Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! segítséget szeretnék kérni! már a játék végén vagyok! gondolom! 😊 a barlangban már a szikla mögött észrevettem azt a szárnyas valamit! 😊 de a child mindig magához húz? mit csináljak? elõre is köszi a segítséget!
am. nekem is o a favorit 😄
jajjj, ezer bocsi 😞 frankon nemakartam sorry
Muszály volt? Nem lehetett volna spoilerbe írni? 😞 Cole a kedvencem, a fenébe... :/
na végigvittem a gammat jo rovid de iszonyat jo, viszon kár hogy a végén meghal cole-cica meg a másik kutya 😞 remélem nem végleg. ja meghát sajna kicsit tul hamar lett vége dehát akkor nosza hajrá jöjjön minél hamarabb a tu bi kontinyuud 😊
Gondoltam azt, de a kart nem látom sehol 😄
Amúgy köszi a választ

Qwerty4
a falon lógó emberrel szembe van még egy falon lógó ember és vele huzatod meg a kart, így Jones kiszabadul...

Qwerty4

Spiritual Guide pálya... amikor vagyok a csajjal, az ajtó mögött meg Jones. Addig eljutottam, hogy Jones-al kell belemenni a falon lógó emberbe, de onnan hogy tudom kinyitni az ajtót?

fuu de rövid gém volt 😞
ez folytatás kiván ,minél elõbb...!
Qwerty4
xavier!Közelrõl kell õket odairányítanod, nem a középen lévõ kapcsolótól...majd amikor mindkét csapat elfoglalta a helyét rajtad a sor.
De már meg van akkor OK.Legalább akik visszaolvasnak megkapják a választ. 😊

Qwerty4

ááá rájöttem , köszi! 😊
amint átértem a többi emberem nem elérhetõ, hiába nyomkodok akármit 😞
Shep
2-es ill 3-as gombokkal tessékeld oda a gombra az adott csapatot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hali

A rómais pályán vagyok, ahol van az a nagy verem,és rákellene állni a földönlevõ kapcsolókra.Én rá is állok, de a túl oldalon nem történik semmi...
Qwerty4
Jah, valaki kiszedi a magyar nyelvi fájlokat és lesz magyarítás.

Qwerty4

ffxi
Majd decemberben

Fákjúal!

Synit HUN
De még nem jelent meg. Sztem ha megjelenik úgyis átrakják vhogy a magyar nyelvet.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Qwerty4
nem lesz, mert elméletileg a játék magyar nyelven is meg kellett jelenjen...

Qwerty4

DarkSector
Magyarosítás?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Qwerty4
Elõször nyírd ki a gladiátort a megszokott módszerrel, azután gyors körebe-körbe szaltgálással menekülj a dagadt hasából kifolyó váladék elõl és közbe lõjjed is mikor ürít.
Ha meghalt Black képességét használva lelököd és már jön is a következõ pálya és kor...

Qwerty4

Shep
Na ott tartok, hogy Vicus vagy mi a neve a dagadt majomnak fent lóg és körbe körbe jár, középen van egy gladiátor na ezeket, hogy kell megölni. Ja nekem a csajjal nem látszik a gyenge pont ill. én nem ltom hogy jelezné.

Qwerty4
A TimeShift ennél unalmasabb volt, a sztorija nulla, a hangulata közel nulla.Viszont grafikába mindent visz.
A Jericho szerintem ezzel ellentétben jó storyval rendelkezik, kiváló hangulattal és ez fûszerezve van az egész jól megkomponált zenékkel.
Bár ez a PK-es beütés rengeteget ront a Jerichon, azt el kell ismerni.<#szomoru1>

Qwerty4

tonyr
predátorkezü timeshifter csajjal zoom-olj, és kimutatja az enemyk gyenge pontját

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Shep
Most van egy ilyen marha nagy gladiátor csóka 10 perce lövöm a lábát de semmi. Mi a titok?

Sztem nem annyira unalmas!De már nincs annyira sok hátra!Háromnegyedénél tarthatsz!
Shep
Hány pálya van amúgy most kellett Delgadoval a tûzben sétálni, a vége azért érdekelne, de roppant unalmas egy játék.

kb
Shep
Hát ahogy többet játszok a játékkal, egyre inkább úgy érzem, hogy ez egy nagyon gyenge komoly sam klón,

Seth
megértelek😊

PSN ID.: Beegabor

Shep
Az nem jó, lehet akkor hanyagolom egy ideig, mert eléggé beleuntam a sok észnélküli lövöldözésbe.

Seth
sok

PSN ID.: Beegabor

Shep
Most egyesült újra a csapat, megöltem a kis lelkeket szóró izét, kb mennyi van még hátra?

thx 😊
ffxi
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Codemasters

Fákjúal!

sziasztok kilehet vhogy szedni a mentéseket, mert meghalt a játékom?
Magyarországon még nem adták ki a játékot?Mert külön magyaritás nem lessz,mert magyarfeliratpos az alap!
ffxi
Trilógia lesz? Juhuuu...!!!!

Majd december kivi leszek a magyarÍtásra

Fákjúal!

Szega ird le érthetõbben!rune lessz folytatásmmivel Trillogia lessz a játék,tehát 3 részes!Már van 1-2 infom a következõ részrõl!
Am tényleg lessz magyaritás?
Magh
Ezt benéztem...

Magh
Az egész csapat extra tûzsebzést okoz egy ideig.

Na végignyomtam!

Király volt.

Remélem sikeres lesz és folytatják😊
Szega87
elakadtam,találkoztam vlmi banyával aki nem akart megmurdálni utána meg 3 II. világháborus pasival, végiglöttem a tömegen magam, miután beomlott a templom és most full üres a pálya de nem találom a kiútat, pls help

Nem olyan nehéz a játék hogy cheattel kellene végignyomni!Én Hardon vittem végig vagy 2x!Am is ha örökéleted van elrontja a játék feelingjét!
Tudom úgy indítottam de nem csinált semmit.
Ugyanúgy meghalok.
Amúgy a skin pályával szenvedek.....
Ha elindítod a trainert, van rajta egy olyan gomb, hogy "run game"! Azzal indítsd a játékot!
A trainerrel kell elindítani a játékot.Az F1:örök élet F6:végtelen lõszer!
Nálam nem csinál semmit....
Ha 2.világháborús csajról van szó akkor csak lõni kell!
Sziasztok! Megtudnátok mondani nekem, hogy kell megölni Lighthammer-t? Elõre is köszi