2501
-
#1981 Hű de jóllene már letölteni hozzá magyarfeliratot. -
#1980 Remélem vki felrakja a feliratot.
Mondjuk agyalok rajta hogy megveszem. -
peti71 #1979 No akkor lehet hogy hamarosan lesz magyar felirat kűlőn,vagy nem. -
#1978 Megjelent a game:
http://galaxisnet.hu/PC/14608/jericho-clive-barker -
#1977 Kellene nekem ez a fájl PhysXLoader.dll! Köszönöm előre is! -
#1976 köszi.remélem megjelenik,már dec. óta tolják. -
Zóanagyvarázsló #1975 Itt január 23-25-öt említenek. -
#1974 magyarul kapható már a játék? eddig még nem találtam róla semmi infot. -
Ronyo #1973 jaaaaaa :S lol IGAz XD Keresi XD LoL, habár hiányolom onnan a kérdőjelet -
Ronyo #1972 Szasztok :P Nekem is KELLLLL a magyarosííítás :P :P :P Legalább vágom a történetet , mert szerintem a Történt itt nagyon is jelentőőős :P -
#1971 szerintem pip000 is magyarítást keresett és nem felkínálta :) -
#1970 nekem kéne magyarítás hátha elkezdem megint.thx -
pip000 #1969 nem értem a kérdésedet
??????????????? -
felegyi #1968 Sztem Rawlingsal kell életgömböt nyomni!De ez egyáltalán nem nehéz,én nemtököltem vele sokat pár perc alatt rájöttem a titokra! pip000 te küldesz magyaritásokat? -
pip000 #1967 Magyarítás valakinek esetleg? -
#1966 thx.ilyen egyszerűre nem gondoltam:D most meg gyereknél akadtam el.mindig magába szív vagy küldi azokat a fényeket és annyi.blackel nyomogatom e-t de semmi.meg többiekel is mindent:D
-
#1965 Black kisasszonnyal kell megmozgatni... -
#1964 hi
láncon lóg a dagadt csávó és van 1 gladiátor középen.simán megölöm de utána mit kell csinálni?csak körbe körbe megyek:D pls help thx -
felegyi #1963 Nemnehéz,Blackel kell errébbökdösni,aztén a többi karakter kül,erelyével! -
#1962 Valaki segítsen a #1954-es témában. -
vik322 #1961 most felraktam ijen AGEIA nemtom mit és most jo -
vik322 #1960 annyit ir hogy hibát észlel ezért leáll a kellemtlenségekért elnézését kérjük.aztán rámegyek h mégse és kilép!
ennyi -
#1959 ja, akkor milyen hibaüzeneted van? -
vik322 #1958 ha a crysis hez jo akkor ennek is jonak kell lennie -
vik322 #1957 Ati Radeon x1600 silent 256mb
nem jo neki? -
#1956 nem elég neki a vga-d... -
vik322 #1955 Sziasztok!
lekaptam énis ezt a fantasztikus játkétot csak az a baj h mielött beadná a menüt kiir egy hibaüzenetet és leáll!
nem tuggya valaki hogy mitöl lehet?
megköszönném! -
#1954 Hogyan kell kinyírni a végén a gyereket?
Addig sikerült, hogy már nem mozgott össze vissza, de akkor az embereim körül gömbök jelentek meg és leszívták az életüket.
-
#1953 ok,nem szarunk:) -
felegyi #1952 Na nemsokára kiadják MO-on a játékotmés lessz magyarítás!Már nincs sok hátra ne szarjatok! -
#1951 Ja gondolom annál a résznél vagy amikor a 2 monster lö téged mint az állat és elötted van egy kapu és elvileg azt kéne kirobbantani !!
Na szóval ott Jones-sal azt kell csinálni hogy megfelelő közelségbe kell menni annyira hogy beletudj szállni az egyik monster testébe és miután beleszálltál a monster testébe a monsterek háta mögött nagy hatalmas robbanó tartályok vannak szóval a monsterrel szépen odafordulsz a tartályokhoz és a megfelelő billentyű lenyomásávával felrobbantod a tartályt ezáltal kirobanntva a kaput !! De mindezt gyorsan kell csinálnod mert a társaid a monstereket elég hamar leszedik !! De ezt nem csak 1-xszer kell majd megcsinálnod asszem ezt meg kell csinálni majd még 1x-szer !! -
#1950 Na most télleg elakadtam. Valamit kell bütykölni Megint Jonesszal vmi falkthovert kell keressek és az megsemmísiteni... a kijárat meg zárva van. felette két helyen gránátvetők jönnek mint az oroszok, ugyhogy tök értelmetlen lőni őket. Vmi flakthrower kéne megkeressek, de nem találom... -
#1949 Valaki nem tudja,hogy lehet-e már kapni a játékot magyarul? -
#1948 Hoppáré megvan, na innetől befogom a számat:D
sry -
#1947 Na OK megoldva.
Most már télleg elakadtam, lehet béna vagyok, de Jonesszal követtük meg a többiekkel a childet, a kölyköt. És azt kéri, h nyomjak E-t majd ugorjak Q-val. Igen ám, de ez számomra megvalósíthattalan. -
#1946 Na megcsináltam, de igen ám, vmi Lichthammer nevezetű zombi mindig Üdvözöl, de mi a fenét kell ott csinálni?
Az az arész, mikor az uccsó géppuskabunkert is szétbombáztam, és akkor tart felém egy gránátbomba, és elő jön Lichthammer üdvözlése. N aott mit kell csináljak? a kurzor nem ér semmit, a közelharc sem. semmi ombra nem reagál:(( -
Bucsek #1945 én szoktam amugy játékot venni. de azért nem mind1 mit... ami télleg bejon és atomzsir azt megveszem. de ami multis azt alap h megveszem. de több eredeti gamám van mint kamu -
#1944 Pffff ja és közbe mégsem lesznek az ÉV játéka. Egyik se. Hála Égnek. Csak nehogy elszóljam magam. -
Bucsek #1943 hát jo igaz. az a gáz hogy most a menő az a buzi sims meg a köcsög fifa meg a annál is szarabb nidforszpid... állandoan ezek vannak csucson amit szarrá reklámoznak... tiszta szégyenek
fifa se változott semmit 98 óta... -
#1942 Belassítod az időt(szintén Cole-lal), aztán a ágyú háta mögé mész, ott lesz egy rés, megnyomod azt a gombot amit kiír, automatikusan bevágja a gránátot.