2501
  • ffxi
    Ha lenne.
  • blackcalibra
    Ez szuper! Akkor elvileg nyernem kellett volna egy hun packed fájlt.

Na most komolyan. Nekem ez a fájl hibás, és odabasz az egésznek. Valaki legyen olyan rendes és valahogy küldje el vagy tegye elérhetővé.
  • ffxi
    ott a pont :)
  • blackcalibra
    "Voices mappa és értelemszerűen magyar változatnál a Hun packed fálj.
    Az english packed az 157 megabájt."

Ha nekem meglenne biztos elküldeném másnak is. Egyébként ennyi lenne csak.
  • cumfu
    Hát ha eredetibe vettem volna meg akkor sztem én sem nagyon tölteném fel semilyen torrent oldalra, és az hogy nem lehet kivenni a magyar nyelvet a játékból, nem tudom mert nem értek hozzá. Hogy külön magyarosítás, (nem az eredeti fájlok) lehetnek-e hozzá....azt sem tudom, az lenne a legjobb....
  • blackcalibra
    Hogy melyik indok volt az ami miatt azt gondolod hogy miért nincs.
  • kaposi1
    Most akkor eza nálunk forgalmazott kiadáshoz készült magyarítás?Vagy külön készítettek már hozzá.Csak még nem elérhető.
  • cumfu
    Hogy gondolod hogy melyik indok győzött meg?
  • blackcalibra
    " (A magyarosításról meg olvastam hogy miért nincs/nem tölti fel senki.)"
    Téged melyik indok győzött meg?
  • cumfu
    Huhh. Ez durva. .....És akkor jött tesóm, aki totál nem ér a warez+az ilyenekhez és megcsinálta. az 59.fájl volt rejtve. a rejtettet törölni kellett. és az eredeti 59.es-t átnevezni. És máris nincs crc hiba. Ha valakinek hasonló problémálya lesz így kell megcsinálni. (A magyarosításról meg olvastam hogy miért nincs/nem tölti fel senki.)
  • kirol
    Magyarítás elérhető már valahol?
  • blackcalibra
    Milyen formátum?
  • blackcalibra
    És ha valaki elküldi neki a hibás fájlt?
  • blackcalibra
    Hűha itt ilyen kérdéseket ne nagyon tegyél fel mert jönnek a megmondóemberek és majd jól megmondják neked. Esetleg ha elindul még véletlenül se jusson eszedbe magyarosítást kérni hozzá mert akkor meg elküldenek....... a legközelebbi játékboltba.
  • Qwerty4
    Rossz sajnos a fájl.Mást nem tudok ajánlani, töltsd le újra.Sajnos velem is előfordult hasonló.
  • cumfu
    Heló! Letöltöttem a Jericho-t de kicsomagoláskor CRC hibát ír ki. Erre van valami megoldás? Előre is köszi.
  • Qwerty4
    Közelről kell őket utasítani arra, hogy ráálljanak a kapcsolóra, majd azután a középső a te pályád...
  • Silent Knight
    sziasztok! segítség kellene. a Temple of Pain pályán vagyok, miutén megöltem azt a hatalmas galdiátort (akinek a hátát kellett lőni), eljutok egy arénába, ahol középen tüskék vannak, szemben jönnek a légionáriusok, vagy mik. mindenkit megölünk, majd Curch-al átmászok a túloldalra, és ugye rá kell állni a kapcsolóra a földön, de a gond az, hogy a szemben lévő oldalon lévő kett kapcsolóra (onnan jöttünk) nem állnak rá a csapattárak. mit tegyek? hiába kezdtem el újra és újra (azthittem először hogy játékhiba), mindig ez van. hallom az utasítást, hogy rá kellene állni a kapcsolóra, én rajta is állok, de szembe nem történik semmi, hiába adom ki az "előre" parancsot. emberek között váltani nem lehet. mit tegyek?????
  • blackcalibra
    Méghozzá a Shader Model 2.0 miatt, ugyanis ez a karesz ennyit tud. Vegyél legalább olyat ami tudja a 3.0-át amit igényel a gamma.
  • Qwerty4
    A gond egyébként a videókártya...
  • watto
    oks thx!:)
  • Qwerty4
    Nem indulna el.
  • watto
    Hali:D Tom ho szar a gépem de elmenne rajta minden minimumon?:S
    Intel Pentium 3GHz
    1gb Ram
    radeon 9600XT
    talán futna?:D
  • kelly7
    Hát nem egészen így kellett,de megoldódott,viszont a black rose pályán van egy ürge meg csomó szellem.Azt hogy kell likvidálni?
  • ffxi
    Szétölni őket.
  • kelly7
    Hello.A Branderburgi kapunál ahol kijössz egy csőből és lőnek lángszóróval hogy kell őket likvidálni?
  • Qwerty4
    Nekem asszem a Jericho volt az a játék amit a megjelenés után leghamarabb toltam. :)Vagyis ez a játék a legvalószínűbb.
  • rajkonnen92
    Köszi szépen a gyors valaszt!:)rem sikerül....
  • Qwerty4
    Cole kisasszonnyal időt lassítasz, a gépágyúk mögé lopózol majd ott nyomod amit kér...asszem 3x kell ezt végigcsinálni és azután jön egy qrva jó jelenet. :)
  • rajkonnen92
    hello!ott akadtam el hogy egy nagy tér szélén vagyok kis hazakbol lönek plus nagy szörnyek..ott mit kell csinalni??aki tudja kérem irjon.....köszike!:)
  • grebber
    Nem tette fel még senki sem!
  • yodda
    Magyarosítást nem lehet megoldani?
  • Harkat 89
    Letöltöttem, fel is raktam, és már nem írta ki ezt a hibát.
    Helyette mikor elindítom a játékot (olyan mintha elindulna),
    bejön egy fekete kép, aztán meg kilép magátol és semmi.
    Mit tudok csinlni, hogy menjen?
  • DarkSector
    Töltsd le ezt:
    Ageia
  • Harkat 89
    PhysXLoader.ddl nem található és ezért nem indítható, mit tegyek?
  • cornellred
    heló! ott akadtam meg hogy rawlings meg (azthiszem) cole egy kapunak a tetején tartja lichthammert és kiabál hogy churchel használjak bloodmagicet de hiába nyomom nem történik semmi:/
    előre is köszi^^
  • ffxi
    Megoldás
  • aya
    Sziaszok elakadtam a Prixma pályán egy föellenségnél.
    Világos kis valami, védöburát csinál maga körül, és val a barlang falán egy keresztre feszitett ürge.
    Bármit csinálok semkivel se tudom öket megsebezni.
    Segitségeteket kérném az ügyben.
  • DarkSector
    :S
    Jah majd megbírkozok vele.
  • ffxi
    Csak elfogynak a végén. Ki kell bírni addig.