Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Ja gondolom annál a résznél vagy amikor a 2 monster lö téged mint az állat és elötted van egy kapu és elvileg azt kéne kirobbantani !!

Na szóval ott Jones-sal azt kell csinálni hogy megfelelõ közelségbe kell menni annyira hogy beletudj szállni az egyik monster testébe és miután beleszálltál a monster testébe a monsterek háta mögött nagy hatalmas robbanó tartályok vannak szóval a monsterrel szépen odafordulsz a tartályokhoz és a megfelelõ billentyû lenyomásávával felrobbantod a tartályt ezáltal kirobanntva a kaput !! De mindezt gyorsan kell csinálnod mert a társaid a monstereket elég hamar leszedik !! De ezt nem csak 1-xszer kell majd megcsinálnod asszem ezt meg kell csinálni majd még 1x-szer !!
Prince23
Na most télleg elakadtam. Valamit kell bütykölni Megint Jonesszal vmi falkthovert kell keressek és az megsemmísiteni... a kijárat meg zárva van. felette két helyen gránátvetõk jönnek mint az oroszok, ugyhogy tök értelmetlen lõni õket. Vmi flakthrower kéne megkeressek, de nem találom...

petee
Valaki nem tudja,hogy lehet-e már kapni a játékot magyarul?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Prince23
Hoppáré megvan, na innetõl befogom a számat😄
sry

Prince23
Na OK megoldva.
Most már télleg elakadtam, lehet béna vagyok, de Jonesszal követtük meg a többiekkel a childet, a kölyköt. És azt kéri, h nyomjak E-t majd ugorjak Q-val. Igen ám, de ez számomra megvalósíthattalan.

Prince23
Na megcsináltam, de igen ám, vmi Lichthammer nevezetû zombi mindig Üdvözöl, de mi a fenét kell ott csinálni?
Az az arész, mikor az uccsó géppuskabunkert is szétbombáztam, és akkor tart felém egy gránátbomba, és elõ jön Lichthammer üdvözlése. N aott mit kell csináljak? a kurzor nem ér semmit, a közelharc sem. semmi ombra nem reagál😞(

én szoktam amugy játékot venni. de azért nem mind1 mit... ami télleg bejon és atomzsir azt megveszem. de ami multis azt alap h megveszem. de több eredeti gamám van mint kamu
Prince23
Pffff ja és közbe mégsem lesznek az ÉV játéka. Egyik se. Hála Égnek. Csak nehogy elszóljam magam.

hát jo igaz. az a gáz hogy most a menõ az a buzi sims meg a köcsög fifa meg a annál is szarabb nidforszpid... állandoan ezek vannak csucson amit szarrá reklámoznak... tiszta szégyenek
fifa se változott semmit 98 óta...
Seth
Belassítod az idõt(szintén Cole-lal), aztán a ágyú háta mögé mész, ott lesz egy rés, megnyomod azt a gombot amit kiír, automatikusan bevágja a gránátot.

PSN ID.: Beegabor

Seth
Ahogy Shep is említette a játék anyagi bukás, ettõl még lehet jó(nekem nem az , egy közepest azért megérdemel^^), de ha a kutya sem veszi meg akkor nem fognak folytatást csinálni,mert nem éri meg , szerintem még 50ezer sem fogyott belõle.

Prince23
Nah nem rég dícsértem, most meg nem tok továbbjutni a 2 ww fejezenél, ahol ilyen géppuskafészkek vannak felállítva, és mondják, h Cole-lal dobjak gránátot, de semmi hasznárt nem látok belõle. Az jó lenne ha füstgránát lenne, de nem az van neki. hasznavehetetlen karakter eddig😄DDDDDD

Shep
Azt, hogy bukás valami nem az határozza meg, hogy a nép mekkora százalékának tetszik, hanem az eladások. Mert gondolom te sem vetted meg eredetiben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
sztem olyan arany középút lett a game! nem szar, de semmi extra

bukás?😄 már hogylenne bukás... sztm baromi jolett.
Seth
Szerintem semmikor, mert bukás a game

kb mikorra várhato a folytatása a játénak? gondolom h lesz mert a vége kicsit " 😄 "
koppim
Köszi! Sikerült.

Prince23
Na én csak elkezdtem, nem várom meg a magyar feliartot. Eddig nagyszerû gém. Kicsit fura, h egy lénybe egy tárat kell lõni, de mondjuk kárpótol érte a csekpojnt, akkor full munition van.
Kár, h meghalt Ross, már kezdtem megszokni fegyóstilisát. Pedig azt hittem, h õ a fönök az egész gammában, de mondjuk a lelke velünk van😄DDD
Most a 2. vh fejezet alatt vagyok... na mejek folytatni

Seth
Elõször a szembe lévõ nyújtógyakorlatot végzõ emberkébe, aztán onnan a másikba és vele jobbra fordulva ott van a kapcsoló a falon(ami totál logikátlan,mi a francot keres ott fenn a kapcsoló?? ^__^), telekinézissel kinyitod ( vmi nem stimmel annál a résznél egyébként ,mert nem mindíg engedi , ki se jelzi hogy lehet azt a kapcsolót használni, pedig azt kell)

koppim
Sejtettem, hogy rossz nevet írok, de már nem volt kedvem elindítani a játékot, hogy megnézzem.

A megoldást nem tudod?

ffxi
Jones!

