Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
úgy van, nagyon gyorsnak kell lenni

Qwerty4

bricsi01
S mikorra várható magyarositás?
Mert koromhoz hûen elég gyenge az angol tudásom.

bricsi01
Helló!

Én a Skin nevû pályán akadtam el.
Bocsi ha már volt berakva.
Azt eddig tudom hogy Jonesal ki tudom nyitni a fószer ketrecét de mindig meghalunk mert én kinyitom a ketrecet de Black meg simán megöleti magát szóval nincs idõm reagálni.
Egyetlen megoldás a gyors reagálás?

Hello!

A Path of Soul pályán elakadtam
Cole-al berobbantom hátulról a géppuska fészkeket, de harmadik után egy zombi újra és újra elkap, végtelenségig.
A többiek meg szépen koponyát kapnak...
HELP<#szomoru1>
Én itt akadtam el: Low Road
aandm
ok thx

Hafuzi Avni

aandm
??? tudjátok mi lehet a gáz???

Hafuzi Avni

Qwerty4
a 9600xt kevés a Jerichonak, venned kell egy olyan kártyát ami támogatja a shader model 3-at, akkor elindul...

Qwerty4

aandm
ezt írja ki :
Kivétel (unknown software exception (0x00000001)) történt az alkalmazásban a következõ helyen : 0x7c81eb33
Befejezéshez kattintson az ok gombra

Hafuzi Avni

aandm
nem tudom meg csinálni paintel sorry

Hafuzi Avni

aandm
pill

Hafuzi Avni

ffxi
Képet tudnál belinkelni? Mert így nem ugrik be.

Fákjúal!

aandm
Ati9600Xt pro

Hafuzi Avni

Qwerty4
aandm-nek szólt a kérdés, nem magamnak 😄

Qwerty4

Qwerty4
Milyen videókártyád van?

Qwerty4

Qwerty4
Az egy nagyon g*ci hely, azt se tudtam mit csináljak, merre menjek és mikor mehetek.

Qwerty4

aandm
hello gondom van nem indul el a játék hiba kódott ír ki és kifagy CloneDVD verzió van meg pls segítsetek

Hafuzi Avni

Egy félórát tuti eltököltem ott....
ffxi
Asszem egyidõ után elfogynak.

Fákjúal!

Sziasztok, ott akadtam el, hogy Delgado-val egyedül kell menni, majd miután egy kart lehúzok a többiek csatlakoznak, ekkor elzáródnak az utak és 2 helyrõl teremnek a szörnyek, ott mit kell csinálni? :S
Egyik ajtót se tudtam kinyitni, szörnyek meg nem fogynak el.
Qwerty4
Nem mondtam, hogy hülye vagy, hogyha magadat annak tartod akkor OK...😄

Qwerty4

w77d
ok, hülye vagyok, nem olvastam vissza 😉

Qwerty4
#1683-tól 3 válasz is érkezett erre a kérdésre!
Azelõtt meg vagy 100.

Qwerty4

w77d
a black rose pályán hogy kell kiiktatni azt a manákot aki mindíg valami nagy kõbe burkolózik és egyszerre megöl mindenkit?

Delgado tûzpajzsát használd (Q betû) és vele kell ott kicsit majd hadonásznod egyedül.

Én is Leachet lõttem, mindenkivel legalább 1 tárat beleeresztve, de semmi... Sajna... Majd meg kéne nézni, hogy ha new game-et indítunk, nem-e jön egy új fokozat be, vagy valami... Na ezt jól megfogalmaztam... 😛

na de jó megint megakadtam xD a the low Road pályánal amikor van egy csomo ajtó meg van n 2 ember az egyik felakasztva amásik meg a földön és van egy ajtó oda bemegyek és lent ilyen tüz van ha leugrok akkor meghalok valami segítene?😞
Seth
Semmi nem történik, bele lett lõve egy-két tár mindefélébõl

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Jah én próbáltam lönni a Leachet a falon de nem történt semmi se!!

Igaz Normal fokozaton volt !! De valaki megnézhetné hardon !!
PhantomAss
az alter end akkor van ha leachet lövöd a falon (pixis prima),nem a gyereket
legalábbis ezt mondják

GOOBY, pls

Hát nemtudom... Én is végignyomtam mégegyszer, én trainer nélkül, hardon... De alternate endinget nem sikerült találnom. 😞

Seth
4 körül

Qwerty4
Trainerrel mennyi idõ alatt lehet végigvinni? 😊
A Quake 4 óta nem csináltam teljesen traineres/cheates végigjátszást, de mondjuk az szar játék. 😄

Qwerty4

Seth
Kamu, végignyomtam hardon, ugyanazt kaptam (igaz hogy egy trainerrel, mert a normál bõven elég volt,még sok is^^)

PhantomAss
csak legnehezebb fokozaton van alternatív befejezés (végsõ harc ross és leach között)

GOOBY, pls

Igen, ennyit én is tudok, hogy Arnoldot kéne kinyírni elméletileg, csak azért voltam kíváncsi, hogy valaki tesztelte-e már... De akkor majd megnézem. 😊
Köszi a választ!

Qwerty4
Nem támogatja az ati x850 és tudtom szerint ehhez a játékhoz nincs olyan patch amivel elindítható lenne a te kártyáddal is.
Kártyacsere a megoldás, x1000-tõl támogatja a shader model 3-at.

Qwerty4

Az mit jelent, hogy Pixel Shader 3 kell a játékhoz? ATI X850 nem támogatja azt vagy kell hozzá valami patch, hogy fusson a játok?
Elvileg van alternatív befejezés.
Némelyek említették, hogy az utolsó ütközetnél -jelentõs lõszerbefektetéssel- Arnold-ot kell megölni. Ami azt jelenti, hogy így is megoldható a csata. És ez ugye alapból feltélez egy új befejezést.
Ez persze csak theorycraft, élõben még nem teszteltem.
Qwerty4
szerintem nincs ennek alternatív befejezése, már hallottunk volna róla ha lenne...

Qwerty4

Rolika16
Igen ezt tudom csinált egy 4GB körüli mdf fájl-t,azt be nyomom dtpro-ba.De nem kezd vele semmit,simán meg nincs setup fájl.

http://www.travian.hu/?uc=hu4_3685 Regisztrálj fel! Játék! Nekem bejött!
Szép jóestét!
Csak annyit akarok kérdezni, hogy valaki tud valamit errõl az alternatív befejezésrõl? Tényleg van ilyen? Mert akkort végigtolom mégegyszer hardon... 😊

DarkSector
Ki kell tömöríteni, és utána képfájlt berakni és úgy lehet feltelepíteni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maximus4
Daemon tools-al próbáld

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Rolika16
Jericho_CLONEDVD-PROCYON-ez verzió van meg,de nem bírom fel tenni, a mappájába sincs semmilyen setup fájl.Ami van azzal meg nem kezd semmit.Mi lehet a gond?

Köszi
grebber
Ja lol kicsit eltévedtem ezt nemide akartam😞

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Na jó nem mintha fontos lenne, csak aszittem, hogy egy gyorsan összetákolt valami....:_)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Így is spoiler, nem mind1...😊

Fákjúal!

ffxi
Kép a lényeg. Így is spoiler.

Fákjúal!