár én asszittem, hogy csak trükközni kell valamit.
És úgy tünt hogy ezek csak újratermelődnek.
Mert szegény csapatom mint a vadállat előre futnak és elhullanak.
Azt egyedül már
gáz
meg ugye újraéleszteni sem lehet, mert 3 mp-alatt leszednek. -
#2060 Ügyeskedni kell. Én itt használtam a tűzessárkányt Delgadotól. Hatásos ezek ellen. -
#2059 Blackwatch bakker nem is DW.
-
#2058 Meg az alagútról. -
#2057 Képet a behemótról. -
#2056 -
peti71 #2055 Tegyél fel egy képet úgy jobban tudunk segiteni. -
#2054 Nem emlékszem pontossan, de ha jól tudom, akkor egy nagy kráter közepén vagy nem??? -
#2053 Ez a videó nem indul el. -
#2052 Ha valaki tudja, hogy mit kéne csinálni, a Daywatch elején, mikor kimegyek az alagútból és jönnek azok a nagy behemótok, akkor legyenszíves és segítsen.
Előre THX.
Már unom hogy mindig meghalok. -
#2051 Én nem emlékszem hogy ilyen helyen elakadtam volna.
Bár volt egy nagy tér, de ott egy videó volt, mikor meghalt a parancsnok. -
#2050 Nem írt ki semmit. -
#2049 Legtöbbször a gép kiirja a képernyőre, hogy miket kell csinálni. -
#2048 Hello!
A Man Down! pályán amikor kiérek egy nagy térre mit kell csinálni? Van a tér közepén egy nagy szobor, a másik oldalon meg 3 kisebb. Már össze vissza keringek a pályán, de nem történik semmi. -
#2047 De én nem is csesztelek le. -
#2046 Majd ha lesz olyan gépem amin elfut, akkor megveszem. Addig marad a topic OLVASÁSA.
Amugy nem is értem miért nekem válaszoltad korábban azt, amit, hiszen én egy szóval sem kértem senkitől a magyarítást, csupán felhívtam valakinek a figyelmét arra, hogy pár soros visszaolvasással rájöhetne, miért is nem tölti fel az, akinek megvan a magyar nyelvü játék. -
#2045 Csak 1.....VEDD MEG. -
#2044 Egyébként meg mondja már meg valaki akinek megvan a magyar, de legalább az angol változat hogy a játék honnan olvassa be a feliratokat, és hogy az mennyit foglal! -
#2043 Én ezt komolyan nem érem. Ha valaki kér egy kibaszott játékhoz magyarosítást, az nem azt jelenti hogy nem tud angolul. Nem értem hogy ez logikailag hogy jön ki, ha nem így kéri: légyszi küldjétek el ennek v. annak a játéknak a magyar fájljait mert nem tudok angolul és azért kellene. De akkor meg honnan veszik egyesek. Attól mert még valaki kér nem biztos hogy saját részre kell. Én is meg fogom venni magyarul elképzelhető, de azért jó lenne előtte látni hogy milyen is pontosan a magyar kiadás. -
#2042 Nem nincs, köszi hogy leszálltál hozzánk, és felvilágosítottál minket. Egyéb nagy ötlet?
-
#2041 A faxa magyarosított játékokat a CDProject vagy mi olyan spéci csomagolásba adta ki, hogy megvételért kiállt.
Lehet hogy erőt veszek magamon azt megveszem őket.
5000-7000ft darabja.
Nekem Bioshock-TimeShift-Jericho-Gars of war kéne.... -
Rundstedt17 #2040 jah egyértelmű hogy lehetetlen kiszedni -
#2039 Én teszek a magyarosításra. Majd meglesz.
Csak rossz nézni, ahogy vergődnek ezen.
Ha egyszer nem lehet kiszedni a magyarosítást, akkor kár lovagolni ezen szerintem. -
Rundstedt17 #2038 szerintem hiába vártok magyarításra vegyétek meg vagy tanuljátok meg -
#2037 Fel kell nyomni a dvd képet bazzeg.
Ennyi esze nincs senkinek???????
Azt kész.
Mit kell szarozni ha nem találjátok.
Ha meg senki nem tudja felnyomni a full ISO-t, akkor meg azt mondjátok, és akkor lenyugszik a tesó.
THX -
peti71 #2036 Ezt mondtam én is olvasd el a #2016. -
Zóanagyvarázsló #2035 Nem ismerem a játék könyvtár- és fájlszerkezetét, talán lehet abban is. De egészen biztosan nem egy fájlban van a hang és a hozzátartozó szöveg. Meg kell nézni Total Commander - vagy egy hexaeditor segítségével - segítéségével a kisebb fájlokat. -
#2034 Szerintem meg egyben van. Szóval angol hang, magyar felirat. Nincs külön Languge mappa, fájl. Szerintem az lesz az. Méghozzá az angolban. Gondolom ha a magyar verzióban kiválasztod hogy magyar felirat legyen attól még angolul beszélnek benne szóval szerintem az egyben van. Vagy te tudsz jobbat? -
Zóanagyvarázsló #2033 Nem tudom, én csak a demóval játszottam, az sincsen már fenn a gépemen. A lényeg, hogy olyan kisebb fájlt kell keresni, melyben megtalálod a játék szövegeit. -
#2032 Akkor hol vannak? -
Zóanagyvarázsló #2031 A 'Voices' mappában úgyis csak hangfájlokat találnak, azt pedig nem honosították. -
#2030 Na most hogy megvan mit kellene kiszedni a magyarból senki nem mer írni? :-) :D -
#2029 Naszóval a VOICES! mappában vannak ezek a dolgok. Ha nincs külön olyan nyelvi file aminek a neve Hungaryan vagy mittudomén akkor az angol fájlban vannak nagyon nagy valószínűséggel. -
#2028 ponosan azért amit írt... de a legjobb az lenne, ha megmondanád neki hol van az a file, és akkor biztos feltölti. -
#2027 Haggyadmár a hülyeséget. 200 megát nem lehet feltölteni? Mert nem olyan bonyolult megtalálni a magyar fájlt. De azért jólesne ha felvilágosítanál hogy pontosan miért is...... -
#2026 Amennyiben visszaolvasnál pár hsz-t, rájönnél miért nem rakja fel az akinek megvan magyarul... -
#2025 ki nem? -
#2024 Csak nyugi. Szerintem kérjük meg szépen a többieket hogy adjanak magyar fájlokat ehhez a játékhoz. Nem kerülne semmibe. THX. -
#2023 MAGYAR FELIRATOT AKAROK MOST!!!!!!! -
#2022 irányítsd az egyik csapatot balra, a másikat jobbra és te is állj rá a besüppedő kőre...és lám csoda történik