35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#1082 Magyarosítással mi a helyzet? Elkéne majd kezdeni. Kinek van kedve? -
#1081 800x600 ba eg szinte else indul.. ^^ -
#1080 Próbáltam 640x480 16 bit [ARB] minimum izén, 640x480 32 bit shader qualiti-be is. Érdekes amugy, hogy mikor belépek nem szaggat, utána rá 2 percel elkezd szaggatni. -
#1079 heh, nekem 1.7es proci + 256MB Ram-al + Geroce TItanium 3-al simán megy, nemkell ide max graf :DD -
#1078 Nálam pl röccenésmentesen fut, mindent maxra húzva.
próbálj meg a játék grafikusbeállításánál (a Start menüből indítható) az Advanced fülnél a Shader Qualiti opcióval próbálkozz. -
#1077 mekkora felbontáson próbálkozol? Esetleg 800*600-on minimun grafon. Lehet hogy bejön... -
#1076 Hi! nekem az lenne a problémám hogy annyira szaggat hogy játszhatatlan :|. De komolyan kb 2 fps az egész. lehetséges hogy 2.4 ghz procin, ati 9200 es videokártyán 768 rammal ennyire szaggatna? :/. Szerintem nem kéne, mert azért nincs egy csúcs grafikája :). De érdekes, hogy a pedal to the metal is ennyire szaggatott. Van erre valami megoldás? Pedal to the metalal se tudtam játszani, most ezzel sem tudok majd? -
#1075 Frissítenem kellett volna a hsz-em előt :P -
#1074 Szal ha olyan kamionnal mész aminek van alvófülkéje, akkor nyomd meg az N-t.És ott alul lesz egy olyan hogy Advanced Time, na azzal lehet aludni.
Egy tanács:Ha este alszol akkor ne kapcsold le a világítást, mert a rendőrségi szint megy lekapcsolt lámpánál. -
#1073 18.Wheels.Of.Steel.Haulin-FASiSO -
#1072 képet plz -
ntex #1071 Van egyáltalán valaki aki onnan töltötte le ahová feltettem és működik is ? -
#1070 LOL! A számból vetted ki a szót -
#1069 Aludni úgy is lehet hogy megállsz az út mellett és nyomsz egy N betűt és ott lesz alul hogy advanced time, ott be lehet állítani hogy mennyit aludjon! Nem kell parkolóig menni. -
#1068 Nyomsz egy N betüt, kijön a menü ahol legallúl van egy ADVENCE TIME gomb, arra rákatt. és ott beállítod mennyit akarsz aludni. -
#1067 Vlkinek működnek a cheatek?Mert akárhogy írom be,nem megy!:D.Csak mert kiakarom próbálni a Man Tga-t és nincs pízem hogy megvegyem,a bank meg nem add lét!:D
Lefuvarozgatnám én,csak se időm,és se kedvem nincs!:) -
#1066 18.Wheels.Of.Steel-FasISO -
Szörényi Ádám #1065 kijött -
#1064 hát mit tom én!!!
:D
Nem tudom kibirja e a sofföröm egy parkolóig!
:S
De ezek szerint muszáj lesz! -
#1063 A parkolóban... Mér, asszited elég ha leálsz és állsz ott két percig? -
#1062 Nem igaz már!!!
Én leállok az út szélére és még mindig kiirja hogy álmos vagyoK!
Hogy kell aludni?????? -
oliverb #1061 Hát nekem is tele van már a t....k a rendőrökkel , meg avval hogy amikor nem esik az eső akkor is benn marad a hang:) Meg szerintem a müszerfal világitás se az igazi. Ha valaki tudna egy tippet hogy lehetne rendőröket likvidálni akkor azt meg köszönném -
#1060 es = se -
#1059 miezmá hogy a játékban van egy csomo X X X X lezárt ut ahova menni es lehet
ez elég gázz sztem... -
#1058 te kacsa te honan szedted azt a kamiont nekem nem ilyen a belseje amit elsőnek bead -
#1057 az a kép egy agyontömörített jpg=fele hiányzik, még jó, hogy szar a minősége... -
#1056 na fugyuzatok már van itt egy srác ma regel regisztrált és megkért h irjam be h nincs neki műszerfal világitása mit lehetne anak teni -
#1055 szvsz ez a rész is csak kb. 1.07 körül lesz normális... alig van menüben beállitási lehetőség, minden be van "drótozva" .. nekem 1-2 óra után elment tőle egyenlőre a kedvem :( -
#1054 baszná meg szét lehet akasztani a dubla pótot én meg ezt nem tudtam és a lerakon véleteln szét akaztottam és mot az istenért se akad össze
vagy az sis lehet h megtörtem nagyon -
#1053 baszná meg szét lehet akasztani a dubla pótot én meg ezt nem tudtam és a lerakon véleteln szét akaztottam és mot az istenért se akad össze
vagy az sis lehet h megtörtem nagyon -
#1052 Te jézus :D
tegnap este feldobtam endless-re 144 letöltő van eddig :D
Népszerű a cuccos, de van mégegy prism3d hibás srác sajnos én nemtudom hogy lehet rajta segíteni.... -
#1051 Mind1 letöröltem kidobtam töltöm újra máshonnan!:D -
#1050 elakadtam a modolsásban, mindent beraktam ami kell, de a kamion mégsem jelenik meg a showroomban, most nézegetem h vmi más kamionnak a helyébe kéne berakni
a convoyos kamionok közül egyedül a gumikcsáéval(mantga)lehet menni, amik 3dartpolon kamionok vannak azokat nemrakja be a játékba -
#1049 játék közben nyomsz egy n betűt, ott lesz hogy view map (vmi a baszás), oszt ott benne be X-eled és máris mutassa neköd. -
#1048 áááá sajnos nekem nem nagyon jött be a gém. köcsög zsaruk fojton szopatnak-sztem még mindig a pedal tothe metal a legjobb része a 18wos-nak. grafikailag is , és játékélmény ben is,D ----loál az mongyuk tetick ebben hogy télleg dugóba lehet kerülni a forgalom élethüb, meg nekem nagyobbnak tünik a pálya is :D nah ennyi :D -
#1047 na jó de hogyníz ki a térképen a sop?
Mivel jelöli a gím? -
#1046 Letöltöttem az Ntex féle verzsönt,azaz a 15részből állót.De kér valami 19.rar fájlt amikor ki akarom csomizni!:DD [lol] -
newz #1045 ja és még vmi, hogy nálam recseg meg ropog némely hangtartományban a hang azt hogy tudodm kijavítani???? -
newz #1044 szerbusztok, tuti hogy volt már a kérdés, de hogy mik gonboccal lehet aludni ebben a kék csodában, és hol lehet építeni a kamcsit mint amit a wabererszes kollega is kéredezett???? -
#1043 keresel térképen Truck Shop-ot. Oszt ha van lóvéd ott tuningolhatod