2501
-
hulcsigerg #1861 Sziasztok!!!
-768 mbram
-caleron 2,66 Ghz
-radeon 9250 128mb
Ezen a gépen elindulna a játék? -
#1860 Nemhinném. -
zs0ltee17 #1859 a kerekeken lévő hullákat lődd ki mert azok táplálják a főmonszot! ha kilőtted őket akkor ki fog majd jönni fenn még egy "fő" hulla és arra ne sajnálld a töltényt! -
Bazsa87 #1858 a fleschpályán hogy kell túllépni a főmonsteren, középen vmi nagy acéldög jön ki, felette meg valami vörös pajzsgömbös pap és kisebb kereken hullák vannak, előre is köszi:D -
krys002 #1857 Hali!! Megtudjátok mondani a minimum gépigényét a játéknak? radeon x600-as elég alá? -
#1856 Pont a hasznos embereket :(
Nálam a favorit sorrend:
Jones
Church
Cole&Black
Delgado
Rawling
-
csgj #1855 Én is kijátszottam, nagyon frankó volt! És sztem lesz folytatása... Franc tudja, hogy mi történik velük később, és, hogy mi lesz a világgal. A két szereplő felrobbanása kicsit durvára sikerült, sztem... Nem kellett volna. :( -
zs0ltee17 #1854 remélem lesz folytatása! lehet hogy csak nekem tűník így de ahogy vége lett én számítanék még folytatásra! :) -
zs0ltee17 #1853 már rájöttem magamtól! igaz megizzadtam rendesen mire rájöttem hogy a saját fegyverét kell ellene használni! :) -
#1852 A kölyköt kell kinyírni, nem a sárkányt vagy mittudoménhogyhívjákot.
Ha visszaolvasol megtalálod a választ, hogy hogyan kell likvidálni...
És igen ez már a vége! -
zs0ltee17 #1851 sziasztok! segítséget szeretnék kérni! már a játék végén vagyok! gondolom! :) a barlangban már a szikla mögött észrevettem azt a szárnyas valamit! :) de a child mindig magához húz? mit csináljak? előre is köszi a segítséget! -
keeper007 #1850 am. nekem is o a favorit :D -
keeper007 #1849 jajjj, ezer bocsi :( frankon nemakartam sorry -
csgj #1848 Muszály volt? Nem lehetett volna spoilerbe írni? :( Cole a kedvencem, a fenébe... :/ -
keeper007 #1847 na végigvittem a gammat jo rovid de iszonyat jo, viszon kár hogy a végén meghal cole-cica meg a másik kutya :( remélem nem végleg. ja meghát sajna kicsit tul hamar lett vége dehát akkor nosza hajrá jöjjön minél hamarabb a tu bi kontinyuud :) -
zero_cool51 #1846 Gondoltam azt, de a kart nem látom sehol :D
Amúgy köszi a választ -
#1845 a falon lógó emberrel szembe van még egy falon lógó ember és vele huzatod meg a kart, így Jones kiszabadul... -
zero_cool51 #1844 Spiritual Guide pálya... amikor vagyok a csajjal, az ajtó mögött meg Jones. Addig eljutottam, hogy Jones-al kell belemenni a falon lógó emberbe, de onnan hogy tudom kinyitni az ajtót? -
xavier #1843 fuu de rövid gém volt :(
ez folytatás kiván ,minél előbb...! -
#1842 xavier!Közelről kell őket odairányítanod, nem a középen lévő kapcsolótól...majd amikor mindkét csapat elfoglalta a helyét rajtad a sor.
De már meg van akkor OK.Legalább akik visszaolvasnak megkapják a választ. :) -
xavier #1841 ááá rájöttem , köszi! :) -
xavier #1840 amint átértem a többi emberem nem elérhető, hiába nyomkodok akármit :( -
#1839 2-es ill 3-as gombokkal tessékeld oda a gombra az adott csapatot. -
xavier #1838 Hali
A rómais pályán vagyok, ahol van az a nagy verem,és rákellene állni a földönlevő kapcsolókra.Én rá is állok, de a túl oldalon nem történik semmi... -
#1837 Jah, valaki kiszedi a magyar nyelvi fájlokat és lesz magyarítás. -
#1836 Majd decemberben -
#1835 De még nem jelent meg. Sztem ha megjelenik úgyis átrakják vhogy a magyar nyelvet. -
#1834 nem lesz, mert elméletileg a játék magyar nyelven is meg kellett jelenjen... -
#1833 Magyarosítás? -
#1832 Kösz. -
#1831 Először nyírd ki a gladiátort a megszokott módszerrel, azután gyors körebe-körbe szaltgálással menekülj a dagadt hasából kifolyó váladék elől és közbe lőjjed is mikor ürít.
Ha meghalt Black képességét használva lelököd és már jön is a következő pálya és kor... -
#1830 Na ott tartok, hogy Vicus vagy mi a neve a dagadt majomnak fent lóg és körbe körbe jár, középen van egy gladiátor na ezeket, hogy kell megölni. Ja nekem a csajjal nem látszik a gyenge pont ill. én nem ltom hogy jelezné. -
#1829 A TimeShift ennél unalmasabb volt, a sztorija nulla, a hangulata közel nulla.Viszont grafikába mindent visz.
A Jericho szerintem ezzel ellentétben jó storyval rendelkezik, kiváló hangulattal és ez fűszerezve van az egész jól megkomponált zenékkel.
Bár ez a PK-es beütés rengeteget ront a Jerichon, azt el kell ismerni. -
#1828 predátorkezü timeshifter csajjal zoom-olj, és kimutatja az enemyk gyenge pontját -
#1827 Most van egy ilyen marha nagy gladiátor csóka 10 perce lövöm a lábát de semmi. Mi a titok? -
felegyi #1826 Sztem nem annyira unalmas!De már nincs annyira sok hátra!Háromnegyedénél tarthatsz! -
#1825 Hány pálya van amúgy most kellett Delgadoval a tűzben sétálni, a vége azért érdekelne, de roppant unalmas egy játék. -
PunkZoli #1824 kb -
#1823 Hát ahogy többet játszok a játékkal, egyre inkább úgy érzem, hogy ez egy nagyon gyenge komoly sam klón, -
#1822 megértelek:)