2501
  • Kino
    Tudna vki segíteni?Elakadtam annál a résznél amikor a két oldalt egy gödör választja el tele lándzsákkal!Odáig eljutottam hogy Church-el átmentem a másik oldalra és ennyi,nem tudom mit kell csinálni!Amúgy tényleg nem vmi parás játék de jó akció,jó történet!
  • Qwerty4
    Az én részemről sajnos nem volt elég parás.Egyszer-egyszer amikor egyedül maradsz egy karakterrel lehet csak parázni.De az is gyenge és kevés ideig tart.
  • Rundstedt17
    NULLA PARA,de JÓ AKCIÓ JÁTÉK
  • skygt90
    Hali!érdekelne hogy mennyire parás ez a game ? mert én például a Doom3-tól vagy a Condemned-től majdnem szívrohamot kaptam párszor :D......és az a helyzet hogy annyira nem szeretem a nagyon parás játékokat :S

ez mennyire az ?
  • blackcalibra
    Hali. Egy szó mint száz. Van valaki akinek magyar a játék és esetleg fel is tudná tenni valahova a magyar cumót? Biztos lesz most olyan aki elkezd itt nyálaskodni hogy minek meg hogy így meg úgy de tartsa magában ha lehet. Nem lehet ez olyan bonyola.
  • peti71
    Azért kérdeztem mert én ma tettem fel és elő inditásnál megérdezte hogy,English,French,German,Italian,Spanish,hogy ezek kőzül milyen nyelven akarom inditani arra gondoltam hogy itt neked felajálta a magyart,ha nem akkor valoszinú hogy az angol csomagba cserélte ki a cd project a feliratot magyara.
  • Sgtfathi
    Annyit ir ki a menüje magyarul hogy telepités és kész!
    Semmi választási lehetőség nincs ha jol emlékszem.
  • peti71
    Válaszólj a 2006-os ra.
  • Sgtfathi
    Ha lenne megoldás feltölteném a gamét higgyétek el!!!
  • balee4
    Ja már látom a profilodat, kár...:(
  • DarkSector
    Jah oké.
    Majd ha kék rózsák teremnek a kertemben.
    :D
  • grebber
    Csak van olyan haver aki szerverről nyomja vidd át hozzá azt feltölti ő!
  • balee4
    te enegem esetleg érdekelne, de hova valósi vagy, postán keresztül nem igazán lenne jó a dolog, ha Győr környéki vagy megvenném. :D
  • balee4
    Hát ez elég nagy szívás, így egyszerűbb lenne, az egész imaget feltölteni, az meg nem kis idő, lassabb nettel meg főleg. A gamesmagyaritas.atw.hu-n a Rise of Legends-el is próbálkozunk, de abban is ehhez hasonlóan nagy big fileokban van a magyar szöveg, szal több száz megát kéne feltölteni. Egyszerűbb, ha megveszem a gamet, nagyon gondolkodom, névnapomra megveszem magamnak. :)
  • Sgtfathi
    Ja gyári diszdobozos!!
    Ja és eladó 6000-ft-ért!!
  • peti71
    Amikor felraktad a játékot, megkérdezi hogy milyen nyelven iduljon ott volt magyar vagy English választottad és magyar lett a felirat meg a menü.
  • peti71
    Hú ha akkor baj van,akkor valoszinú hogy valamelyik Data pacban van amit emlitettél te is ez szivás.
  • DarkSector
    Honan van neked meg?
    gyári verzió?
  • Sgtfathi
    Nincs a Voices könyvtárban Hun, és ha jól látom azok szinkron hangok!!!
    Ezek vannak :Eng,french,ger,itali,spanish.
  • ffxi
    Nem neki. Nekunk! :)
  • peti71
    Szerintem a szővegfájlokat nem lehet kiszedni külőn, hanem az egész megyar pack kellene, a játék főkőnyvtárába a Voices mappába vannak a nyelvi packok pl English.packed gondolom neked van hungárián pack az kellene 162mb kb.
  • Sgtfathi
    Ezekben a formátumokban lehet,de ezeek marha hosszuak pl.:Data00.packed
  • Sgtfathi
    Nos a feltelepitett játékban sem találom a magyarositást!
    Ha vki megmondja hol vannak a szöveg fájlok megpróbálom kiszedni.
    Gondolom ahol a többi nyelv szövege is lehet,de nem találom!!
  • kaposi1
    Szinten erre varok mar Dec.elejetol.
    Holott elboldogulok az angollal.
  • ffxi
    Mindannyiank nevébe is kösz :)
  • mama2
    Én is:).
  • Extraneous
    Helló, jó lenne, ha valaki mg tudná oldani ezta magyarításos dolgot. Légyszi, akinek megvan magyarul próbálkozzon meg vele kiszedni a fájlokat és feltenni valahová a netre. Nagyon sokan örülnének neki, közöttük én is.

Előre is kössz!
  • peti71
    A feltelepitett játékból kéne kimásolni..
  • Sgtfathi
    Nincs külön felirat file csak .pak-ok vannak azokba lehet a felirat.
    Az egész Iso-t kéne ahhoz felrakni!
  • mama2
    Inkább a feliratot rakd fel valahova HTX:D.
  • Sgtfathi
    Van egy eladó Jericoh-m ha kell vkinek.
    Természetesen a magyar verzió,és hibátlan diszdobozos verzió!
    6000-ft-ért vihető!!!
  • peti71
    Jó lenne ha megvennéd,de nem akarlak rá beszélni.
  • balee4
    Akkoris leghamarabb holnap tudom ezt megejteni... Még nagyon morfondírozok rajta, végigvinném újra magyarul, de sokkalom is a 8k-t, mostanában amúgy is nagyon sok gamet vettem. :D
  • mama2
    Dönts úgy hogy megveszed és rakd fel. Köszi:XD.
  • balee4
    Nagyon gondolkodom rajta, hogy megvegyem ma a gamet, ha úgy döntök, hogy igen, feltöltöm a feliratokat. (ha nem túl nagy méretű)
  • mama2
    Tényleg jó lenne ha már fenn lenne valahol a magyarfelirat:). Újra előszedtem, úgyhogy, Csak jobb magyarul, mert legalább értjük a történetet.
  • ffxi
    Nem bonyolult így sem, csak egy két helyen nem tiszta.
  • Rundstedt17
    tanuljatok meg angolul:)
  • peti71
    Magyarfelirat hol vagy.
  • DarkSector
    Jah én is várom már.