35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Vlala #1602
    Valaki találkozott már a százezres, illetve negatív összegű pénz problémájával, vagy csak nálam szorul újratelepítésre a játék?
    Várjak meg egy patchet, addig kamionozzak úgy, mint egy szamaritánus?
  • Kisvigyori
    mi a jelentösége az l bentünek a abana körben ahol kimutaja h hanyadikban vagy?
  • Gyocsika
    Nyomom neki mint állat és egyszer csak a fordulat 0 ra visszaugrik!
    Meg a motort se tom leállitani mert visszakapcsol utána!
  • Kisvigyori
    az a te bajod ekem szupeál meg csak ugy enged tenolni hogyha le van állitvan a motor mert ha nncs akor kiirvalamit
  • King of Roads
    micsinálsz?
  • King of Roads
    KACSA: te nem tudsz vmi megoldást a visszapillantós-szaggatós dologra?
  • AdaKiller
    ???
  • Gyocsika
    Miért esik vissza mindig nálam a fordulat mindig visszaesik és miért nem tudom leállitani a motort mindig visszakapcsol!?
  • King of Roads
    nekem is tetszik a #1566 ellenére is
  • Truck Driver001
    Dzsórdzs Klúnit,nem lehetne házigazdának megszavazni?^.^
  • gumikacsa
    Hehe, megy a téma tényleg rendesen. Nekem változatlanul tetszik a játék, ha buggal találkozom, nem nyomok rögtön egy shotot, hisz nem nagyon láttam még bugmentes játékot (mellesleg olyannal még nem találkoztam, ami nagyon zavaró lett volna).

A törvényeket be kell tartani, azért vannak. Persze nekem is volt már, - hogy autópályán ugyan - a város területén nem volt tojás a pedálom alatt, és mire észbekaptam, már majdnem tele volt a piros mező... Én azt csináltam, hogy beparkoltam a rendőrkocsi háta mögé, és megvártam, még lemegy úgy negyedig, akkor már nem foglalkoznak veled, és úgy előztem meg (amíg nem mész el mellette, addig nem vesz észre...)

• AdaKiller
    magam részéről megnyugtatlak:)
  • RaST
    Ne irigykedj ;P
  • garam93
    Én is.
  • Szabi84
    Sziasztok! Nyugtassatok meg hogy ebben a közlekedés már közelebb van a valósághoz!
  • Speedbreaker
    Én is. Bár eddig egyik 18 wos topikban sem volt házigazda :S. az lenne a legjobb ha most sem lenne.
  • AdaKiller
    én rádszavazok:D
  • RaST
    Thx .. Bár engem úgysem szavaznának meg .. Hagyjuk meg a megtiszteltetést a témanyitónak ;]
  • Duddits
    GTR 2-t is csak azért vették el, mert tegnap gokart versenyem voltam és nem írtam egész nap... TOCA topikba tényleg nem írtam. Nekem 8, én csak felajánlottam.
  • Carlos
    Sofőröket ugyanúgy kell felvenni, mint az eddigi összes 18WoS jázékban.
    Bemész a Hotel-be (ZZZ ikonja van) és ott felajánlja, hogy felveheted, ha épp van valaki még a hotelben rajtad kivül.
  • Speedbreaker
    Hát ez nem GTA
  • King of Roads
    hát igen, ez nem a kotr vagy a r'n'r

megnéztem visszafelé 1-2 oldalt.
    jóég, hogy milyen értelmes hozzászólások vannak.
    egyiknek a kamionok ára nem fexik, más a kopókat akarja kiiktatni stb.
    mit gondoltok, igazából 2000 dolcsi egy kamion? de nemám.
    meg kell érte dolgozni. mivel ez egy szimulátor szimulálja, h milyen is (NAGYJÁBÓL) a kamionozás a valóéletben. pontosan ezért itt is dolgozni kell érte és nem csalással kéne elérni ezeket. abba már mi az izgalmas, mi a kihívás??
    a rendőr már akkor is otterem ha eldobsz egy csokis papírt, szal megint nem értem, miért baj, ha elkapnak h átmentél a piroson. igazából talán végignézné?
  • PLackó
    nekem tetszik hogy rá vagyok kényszerítve a helyes közlekedére :)
  • LeePí17
    tudtommal a GTR2t a Toca3 topikot elvették tőled...mert nem írtál bele semmit..
    van 1 pár topikod...
    szvsz Rast vagy Kacsa az ide illő ember..már megbocsáss
    én őket látom "frontembernek"
  • Kisvigyori
    szerinem igy sokkal élethübb h nem hajtasz mint a bolond városba + apiroson nem mész át és kész be kell tartani mindent ha most faterom se tartaná be a kamional már régen elveték volna ajogsiát
  • DJ Bee18
    akkor gyerünk tetessük be :)
  • bazza
    de tényleg! nincs vmi konzol parancs vagy vmi kis trükk amivel ki lehet kapcsolni a hülye kopókat?
  • King of Roads
    vaze nézem a hozzászólásaidat, ha beszól neked vki te aztán tod mi a lényeg
  • Kisvigyori
    kevés a memória vagy virusod van nekem is vn mikor kiirja de nem játék közbe hála az égnek
  • eightmiles
    a debug cam-mel nem fogsz orrkamera-nézetből vezetni, ez nem egy fix kamera

rengeteg embernek van itt gondja a zsarukkal. ha ésszel vezettek, mint én :D, nem lesz ^^
  • RaST
    Az előző részeknél is járt a pofád ..
  • Duddits
    Nem lett jó. Lehet, hogy az XP-t is újrakéne...
  • King of Roads
    pedig annyi idő alatt megtehette volna
  • Kisvigyori
    n betü alol ott van olyan h adaca time vagy mi a closed mellet és ott tod beálitani megyit akarsz aludni
  • King of Roads
    a cb-t nem lehet kikapcsolni sehogyse? unom már, hogy minden második percben megkérdezi, milyen az időjárás!! ilyenkor
  • Duddits
    Menj neki hátulról!
  • King of Roads
    ésakkormegyek ésmegyek és
  • bazza
    A mocskok
    Legközelebb megláok egyet az út szélén majd jól megvillogom meg ledudálom!
  • Duddits
    Követnek GPS-el.
  • PLackó
    Nagyon feelinges,amikor közeledunk a városhoz,és az összes sávban hosszan áll a forgalom,épphogy kicsit haladunk.megfogja a a sort a lámpa.