Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Ha lenne.

Fákjúal!

blackcalibra
Ez szuper! Akkor elvileg nyernem kellett volna egy hun packed fájlt.

Na most komolyan. Nekem ez a fájl hibás, és odabasz az egésznek. Valaki legyen olyan rendes és valahogy küldje el vagy tegye elérhetõvé.
ffxi
ott a pont 😊

Fákjúal!

blackcalibra
"Voices mappa és értelemszerûen magyar változatnál a Hun packed fálj.
Az english packed az 157 megabájt."

Ha nekem meglenne biztos elküldeném másnak is. Egyébként ennyi lenne csak.
Hát ha eredetibe vettem volna meg akkor sztem én sem nagyon tölteném fel semilyen torrent oldalra, és az hogy nem lehet kivenni a magyar nyelvet a játékból, nem tudom mert nem értek hozzá. Hogy külön magyarosítás, (nem az eredeti fájlok) lehetnek-e hozzá....azt sem tudom, az lenne a legjobb....

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

blackcalibra
Hogy melyik indok volt az ami miatt azt gondolod hogy miért nincs.
kaposi1
Most akkor eza nálunk forgalmazott kiadáshoz készült magyarítás?Vagy külön készítettek már hozzá.Csak még nem elérhetõ. <#fejvakaras><#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Hogy gondolod hogy melyik indok gyõzött meg?

blackcalibra
" (A magyarosításról meg olvastam hogy miért nincs/nem tölti fel senki.)"
Téged melyik indok gyõzött meg?
Huhh. Ez durva. .....És akkor jött tesóm, aki totál nem ér a warez+az ilyenekhez és megcsinálta. az 59.fájl volt rejtve. a rejtettet törölni kellett. és az eredeti 59.es-t átnevezni. És máris nincs crc hiba. Ha valakinek hasonló problémálya lesz így kell megcsinálni. (A magyarosításról meg olvastam hogy miért nincs/nem tölti fel senki.)

kirol
Magyarítás elérhetõ már valahol?

blackcalibra
Milyen formátum?
blackcalibra
És ha valaki elküldi neki a hibás fájlt?
blackcalibra
Hûha itt ilyen kérdéseket ne nagyon tegyél fel mert jönnek a megmondóemberek és majd jól megmondják neked. Esetleg ha elindul még véletlenül se jusson eszedbe magyarosítást kérni hozzá mert akkor meg elküldenek....... a legközelebbi játékboltba.
Qwerty4
Rossz sajnos a fájl.Mást nem tudok ajánlani, töltsd le újra.Sajnos velem is elõfordult hasonló.

Qwerty4

Heló! Letöltöttem a Jericho-t de kicsomagoláskor CRC hibát ír ki. Erre van valami megoldás? Elõre is köszi.

Qwerty4
Közelrõl kell õket utasítani arra, hogy ráálljanak a kapcsolóra, majd azután a középsõ a te pályád...

Qwerty4

sziasztok! segítség kellene. a Temple of Pain pályán vagyok, miutén megöltem azt a hatalmas galdiátort (akinek a hátát kellett lõni), eljutok egy arénába, ahol középen tüskék vannak, szemben jönnek a légionáriusok, vagy mik. mindenkit megölünk, majd Curch-al átmászok a túloldalra, és ugye rá kell állni a kapcsolóra a földön, de a gond az, hogy a szemben lévõ oldalon lévõ kett kapcsolóra (onnan jöttünk) nem állnak rá a csapattárak. mit tegyek? hiába kezdtem el újra és újra (azthittem elõször hogy játékhiba), mindig ez van. hallom az utasítást, hogy rá kellene állni a kapcsolóra, én rajta is állok, de szembe nem történik semmi, hiába adom ki az "elõre" parancsot. emberek között váltani nem lehet. mit tegyek?????

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

blackcalibra
Méghozzá a Shader Model 2.0 miatt, ugyanis ez a karesz ennyit tud. Vegyél legalább olyat ami tudja a 3.0-át amit igényel a gamma.
Qwerty4
A gond egyébként a videókártya...

