35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#1042 tyááá, végre elindult :D
ha minden terv szerint megy és nem szarik be a netem ez júzsöli, 4 óra múlva már ki is próbálhatom ^^ addig kialszom magam :D
King of Roads, az a gondolatom támadt hogy te nem is játszol, inkább a bugokat keresed (vagy önkénytelenül találod meg őket), de ha érdekel a játék miért linkelgeted be őket ahelyett hogy játszanál? ; ) -
#1041 Meik bótba lehet a kamiont tuningolni?? -
#1040 mi az érdekes???
-
#1039 érdekes ott a háttérben...
-
Dopeman #1038 hali!
igen én is ezt vittem 2.5 órán keresztül, míg az út közepén megnem láttam egy csíkot.. korlát volt.. megálltam, kerülöm ki elindulok mögöttem senki nem volt egyszer hirtelen telibe vágott egy kamion... hát mókás volt hogy 2.5 óra game kárba ment:) -
#1037 ja és ha vesztek vmelyik truck shop-ban 15 fokozatú váltót, lazán megy 120 felett, persze manualisan. -
#1036 Na sztem ez se fél óra alatt viszem el.Vancouver-Miami.De legalább megfizetik
-
#1035 Bazze... kezd herótom lenni.. ezek a zsaruk baromi idegesítőek... Véletlenül túlcsúszam a lámpán mert ugye a drága olyan kurva gyorsra vált pirosról zöldre sárgán keresztül hogy azelső kerekem egy picit túlment a vonalon.. A csillagkijelző azonnal full piros a rendőr aki ott állt mellett 10 rugóra megis büntetett... Naneműááááááááááá -
#1034 szívás... de köccenet -
#1033 elvileg azon az ip-n már szed valaki, amit te használsz... Ez alkkor lehetséges, ha esetleg meg van osztva a net, és kifelé ugyanaz az ip-tek, ergo nincs router ami ezt szabályozná, vagy például néhány tömblakásban van a helyi szolgáltatónál kifelé 1 ip... Sajnos várnod kell... Vagy van még a http://anonymouse.org/ , emi arra szolgál, hogy ha innne böngészed az oldalt, akkor egy speciális ip-t kapsz... De ha ez pl RapidShare akkor ez a megoldás nemjó, várni kell....
-
#1032 http://img105.imageshack.us/img105/6663/haulincustompete359zg0.jpg
custom pete 359
wheels -
#1031 mit kell tenni olyankor, ha ezt írja ki:
"Your IP-address xxx.xxx.xxx.xxx is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well."
én ugyanis nem tudok róla hogy töltenék bármit is... ja és hogyan lehetne innen flashget-tel tölteni? -
adsa #1030 nekem is ez van -
#1029 ok na megyek én is fuvrozgatok egy kicsit -
#1028 ja emberek:nem lehet tenni azellen vmit, hogyha bekapcsolom a visszapillantókat, ne akadozzon? mert nagyon faja az egész, tükrök nélkül simán fut, de nekem kellenek. (hogy lássam kinek megyek neki )
vagy ezmár a gépem hibája? -
#1027 nem tok róla. most játszottam vele igazán mióta letöltött szal csak fuvaroztam, majd felfedezgetem -
#1026 radeon 9600 pro:256mb 128 bit agp8x open gl dvi directx9 -
#1025 oké
köszi akor megyek a kék kamionosal
aba már van egy pár km ter ebbe nem lehet velemi navigátor nyilat csinálni? -
#1024 még meg se jelent de má moddolod
sztem várd meg h mekkora sikere lesz :D -
#1023 ha a másodikat választod, egy fuvart csinálsz, nincs folytatás. ott magad választod ki a kamiont, a pótot és a helyet ahonnan indulsz.
Az elsőt válaszd, ahol "sleeper" nélküli kék kamionnal indulsz. -
#1022 hogy lehet vip forumotonak lenni hol kell regisztrálni mert képeket szeretnék feltnni -
#1021 A kamion belsőbena kijelzők nem mindig mutatják a helyes dolgot.. volt hogy benyomtam a kéziféket jelezte, hogy be van húzva kiszedtem kikapcsolt a lámpa majd véletlenül újra behúztam és nem villant fel.. aztán csak néztem hogy mi a francért nem megy ez a dög:D -
#1020 nincs mit -
#1019 figyuzatok már hol érdemes kezdeni a gamét azon a pályán hol a kék kamional indulsz vagy a másikon?
-
#1018 azt sajnálom, hogy megint van vagy 3-4 belső. szépek nagyon, de zavar, hogy a T2000nek (Kenworth) Freightliner belseje van.
ja észrevettétek, hogy a kézifék "kihúzódik" ha "behúzom" ()
meg a gombok bekapcsolódnak?? -
Vlala #1017 Ez van, ahogy esik, úgy puffan. A PttM-ben pl. a hegyben volt egy, csak a sarka látszott ki :)
Most telepítek (Köszi Kisvigyori a linket!), szerintem nem sokáig marad ott az a tábla... -
#1016 hehhe! első baki: érdekes helyen van a tábla
-
#1015 akor a pály melett a kamion ülésben -
oliverb #1014 Van valami spec. menüpont vagy megszivtam? -
oliverb #1013 És ha nem hálós kamcsim van és nincs hotel a közelbe akkor hogy aludjak? -
#1012 Heló!
nem lehet a fáradságot kiiktatni?
vagy hogy lehet aludni ebbe?
Mert most az autópálya közepén vok!
Csak anyi hogy leállni az út szélén,a motort leállítani és kész?
PLS help! -
#1011 elekezdtem modolni, remélem menni fog... -
#1010 Ja az lehet, hogy az egyik legjob 18Wos csak még mindig úgy néz ki mint az Across America... Kapott némi reflectiont oszt pápá mert kicsit nagyobb városokat (bár azokat sem vitté túlzásba) meg minden tükröződik de az út hihetlelen béna szerintem.. meg a kamion ami a hosztengelye közepén fordul ugye (pót nélkül) eléggé gáz.. De a menedzsment részig el kell jutni:D -
#1009 Videokártyád milyen?Rajta a driver?DirectX? -
adsa #1008 tudom mér ez volt nekem is a convoynál, a 3D kártyával van baj jobb kell... -
#1007 http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html aki még tölti az inen tölcse le ugy könyebb -
#1006 nincs
de képem van
-
#1005 hogy hozom elő a konzolt? -
#1004 megmutatod? van webcam is azon élethűbb -
#1003 szevasztok!! király a game!! én most per pill dupla pótot huzok!! cska most a faszom tudja miért de nem engedi felrakni a képet ha valki akarja látni itt az msn cimem és vegyen fel [email protected]