2501
-
#2181 Sorry Grebber-rel kevertelek. -
#2180 Hát akkor nincs más hátra mint előre! -
strebacom #2179 Nincs benne, már torrenten is irták, hogy nem olyan egyszerü annak aki nem ért hozzá, úgy hogy itt a vége:
-
#2178 Vágod az idézőjelet? Nem én mondom! Meg lett kérdezve, és ez lett rámondva. -
#2177 Mi nem érthető azon, hogy csak a felirat magyar?
Akkor ugye nincs voices -ből magyar!!!
-
#2176 Na de várjál. A voices mappában?
"Voices mappa és értelemszerűen magyar változatnál a Hun packed fálj.
Az english packed az 157 megabájt."
Ezt nézzük meg. -
strebacom #2175 Igen ott van a balra:
-
#2174 Szóval azt mondod hogy a magyar és az angol verzió között nincs semmi külömbség fájlszerkezetileg amiből arra lehetne következtetni hogy mely fájlok lennének felelősek a magyar feliratokért?. Csak a tisztánlátás végett kérdem. -
strebacom #2173 Mit??? -
#2172 Aszontad hogy feltöltöd majd.
-
#2171 én sajnos nem tudok regelni... :-( -
cumfu #2170 mennyi az sms ára? -
#2169 melyik oldal az? előre is kösz! -
strebacom #2168 Nincs nyelvifájl, csak több megás datapackok vannak, mondtam ha kell regelj, nem kell félni sokan tették tegnap, és már tolják, és legalább támogatsz egy frankó oldalt....ennyi... -
#2167 Elég lenne itt a nyelvi fájl is. -
#2166 leszedném én is DS-ről, csak nem ingyenes, máshol meg még nincs fennt -
#2165 Valahova csapd már fel azokat a magyar fájlokat és vége az izgalomnak. -
strebacom #2164 Ja az tényleg megfogja rendesen:
-
#2163 Amúgy nemsemmi ez az advanced smoothing izé irtam logoutba tesztet.És ot 8x-ra raktam .Rivers of Blood pályát teszteltem eléggé siralmas ereménye lett sokszor 10 fps alát csökkent. -
#2162 Nah sebaj:D meglessz a héten az új gép:)
Amiben GeForce8600GT lessz, ugy már biztos jó lessz -
strebacom #2161 Néhány kép az elejéröl....
-
#2160 Hát bakker mindenhonnan szopacs. -
#2159 Mind1 úgy sincs reg+hívás. -
#2158 Gondolkodj torrent modra angolul ennyi :D -
#2157 Setét oldal? -
#2156 Nah! Megvan! A setét oldalon. Csak ma még nem néztem be oda :) -
#2155 Lehuzás semmi több.Holnap ugyis fennlesz máshol is nehogy fizessen valaki ilyenért! -
#2154 És mi pénz az sms? -
strebacom #2153 Na most irta az admin hogy lehet regelni, akinek kell a cim irjon privátot... -
#2152 JÓ
és
JA -
#2151 De mostmár kurvasok embernek meglesz ha más nem ha nekem meglesz én felrakom külön a fájlokat!
Az hogy ott nincsen fennt nem azt jelenti hogy nem jó oldal. -
#2150 Jah ahhogy eddig.... :D -
#2149 Ezekszerint a BH mégsem a legjobb... -
cumfu #2148 Én elhiszem hogy fennt van magyarul, de azt se vegyétek figyelmen kívül, hogy a kliensben át lehet írni annak a nevét amit pont töltesz...(DE ÉN ELHISZEM HOGY TÉNYLEG MAGYAR) -
#2147 Gondolom valaki kirakja majd külön a nyelvi fájlokat is! -
#2146 De másnak jól jönne. Mondjuk nemsoká lejön neki olyan 10 körül. Itt az lesz a kérdés hogy ha megvan akkor meosztja -e velünk is. -
Rundstedt17 #2145 mondjuk engem nem érdekel a gépem béna hozzá uncsimnál játxottam annó vele utoljára -
cumfu #2144 nekem mindegy, csak nem látod hogy megőríted az embereket itt a kezdőbetökkel? xD -
Rundstedt17 #2143 torentet berakhatnál ide attól még..onét leszeded ide berakod..csak akarás kérdése ennyi -
strebacom #2142 Hiába irnám le zárt oldal, nincs regelési lehetöség, akkor meg minek, ha lenne akkor megadnám...