9242
  • SNAKE01
    na ez nagyot fog ütni!
    valami eszméletlen,ááááá ezt nagyon jól összhozták!
    várom a következő ingém múvit!
  • Lyan Kyj
    ÁÁÁÁÁÁ! Ez durva lesz, naggggyon várom!
  • berlinboy6329
    Most akartam linkelni :9

Nem roszz,nem rossz. Csakhát akad. Attól még jöhet >)
  • grebber
    Ingame Trailer
  • berlinboy6329
    Már megy. :)
  • Alwares
    Remélem nem lesz nagy gépigénye, attól függetlenül hogy PS3-ra készitik...
  • Rage47
    probald meg mindegyik servert
  • berlinboy6329
    Trailer nem jön le!Ha rányomok a "CLik here to begin your downloadra"-ra csak tölt,tölt és még tölt is, de mást nem csinál,nem adja be a mnetés/megnyitás/mégse ablkaot,Flashget sem hajlandó elindulni
  • Rage47
    eddig észre sem vettem h hiányzik az ujja
  • SNAKE01
    dúrva!
  • Rage47
    thx!
    most már 2x jobban várom :D
  • grebber
    Képek + Trailer
  • grebber
    Kurvasok game és nagyon nagyon sok progi fut Vistán.Amelyik progi érint téged amitől tartasz hogy nemmenne Vistán kérdezd meg a Vista topicba ott megmondják fut-e vagy sem! Én amiket fontosnak tartok azok futnak tehát én tuti válttok Vistára majd!
    XP-re meg nem lesz DX10!

Erről a gameről meg jöhetne már igazán valami ingame videó!
  • Alwares
    Én nem tudom mikor lesz az ilyen nagy változás, de én jövő nyár végén szeretnék beruházni az új gépbe (dual-core, DX10, DDR2..) mert szerintem erre a rövid időre már fölösleges...
  • Senkkik
    szerintem nem érdemes egyből venni vistát.. Remélem lesz xp-re is dx10 mer egyből lecserélni nem túl jó az xp-t.. gondolj bele alig mennek rajt a játékok, programok.... Meg alig van hozzá... Én tuti várok pár évet a vistával..
  • Alwares
    Eszméletlen jó lesz, csak fusson el nekem is majd. Bár mire megjelenik már Dx10 lesz a sláger és szerintem akkor majd én is lecserélem a vasat.
  • Senkkik
    szerintem nem lesz sokkal jobb grafikája mint a prince of perzsiának.. ott is a videók képek szépek voltak de játék közbe nem a legjobb...
  • grebber
    "Bizonyára Ti magatok is láthattátok már, hogy mire képes az Assassin's Creed motorja, a Scimitar Engine - a Ubisoft munkatársai szerint tud ez még többet is."

Ja valószinüleg,hol láttuk volna? Bárcsak láthanánk már!
  • SiteDisagner
    GC 2006.
  • _Atti_
    az angolos a kiejtés:D jubiszoft..eszesszinz krííd
    tudom igy kell de valamiért játékoknál rámragadt az oldszkúl magyaros kiejtés:) aszaszin, ubiszoft, djúk nukem(nem nákem;) íszkép helyett eszk
  • grebber
    Assassin's Creed Élménybeszámoló
  • gamerboy91
    A játék Playstation 3 exkluzívnak indult és csak júliusban kezdték pletykálni, hogy PC-re és Xbox 360-ra is lesz egy-egy átírat belőle. Az UbiSoft Montreal embereit faggatva megtudtuk, hogy tényleg multiplatform az Assassins Creed, lesz belőle mindegyik támogatott masinára demó, a megjelenése pedig 2007 márciusára várható. Köszönjük szépen az együttműködést, feszülten várjuk a további érdekességeket!

GAMEKAPOCS
  • GoKu x
    bár, várjunk még mert eddig nagyon szép és jónak tünik a gammme de lehet a láccat csal. ki tudja, szinte túl szép h igaz legyen :)
  • GoKu x
    hát bízom is benne mert ha nem felkötöm magam
  • ThugEdge
    én a nyakamat teszem rá (és persze a tiedet:) hogy lesz minden platformra
  • GoKu x
    semmi új hír? nem akarom elhinni... remélem nem fog azért behalni a topic.
  • Gerbill
    Az UbiSoftnál állítólag még mindig az a hivatalos álláspont hogy csak ps3 exkluzív.
  • Halfer
    Pont egy olyan oldalról adtál linket, ahol mod vagyok. Ez az infó nem hivatalos tudomásom szerint. Úgy tudom az hivatalos, hogy nem PS3 Exklúzív, ami attól még jelenthet konzol exklúzívot. De ettől függetlenül lehet PC-re, vmi kis elszórt infót erről is hallottam. Annak örülnék ha a PC felirat a hivatalos oldalon lenne, vagy a hírek között. De köszi hogy megkerested :) Ubi 4ewah
  • gamerboy91
    Kívánságod parancs.
  • Halfer
    Remélem hamarosan lesz hivatalos megjelenési dátum és hivatalos PC-s megjelenés megerősítése
  • gamerboy91
    Kiadják....
  • GoKu x
    végre én is láttam a trailert, és mondhatom ez vmi eszméletlen a képekről nem is beszélve, nagyon várom és biztos vagyok benen h pcre is kiadják. (najó csak reménykedem)
  • Nemcso
    igen
  • Rage47
    jah, jo kis game-nek igérkezik:)
    ugyanaz a video volt a mellékleten, mint a játék honlapján?
  • Nemcso
    Most olvastam el a PC Guru -s cikket és néztem meg a DVD melléklet múviját.

Szóval nagyon-nagyon ígéretes játék lesz/lehet belőle... és a szentföldi helyszín meg a keresztes háborúk kora nekem nagyon tetszik.
  • SNAKE01
    érteM!:D
  • grebber
    August 23 és August 27 között.
  • SNAKE01
    és az mikor lesz?
  • grebber
    Ubi viszi agamet a Games Convention kiállításra Lipcsébe!
    Remélem láthatunk frankó ingame videókat!
  • Gerbill
    Én már több PC-s játékokkal foglalkozó oldalon is olvastam hogy ps3-ra xbox360-ra és pc-re is megjelenik.