9242
  • Gideon Wieth
    hát igen én is erre gondoltam, hogy ha már a videókon jáccanak és innen kintről nézve szép is jó is akkor adhatnának nekünk valamit... Bár amit láttunk az Xboxos volt nem tom Pc-n megvan-e ugyanaz a pálya...Szerintetek??
  • Malakai
    2 dátumot találtam, lusta voltam utánanézni melyik a hivatalos: Vmikor 2007, vagy Q3 2007.. Bár gyanítom az első a hivatalosabb. :)
  • Rage47
    Sztem igen
    Igaz, hogy a videókban csak 1 pályán játszanak, de elég jó állapotban van a game nem?
  • Gerbill
    Szerintem nem, de nagyon remélem, hogy mégis
  • Gideon Wieth
    szerintetek elképzelhető hogy karácsonykor jáccunk vele???

A demo is annak számít...
  • adammmmmmm
    Én is! DE úgy tűnik több infót nem adnak ki a készítők. SAJNOS!!!
  • Gideon Wieth
    pedig lehetne valami!mittomén mondjuk mi lesz benne vagy várhatóe demo, ha igen mikorre képek videók bármi!! Bár én a demonak örülnék a legjobban!!!
  • Rage47
    a fórum nem halt ki, csak a topik, mivel nincs róla semmi hír:)
  • adammmmmmm
    De kár hogy kihalt ez a fórum. Nincs valami új infó róla?
  • Dragooon #260
    asszem egy augusztusi gamestarban volt vmi interjú, abban volt szó ilyenről (asszem h 3 részes lesz), de nem szeretnék hülyeséget mondani...
  • Rage47
    igen?:D még ki sem jött, te már ilyeneket tudsz?:)
  • Dragooon #258
    az a jó, hogy folytatása is lesz :)
  • Malakai
    Annak kell utánalesni, hogy pl a PC verziót más (al)stúdió csinálja-e...
  • Gerbill
    A Splinter Cell DA-nál is úgy volt, hogy párhuzamosan fejlesztik és nem portolás, majd csak utána derült ki, hogy mégis az. Meg valamelyik UBI oldalon láttam, ahol azt írták, hogy eljött náluk egy új korszak, mostantól nem régi konzolokról portolnak pc-re, hanem nextgen konzolokról.
  • Looooser

• Hmuda
    Igen ez az egyetlen félnivalónk ezzel kapcsolatban. Bár megjegyzem, hogy a Double Agent kivételével nekem egyetlen portjukkal se volt semmi gondom (és ott is inkább a tartalommal nem voltam kibékülve, amiért a shanghaii csapat felelős). Viszont a montreáli csapat nem épp a félmunkáról híres.
  • Rage47
    nem portolt xar lesz? na én akkor nézek:D mostani game-kat szinte mindig portolta az ubi
  • Malakai
    Elősszőr félhivatalosan X360-ra volt bejelentve még régen, aztán csak PS3 alatt volt az E3-on, végül lenyilatkozták, hogy mindig is ment a fejlesztés X360-ra is, ja és PC-re is párhuzamos fejlesztés folyik és nem portolás lesz, vmelyik videó úgy rémlik PCs is volt, de ebben nem vagyok biztos.
  • Hmuda
    Kezdheted edzeni a szemedet ahoz a nézéshez. Jópár hónapja ismert tény, jön PC-re.
  • Gerbill
    Ha pc-re nem is, Xbox360-ra 99%hogy kijön be is jelentették, a logó is ott van az oldalukon. Tehát biztos hogy nem ps3 exkluzív. Egyébként, ha jól tudom már Pc-re is bejelentették, de nem vagyok benne biztos.
  • Alwares
    Hát én akkor néznék ha kijönne PC-re. Szerintem a Sony örülne még egy minőségi játéknak az Olny for PS3 sorozatban... És szerintem tán ki is használják, persze reméljük az UBI nem fogja engedni...
  • Gideon Wieth
    Nekem az uj DMCvel semmi bajom nem volt beraktam a WASD re az iránygombokat a JKIL re a harc a többit hagytam... Én csak hamar meguntam mert belefájdult a fejem...

Amugy gamepaddal vag joystickal nem nehéz jáccani... főleg az ilyen third person nézetű játékokat... könyebb egy picit irányítani ha megszokod... egyébként POP-okat én is billel vittem nem bírtam átállni 5 év ps1 után megint a joystickra....
  • SNAKE01
    hm
  • berlinboy6329
    Én a billt meg az egeret részesítem előnyben.DMC 3 mal is simán elmentem Stylishig.Fegyvert váltogattam,közbe lőttem,ugrottam,aztán 1 kis kombó fegyvewr váltogatás közben,szal elég jól megvoltam 1-2 óráig tána viszont abba kellett hagynom mert,már nem tudtam melyik gombbal mit csinákl.
  • SNAKE01
    megszokható nagyon gyorsan és hát közelebb vannak a gombok megminden nagyon jó!
  • Rage47
    én is azon tolnám, max graf, semmi szaggatás... csak az egér hiányozna. de azt mondják megszokható, bár elképzelni sem tudom hogyan.
  • SNAKE01
    ja!:D
    de szerintem én Xbox360-on tolom mint a sc dábül édzsönt!
  • Rage47
    örüljünk h pc-re kijön :)
  • watto
    Kár hogy paystation2-re nem jön:P
  • Gideon Wieth
    de nem jön ki más kép:) lekaptam :)
  • Gideon Wieth
    jah aaaz :D asszittem az egyéni style vagy valami nem goondoltam hogy utal is valamire :)
  • Gerbill
    Egy kicsit megzizzen a kép, szétcsúszik a karakter, mint a bannerban, vagy mint az UbiSoft oldalán lévő vidókban.
  • Rage47
    ezt komolyan kérded?:D láttál már videót róla?
    amúgy a bannerba is beleraktam:)
  • Gideon Wieth
    szal mien effekt lesz az???
  • Rage47
    ubisoftnál hááát 1 év? :D
  • Gideon Wieth
    demot amugy nem adnak ki ?? nekem elég lenne az ami ingame videóban volt... bár gondolom az csak Xboxos... de meddig tartana abbol egy port ??? :):P
  • Gideon Wieth
    Milyen effektek ? Mit nem vettem észre ?? :D:D
  • Looooser
    Nagyon szépen köszönöm :):):):)
  • Gerbill
    Szerintem ez a sci fi műfaj, főleg hogy csak így utólag mondták el, nagyon feldobta a hangulatot, mostmár lehet tudni miért vannak azok a különleges effektek a videókban. Kár, hogy még sokat kell várni.
  • Hmuda
    Ismert tények az AC-vel kapcsolatban.

Folyamatosan frissítik a legújabb interjúk és közlemények alapján.