18 Wheels of Steel Haulin
  • eightmiles
    ::: Hogyan Cheateljünk :::

megnyitod a config-ot, ami a "My Documents\18 WoS Haulin-ban található. ott rögtön kiszúrja a szemed ez a két sor:

uset g_console "0"
    uset g_developer "0"

fogod magad és átírod szépen erre, majd elmented:

uset g_console "1"
    uset g_developer "1"

game elindít, ~ billentyű megnyom (tab feletti legszélső billentyű), majd beírod:

cheat money - pénz cheat, megdobnak 500,000 dolcsival

még van egy-két cheat hozzá, de azokat nem jegyeztem meg, az egyik talán ez:

cheat driver - minden egyes beadáskor kapsz egy sofőrt
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Namármost, pár embert tutira érdekel majd a következő dolog:

::: Debug Cam :::

ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához később a 0 billentyű megnyomására lesz szükséged. ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~
    most bepötyögöd a következőt:

g_flyspeed ???

fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)

g_flyspeed 10

akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le

továbbá, ha beírod, hogy (pl)

g_flyspeed 500

akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyről a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az

F9-et,

és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielőtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyűt, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínűleg elgurul majd.

van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni

remélem most már világos lesz, mit hogyan kell csinálni és nem fogtok kérdezősködni, főleg nem tőlem :D