Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Én nem emlékszem hogy ilyen helyen elakadtam volna.
Bár volt egy nagy tér, de ott egy videó volt, mikor meghalt a parancsnok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Örm
Nem írt ki semmit.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DarkSector
Legtöbbször a gép kiirja a képernyõre, hogy miket kell csinálni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Örm
Hello!
A Man Down! pályán amikor kiérek egy nagy térre mit kell csinálni? Van a tér közepén egy nagy szobor, a másik oldalon meg 3 kisebb. Már össze vissza keringek a pályán, de nem történik semmi.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DarkSector
De én nem is csesztelek le.

Kaszi46
Majd ha lesz olyan gépem amin elfut, akkor megveszem. Addig marad a topic OLVASÁSA.
Amugy nem is értem miért nekem válaszoltad korábban azt, amit, hiszen én egy szóval sem kértem senkitõl a magyarítást, csupán felhívtam valakinek a figyelmét arra, hogy pár soros visszaolvasással rájöhetne, miért is nem tölti fel az, akinek megvan a magyar nyelvü játék.

*Posse*T.W.D*

DarkSector
Csak 1.....VEDD MEG.

blackcalibra
Egyébként meg mondja már meg valaki akinek megvan a magyar, de legalább az angol változat hogy a játék honnan olvassa be a feliratokat, és hogy az mennyit foglal!
blackcalibra
Én ezt komolyan nem érem. Ha valaki kér egy kibaszott játékhoz magyarosítást, az nem azt jelenti hogy nem tud angolul. Nem értem hogy ez logikailag hogy jön ki, ha nem így kéri: légyszi küldjétek el ennek v. annak a játéknak a magyar fájljait mert nem tudok angolul és azért kellene. De akkor meg honnan veszik egyesek. Attól mert még valaki kér nem biztos hogy saját részre kell. Én is meg fogom venni magyarul elképzelhetõ, de azért jó lenne elõtte látni hogy milyen is pontosan a magyar kiadás.
Kaszi46
Nem nincs, köszi hogy leszálltál hozzánk, és felvilágosítottál minket. Egyéb nagy ötlet?

*Posse*T.W.D*

DarkSector
A faxa magyarosított játékokat a CDProject vagy mi olyan spéci csomagolásba adta ki, hogy megvételért kiállt.
Lehet hogy erõt veszek magamon azt megveszem õket.
5000-7000ft darabja.
Nekem Bioshock-TimeShift-Jericho-Gars of war kéne....<#worship>

jah egyértelmû hogy lehetetlen kiszedni

DarkSector
Én teszek a magyarosításra. Majd meglesz.
Csak rossz nézni, ahogy vergõdnek ezen.
Ha egyszer nem lehet kiszedni a magyarosítást, akkor kár lovagolni ezen szerintem.<#shakehead>

szerintem hiába vártok magyarításra vegyétek meg vagy tanuljátok meg<#eplus2>

DarkSector
Fel kell nyomni a dvd képet bazzeg.
Ennyi esze nincs senkinek???????
Azt kész.<#wilting>

Mit kell szarozni ha nem találjátok.
Ha meg senki nem tudja felnyomni a full ISO-t, akkor meg azt mondjátok, és akkor lenyugszik a tesó.
THX

Ezt mondtam én is olvasd el a #2016.

Nem ismerem a játék könyvtár- és fájlszerkezetét, talán lehet abban is. De egészen biztosan nem egy fájlban van a hang és a hozzátartozó szöveg. Meg kell nézni Total Commander - vagy egy hexaeditor segítségével - segítéségével a kisebb fájlokat.
blackcalibra
Szerintem meg egyben van. Szóval angol hang, magyar felirat. Nincs külön Languge mappa, fájl. Szerintem az lesz az. Méghozzá az angolban. Gondolom ha a magyar verzióban kiválasztod hogy magyar felirat legyen attól még angolul beszélnek benne szóval szerintem az egyben van. Vagy te tudsz jobbat?
Nem tudom, én csak a demóval játszottam, az sincsen már fenn a gépemen. A lényeg, hogy olyan kisebb fájlt kell keresni, melyben megtalálod a játék szövegeit.
blackcalibra
Akkor hol vannak?
A 'Voices' mappában úgyis csak hangfájlokat találnak, azt pedig nem honosították.
blackcalibra
Na most hogy megvan mit kellene kiszedni a magyarból senki nem mer írni? :-) 😄
blackcalibra
Naszóval a VOICES! mappában vannak ezek a dolgok. Ha nincs külön olyan nyelvi file aminek a neve Hungaryan vagy mittudomén akkor az angol fájlban vannak nagyon nagy valószínûséggel.
Kaszi46
ponosan azért amit írt... de a legjobb az lenne, ha megmondanád neki hol van az a file, és akkor biztos feltölti.

