Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ez mûködött

KATT
Qwerty4
gamecpopyworldon van pár trainer, de nekem egyik se mûködött:KATT!!!

Qwerty4

Tudtok a játékhoz valami kódot vagy trainert ami halhatatlanságot ad?
Menni fog, próbáld ki!
Sziasztok szerintetek hogy fog menni ijen gepen? P4 3ghz 1g ram (ddr dual) gf 6800 128mb. Korulbelul mert most láttam a game bemutatoját és már ki szeretném probálni 😊

A minimumnak megfelelek de azért már vert át egykét ijen teszt 😊
Sziasztok! A Flesh pályán akadtam el ahol állandóan jön 1 nagy böhöm, és hiába lövöm le mindig jön másik!<#falbav><#falbav><#falbav>HELP<#help>
ffxi
Sztem is jó gém 😛 fõleg decemberben lesz magyarítás ^^

Fákjúal!

Seth
Igen, betegesnek beteges, a többi meg kinek mi

PSN ID.: Beegabor

Elég gáz hogy igy haldoklik ennek a játéknak a fóruma!Szerintem betegesen jó game, nagyon jó sztorival!

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

sikerült a skin pálya... 😊)) Ott rontottam el, h nem jöttem rá, h elõször
nem a koporsós zombival kell törõdni... Most a flash pályán szenvedek 😛
sziasztok a Brandenburgi kapunál akadtam el, amikor fent a kapun két ember cseszegeti Cole-t és mindent megpróbáltam, de nem történik semmi
Én a skin pályán akadtam le. Tudom, h volt már errõl szó, de eléggé béna lehetek. A kérdésem, h elég h ha 1 lógó zombit megszállok, utána kinyitom vele a ketrecet a körpályán, akkor utána kit kell lõni, és mivel? 😊 Mert a ketrec visszazáródik pár másodperc után. Akkor kezdem elõrõl a megszállást? Eddig mindig kinyírtak elég hamar, és bizonytalan vok h jól csinálom-e. Légyszi segítsen aki tud! Köszi!!!
catacom
sziasztok!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ebben a játékban nincs valami térkép féleség ahol láthatom a helyzetemet, meg egyáltalán a küldetéseket?? Szóval ha nem tudok angolul akkor ne is folytasam?:-(

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

Sziasztok! Én ott akadtam el amikor azzal a Lighthammer-el vagy kivel kell megküzdeni. 3 vagyunk ugye ellene, de az istennek nem akar meghalni, vagy fél órán keresztül szarrá lõttük és nem történt semmi. Itt valami trükkel kell megölni vagy mi? Valami varázslatot mondogatnak mindig, hogy csináljak, de nem tudom hogyan kell vagy mit kell. Elõre is köszi a segítséget.
ja ok köszi megprobizom 😊
Qwerty4
a w és s gombot is kell használni, nemcsak jobb és bal felé kell nyomkodni, jelzi mit kell nyomj, légy gyors!

Qwerty4

ziasztok ott akadtam a Path of Souls pályán, amikor meg kell verni vmi zombit Cole-al,de vmiért nem sikerül.Addig megvan, h megütöm jobbal majd ballal és amikor elkapja a nyakam szétütöm a kezeit,de utána mindig meghalok.Ha vki tudna segíteni naon hálás lennék 😊
MerlinW
saját 3D motorja van

[merlinw.org]

Qwerty4
Jó móka volt, bár bevallom segítség nélkül pár napot kinlódtam volna amíg rájövök, hogy kell kinyírni a kis köcsögöt.<#smile>

Qwerty4

bricsi01
Black Q-val tod leszedni róla a pajzsot, Rawlings E, Delgado E, Church E-vel pedig pajzs nélkül ebben a sorrendben eliminálni.

Hi!!!
Az utolsó részen hogy kell kinyirni a gyereket?
A falon lévõ csórikámat kell elõbb leszedni vhogy?
Help!!!😊
Itt is bele kell bújni az ellenség bõrébe, mint az elõzõ pályán...

Befejeztem én is. Talán jobb lett volna ha gyakrabban kellett volna soloban menni egy-egy karakterrel. A játék élébõl sokat elvesz az, hogy a "halál" nem végleges. Kicsit tét nélküli volt az egész így. A fõellenség megölése engem személy szerint borzasztóan felidegesített.
Összegezve 10es skálán 9es game. Szerintem kijátszom hardon is.
50 ellenség szétbomlasztása szószerint

Qwerty4
"complete blood on hard without being icapacitated" - szerintem a blood pályát kell megcsinálni annélkül, hogy képtelenné teszel valamit, gondolom hogy egyszer se haljon meg senki...

"grasshopper of boom- disintegrate 50 enemies" - 50 ellenséget kinyírni

Qwerty4

Qwerty4
nem

Qwerty4

sziasztok ez a játék használ Unreal 3 Engine-t???
hi all
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy :
elkeztem az extrákat megszerezni és hogy mit jeletenek a következõk:

complete blood on hard without being icapacitated.

( az elejét tudom hogy hardon csináljam meg a blood pályát de a végét nem tudom -.-")

grasshopper of boom- disintegrate 50 enemies
elöre is köszi
Thx
Qwerty4
azokat a lógó csirkéket lõdd le a falról, és velük a legyek is meghalnak, így a két démon sebezhetõ lesz...

