2501
-
#2101 Ha lenne. -
#2100 Ez szuper! Akkor elvileg nyernem kellett volna egy hun packed fájlt.
Na most komolyan. Nekem ez a fájl hibás, és odabasz az egésznek. Valaki legyen olyan rendes és valahogy küldje el vagy tegye elérhetővé. -
#2099 ott a pont :) -
#2098 "Voices mappa és értelemszerűen magyar változatnál a Hun packed fálj.
Az english packed az 157 megabájt."
Ha nekem meglenne biztos elküldeném másnak is. Egyébként ennyi lenne csak. -
cumfu #2097 Hát ha eredetibe vettem volna meg akkor sztem én sem nagyon tölteném fel semilyen torrent oldalra, és az hogy nem lehet kivenni a magyar nyelvet a játékból, nem tudom mert nem értek hozzá. Hogy külön magyarosítás, (nem az eredeti fájlok) lehetnek-e hozzá....azt sem tudom, az lenne a legjobb.... -
#2096 Hogy melyik indok volt az ami miatt azt gondolod hogy miért nincs. -
#2095 Most akkor eza nálunk forgalmazott kiadáshoz készült magyarítás?Vagy külön készítettek már hozzá.Csak még nem elérhető. -
cumfu #2094 Hogy gondolod hogy melyik indok győzött meg? -
#2093 " (A magyarosításról meg olvastam hogy miért nincs/nem tölti fel senki.)"
Téged melyik indok győzött meg? -
cumfu #2092 Huhh. Ez durva. .....És akkor jött tesóm, aki totál nem ér a warez+az ilyenekhez és megcsinálta. az 59.fájl volt rejtve. a rejtettet törölni kellett. és az eredeti 59.es-t átnevezni. És máris nincs crc hiba. Ha valakinek hasonló problémálya lesz így kell megcsinálni. (A magyarosításról meg olvastam hogy miért nincs/nem tölti fel senki.) -
#2091 Magyarítás elérhető már valahol? -
#2090 Milyen formátum? -
#2089 És ha valaki elküldi neki a hibás fájlt? -
#2088 Hűha itt ilyen kérdéseket ne nagyon tegyél fel mert jönnek a megmondóemberek és majd jól megmondják neked. Esetleg ha elindul még véletlenül se jusson eszedbe magyarosítást kérni hozzá mert akkor meg elküldenek....... a legközelebbi játékboltba. -
#2087 Rossz sajnos a fájl.Mást nem tudok ajánlani, töltsd le újra.Sajnos velem is előfordult hasonló. -
cumfu #2086 Heló! Letöltöttem a Jericho-t de kicsomagoláskor CRC hibát ír ki. Erre van valami megoldás? Előre is köszi. -
#2085 Közelről kell őket utasítani arra, hogy ráálljanak a kapcsolóra, majd azután a középső a te pályád... -
Silent Knight #2084 sziasztok! segítség kellene. a Temple of Pain pályán vagyok, miutén megöltem azt a hatalmas galdiátort (akinek a hátát kellett lőni), eljutok egy arénába, ahol középen tüskék vannak, szemben jönnek a légionáriusok, vagy mik. mindenkit megölünk, majd Curch-al átmászok a túloldalra, és ugye rá kell állni a kapcsolóra a földön, de a gond az, hogy a szemben lévő oldalon lévő kett kapcsolóra (onnan jöttünk) nem állnak rá a csapattárak. mit tegyek? hiába kezdtem el újra és újra (azthittem először hogy játékhiba), mindig ez van. hallom az utasítást, hogy rá kellene állni a kapcsolóra, én rajta is állok, de szembe nem történik semmi, hiába adom ki az "előre" parancsot. emberek között váltani nem lehet. mit tegyek????? -
#2083 Méghozzá a Shader Model 2.0 miatt, ugyanis ez a karesz ennyit tud. Vegyél legalább olyat ami tudja a 3.0-át amit igényel a gamma. -
#2082 A gond egyébként a videókártya... -
#2081 oks thx!:) -
#2080 Nem indulna el. -
#2079 Hali:D Tom ho szar a gépem de elmenne rajta minden minimumon?:S
Intel Pentium 3GHz
1gb Ram
radeon 9600XT
talán futna?:D -
kelly7 #2078 Hát nem egészen így kellett,de megoldódott,viszont a black rose pályán van egy ürge meg csomó szellem.Azt hogy kell likvidálni? -
#2077 Szétölni őket. -
kelly7 #2076 Hello.A Branderburgi kapunál ahol kijössz egy csőből és lőnek lángszóróval hogy kell őket likvidálni? -
#2075 Nekem asszem a Jericho volt az a játék amit a megjelenés után leghamarabb toltam. :)Vagyis ez a játék a legvalószínűbb. -
#2074 Köszi szépen a gyors valaszt!:)rem sikerül.... -
#2073 Cole kisasszonnyal időt lassítasz, a gépágyúk mögé lopózol majd ott nyomod amit kér...asszem 3x kell ezt végigcsinálni és azután jön egy qrva jó jelenet. :) -
#2072 hello!ott akadtam el hogy egy nagy tér szélén vagyok kis hazakbol lönek plus nagy szörnyek..ott mit kell csinalni??aki tudja kérem irjon.....köszike!:) -
#2071 Nem tette fel még senki sem! -
yodda #2070 Magyarosítást nem lehet megoldani? -
Harkat 89 #2069 Letöltöttem, fel is raktam, és már nem írta ki ezt a hibát.
Helyette mikor elindítom a játékot (olyan mintha elindulna),
bejön egy fekete kép, aztán meg kilép magátol és semmi.
Mit tudok csinlni, hogy menjen? -
#2068 Töltsd le ezt:
Ageia -
Harkat 89 #2067 PhysXLoader.ddl nem található és ezért nem indítható, mit tegyek? -
cornellred #2066 heló! ott akadtam meg hogy rawlings meg (azthiszem) cole egy kapunak a tetején tartja lichthammert és kiabál hogy churchel használjak bloodmagicet de hiába nyomom nem történik semmi:/
előre is köszi^^ -
#2065 Megoldás -
aya #2064 Sziaszok elakadtam a Prixma pályán egy föellenségnél.
Világos kis valami, védöburát csinál maga körül, és val a barlang falán egy keresztre feszitett ürge.
Bármit csinálok semkivel se tudom öket megsebezni.
Segitségeteket kérném az ügyben. -
#2063 :S
Jah majd megbírkozok vele. -
#2062 Csak elfogynak a végén. Ki kell bírni addig.