Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló!
Én a Skin nevû pályán akadtam el.
Bocsi ha már volt berakva.
Azt eddig tudom hogy Jonesal ki tudom nyitni a fószer ketrecét de mindig meghalunk mert én kinyitom a ketrecet de Black meg simán megöleti magát szóval nincs idõm reagálni.
Egyetlen megoldás a gyors reagálás?
Én a Skin nevû pályán akadtam el.
Bocsi ha már volt berakva.
Azt eddig tudom hogy Jonesal ki tudom nyitni a fószer ketrecét de mindig meghalunk mert én kinyitom a ketrecet de Black meg simán megöleti magát szóval nincs idõm reagálni.
Egyetlen megoldás a gyors reagálás?
Hello!
A Path of Soul pályán elakadtam
Cole-al berobbantom hátulról a géppuska fészkeket, de harmadik után egy zombi újra és újra elkap, végtelenségig.
A többiek meg szépen koponyát kapnak...
HELP<#szomoru1>#szomoru1>
A Path of Soul pályán elakadtam
Cole-al berobbantom hátulról a géppuska fészkeket, de harmadik után egy zombi újra és újra elkap, végtelenségig.
A többiek meg szépen koponyát kapnak...
HELP<#szomoru1>#szomoru1>
Én itt akadtam el: Low Road
a 9600xt kevés a Jerichonak, venned kell egy olyan kártyát ami támogatja a shader model 3-at, akkor elindul...
Qwerty4
ezt írja ki :
Kivétel (unknown software exception (0x00000001)) történt az alkalmazásban a következõ helyen : 0x7c81eb33
Befejezéshez kattintson az ok gombra
Kivétel (unknown software exception (0x00000001)) történt az alkalmazásban a következõ helyen : 0x7c81eb33
Befejezéshez kattintson az ok gombra
Hafuzi Avni
hello gondom van nem indul el a játék hiba kódott ír ki és kifagy CloneDVD verzió van meg pls segítsetek
Hafuzi Avni
Egy félórát tuti eltököltem ott....
Sziasztok, ott akadtam el, hogy Delgado-val egyedül kell menni, majd miután egy kart lehúzok a többiek csatlakoznak, ekkor elzáródnak az utak és 2 helyrõl teremnek a szörnyek, ott mit kell csinálni? :S
Egyik ajtót se tudtam kinyitni, szörnyek meg nem fogynak el.
Egyik ajtót se tudtam kinyitni, szörnyek meg nem fogynak el.
a black rose pályán hogy kell kiiktatni azt a manákot aki mindíg valami nagy kõbe burkolózik és egyszerre megöl mindenkit?
Delgado tûzpajzsát használd (Q betû) és vele kell ott kicsit majd hadonásznod egyedül.
Én is Leachet lõttem, mindenkivel legalább 1 tárat beleeresztve, de semmi... Sajna... Majd meg kéne nézni, hogy ha new game-et indítunk, nem-e jön egy új fokozat be, vagy valami... Na ezt jól megfogalmaztam... 😛
Én is Leachet lõttem, mindenkivel legalább 1 tárat beleeresztve, de semmi... Sajna... Majd meg kéne nézni, hogy ha new game-et indítunk, nem-e jön egy új fokozat be, vagy valami... Na ezt jól megfogalmaztam... 😛
na de jó megint megakadtam xD a the low Road pályánal amikor van egy csomo ajtó meg van n 2 ember az egyik felakasztva amásik meg a földön és van egy ajtó oda bemegyek és lent ilyen tüz van ha leugrok akkor meghalok valami segítene?😞
Jah én próbáltam lönni a Leachet a falon de nem történt semmi se!!
Igaz Normal fokozaton volt !! De valaki megnézhetné hardon !!
Igaz Normal fokozaton volt !! De valaki megnézhetné hardon !!
az alter end akkor van ha leachet lövöd a falon (pixis prima),nem a gyereket
legalábbis ezt mondják
legalábbis ezt mondják
GOOBY, pls
Hát nemtudom... Én is végignyomtam mégegyszer, én trainer nélkül, hardon... De alternate endinget nem sikerült találnom. 😞
Trainerrel mennyi idõ alatt lehet végigvinni? 😊
A Quake 4 óta nem csináltam teljesen traineres/cheates végigjátszást, de mondjuk az szar játék. 😄
A Quake 4 óta nem csináltam teljesen traineres/cheates végigjátszást, de mondjuk az szar játék. 😄
Qwerty4
Kamu, végignyomtam hardon, ugyanazt kaptam (igaz hogy egy trainerrel, mert a normál bõven elég volt,még sok is^^)
PSN ID.: Beegabor
csak legnehezebb fokozaton van alternatív befejezés (végsõ harc ross és leach között)
GOOBY, pls
Igen, ennyit én is tudok, hogy Arnoldot kéne kinyírni elméletileg, csak azért voltam kíváncsi, hogy valaki tesztelte-e már... De akkor majd megnézem. 😊
Köszi a választ!
Köszi a választ!
Nem támogatja az ati x850 és tudtom szerint ehhez a játékhoz nincs olyan patch amivel elindítható lenne a te kártyáddal is.
Kártyacsere a megoldás, x1000-tõl támogatja a shader model 3-at.
Kártyacsere a megoldás, x1000-tõl támogatja a shader model 3-at.
Qwerty4
Az mit jelent, hogy Pixel Shader 3 kell a játékhoz? ATI X850 nem támogatja azt vagy kell hozzá valami patch, hogy fusson a játok?
Elvileg van alternatív befejezés.
Némelyek említették, hogy az utolsó ütközetnél -jelentõs lõszerbefektetéssel- Arnold-ot kell megölni. Ami azt jelenti, hogy így is megoldható a csata. És ez ugye alapból feltélez egy új befejezést.
Ez persze csak theorycraft, élõben még nem teszteltem.
Némelyek említették, hogy az utolsó ütközetnél -jelentõs lõszerbefektetéssel- Arnold-ot kell megölni. Ami azt jelenti, hogy így is megoldható a csata. És ez ugye alapból feltélez egy új befejezést.
Ez persze csak theorycraft, élõben még nem teszteltem.
Igen ezt tudom csinált egy 4GB körüli mdf fájl-t,azt be nyomom dtpro-ba.De nem kezd vele semmit,simán meg nincs setup fájl.
http://www.travian.hu/?uc=hu4_3685 Regisztrálj fel! Játék! Nekem bejött!
Szép jóestét!
Csak annyit akarok kérdezni, hogy valaki tud valamit errõl az alternatív befejezésrõl? Tényleg van ilyen? Mert akkort végigtolom mégegyszer hardon... 😊
Csak annyit akarok kérdezni, hogy valaki tud valamit errõl az alternatív befejezésrõl? Tényleg van ilyen? Mert akkort végigtolom mégegyszer hardon... 😊
Ki kell tömöríteni, és utána képfájlt berakni és úgy lehet feltelepíteni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Daemon tools-al próbáld
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Jericho_CLONEDVD-PROCYON-ez verzió van meg,de nem bírom fel tenni, a mappájába sincs semmilyen setup fájl.Ami van azzal meg nem kezd semmit.Mi lehet a gond?
Köszi
Na jó nem mintha fontos lenne, csak aszittem, hogy egy gyorsan összetákolt valami....:_)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"