2501
  • watto
    jeah 94%:D 20perc és tolom én is:)
  • grebber
    Nincs nem igazán akarják felrakni máshova :(
  • strebacom
    Meg van már a magyar?
  • grebber
    Nekem aránylag jó gépem van márha annak számít!De mégsem játson maxon ugyanis némelyik pályán 10 fps alá megy harcok közben 8x élsímitás megöli a gépem.De nélküle frankó!
  • blackcalibra
    Értem bakker! De nem érted hogy leszarom? Ki a francot érdekel a felbontás(1024x768 felett) meg a csillivilli grafikai efektek amiket csak duplamagos procik bírnak meg a 70-100 ezer forintos grafikai kártyák. Értem hogy az opciók nyomják meg a dolgot, onnantól meg a felbontás, ez oké. De elhiszed mostmár hogy nem érdekel. Eddig is ezt mondtam. Nem érdekel! Érted? Máshogy magyarázzam? Ha az árnyék közepes nem max, mit veszítek? Meg nem 8x-os élsimítás van hanem csak 2x-es akkor mivan? Nem virnyogok miatta. Persze hogy szebb ha minden maxra van véve magas felbontásban, és valószinű nem menne rendesen mindent maxra húzva. De leszarom mert egy pár dolgon kivül minden a fel van véve a legmagasabbra és játszható. De nem érdekel! Oké? Én már kinőttem ebből hogy ez legyen a legnagyobb gondom hogy hogy megy a Jericho mindent maxra húzva. Oké? Innentől kezdve nem kivánok ezzel a balfaszsággal foglalkozni. És csak hogy nehogy azt lehessen mondani hogy nagyon komolyan vettem:
  • DarkSector
    Látod megint csak nem érted...itt nem a te igényeidről beszéltem, meg a procidról....
  • grebber
    Hm nem nagyon akarják feltenni máshova ahogy nézem :(
  • blackcalibra
    Oké. Mindegy is. Szóval az én igényeimnek(amit elvárhatok egy ilyen procitól) megfelel. Ennyi.
  • DarkSector
    PL:
    Ha az opciókat maxra tennénk, akkor 800x600 és 1024x768 között akár 25-30FPS eltérés is lehet!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Ehhez csak annyit, hogy a felbontás az valóban nem sokat számít....1024...és a fellett, de 1600x1200 környékén már megérzi az ember...
    Tapasztalataim alapján meg ha van élsimítás akkor hatványzódik a különbség....meg 800x600 és 1024x768 között is tud ám sokat lassulni....
  • blackcalibra
    A "villogás" ról pedig általánosságban beszéltem.
  • blackcalibra
    Értem hogy miről beszélsz, de akkor javítok. Az hogy az árnyék medium az élsimítás meg nincs vagy nem 8 csak 2X-es az valóban nem max. Akkor mondjuk magas beállításnak. A felbontást egyébként nem szokták úgymond "beleszámolni" a maxba ugye mert sokszor sok esetben magasabb felbontás beállítása mellett semmi sebességcsökkenés nem jelentkezik, de ha jól emlékszem olyan is volt már hogy magasabb felbontás mellett valamivel jobban is ment az adott program.
  • DarkSector
    Jah értem...csak azért mondtam, mert jobbnak kéne lennie...
  • DarkSector
    Majd egyszer megnézem, ha eljutok odáig...sajna eddig vagy 6-szor veszett el a mentésem...
  • DarkSector
    1.Még mindig nem érted.
    2.Az anyukás dolgot nem kell komolyan venni...irtam is hogy bocs, de....
    3.Már 5 éve dolgozom, és nekem sem a szüleim vették a gépet
    4.Ez nem villogtatás....csak nem érteed,hogy miről beszélek.....
  • blackcalibra
    Helló. Normálisan add magad elő ember! Én már régen! kinőttem abból hogy a szüleim fegyelmezzenek, nem hinném hogy neked kellene jótanáccsal elláti. Egyébként meg hagyjuk ezt a "ha nem tudom ráállítani az élsimítást 8x-ra vagy 16x-osra, meg nem fut normálisan a fene tudja milyen felbontásban akkor vetetnem kell anyuékkal egy 100 ropis vidókártyát mert akkor nem tudok dicsekedni az sg-n" virnyogást. De kibaszott jó hogy egyeseknek ilyen problémái vannak! De látom téged még nem billentett senki emberesen arcon, ami késik nem múlik. Minta a 8,16x-os élsimítás nélkül már nem is lenne érdemes játszani. Ember itt egy sima 2.0-ás AMD prociról beszélünk 1 giga sima ddr rammal.
