2501
  • hulcsigerg
    Sziasztok!!!
    -768 mbram
    -caleron 2,66 Ghz
    -radeon 9250 128mb
    Ezen a gépen elindulna a játék?
  • DarkSector
    Nemhinném.
  • zs0ltee17
    a kerekeken lévő hullákat lődd ki mert azok táplálják a főmonszot! ha kilőtted őket akkor ki fog majd jönni fenn még egy "fő" hulla és arra ne sajnálld a töltényt!
  • Bazsa87
    a fleschpályán hogy kell túllépni a főmonsteren, középen vmi nagy acéldög jön ki, felette meg valami vörös pajzsgömbös pap és kisebb kereken hullák vannak, előre is köszi:D
  • krys002
    Hali!! Megtudjátok mondani a minimum gépigényét a játéknak? radeon x600-as elég alá?
  • ffxi
    Pont a hasznos embereket :(

Nálam a favorit sorrend:
    Jones
    Church
    Cole&Black
    Delgado
    Rawling
  • csgj
    Én is kijátszottam, nagyon frankó volt! És sztem lesz folytatása... Franc tudja, hogy mi történik velük később, és, hogy mi lesz a világgal. A két szereplő felrobbanása kicsit durvára sikerült, sztem... Nem kellett volna. :(
  • zs0ltee17
    remélem lesz folytatása! lehet hogy csak nekem tűník így de ahogy vége lett én számítanék még folytatásra! :)
  • zs0ltee17
    már rájöttem magamtól! igaz megizzadtam rendesen mire rájöttem hogy a saját fegyverét kell ellene használni! :)
  • Qwerty4
    A kölyköt kell kinyírni, nem a sárkányt vagy mittudoménhogyhívjákot.
    Ha visszaolvasol megtalálod a választ, hogy hogyan kell likvidálni...
    És igen ez már a vége!
  • zs0ltee17
    sziasztok! segítséget szeretnék kérni! már a játék végén vagyok! gondolom! :) a barlangban már a szikla mögött észrevettem azt a szárnyas valamit! :) de a child mindig magához húz? mit csináljak? előre is köszi a segítséget!
  • keeper007
    am. nekem is o a favorit :D
  • keeper007
    jajjj, ezer bocsi :( frankon nemakartam sorry
  • csgj
    Muszály volt? Nem lehetett volna spoilerbe írni? :( Cole a kedvencem, a fenébe... :/
  • keeper007
    na végigvittem a gammat jo rovid de iszonyat jo, viszon kár hogy a végén meghal cole-cica meg a másik kutya :( remélem nem végleg. ja meghát sajna kicsit tul hamar lett vége dehát akkor nosza hajrá jöjjön minél hamarabb a tu bi kontinyuud :)
  • zero_cool51
    Gondoltam azt, de a kart nem látom sehol :D
    Amúgy köszi a választ
  • Qwerty4
    a falon lógó emberrel szembe van még egy falon lógó ember és vele huzatod meg a kart, így Jones kiszabadul...
  • zero_cool51
    Spiritual Guide pálya... amikor vagyok a csajjal, az ajtó mögött meg Jones. Addig eljutottam, hogy Jones-al kell belemenni a falon lógó emberbe, de onnan hogy tudom kinyitni az ajtót?
  • xavier
    fuu de rövid gém volt :(
    ez folytatás kiván ,minél előbb...!
  • Qwerty4
    xavier!Közelről kell őket odairányítanod, nem a középen lévő kapcsolótól...majd amikor mindkét csapat elfoglalta a helyét rajtad a sor.
    De már meg van akkor OK.Legalább akik visszaolvasnak megkapják a választ. :)
  • xavier
    ááá rájöttem , köszi! :)
  • xavier
    amint átértem a többi emberem nem elérhető, hiába nyomkodok akármit :(
  • Shep
    2-es ill 3-as gombokkal tessékeld oda a gombra az adott csapatot.
  • xavier
    Hali

A rómais pályán vagyok, ahol van az a nagy verem,és rákellene állni a földönlevő kapcsolókra.Én rá is állok, de a túl oldalon nem történik semmi...
  • Qwerty4
    Jah, valaki kiszedi a magyar nyelvi fájlokat és lesz magyarítás.
  • ffxi
    Majd decemberben
  • Synit HUN
    De még nem jelent meg. Sztem ha megjelenik úgyis átrakják vhogy a magyar nyelvet.
  • Qwerty4
    nem lesz, mert elméletileg a játék magyar nyelven is meg kellett jelenjen...
  • DarkSector
    Magyarosítás?
  • Shep
    Kösz.
  • Qwerty4
    Először nyírd ki a gladiátort a megszokott módszerrel, azután gyors körebe-körbe szaltgálással menekülj a dagadt hasából kifolyó váladék elől és közbe lőjjed is mikor ürít.
    Ha meghalt Black képességét használva lelököd és már jön is a következő pálya és kor...
  • Shep
    Na ott tartok, hogy Vicus vagy mi a neve a dagadt majomnak fent lóg és körbe körbe jár, középen van egy gladiátor na ezeket, hogy kell megölni. Ja nekem a csajjal nem látszik a gyenge pont ill. én nem ltom hogy jelezné.
  • Qwerty4
    A TimeShift ennél unalmasabb volt, a sztorija nulla, a hangulata közel nulla.Viszont grafikába mindent visz.
    A Jericho szerintem ezzel ellentétben jó storyval rendelkezik, kiváló hangulattal és ez fűszerezve van az egész jól megkomponált zenékkel.
    Bár ez a PK-es beütés rengeteget ront a Jerichon, azt el kell ismerni.
  • tonyr #1828
    predátorkezü timeshifter csajjal zoom-olj, és kimutatja az enemyk gyenge pontját
  • Shep
    Most van egy ilyen marha nagy gladiátor csóka 10 perce lövöm a lábát de semmi. Mi a titok?
  • felegyi
    Sztem nem annyira unalmas!De már nincs annyira sok hátra!Háromnegyedénél tarthatsz!
  • Shep
    Hány pálya van amúgy most kellett Delgadoval a tűzben sétálni, a vége azért érdekelne, de roppant unalmas egy játék.
  • PunkZoli
    kb
  • Shep
    Hát ahogy többet játszok a játékkal, egyre inkább úgy érzem, hogy ez egy nagyon gyenge komoly sam klón,
  • Seth
    megértelek:)