35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Vlala #1602 Valaki találkozott már a százezres, illetve negatív összegű pénz problémájával, vagy csak nálam szorul újratelepítésre a játék?
Várjak meg egy patchet, addig kamionozzak úgy, mint egy szamaritánus? -
#1601 mi a jelentösége az l bentünek a abana körben ahol kimutaja h hanyadikban vagy? -
#1600 Nyomom neki mint állat és egyszer csak a fordulat 0 ra visszaugrik!
Meg a motort se tom leállitani mert visszakapcsol utána! -
#1599 az a te bajod ekem szupeál meg csak ugy enged tenolni hogyha le van állitvan a motor mert ha nncs akor kiirvalamit -
#1598 micsinálsz? -
#1597 KACSA: te nem tudsz vmi megoldást a visszapillantós-szaggatós dologra?
-
#1596 ??? -
#1595 Miért esik vissza mindig nálam a fordulat mindig visszaesik és miért nem tudom leállitani a motort mindig visszakapcsol!? -
#1594 nekem is tetszik a #1566 ellenére is -
#1593 Dzsórdzs Klúnit,nem lehetne házigazdának megszavazni?^.^ -
#1592 Hehe, megy a téma tényleg rendesen. Nekem változatlanul tetszik a játék, ha buggal találkozom, nem nyomok rögtön egy shotot, hisz nem nagyon láttam még bugmentes játékot (mellesleg olyannal még nem találkoztam, ami nagyon zavaró lett volna).
A törvényeket be kell tartani, azért vannak. Persze nekem is volt már, - hogy autópályán ugyan - a város területén nem volt tojás a pedálom alatt, és mire észbekaptam, már majdnem tele volt a piros mező... Én azt csináltam, hogy beparkoltam a rendőrkocsi háta mögé, és megvártam, még lemegy úgy negyedig, akkor már nem foglalkoznak veled, és úgy előztem meg (amíg nem mész el mellette, addig nem vesz észre...)
-
#1591 magam részéről megnyugtatlak:) -
#1590 Ne irigykedj ;P -
#1589 Én is. -
#1588 Sziasztok! Nyugtassatok meg hogy ebben a közlekedés már közelebb van a valósághoz! -
#1587 Én is. Bár eddig egyik 18 wos topikban sem volt házigazda :S. az lenne a legjobb ha most sem lenne. -
#1586 én rádszavazok:D -
#1585 Thx .. Bár engem úgysem szavaznának meg .. Hagyjuk meg a megtiszteltetést a témanyitónak ;] -
#1584 GTR 2-t is csak azért vették el, mert tegnap gokart versenyem voltam és nem írtam egész nap... TOCA topikba tényleg nem írtam. Nekem 8, én csak felajánlottam. -
#1583 Sofőröket ugyanúgy kell felvenni, mint az eddigi összes 18WoS jázékban.
Bemész a Hotel-be (ZZZ ikonja van) és ott felajánlja, hogy felveheted, ha épp van valaki még a hotelben rajtad kivül. -
#1582 Hát ez nem GTA -
#1581 hát igen, ez nem a kotr vagy a r'n'r
megnéztem visszafelé 1-2 oldalt.
jóég, hogy milyen értelmes hozzászólások vannak.
egyiknek a kamionok ára nem fexik, más a kopókat akarja kiiktatni stb.
mit gondoltok, igazából 2000 dolcsi egy kamion? de nemám.
meg kell érte dolgozni. mivel ez egy szimulátor szimulálja, h milyen is (NAGYJÁBÓL) a kamionozás a valóéletben. pontosan ezért itt is dolgozni kell érte és nem csalással kéne elérni ezeket. abba már mi az izgalmas, mi a kihívás??
a rendőr már akkor is otterem ha eldobsz egy csokis papírt, szal megint nem értem, miért baj, ha elkapnak h átmentél a piroson. igazából talán végignézné? -
#1580 nekem tetszik hogy rá vagyok kényszerítve a helyes közlekedére :) -
LeePí17 #1579 tudtommal a GTR2t a Toca3 topikot elvették tőled...mert nem írtál bele semmit..
van 1 pár topikod...
szvsz Rast vagy Kacsa az ide illő ember..már megbocsáss
én őket látom "frontembernek" -
#1578 szerinem igy sokkal élethübb h nem hajtasz mint a bolond városba + apiroson nem mész át és kész be kell tartani mindent ha most faterom se tartaná be a kamional már régen elveték volna ajogsiát -
#1577 akkor gyerünk tetessük be :) -
#1576 de tényleg! nincs vmi konzol parancs vagy vmi kis trükk amivel ki lehet kapcsolni a hülye kopókat? -
#1575 vaze nézem a hozzászólásaidat, ha beszól neked vki te aztán tod mi a lényeg -
#1574 kevés a memória vagy virusod van nekem is vn mikor kiirja de nem játék közbe hála az égnek -
#1573 a debug cam-mel nem fogsz orrkamera-nézetből vezetni, ez nem egy fix kamera
rengeteg embernek van itt gondja a zsarukkal. ha ésszel vezettek, mint én :D, nem lesz ^^ -
#1572 Az előző részeknél is járt a pofád .. -
#1571 Nem lett jó. Lehet, hogy az XP-t is újrakéne... -
#1570 pedig annyi idő alatt megtehette volna -
#1569 n betü alol ott van olyan h adaca time vagy mi a closed mellet és ott tod beálitani megyit akarsz aludni -
#1568 a cb-t nem lehet kikapcsolni sehogyse? unom már, hogy minden második percben megkérdezi, milyen az időjárás!! ilyenkor -
#1567 Menj neki hátulról! -
#1566 ésakkormegyek ésmegyek és
-
#1565 A mocskok
Legközelebb megláok egyet az út szélén majd jól megvillogom meg ledudálom! -
#1564 Követnek GPS-el. -
#1563 Nagyon feelinges,amikor közeledunk a városhoz,és az összes sávban hosszan áll a forgalom,épphogy kicsit haladunk.megfogja a a sort a lámpa.