2501
  • campy
    ez komoly játék... Gears of Wart még eltürtem de ez kicsit már szar mert állandóan sötét van:) még nem próbáltam ki, de biztos jó lehet...
  • DarkSector
    no comment
  • csabika1982
    lehet h birka kérdés de akkor most honnan lehet leszedni a magyar verziot?
  • DarkSector
    Mi, mi?
  • DarkSector
    Na már szuperebb.
    Akkor csak 1 GB a hunosítás...:D

Amúgy mondtam én neked, hogy kb 1 nap és elterjed.És így is lett.
  • grebber
    Elkezdtem másolgatni a magyar fájlokat az angolra hogy megtudjam melyik fájlban vannak a nyelvi cuccok.
    Az 1GB-os Data00.packed fájl átmásolása után lett magyar az angol!
  • Synit HUN
    Az király, de az mégis mi?
  • wesker24
    A játék a mentéseket a Dokumentumok mappába teszi !!
  • grebber
    Hova teszi a game a mentéseket?
  • grebber
    Na elintézve a dolog. enmagosról töltehtő a magyar verzió!
  • kaposi1
    Szia!

Ha ez így lesz akkor oriási köszönet érte.
  • sparrow35
    Hali! Egérérzékenységet hogy tudom lejjebb venni? Nekem a menuben beállítható low is túl gyors... Esetleg van valamilyen patch?
  • DarkSector
    Jah és bár én nem játszok vele, de azért a többiek nevében nagy THX.
  • DarkSector
    Nemgon elfog terjedni 1 nap alatt.
  • grebber
    Na haveromnak eljutattam a magyar verziót mert neki elég gyors a net mivel melóhelyről tolja :D És ráveszem tegye fel valami ismertebb oldalra lehet hogy az enmagos lesz az még nemtudom!
  • blackcalibra
    Szóval mennyire "tartalmas" a gamma?
  • strebacom
    Hát voltak benne értelmetlen szövegek!!
  • Zóanagyvarázsló
    Nem ismerem az Overlord fordítását, sem az angol eredetijét - még továbbra is csak tervben van -, általánosságban céloztam a korábbi rossz tapasztalatokra.
  • blackcalibra
    Mint az Overlordot? :) Lottózzak? Vagy nem talált?
  • Zóanagyvarázsló
    Ennyire félrefordították ezt is? :)
  • blackcalibra
    Mennyire hosszú egyébként a játék?
  • strebacom
    Na végigtoltam magyarul és hát azért igy teljesen más!!!
  • blackcalibra
    "Részemról itt a vége (mint ahogy az előző hozzászólásomból is ki kellett volna derülnie "egyeseknek") Írjál privátot kisbarátom vagy beszéljük meg személyesen valamikor, majd meglátjuk akkor is ilyen hangnemben pengetsz -e."

Még te beszélsz nekem? Ha ennyit nem tudsz felfogni akkor mit dumálsz másnak? Írtam hogy PRIVÁT ha akarsz valamit! Ezt egy 3-4 éves gyerek felfogja és még te minősítesz mást?
  • DarkSector
    Te visszont mélyen gondolkozz el magadban...mert valami nincs rendben..hopsz...figyuzz inkább felejts el, mert már feláll tőled a hátamon a szőr.
    Ez volt az utolsó.
  • blackcalibra
    Felejtsd el. Ne gondolkozz ilyen bonyolult dolgokon.
  • DarkSector
    hö?
  • blackcalibra
    Ez hülye bakker. Felébredtél vagy eddig gondolkoztál hogy mit írj? Látom "minden" topicban vagy egy ilyen félkegyelmű! Olvasd el megint amit írtam és próbáld felfogni, feldolgozni az ott elhangzott információkat. Ezt nem hinném hogy olyan nehéz felfogni: nem érdekel. Ezt mondtam az előző hozzászólásomban is. Nem egyszer, nem kétszer. Azt is írtam hogy értem hogy mit mondasz, de még mondtam mást is erre megint itt bohóckodsz. Azt vetted ki belőle amire barom módon lehetett megint reagálni. Ne idegeskedj, tudod, ideges ember nincs csak hülye! Ilyen sutyerákot.....
    Részemról itt a vége (mint ahogy az előző hozzászólásomból is ki kellett volna derülnie "egyeseknek") Írjál privátot kisbarátom vagy beszéljük meg személyesen valamikor, majd meglátjuk akkor is ilyen hangnemben pengetsz -e.
  • Synit HUN
    Osztom!
  • DarkSector
    Részemről ennyi.
  • strebacom
    Szeretnélek szépen megkérni, hogy ne szemeteld tele a topikot, a vitátokat privátban vitassátok meg....Köszi!!!
  • DarkSector
    A ret...s ku...a életbe!!!!!!!!!!!
    Háááátttt bameg már!!!!!!!!

FOGD MÁR FEL TE LÁMA GYEREK, HOGY NEM ÉRTED MEGINT UGYANAZT A HÜLYESÉGET MONDOD!

Viszont én meg arról pofázok már vagy 3 oldalnyi szöveg óta, hogy itt nem a grafikáról van szó, hogy milyen minőségben jobb játszani, meg hogy milyen beállításokkal szebb, meg hogy milyen vasad van!!!!!!!

HANEM hogy te azt montad, HOGY::::::::::
    Neked MAX-on megy a játék, DE ezt-azt azé VISSZASZEDTÉ (árnyék, meg franctudjamit).....ba+++

ÉS ÉN ERRE MONDTAM, HOGY NNNNEEEEMMMM MMMEEEGGGYYY MMMAAAXXXOONNN!!!
    ÉÉÉÉRRRRTTTTEEEDDD???????

Ha egyszer nincsenek maxon az opciók (MINDEGYIK!!!!!!!!!!!!!) akkor mindenhogy megy csak MAXON NNEEEMMMM.......

ÉRTED?
  • blackcalibra
    Biztos jobb mint a régebbiek.
  • strebacom
    Ja úgy ááá
  • kirol
    Hamarabb volt fent a driver, mint a játék ,így.
  • strebacom
    Hogy-hogy alapból...nekem régebbi volt fenn 16.. mitomén...ezzel jobb az amit én használok, többek közt ez a game is ennyi....
  • kirol
    Semmit nem csinál ez a driver, nekem alapból ez van.
  • strebacom
    Ment PÜ!
  • blackcalibra
    Már nem lehet bekerülni(reggelni) a privát szférába?
  • strebacom
    Akinek szarul menne tegye fel a 174.74 drivert csodákat tesz, és nem csak ebben...
  • strebacom
    Látod mondtam amit mondtam, de már késö...