  • kirol
    Nem a géppel van baj (ami mellesleg 3 Ghz-n fut), hanem a játékkal. 2X-es élsimítás felett érthetetlenül belassul (na jó, 4x-et nem néztem csak 2-t meg 8-at.). Más játéknál jobb a helyzet ilyen esetben.
  • grebber
    Tegnap csináltam Logout.hu-ra tesztet.
    Így volt minden csak 1280*1024-be a Rivers of Blood pályán nagyon siralmasan futott a game.Az a pálya elég durva gépzabáló!
  • DarkSector
    Jah és ezmellett futott 5 program, meg a GoW is.
  • DarkSector
    Ez a MAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    És az alapfelbontás az 1024x768.
    Ha így fut, akkor max.

• DarkSector
    Csak lődd.
  • DarkSector
    Ne haragudj, de anyukád helyében én arcon billentenélek.
    Mi a fax az hogy "MAXON, DE...." a max az max.....
    NINCS DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kelly7
    Hali

A black rose pályán van egy ürge meg csomó szellem.Azt hogy kell likvidálni?
  • DarkSector
    Nebasz...nézesd meg a gépedet.
    Én fraps közben sem tapasztalok akadozást, pedig maxon megy 1680x1050-be.
    És a te géped ettől többre lenne képes.
  • blackcalibra
    Egyébként ez tényleg érdekes. Nekem eddig egy radeon 9600xt volt 256 drr rammal, azzal ugye meg se moccant(shader model 2.0 miatt) és 7600gs-el minden frankó,semmi gond. Ugyanígy elfut maxon a Bioshock, Medal of Honor Airborne, Timeshift, The Witcher, Call of Duty 4 (mondjuk ez valamiért kilép egy idő után), sőt még a Crysis demót is toltam. Meglepődtem énis mikor asszem az Airborne saját magát felnyomta full beállításba első indításkor.
  • kirol
    Nem! Ez van.
  • blackcalibra
    Árnyék asszem közepes.
  • blackcalibra
    Rendesen megy 1024X768 ban minden maxon kivéve az árnyékok meg ezek az élsimítások vannak kikapcsolva és semmi gondom vele. Nem is lassú nem is szaggat.
  • watto
    lol:D
  • Seth
    Kb annyira mint egy Serious Sam
  • watto
    ez ilyen rohadt parás game?
  • watto
    még nincs meg az új gép ezért fater laptopján
    fogok vele játszani:Dfeltéve ha elindul...
    a vidkari tud 3.0ás shadertmemória is megfelel
    a proci nem biztos Core2Duo T2080(elég harmatos:D)
    tehát remélm menni fog:Dha meg nem héten ugyis meglessz
    uj vas azon bizt menni fog
  • DarkSector
    Az hogy fullon megy azt arra értjük, hogy megy, és nem arra hogy szaggat....
  • DarkSector
    Gondolom most csak viccelsz.
  • cumfu
    Hát nekem 7600GS-em van, igaz h megy fullon, de játszhatatlan, vagy lehet h valakinek játszható, de nem élvezetes. egy medium beállításokkal, élsimítás nélkül már el lehet vele játszani, csak akkor meg ha felkapcsolod a lámpát akkor kezd egy picit belassulni, de akkor is játszható.
  • kirol
    Királyság, az én gépemen meg 1280*1024-ben nem megy fullon, csak 2x-es élsimítással, efelett 4x, 8x-on beszaggat.
  • DarkSector
    És FPS mennyi?
  • DarkSector
    lol
    jah persze 640x480-ba mi?
  • blackcalibra
    7600gs -en is megy fullon egy sima 2 gigás amd procival 1 gigával.
  • The Protector
    8600gt-n megy fullon ha vkinek kérdés volt.