Fákjúal!

koppim
Spiritual guide pályán vagyok

Miután eltünt minden ember a fénysugarak hatására, a mesterlövész csajjal kell mennem. Megtaláltam Jack-et, de nem tudom kinyitni az ajtót, hogy kijöhessen. Hogyan tudom kinyitni?
Van a falon 2 ember is, de nem lehet õket megölni.

Csöcs !
Namár most, ez ugye egy konzolos játék, amit konkrétan Én és még sok pécés társamhoz hasonlóan, PÉCÉN nyomunk. De milyen szép is lenne, ha lenne hozzá MULTY, kóperatívba nyomnánk, de olyat sem találtunk, h MULTY. Nem tudjátok, nincs valamilyen MULTYs Patch hozzá? Vagy egyátalán nem lehet többen függni? A GOW-ot sokkal élvezetesebb volt kóperbe végig vinni.
ffxi
El bizony.

Fákjúal!

Prince23
Hm, ennyire eltolták? ilyen 14 v 18-ról tudtam😮

ffxi
14 hsz-el visszább!

Fákjúal!

Prince23
Magyarul megjelent már? ha igen akkor valaki felnyomhatná a magyaritást, ezer hála

Shep
1-3 gombokkal vezényled a kövekre a többieket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szevasztok tudnátok segíteni nekem ott tartok hogy van 1 nagy arok tele dárdákkal a kardos csajall átmegyek és rá álok arra akiállo valamire és utánna nem tudok továbmenni it mit kell csinállni?segitsetel elõre is köszi.
Shep
Kösz, sikerült befejezni. A vége mit ne mondjak elég gyengére sikeredett.

ffxi
Black-et E bill-vel elõször.

Fákjúal!

Shep
A retek kölyköt hogy lehet megölni? Azt írja, hogy attól sebzõdik amivel a csapatot sebzi, igen ám de állandóan magába szív, vagy villámot lõ. Akkor most, hogy öljem meg?

Shep
A flesh pályán, hogy kell elintézni azt a fazont aki a gladiátorokat küldi folyamatosan? Középen ha rálövök piros burok jön köré, felül meg van egy akasztott ember akit pirosan jelez ha Churchhel rálövök.

Shep
Ok kösz.

ffxi
Csak a dagadt kell lõni, de az jó sokáig.

Fákjúal!

Shep
Valaki írja már le, hogyan lehet megölni a dagadt láncon csüngõ retket. A gladiátor sem akar elpusztulni köépen pedig már vagy 10 perce lõttem, de semmi. (a hátát lõttem ,ahogy a korábbi gladiátornak)

Okés, köszi átjutottam rajta. Most viszont máshol akadtam el, asszem a Black Rose pályán, ahol egy ilyen fõboss szerûséget kell kinyírni aki körül ilyen pajzs vagy mi van. Na azt hogyan kell kinyírni? Elõre is köszi
Istencsászár
jaja

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Qwerty4
Sztem nem ott akadt el.
Ahol én gondolom Black telekinézisét kell használni, hogy pár követ megmozdítson és így lehet tovább menni...

Qwerty4

A hídnál akadtál el? Jones-al bele kell ugrani a kölyökbe a túl oldalt utána a kaput Dalgado tudja kinyitni.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

ffxi
dec. 28 után várható.

Fákjúal!

Szasztok ! 😄 Szerintem Kurva jó ez a Játék (na jóó, annyira nem, de tetszik). A lényeg, h most kezdtem el, várva valami fordítást, mert annyira nem pro az angolom 😛 Szal, nem tud valaki valamilyen "magyarosítást" vagy készül e ehez a gémhez? Tök jó lenne, vágnám a történetet is. Elõre is thx Az INFÓT (ha van XD )
Sziasztok! Én a Blood River pályán akadtam el, annál a résznél ahol ilyen rohadt mély szakadék van. Na ott mit kell csinálni, vagy hogy kell tovább menni? Elõre is köszi.
Istencsászár
hmm, pedig ha 10szer nem pásztáztam végig a terepet akkor 1szer sem... na majd még1szer, kösz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ffxi
Kihagytál egy hasat vagy csókát.

Fákjúal!

Istencsászár
na megpróbálom leírni😊

ott vagyok hogy

egész zárt gennyes "barlang", ahol ilyen lebegõ csókák jöttek, néhol ilyen hasak lógtak le legyekkel, miután kinyirtam mindenkit, nincs kijárat csak "kút" féleség felfele aminél lebeg 3 kõ, és nemtudok velük semmit sem csinálni

5let?

Shep
Na jó de a gladiátor sem fekszik meg hiába lövöm a hátát.

ffxi
Csak lõni kell rá, de mint állat 😊

Fákjúal!

A Flash pályán, hogy kell kiírtani azt a genyót ott fent? próbálkoztam mindenkivel, nemvágom... próbáltam hátralökni a csajjal, próbáltam telekinézissel, próbáltam megidézni, valamit azzal a tartó sínnel kell csinálni amin lóg? vagy mi, mert amikor a csajjal a bullettimeosat lövöm akkor az is célpont.

| ASUS P5K | I. Core2D E8200 2660Mhz 6M | 2x2GB Geil Ultra 800Mhz | GbII Geforce 8600 GT 512Mb | K 400Gb HDD 16Mb SATA2 | Chieftec 500W |