Qwerty4

watto
oks thx!😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Qwerty4
Nem indulna el.

Qwerty4

watto
Hali😄 Tom ho szar a gépem de elmenne rajta minden minimumon?:S
Intel Pentium 3GHz
1gb Ram
radeon 9600XT
talán futna?😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Hát nem egészen így kellett,de megoldódott,viszont a black rose pályán van egy ürge meg csomó szellem.Azt hogy kell likvidálni?
ffxi
Szétölni õket.

Fákjúal!

Hello.A Branderburgi kapunál ahol kijössz egy csõbõl és lõnek lángszóróval hogy kell õket likvidálni?
Qwerty4
Nekem asszem a Jericho volt az a játék amit a megjelenés után leghamarabb toltam. 😊Vagyis ez a játék a legvalószínûbb.

Qwerty4

rajkonnen92
Köszi szépen a gyors valaszt!😊rem sikerül....

Glory Man United Go Kimi Go

Qwerty4
Cole kisasszonnyal idõt lassítasz, a gépágyúk mögé lopózol majd ott nyomod amit kér...asszem 3x kell ezt végigcsinálni és azután jön egy qrva jó jelenet. 😊

Qwerty4

rajkonnen92
hello!ott akadtam el hogy egy nagy tér szélén vagyok kis hazakbol lönek plus nagy szörnyek..ott mit kell csinalni??aki tudja kérem irjon.....köszike!😊

Glory Man United Go Kimi Go

grebber
Nem tette fel még senki sem!

Next PC upgrade: 2022

Magyarosítást nem lehet megoldani?
Letöltöttem, fel is raktam, és már nem írta ki ezt a hibát.
Helyette mikor elindítom a játékot (olyan mintha elindulna),
bejön egy fekete kép, aztán meg kilép magátol és semmi.
Mit tudok csinlni, hogy menjen?

DarkSector
Töltsd le ezt:
Ageia

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PhysXLoader.ddl nem található és ezért nem indítható, mit tegyek?

heló! ott akadtam meg hogy rawlings meg (azthiszem) cole egy kapunak a tetején tartja lichthammert és kiabál hogy churchel használjak bloodmagicet de hiába nyomom nem történik semmi:/
elõre is köszi^^
ffxi

Fákjúal!

Sziaszok elakadtam a Prixma pályán egy föellenségnél.
Világos kis valami, védöburát csinál maga körül, és val a barlang falán egy keresztre feszitett ürge.
Bármit csinálok semkivel se tudom öket megsebezni.
Segitségeteket kérném az ügyben.
DarkSector
:S
Jah majd megbírkozok vele.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Csak elfogynak a végén. Ki kell bírni addig.

Fákjúal!

DarkSector
Az sem elég.
Azé kössz bár én asszittem, hogy csak trükközni kell valamit.
És úgy tünt hogy ezek csak újratermelõdnek.

Mert szegény csapatom mint a vadállat elõre futnak és elhullanak.
Azt egyedül már
gáz
meg ugye újraéleszteni sem lehet, mert 3 mp-alatt leszednek.

ffxi
Ügyeskedni kell. Én itt használtam a tûzessárkányt Delgadotól. Hatásos ezek ellen.

Fákjúal!

DarkSector
Blackwatch bakker nem is DW.

ffxi
Meg az alagútról.

Fákjúal!

ffxi
Képet a behemótról.

Fákjúal!

DarkSector
<#help><#help>

Tegyél fel egy képet úgy jobban tudunk segiteni.

DarkSector
Nem emlékszem pontossan, de ha jól tudom, akkor egy nagy kráter közepén vagy nem???

Örm
Ez a videó nem indul el.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DarkSector
Ha valaki tudja, hogy mit kéne csinálni, a Daywatch elején, mikor kimegyek az alagútból és jönnek azok a nagy behemótok, akkor legyenszíves és segítsen.
Elõre THX.
Már unom hogy mindig meghalok.