*Posse*T.W.D*

blackcalibra
Haggyadmár a hülyeséget. 200 megát nem lehet feltölteni? Mert nem olyan bonyolult megtalálni a magyar fájlt. De azért jólesne ha felvilágosítanál hogy pontosan miért is......
Kaszi46
Amennyiben visszaolvasnál pár hsz-t, rájönnél miért nem rakja fel az akinek megvan magyarul...

*Posse*T.W.D*

ffxi
ki nem?

Fákjúal!

blackcalibra
Csak nyugi. Szerintem kérjük meg szépen a többieket hogy adjanak magyar fájlokat ehhez a játékhoz. Nem kerülne semmibe. THX.
mama2
MAGYAR FELIRATOT AKAROK MOST!!!!!!!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Qwerty4
irányítsd az egyik csapatot balra, a másikat jobbra és te is állj rá a besüppedõ kõre...és lám csoda történik<#gonosz1>

Qwerty4

Tudna vki segíteni?Elakadtam annál a résznél amikor a két oldalt egy gödör választja el tele lándzsákkal!Odáig eljutottam hogy Church-el átmentem a másik oldalra és ennyi,nem tudom mit kell csinálni!Amúgy tényleg nem vmi parás játék de jó akció,jó történet!<#conf><#nemtudom>
Qwerty4
Az én részemrõl sajnos nem volt elég parás.Egyszer-egyszer amikor egyedül maradsz egy karakterrel lehet csak parázni.De az is gyenge és kevés ideig tart.

Qwerty4

NULLA PARA,de JÓ AKCIÓ JÁTÉK<#levele><#eljen>

Hali!érdekelne hogy mennyire parás ez a game ? mert én például a Doom3-tól vagy a Condemned-tõl majdnem szívrohamot kaptam párszor 😄......és az a helyzet hogy annyira nem szeretem a nagyon parás játékokat :S

ez mennyire az ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

blackcalibra
Hali. Egy szó mint száz. Van valaki akinek magyar a játék és esetleg fel is tudná tenni valahova a magyar cumót? Biztos lesz most olyan aki elkezd itt nyálaskodni hogy minek meg hogy így meg úgy de tartsa magában ha lehet. Nem lehet ez olyan bonyola.
Azért kérdeztem mert én ma tettem fel és elõ inditásnál megérdezte hogy,English,French,German,Italian,Spanish,hogy ezek kõzül milyen nyelven akarom inditani arra gondoltam hogy itt neked felajálta a magyart,ha nem akkor valoszinú hogy az angol csomagba cserélte ki a cd project a feliratot magyara.

Sgtfathi
Annyit ir ki a menüje magyarul hogy telepités és kész!
Semmi választási lehetõség nincs ha jol emlékszem.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Válaszólj a 2006-os ra.

Sgtfathi
Ha lenne megoldás feltölteném a gamét higgyétek el!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

balee4
Ja már látom a profilodat, kár...😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
Jah oké.
Majd ha kék rózsák teremnek a kertemben.
😄

grebber
Csak van olyan haver aki szerverrõl nyomja vidd át hozzá azt feltölti õ!

Next PC upgrade: 2022

balee4
te enegem esetleg érdekelne, de hova valósi vagy, postán keresztül nem igazán lenne jó a dolog, ha Gyõr környéki vagy megvenném. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hát ez elég nagy szívás, így egyszerûbb lenne, az egész imaget feltölteni, az meg nem kis idõ, lassabb nettel meg fõleg. A gamesmagyaritas.atw.hu-n a Rise of Legends-el is próbálkozunk, de abban is ehhez hasonlóan nagy big fileokban van a magyar szöveg, szal több száz megát kéne feltölteni. Egyszerûbb, ha megveszem a gamet, nagyon gondolkodom, névnapomra megveszem magamnak. 😊

Sgtfathi
Ja gyári diszdobozos!!
Ja és eladó 6000-ft-ért!!

Amikor felraktad a játékot, megkérdezi hogy milyen nyelven iduljon ott volt magyar vagy English választottad és magyar lett a felirat meg a menü.<#conf>

Hú ha akkor baj van,akkor valoszinú hogy valamelyik Data pacban van amit emlitettél te is ez szivás.<#conf>

DarkSector
Honan van neked meg?
gyári verzió?

Sgtfathi
Nincs a Voices könyvtárban Hun, és ha jól látom azok szinkron hangok!!!
Ezek vannak :Eng,french,ger,itali,spanish.

ffxi
Nem neki. Nekunk! 😊

Fákjúal!