Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah mert nálam fura recsegõs vót a hang, azt lehet hogy valaki elcseszte, vagy nálam van hiba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

xotyi
Pedig vártam a Marilyn Manson képû monstat! Jó lett volna lepofozni😊

Trance&Friends nothing more..

Seth
Azon a váras részen szerintem benne van,csak rendes ellenfélként nem ennyire tuningolt páncélban, de sose néztem õket meg ilyen közelrõl 😊 Amúgy tényleg nincs benne ami ebben a trailerben volt, kár, mert jó jelenet

PSN ID.: Beegabor

Seth
Lõdd a hátát, ott a gyengepontja, de még így is sokat kell sorozni

PSN ID.: Beegabor

xotyi
Õ miért nincs a játékban?😞

Trance&Friends nothing more..

ffxi
nem

Fákjúal!

A Temple of Pain pálya végén azzal a k**va nagy behemótal mit kell kezdeni? Tud valaki segíteni? Elõre is köszi!<#confused>
gandrus
Pixel Shader 3 kell hozzá minimum. Nekem is x850-em van, ugyanazt csinálja.

ATI X850
DarkSector
Milyen a VGA-d?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezt te töltötted fel?

Tud valaki segíteni!

Betöltödik a játék de nem látom a fõmenüt, csak a hangokat hallom.

Pedig a legújabb Ati driver van fent? Lehet valami Shader probléma?
Qwerty4
sok...de könnyen fog menni ezután, idáig szerintem mindenki teljesen ráérzett a játékra, te is biztos 😊
Lesz egy jó pár boss még, de nem ilyen nehezek.

Qwerty4

grebber
Onnan még van igen nemtom menyi de van 2 talán 3 óra de nemtuti!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Sok van még a végiég?
Törölt felhasználó
Köszi!
ffxi

Fákjúal!

A legegyszerûbb ha a koporsó körül rohangálsz, mert akkor téged kezd el kergetni. Amikor begerjed, lebújsz úgy hogy takarásba legyél, utána meg tudod lönni (asszem én Delgadóval nyírtam ki), és ezt 3 vagy 4x eljátszod még. A többieket meg majd felszeded. Bár nekem ezzel se volt gondom, mert csak engem követett, a többiek meg hatótávon kivül voltak. 2 perc alatt megvolt, igaz elsõre rendesen megszivatott.
Qwerty4
Az a legnehezebb része a játéknak.
KATT és ott a megoldás.

Qwerty4

Törölt felhasználó
A Black rose nevû pályán akadtam el, valami fõellenség szerû ellen nem tudok mit tenni...
ffxi
Jones-szal beköltözöl a szörnybe (Hold E, aztán touch Q) és a szörny alatt vannak benzin tartályok, abba kell belelõni (ball vagy jobb klikkel)

Fákjúal!

Qwerty4
Jones kell, szellem módba vándorolj át az egyik szörnybe aki éppen felülrõl lõ rád, majd nézz körül és egy gombot kell megnyomnod, majd mutassa melyiket és bumm!

Qwerty4

grebber
Elakadtam nemjövök rá mit kéne csinálni!Valaki segíthetne!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Tán kezdj bele TS-be.

nekem nem tünt fel hogy nehezebb lene hardon max plussz extrákat kapsz ha hárdon csinálod meg a pályákat de a vége egy kis reményre ad okot hát ha folytatják úgy hogy még van remény egy jó kis játékra 😄
ffxi
Hûûû.... Faja a gém, csak kár, hogy ilyen rövid. Pedig kezdtem belejönni. Egy ilyen elfoglalt ember mint én egy hét alatt végig vitte. Szal talán belekezdjuk a hard-ba, lehet lesz kihívás.

Fákjúal!

DarkSector
Kérdeztem nemrég, meg utána nézelõdtem, de semmi.

A magyar fájlokról még mindig semmi hír?

PhantomAss
1632. hozzászólás
delgadónál lenyomod az e-t, majd még egyszer lenyomod

GOOBY, pls

PhantomAss
1632. hozzásólás
delgadónál lenyomod az e-t, majd még egyszer lenyomod

GOOBY, pls

ffxi
Cole-lal meg tudod nézni az ellen gyengepontját, úgyhogy zúmolsz. Ez sokat segít.

Fákjúal!

mivel az ellenfélre kell mutatni mert emúgy nem müködik
Shep
Na most jönnek ezek a tûzszóró retkek, na akkor ha nyomva tartom a fire shieldet akkor az csak engem véd, vagy a többieket is, egybéként 2 pillanat alatt szarrá szednek azok a dögök.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pepe792
Most már csak azt árulja el valaki, hogyha Delgadonál lenyomom az E -t akkor nem történik semmi, csak az az akármi tekereg a keze körül. Mit kell csinálni?

pepe792
Köszi

Black Q,Atya E,Delgado E,Wilhemina E
pepe792
Az elsõszülöttet hogyan kell megölni a végén?

ffxi
Akkor a tûzpajzsra(fire shield) gondolsz.Szinte 100%-san megvéd a tûzes támadásoktól. De viszont nyomva kell tartani ezt is, szar mert nyomva tartani közbe támadni. Kicsit gáz. Egyetlen helyen tudod használni a tovább jutáshoz. De talán a tûzszóró szörnyeknél jól jön.

Fákjúal!

fire shield

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Shep
OK, de semmit nem csinál, vagy mire jó egyáltalán?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ffxi
Tarsd lenyomva(Hold).

Fákjúal!

Shep
A nagydarab állat elsõ képessége mire jó? (kinyújtja a kezét és valami tüzes izét formál a kezével) Használni hogy tudom?

ffxi
Vmi ilyesmire számítottam, de nem adna a játék vmi látható jelet erre. Ezért vontam kétségbe :S

Fákjúal!

PhantomAss
e az idõlassítás. q az extra tûzerõ a csapatnak

GOOBY, pls

DarkSector
Magyarosítással mi van?

ffxi
Közbe rájöttem.

Fákjúal!

Qwerty4
bazzeg hányszor volt feltéve ez a kérdés:
irányítsd õket:1,2,3 vagy nem is tudom mi pontosan alapbeálításban az alfa és delta csapat külön irányítási parancsa, az egyik csapatot balra a másikat meg jobbra kell és rálépnek a megfelelõ kapcsolóra

Qwerty4

ffxi
Ez itt bug vagy mi a szösz?

Át másztam a szakadék szélén Church-val a túloldalra. Ráálltam a kapcsolóra, nekik ezt a másik oldalon is meg kell tenniuik a másik kettõ kapcsolóval. De ott állnak, mint a tejbetök. Vagy mitt kell itten csinálni? Need help!!!

Fákjúal!

az nem az E gombon van ?
Idõlelalssítás......

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit