2501
-
Kino #2021 Tudna vki segíteni?Elakadtam annál a résznél amikor a két oldalt egy gödör választja el tele lándzsákkal!Odáig eljutottam hogy Church-el átmentem a másik oldalra és ennyi,nem tudom mit kell csinálni!Amúgy tényleg nem vmi parás játék de jó akció,jó történet! -
#2020 Az én részemről sajnos nem volt elég parás.Egyszer-egyszer amikor egyedül maradsz egy karakterrel lehet csak parázni.De az is gyenge és kevés ideig tart. -
Rundstedt17 #2019 NULLA PARA,de JÓ AKCIÓ JÁTÉK -
skygt90 #2018 Hali!érdekelne hogy mennyire parás ez a game ? mert én például a Doom3-tól vagy a Condemned-től majdnem szívrohamot kaptam párszor :D......és az a helyzet hogy annyira nem szeretem a nagyon parás játékokat :S
ez mennyire az ? -
#2017 Hali. Egy szó mint száz. Van valaki akinek magyar a játék és esetleg fel is tudná tenni valahova a magyar cumót? Biztos lesz most olyan aki elkezd itt nyálaskodni hogy minek meg hogy így meg úgy de tartsa magában ha lehet. Nem lehet ez olyan bonyola. -
peti71 #2016 Azért kérdeztem mert én ma tettem fel és elő inditásnál megérdezte hogy,English,French,German,Italian,Spanish,hogy ezek kőzül milyen nyelven akarom inditani arra gondoltam hogy itt neked felajálta a magyart,ha nem akkor valoszinú hogy az angol csomagba cserélte ki a cd project a feliratot magyara. -
#2015 Annyit ir ki a menüje magyarul hogy telepités és kész!
Semmi választási lehetőség nincs ha jol emlékszem. -
peti71 #2014 Válaszólj a 2006-os ra. -
#2013 Ha lenne megoldás feltölteném a gamét higgyétek el!!! -
#2012 Ja már látom a profilodat, kár...:( -
#2011 Jah oké.
Majd ha kék rózsák teremnek a kertemben.
:D -
#2010 Csak van olyan haver aki szerverről nyomja vidd át hozzá azt feltölti ő! -
#2009 te enegem esetleg érdekelne, de hova valósi vagy, postán keresztül nem igazán lenne jó a dolog, ha Győr környéki vagy megvenném. :D -
#2008 Hát ez elég nagy szívás, így egyszerűbb lenne, az egész imaget feltölteni, az meg nem kis idő, lassabb nettel meg főleg. A gamesmagyaritas.atw.hu-n a Rise of Legends-el is próbálkozunk, de abban is ehhez hasonlóan nagy big fileokban van a magyar szöveg, szal több száz megát kéne feltölteni. Egyszerűbb, ha megveszem a gamet, nagyon gondolkodom, névnapomra megveszem magamnak. :) -
#2007 Ja gyári diszdobozos!!
Ja és eladó 6000-ft-ért!!
-
peti71 #2006 Amikor felraktad a játékot, megkérdezi hogy milyen nyelven iduljon ott volt magyar vagy English választottad és magyar lett a felirat meg a menü. -
peti71 #2005 Hú ha akkor baj van,akkor valoszinú hogy valamelyik Data pacban van amit emlitettél te is ez szivás. -
#2004 Honan van neked meg?
gyári verzió? -
#2003 Nincs a Voices könyvtárban Hun, és ha jól látom azok szinkron hangok!!!
Ezek vannak :Eng,french,ger,itali,spanish.
-
#2002 Nem neki. Nekunk! :) -
peti71 #2001 Szerintem a szővegfájlokat nem lehet kiszedni külőn, hanem az egész megyar pack kellene, a játék főkőnyvtárába a Voices mappába vannak a nyelvi packok pl English.packed gondolom neked van hungárián pack az kellene 162mb kb. -
#2000 Ezekben a formátumokban lehet,de ezeek marha hosszuak pl.:Data00.packed -
#1999 Nos a feltelepitett játékban sem találom a magyarositást!
Ha vki megmondja hol vannak a szöveg fájlok megpróbálom kiszedni.
Gondolom ahol a többi nyelv szövege is lehet,de nem találom!! -
#1998 Szinten erre varok mar Dec.elejetol.
Holott elboldogulok az angollal. -
#1997 Mindannyiank nevébe is kösz :) -
#1996 Én is:). -
Extraneous #1995 Helló, jó lenne, ha valaki mg tudná oldani ezta magyarításos dolgot. Légyszi, akinek megvan magyarul próbálkozzon meg vele kiszedni a fájlokat és feltenni valahová a netre. Nagyon sokan örülnének neki, közöttük én is.
Előre is kössz! -
peti71 #1994 A feltelepitett játékból kéne kimásolni.. -
#1993 Nincs külön felirat file csak .pak-ok vannak azokba lehet a felirat.
Az egész Iso-t kéne ahhoz felrakni! -
#1992 Inkább a feliratot rakd fel valahova HTX:D. -
#1991 Van egy eladó Jericoh-m ha kell vkinek.
Természetesen a magyar verzió,és hibátlan diszdobozos verzió!
6000-ft-ért vihető!!! -
peti71 #1990 Jó lenne ha megvennéd,de nem akarlak rá beszélni. -
#1989 Akkoris leghamarabb holnap tudom ezt megejteni... Még nagyon morfondírozok rajta, végigvinném újra magyarul, de sokkalom is a 8k-t, mostanában amúgy is nagyon sok gamet vettem. :D -
#1988 Dönts úgy hogy megveszed és rakd fel. Köszi:XD. -
#1987 Nagyon gondolkodom rajta, hogy megvegyem ma a gamet, ha úgy döntök, hogy igen, feltöltöm a feliratokat. (ha nem túl nagy méretű) -
#1986 Tényleg jó lenne ha már fenn lenne valahol a magyarfelirat:). Újra előszedtem, úgyhogy, Csak jobb magyarul, mert legalább értjük a történetet. -
#1985 Nem bonyolult így sem, csak egy két helyen nem tiszta. -
Rundstedt17 #1984 tanuljatok meg angolul:) -
peti71 #1983 Magyarfelirat hol vagy. -
#1982 Jah én is várom már.