Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Csak lõdd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ne haragudj, de anyukád helyében én arcon billentenélek.
Mi a fax az hogy "MAXON, DE...." a max az max.....
NINCS DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali

A black rose pályán van egy ürge meg csomó szellem.Azt hogy kell likvidálni?
DarkSector
Nebasz...nézesd meg a gépedet.
Én fraps közben sem tapasztalok akadozást, pedig maxon megy 1680x1050-be.
És a te géped ettõl többre lenne képes.

blackcalibra
Egyébként ez tényleg érdekes. Nekem eddig egy radeon 9600xt volt 256 drr rammal, azzal ugye meg se moccant(shader model 2.0 miatt) és 7600gs-el minden frankó,semmi gond. Ugyanígy elfut maxon a Bioshock, Medal of Honor Airborne, Timeshift, The Witcher, Call of Duty 4 (mondjuk ez valamiért kilép egy idõ után), sõt még a Crysis demót is toltam. Meglepõdtem énis mikor asszem az Airborne saját magát felnyomta full beállításba elsõ indításkor.<#eljen>
kirol
Nem! Ez van.

blackcalibra
Árnyék asszem közepes.
blackcalibra
Rendesen megy 1024X768 ban minden maxon kivéve az árnyékok meg ezek az élsimítások vannak kikapcsolva és semmi gondom vele. Nem is lassú nem is szaggat.
watto
lol:D

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Seth
Kb annyira mint egy Serious Sam

PSN ID.: Beegabor

watto
ez ilyen rohadt parás game?

watto
még nincs meg az új gép ezért fater laptopján
fogok vele játszani:Dfeltéve ha elindul...
a vidkari tud 3.0ás shadertmemória is megfelel
a proci nem biztos Core2Duo T2080(elég harmatos:D)
tehát remélm menni fog:Dha meg nem héten ugyis meglessz
uj vas azon bizt menni fog

DarkSector
Az hogy fullon megy azt arra értjük, hogy megy, és nem arra hogy szaggat....<#lookaround>

DarkSector
Gondolom most csak viccelsz.

Hát nekem 7600GS-em van, igaz h megy fullon, de játszhatatlan, vagy lehet h valakinek játszható, de nem élvezetes. egy medium beállításokkal, élsimítás nélkül már el lehet vele játszani, csak akkor meg ha felkapcsolod a lámpát akkor kezd egy picit belassulni, de akkor is játszható.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

kirol
Királyság, az én gépemen meg 1280*1024-ben nem megy fullon, csak 2x-es élsimítással, efelett 4x, 8x-on beszaggat.

DarkSector
És FPS mennyi?

DarkSector
lol
jah persze 640x480-ba mi?

blackcalibra
7600gs -en is megy fullon egy sima 2 gigás amd procival 1 gigával.
The Protector
8600gt-n megy fullon ha vkinek kérdés volt.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Sorry Grebber-rel kevertelek.

blackcalibra
Hát akkor nincs más hátra mint elõre!
Nincs benne, már torrenten is irták, hogy nem olyan egyszerü annak aki nem ért hozzá, úgy hogy itt a vége:

blackcalibra
Vágod az idézõjelet? Nem én mondom! Meg lett kérdezve, és ez lett rámondva.
kirol
Mi nem érthetõ azon, hogy csak a felirat magyar?
Akkor ugye nincs voices -bõl magyar!!!

blackcalibra
Na de várjál. A voices mappában?
"Voices mappa és értelemszerûen magyar változatnál a Hun packed fálj.
Az english packed az 157 megabájt."

Ezt nézzük meg.
Igen ott van a balra:

blackcalibra
Szóval azt mondod hogy a magyar és az angol verzió között nincs semmi külömbség fájlszerkezetileg amibõl arra lehetne következtetni hogy mely fájlok lennének felelõsek a magyar feliratokért?. Csak a tisztánlátás végett kérdem.
Mit???<#wilting>

DarkSector
Aszontad hogy feltöltöd majd.
<#szomoru2>

TBTPumpa
én sajnos nem tudok regelni... :-(

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

mennyi az sms ára?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

TBTPumpa
melyik oldal az? elõre is kösz!

Nincs nyelvifájl, csak több megás datapackok vannak, mondtam ha kell regelj, nem kell félni sokan tették tegnap, és már tolják, és legalább támogatsz egy frankó oldalt....ennyi...

blackcalibra
Elég lenne itt a nyelvi fájl is.
TBTPumpa
leszedném én is DS-rõl, csak nem ingyenes, máshol meg még nincs fennt

blackcalibra
Valahova csapd már fel azokat a magyar fájlokat és vége az izgalomnak.
Ja az tényleg megfogja rendesen:

grebber
Amúgy nemsemmi ez az advanced smoothing izé irtam logoutba tesztet.És ot 8x-ra raktam .Rivers of Blood pályát teszteltem eléggé siralmas ereménye lett sokszor 10 fps alát csökkent.

Next PC upgrade: 2022

watto
Nah sebaj:D meglessz a héten az új gép:)
Amiben GeForce8600GT lessz, ugy már biztos jó lessz

Néhány kép az elejéröl....

blackcalibra
Hát bakker mindenhonnan szopacs.
ffxi
Mind1 úgy sincs reg+hívás.

Fákjúal!

grebber
Gondolkodj torrent modra angolul ennyi :D

blackcalibra
Setét oldal?
ffxi
Nah! Megvan! A setét oldalon. Csak ma még nem néztem be oda :)

Fákjúal!

grebber
Lehuzás semmi több.Holnap ugyis fennlesz máshol is nehogy fizessen valaki ilyenért!

blackcalibra
És mi pénz az sms?
Na most irta az admin hogy lehet regelni, akinek kell a cim irjon privátot...<#eljen>

DarkSector

és
JA