2501
-
#1901 Valaki tudna küldeni egy mentést Vicus (a dagadt izé) megölése utáni pályáról? -
#1900 Neked is. -
#1899 THX -
#1898 Vagy space. -
#1897 Nem kell dobni a gránátot, hanem a hátuljához megy, ott van egy ilyen nyílás, és az E-t vagy nemtom már melyik az akciógomb, azt kell megnyomni, mégcsak a gránátnak sem kell a kezében lennie, magától beledobja -
#1896 Igen haver nem tudja megcsinálni.
Mert állítólag kihajítják a gránátokat. -
#1895 Szerintem ott vagy, ahol Cole-al le kell lassítani az időt,aztán az ágyuk mögé futva gránátot kell beléjük dobni -
#1894 ha képet linkelnél könnyebb lenne segíteni :) -
#1893 Mit kell csinálni a The Path of Souls fejezetnél.
Mikor valami ágyúkat vagy miket kell felrobbantani? -
newhenry34 #1892 köszi, megtaláltam! :D -
newhenry34 #1891 Bocsi, de nem találom azt a részt, le tudnád röviden írni? :S
Már egy jó ideje kínlódok vele :S -
#1890 Már jó, csak ki volt kapcsolva a szinkronizálás a control panellel.
Érdekes más játékoknál ez nem okozott gondot. -
#1889 Én meg azt hittem, hogy már kijött, csak még nem rakta fel senki :) -
#1888 Vártam a feliratot háát erre át tették dec.28-ra a megjelenést!!:( -
#1887 nálatok van 5.1 hang?
-
felegyi #1886 Olvasd vissza,alig pár napja irtam meg a választ!
AM vkinek megvan már a magyar felirat hozzá? -
Bucsek #1885 nekem az tetszik kor a csajk sikoltanak :D tök gizda :D -
newhenry34 #1884 Sziasztok, ott akadtam el, hogy egy szörnyet kell legyőzni akinek a hátát kell lőni, hogy szétrepedjen, ez után lesz egy külső rész ahol pajzsosok túloldalt elöttünk meg egy árok tüskékkel. Le húzok egy kart, átmegyek oldalt church-el és utána mit kell ? :S -
maniac001 #1883 Rájöttem közben. Persze hozzátartozik hogy csak a demót tolom ami 1 pálya. Viszont utánaolvastam és most már világos hogy a vezér szelleme van a tagokban. -
#1882 ne csodálkozz, egy kicsit gondolkozz és rájösz miért férfi hangon beszélnek a nők, van rá logikus magyarázat :) -
maniac001 #1881 na megoldódott. remek és beteg játék. Kicsit fura hogy amikor női karakterrel nyomulok és utasítást adok akkor is ugyanaz a férfi hang szól de ettől eltekintve király a game -
maniac001 #1880 vagyis az a szörny simán beugrik és lesodor magával. 3-szor nyomom a lefelé gombot de semmi eredmény. és akor nyomom amikor írja. -
maniac001 #1879 Így csináltam de amikor a lefelé gomb villan és azt nyomom azonnal leesek. -
#1878 Ezt ajánlom mindenki figyelmébe aki "nemtom elindul-e a géjm?":
systemrequirement -
zsotesz #1877 akoo=akkor -
zsotesz #1876 ha 10 commentet visszaolvasol akoor megtalálod a választ. -
motor #1875 helló azt szeretném meg kérdezni hogy a Clive Barker's Jericho el e indulna a gépemen
3Ghz proci
512Mb ram
256Mb-os radeon 9600-as videókártya
előre is köszönöm a választ:) -
zsotesz #1874 nyomd meg a lefele gombot, aztán még fog fölvillanni a többi irányba is, mindig azt az irányt nyomd ammerre felvillan -
maniac001 #1873 Valaki mesélje el hogy a jó istenbe kell lejutni a demóban abba qrva kútba. Amint megjelenik az a szar fent, jelzi hogy a lefelé gomb kell és leesek akármit csinálok. Mi a faszért kell úgy megcsinálni hogy 50-eszerre se lehessen megcsinálni? -
felegyi #1872 ja,minden felkerül a netre!A kisgyereket a végén úgy öld meg hogy...
Nemakarom elkurni a játékodat ezért csak annyit mondok hogy nézd meg mivel öl meg,pl az elelyén a telekinesis... -
sir hawkins #1871 szia valaki segítsen, mert nem tudom megölni a kisgyereket a játék végen.Az tudom h a képességekkel kell valakhogy csak nem tudom hogyan köszi :) -
#1870 Gondolod felkerül netre? -
felegyi #1869 Nemsokára max 1 hét és lessz magyarítás,már nincs sok hátra! -
#1868 Sajnos nem lehetséges. -
#1867 Hali.. a magyarítást nem lehet vhogy úgy megoldani, mint a timeshift-ben? -
#1866 jav.:esélyed -
#1865 9250-el semmi esályed, egyáltalán nem indulna el, next-genes kártya kell a Jerichonak... -
zsotesz #1864 én most melóba vagyok, úgyhogy nem tudok readme-t nézni. Esetleg próbálj keresni neten egy readme.txt-t. Kb. 23:00 körül érek haza, majd akkor legfeljebb megnézem mi a minimum config. -
hulcsigerg #1863 de legalább elindulna?mert ha igen akkor letölteném, és hiába nem akarom letölteni...pls segitsetek -
zsotesz #1862 próbáld ki, azt ha nem indul akkor pech. De szerintem nem futna jól.