2501
  • Seth
    Ahogy Shep is említette a játék anyagi bukás, ettől még lehet jó(nekem nem az , egy közepest azért megérdemel^^), de ha a kutya sem veszi meg akkor nem fognak folytatást csinálni,mert nem éri meg , szerintem még 50ezer sem fogyott belőle.
  • Prince23
    Nah nem rég dícsértem, most meg nem tok továbbjutni a 2 ww fejezenél, ahol ilyen géppuskafészkek vannak felállítva, és mondják, h Cole-lal dobjak gránátot, de semmi hasznárt nem látok belőle. Az jó lenne ha füstgránát lenne, de nem az van neki. hasznavehetetlen karakter eddig:DDDDDDD
  • Shep
    Azt, hogy bukás valami nem az határozza meg, hogy a nép mekkora százalékának tetszik, hanem az eladások. Mert gondolom te sem vetted meg eredetiben.
  • w77d
    sztem olyan arany középút lett a game! nem szar, de semmi extra
  • Bucsek
    bukás?:D már hogylenne bukás... sztm baromi jolett.
  • Seth
    Szerintem semmikor, mert bukás a game
  • Bucsek
    kb mikorra várhato a folytatása a játénak? gondolom h lesz mert a vége kicsit " :D "
  • koppim
    Köszi! Sikerült.
  • Prince23
    Na én csak elkezdtem, nem várom meg a magyar feliartot. Eddig nagyszerű gém. Kicsit fura, h egy lénybe egy tárat kell lőni, de mondjuk kárpótol érte a csekpojnt, akkor full munition van.
    Kár, h meghalt Ross, már kezdtem megszokni fegyóstilisát. Pedig azt hittem, h ő a fönök az egész gammában, de mondjuk a lelke velünk van:DDDD
    Most a 2. vh fejezet alatt vagyok... na mejek folytatni
  • Seth
    Először a szembe lévő nyújtógyakorlatot végző emberkébe, aztán onnan a másikba és vele jobbra fordulva ott van a kapcsoló a falon(ami totál logikátlan,mi a francot keres ott fenn a kapcsoló?? ^__^), telekinézissel kinyitod ( vmi nem stimmel annál a résznél egyébként ,mert nem mindíg engedi , ki se jelzi hogy lehet azt a kapcsolót használni, pedig azt kell)
  • koppim
    Sejtettem, hogy rossz nevet írok, de már nem volt kedvem elindítani a játékot, hogy megnézzem.

A megoldást nem tudod?
  • ffxi
    Jones!
  • koppim
    Spiritual guide pályán vagyok

Miután eltünt minden ember a fénysugarak hatására, a mesterlövész csajjal kell mennem. Megtaláltam Jack-et, de nem tudom kinyitni az ajtót, hogy kijöhessen. Hogyan tudom kinyitni?
    Van a falon 2 ember is, de nem lehet őket megölni.
  • Ronyo
    Csöcs !
    Namár most, ez ugye egy konzolos játék, amit konkrétan Én és még sok pécés társamhoz hasonlóan, PÉCÉN nyomunk. De milyen szép is lenne, ha lenne hozzá MULTY, kóperatívba nyomnánk, de olyat sem találtunk, h MULTY. Nem tudjátok, nincs valamilyen MULTYs Patch hozzá? Vagy egyátalán nem lehet többen függni? A GOW-ot sokkal élvezetesebb volt kóperbe végig vinni.
  • ffxi
    El bizony.
  • Prince23
    Hm, ennyire eltolták? ilyen 14 v 18-ról tudtam:O
  • ffxi
    14 hsz-el visszább!
  • Prince23
    Magyarul megjelent már? ha igen akkor valaki felnyomhatná a magyaritást, ezer hála
  • Shep
    1-3 gombokkal vezényled a kövekre a többieket.
  • CSViktor
    Szevasztok tudnátok segíteni nekem ott tartok hogy van 1 nagy arok tele dárdákkal a kardos csajall átmegyek és rá álok arra akiállo valamire és utánna nem tudok továbmenni it mit kell csinállni?segitsetel előre is köszi.
  • Shep
    Kösz, sikerült befejezni. A vége mit ne mondjak elég gyengére sikeredett.
  • ffxi
    Black-et E bill-vel először.
  • Shep
    A retek kölyköt hogy lehet megölni? Azt írja, hogy attól sebződik amivel a csapatot sebzi, igen ám de állandóan magába szív, vagy villámot lő. Akkor most, hogy öljem meg?
  • Shep
    A flesh pályán, hogy kell elintézni azt a fazont aki a gladiátorokat küldi folyamatosan? Középen ha rálövök piros burok jön köré, felül meg van egy akasztott ember akit pirosan jelez ha Churchhel rálövök.
  • Shep
    Ok kösz.
  • ffxi
    Csak a dagadt kell lőni, de az jó sokáig.
  • Shep
    Valaki írja már le, hogyan lehet megölni a dagadt láncon csüngő retket. A gladiátor sem akar elpusztulni köépen pedig már vagy 10 perce lőttem, de semmi. (a hátát lőttem ,ahogy a korábbi gladiátornak)
  • jaki88
    Okés, köszi átjutottam rajta. Most viszont máshol akadtam el, asszem a Black Rose pályán, ahol egy ilyen főboss szerűséget kell kinyírni aki körül ilyen pajzs vagy mi van. Na azt hogyan kell kinyírni? Előre is köszi
  • Istencsászár
    jaja
  • Qwerty4
    Sztem nem ott akadt el.
    Ahol én gondolom Black telekinézisét kell használni, hogy pár követ megmozdítson és így lehet tovább menni...
  • G18XM8
    A hídnál akadtál el? Jones-al bele kell ugrani a kölyökbe a túl oldalt utána a kaput Dalgado tudja kinyitni.
  • ffxi
    dec. 28 után várható.
  • Ronyo
    Szasztok ! :D Szerintem Kurva jó ez a Játék (na jóó, annyira nem, de tetszik). A lényeg, h most kezdtem el, várva valami fordítást, mert annyira nem pro az angolom :P Szal, nem tud valaki valamilyen "magyarosítást" vagy készül e ehez a gémhez? Tök jó lenne, vágnám a történetet is. Előre is thx Az INFÓT (ha van XD )
  • jaki88
    Sziasztok! Én a Blood River pályán akadtam el, annál a résznél ahol ilyen rohadt mély szakadék van. Na ott mit kell csinálni, vagy hogy kell tovább menni? Előre is köszi.
  • Istencsászár
    hmm, pedig ha 10szer nem pásztáztam végig a terepet akkor 1szer sem... na majd még1szer, kösz
  • ffxi
    Kihagytál egy hasat vagy csókát.
  • Istencsászár
    na megpróbálom leírni:)

ott vagyok hogy

egész zárt gennyes "barlang", ahol ilyen lebegő csókák jöttek, néhol ilyen hasak lógtak le legyekkel, miután kinyirtam mindenkit, nincs kijárat csak "kút" féleség felfele aminél lebeg 3 kő, és nemtudok velük semmit sem csinálni

5let?
  • Shep
    Na jó de a gladiátor sem fekszik meg hiába lövöm a hátát.
  • ffxi
    Csak lőni kell rá, de mint állat :)
  • Celldweller
    A Flash pályán, hogy kell kiírtani azt a genyót ott fent? próbálkoztam mindenkivel, nemvágom... próbáltam hátralökni a csajjal, próbáltam telekinézissel, próbáltam megidézni, valamit azzal a tartó sínnel kell csinálni amin lóg? vagy mi, mert amikor a csajjal a bullettimeosat lövöm akkor az is célpont.