Qwerty4

wesker24
Ott az a lényeg hogy azokat a logó csirke szerû nem tudom micsodákat lödd ki az összeset van belöle kb 6-8 db miután azokat kilötted sebezhetõvé válnak és csakis a mellkasukat lödd mert ott van a gyenge pontjuk pl én Delgado minigunjával nyirtam ki öket miután sebezhetõvé váltak !!
Blood pálya. rögtön az eleje, Skin után. a csapat újra egyesült. Sebezhetetlen izék jönnek, sok-sok léggyel maguk körül, és zombikat indítanak rám. Nem tudtam rájönni mit kell velük csinálni. A zombikat lelövöldözöm, de mindig újakat hívnak.
ffxi
Oda van írva hogyan lehet unlock-olni a cuccost.

Fákjúal!

tugyiti
cheat mellett is -.-
Tatyla
itt akadtam el:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bricsi01
Helló!

Na végig vittem Hardon(azé néhányat Easyn), de még van egy rakás Extra ami nem elérhetõ.
Nincs valahol vmi mentés ami már a számomra elérhetetlen képességgel hozzáférhetõ Extrákat tartalmazza, vagy jó cheat?

Seth
ránézel egyik gombra,megnyomod 1-es gombot, ránézel a másikra, megnyomod a 3-as gombot. Így lehet õket utasítani

PSN ID.: Beegabor

Doom 4
A Temple of Pain pályán miután legyõztük a nagy izét és curchal átmásztam a szakadékon akkor miért nem állnak rá a többiek arra a kõre ami kinyitja a hidat ? én ráállok a többiek meg csak ott álnak

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

sziasztok ott akadtam a Path of Souls pályán, amikor meg kell verni vmi zombit Cole-al,de vmiért nem sikerül.Addig megvan, h megütöm jobbal majd ballal és amikor elkapja a nyakam szétütöm a kezeit,de utána mindig meghalok.Ha vki tudna segíteni naon hálás lennék 😊
Közben végigtoltam😊. Nem volt rossz, bár sztem túlzottan elment a Painkiller irányába hamar a játék. Ha maradt volna a kicsit paráztatósabb, kevesebb szörny/több fosatás témánál, jobb lett volna a szám íze a végén. Így 'csak' egy grafikailag felturbózott/karakterekkel 5letesen operáló Painkiller-t kaptam. Persze, jó az, sõt..! Csak jobb lehetett volna.., Undying sikeresebb lett kivitelezésben, még annó😊.

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Tatyla
amikor van két ilyen lángszóró fészek egy lezárt kapunál ott mi a feladat?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Köszike! 😄
Már megoldottam 😊 Köszike.
Hy.

Valaki tud segíteni?? Ott akadtam el, hogy kinyírom azt az óriás római katonát is kint vagyok egy hatalmas lyuk szélénél, szemben pedig négy római katona. Ross pofázik, hogy Jones-nak de nem értem mit kell vele csinálni. Vmi ötlet?
Épp ez az... Az ellenkezõjét kéne csinálnod, hátra arc és menj. Két három szoba után vége a pályának. Ennyi.
Hy!

Én épp a Low Road bevü pályán akadtam el, tudsz segíteni?
Ott akadtam el, hogy a minigun-os emberkével meghúzok egy kart és után szabad az út és a többiek csatlakoznak. Ez után 2 helyrõl folyamatosan teremnek a zombik. Egyik az a sárga pöttyös robbanós, a másik meg az alap. Ott mit kell csinálni? Kb 30 percig gyilkolásztam, szóval más megoldásnak kell lennie :S.
Hali!

Csak egy gyors kérdés. Milyen hosszú a game? A római kornál tartok most. Konkrétan itt: Roman Provinces - The low Road.

Köszi
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Bullet
Na én is ennél a körpályán mozgó páncélos izénél szopok.
Addig megvan hogy Jones-szal megszállom a falon lévõ rabokat és velük kinyítom a páncélt. Utánna gondolom gyorsan át kell váltani Black-re. De vele lõni kell vagy telekínézissel kilökni?
Kb 8x fejbelõttem de semmi. Kilökni se sikerült. Vagy nem voltam elég kitartó?

Más.
Adott karaktettel ha F1-et nyomsz részletes leírást kapsz a képességeirõl.

Maxtreme
Tán ez?....

Minimum Specification:

* Windows XP / Vista
* CPU: Pentium 2.4 GHz or Athlon XP 2400+
* RAM: 1 GB
* Graphics Card: GeForce 6600 / Radeon X1600
* DirectX 9 Compatible Sound Card
* 2 GB Hard Drive Space
* 2x DVD-ROM Drive

Recommended Specification:

* Windows XP / Vista
* CPU: Intel Core 2 Duo or Athlon 64 X2
* RAM: 1 GB
* Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
* Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
* 2 GB Hard Drive Space
* 2x DVD-ROM Drive

Supported Graphics Cards:

Note: a shader 3.0 or higher graphics card will be required.
ATI Radeon X1600, X1800, X1900, X1950, HD2900.
NVIDIA GeForce 6600, 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800.

hali! nekem olyat csinál a játék, hogy amikor elindítom elkezd tölteni, de ezután pedig ki ír egy hibát, rámegyek a részletekre, és a kernell.dll a ludas. Mi lehet a probléma? A videokártyám ati radeon x600

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore