35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Duddits
    Magyarosítással mi a helyzet? Elkéne majd kezdeni. Kinek van kedve?
  • Atti12
    800x600 ba eg szinte else indul.. ^^
  • Atti12
    Próbáltam 640x480 16 bit [ARB] minimum izén, 640x480 32 bit shader qualiti-be is. Érdekes amugy, hogy mikor belépek nem szaggat, utána rá 2 percel elkezd szaggatni.
  • allock #1079
    heh, nekem 1.7es proci + 256MB Ram-al + Geroce TItanium 3-al simán megy, nemkell ide max graf :DD
  • zolo
    Nálam pl röccenésmentesen fut, mindent maxra húzva.
    próbálj meg a játék grafikusbeállításánál (a Start menüből indítható) az Advanced fülnél a Shader Qualiti opcióval próbálkozz.
  • whiskeyman
    mekkora felbontáson próbálkozol? Esetleg 800*600-on minimun grafon. Lehet hogy bejön...
  • Atti12
    Hi! nekem az lenne a problémám hogy annyira szaggat hogy játszhatatlan :|. De komolyan kb 2 fps az egész. lehetséges hogy 2.4 ghz procin, ati 9200 es videokártyán 768 rammal ennyire szaggatna? :/. Szerintem nem kéne, mert azért nincs egy csúcs grafikája :). De érdekes, hogy a pedal to the metal is ennyire szaggatott. Van erre valami megoldás? Pedal to the metalal se tudtam játszani, most ezzel sem tudok majd?
  • zolo
    Frissítenem kellett volna a hsz-em előt :P
  • zolo
    Szal ha olyan kamionnal mész aminek van alvófülkéje, akkor nyomd meg az N-t.És ott alul lesz egy olyan hogy Advanced Time, na azzal lehet aludni.

Egy tanács:Ha este alszol akkor ne kapcsold le a világítást, mert a rendőrségi szint megy lekapcsolt lámpánál.
  • gameplusz
    18.Wheels.Of.Steel.Haulin-FASiSO
  • akyyy
    képet plz
  • ntex
    Van egyáltalán valaki aki onnan töltötte le ahová feltettem és működik is ?
  • whiskeyman
    LOL! A számból vetted ki a szót
  • whiskeyman
    Aludni úgy is lehet hogy megállsz az út mellett és nyomsz egy N betűt és ott lesz alul hogy advanced time, ott be lehet állítani hogy mennyit aludjon! Nem kell parkolóig menni.
  • bzozo
    Nyomsz egy N betüt, kijön a menü ahol legallúl van egy ADVENCE TIME gomb, arra rákatt. és ott beállítod mennyit akarsz aludni.
  • Truck Driver001
    Vlkinek működnek a cheatek?Mert akárhogy írom be,nem megy!:D.Csak mert kiakarom próbálni a Man Tga-t és nincs pízem hogy megvegyem,a bank meg nem add lét!:D
    Lefuvarozgatnám én,csak se időm,és se kedvem nincs!:)
  • [HUN]FaTaL
    18.Wheels.Of.Steel-FasISO
  • Szörényi Ádám
    kijött
  • Vviikkttoorr
    hát mit tom én!!!
    :D
    Nem tudom kibirja e a sofföröm egy parkolóig!
    :S
    De ezek szerint muszáj lesz!
  • Duddits
    A parkolóban... Mér, asszited elég ha leálsz és állsz ott két percig?
  • Vviikkttoorr
    Nem igaz már!!!
    Én leállok az út szélére és még mindig kiirja hogy álmos vagyoK!
    Hogy kell aludni??????
  • oliverb
    Hát nekem is tele van már a t....k a rendőrökkel , meg avval hogy amikor nem esik az eső akkor is benn marad a hang:) Meg szerintem a müszerfal világitás se az igazi. Ha valaki tudna egy tippet hogy lehetne rendőröket likvidálni akkor azt meg köszönném
  • mgenya911
    es = se
  • mgenya911
    miezmá hogy a játékban van egy csomo X X X X lezárt ut ahova menni es lehet
    ez elég gázz sztem...
  • Kisvigyori
    te kacsa te honan szedted azt a kamiont nekem nem ilyen a belseje amit elsőnek bead
  • Schwarz
    az a kép egy agyontömörített jpg=fele hiányzik, még jó, hogy szar a minősége...
  • Kisvigyori
    na fugyuzatok már van itt egy srác ma regel regisztrált és megkért h irjam be h nincs neki műszerfal világitása mit lehetne anak teni
  • arty
    szvsz ez a rész is csak kb. 1.07 körül lesz normális... alig van menüben beállitási lehetőség, minden be van "drótozva" .. nekem 1-2 óra után elment tőle egyenlőre a kedvem :(
  • Kisvigyori
    baszná meg szét lehet akasztani a dubla pótot én meg ezt nem tudtam és a lerakon véleteln szét akaztottam és mot az istenért se akad össze
    vagy az sis lehet h megtörtem nagyon
  • Kisvigyori
    baszná meg szét lehet akasztani a dubla pótot én meg ezt nem tudtam és a lerakon véleteln szét akaztottam és mot az istenért se akad össze
    vagy az sis lehet h megtörtem nagyon
  • kigyi
    Te jézus :D
    tegnap este feldobtam endless-re 144 letöltő van eddig :D
    Népszerű a cuccos, de van mégegy prism3d hibás srác sajnos én nemtudom hogy lehet rajta segíteni....
  • Truck Driver001
    Mind1 letöröltem kidobtam töltöm újra máshonnan!:D
  • allock #1050
    elakadtam a modolsásban, mindent beraktam ami kell, de a kamion mégsem jelenik meg a showroomban, most nézegetem h vmi más kamionnak a helyébe kéne berakni

a convoyos kamionok közül egyedül a gumikcsáéval(mantga)lehet menni, amik 3dartpolon kamionok vannak azokat nemrakja be a játékba
  • whiskeyman
    játék közben nyomsz egy n betűt, ott lesz hogy view map (vmi a baszás), oszt ott benne be X-eled és máris mutassa neköd.
  • mgenya911
    áááá sajnos nekem nem nagyon jött be a gém. köcsög zsaruk fojton szopatnak-sztem még mindig a pedal tothe metal a legjobb része a 18wos-nak. grafikailag is , és játékélmény ben is,D ----loál az mongyuk tetick ebben hogy télleg dugóba lehet kerülni a forgalom élethüb, meg nekem nagyobbnak tünik a pálya is :D nah ennyi :D
  • daf xf
    na jó de hogyníz ki a térképen a sop?
    Mivel jelöli a gím?
  • Truck Driver001
    Letöltöttem az Ntex féle verzsönt,azaz a 15részből állót.De kér valami 19.rar fájlt amikor ki akarom csomizni!:DD [lol]
  • newz
    ja és még vmi, hogy nálam recseg meg ropog némely hangtartományban a hang azt hogy tudodm kijavítani????
  • newz
    szerbusztok, tuti hogy volt már a kérdés, de hogy mik gonboccal lehet aludni ebben a kék csodában, és hol lehet építeni a kamcsit mint amit a wabererszes kollega is kéredezett????
  • whiskeyman
    keresel térképen Truck Shop-ot. Oszt ha van lóvéd ott tuningolhatod