9242
  • Looooser
    és ezt honnan szedted????? érdekel...
  • Gideon Wieth
    nekem bőven megfelelt volna ha tényleg egy szimpla Hassassin-t kapunk... Remélem nem rontják el a sci-fi vonallal... Bízok az ubisok hozzáértésben :)
  • adammmmmmm
    Kösz.
  • Hmuda
    Tények:

- A megjelenés jelenleg: 2007/2008-as üzleti év. Valszeg jövő karácsony környéke a legesélyesebb.
    - A beavatással kezdődik, amikor levágják Altair ujját, hogy használhassa a rugós tőrt.
    - A játékidő 10%-át tervezik a jelen/jövő idősíkba tenni.
  • Looooser
    a remény hal meg utoljára... reméld hogy nem [S.T.A.L.K.E.R.] effektlessz belőle
  • oli314
    nem tudom mennyire használható info, de a jatekok.hu-n a megjelenésnél 2007-3-30 szerepel.....legyen igazuk :)
  • Rage47
    AssassinsCreed_DevDiary1_Story.wmv
  • adammmmmmm
    Melyik videóbol vetted ki?
  • Looooser
    hány vidi van kinnt idáig? 3 a gfő oldalon + 1 amikor a csaj x360-ason mutat be egy jó 20 perces ingam és ennyi...
    ---
    jah lehet hogy ez az ujj levágósdi olyan mint a körülmetélés
  • Rage47
    Azért hiányzik az ujja, mert ez volt a "belépő", hogy bérgyilkos lehessen. Az ő körükben abban az időben ez egy riutálé is volt, ráadásul csak így tudja használni a fegyverét. Így vettem ki az egyik videóból.
  • Looooser
    végül is én adok ebben lehetőséget monnyuk ha felmentek a főoldalraés végig nézítek a bejelentkező vidi-t akkor létjátok hogy olyan digitálisan kezdődik meg ez a sok vibrálás sztem lehet benne vmi
  • adammmmmmm
    Az újját szerintem a penge vágta le amikor kezdő volt. Mert itt a bannerban (nem tom hogy írják pontosan) is ökölben van a keze és ahiányzó ujjánál ál ki a penge.
  • adammmmmmm
    Szerintetek ez igaz vagy csak a népet verik át:
    http://shop.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25632
  • Rage47
    sztem jól néz kis, csak ne legyen eltúlozva majd
  • Hmuda
    Síma sivatagi város látképe, csak a bugyuta szinezés miatt ilyen.
  • dante3
    jól kinéz!
  • SiteDisagner

Tél is volna???
  • SiteDisagner
    hm.. megnéztem a hivatalos oldal introját... mondhatni énis besorolok közétek a türelmetlenség mellé:D
  • Rage47
    értem... na most megint rámjött, h nagyon várom... :D
  • Code92
    dede a "play" c. playstation újságban volt egy interjú az eggyik hírvivő csajjal és azt mondta h. egy bérgyilkosról szól akivel v.mi szar történt és ezért a bérgyilkosok múltját álmodja/gondolja végig és pont itt kezdődik,ezzel a szöveggel a folytatásra akart utalni, plussz még ottvan h. a trailerek elején ilyen kamerás a kép mint egy régi szoni kameránál szal értitek.......homályos de van v.mi igazság ebben a sci fi dologban.
  • berlinboy6329
    Megjelenési dátum van?Én 07 márciusra emléxem,de javítsatok ki ha hülye vagyok.És DX9-es gém lesz gondolom.
  • Rage47
    ez érdekes, sehol egy szó nincs erről a videókban :)
    akkor minek vágták volna le az újját, stb.
  • adammmmmmm
    Ezt hol olvastátok.Erre kiváncsi lennék.
  • Kreeder44
    Én csak azt hallottam h ez scifi lesz és h a jövőben is játszódik :D de ezt gondolom Ti is olvastátok :P és h valami kütyüvel viszamegy az időbe és valamit meg kell akadályoznia vagy mi :) mindenesetre érdekes lesz
  • Rage47
    jaja:)
  • adammmmmmm
    Mondjuk jól jönne pár infó. Még olyan is jó mint például, hogy a bal kezén lévő pengét a kisujján lévő gyűrű aktiválja meg ilyesmi.
  • Halfer
    majd jövőre
  • Rage47
    sztem be fog ez még indulni egyszer:)
  • adammmmmmm
    Ez nem igaz hogy minden jónak igérkező játéknak a témája ki van halva mert nem adnak ki róla infót. Ez annyira idegesít.
  • Lyan Kyj
    igen, megy, nekem ennél kicsit xarabb a konfigom, és max grafikán megy 1600x1200ba. A 3. pályán kicsit beszaggat valami miatt, de elmúlik.

amúgy csak 1-gyel kellett volna lejjeb olvasnod.
  • Malakai
    Még jó, hogy a szép szubjektív fogalom. :)

A gépigényről meg annyit, hogy még hivatalos megjelenési dátum sincs (igen, év sincs) PC-re... X360-ra vmikor 2007 a hivatalos, míg PS3-ra 2007 4. negyedév.
  • Hydroceph
    azért ezek mellett van sok jo gém ami szép is es kicsi gepigeny...
  • watto
    vagy beszerzek 1 xbox360-t :D
  • watto
    loool :D
    hát akkor majd játszok vele unokatesómnál :D
  • Rage47
    ki tudja, talán még a dx10-et is kötelezik:D már azon sem lepődnék meg:S
  • Gerbill
    Az Ubisoft legújabb játékaira nem igazán jellemző az optimizálás.(Rainbow six, Splinter Cell DA) Mindegyiknek 3 Ghz, 1Gb Ram és legalább SM3-as kártya a minimum. Valószínűleg ennek is annyi lesz, ha megjelenik még valaha.
  • Rage47
    Nem akarlak elkeseriteni, de minimum SM 3-as kártya lesz sztem az alap már :(
  • Rage47
    szép álom:)
  • watto
    hát akkor én az
    512ram-ommal
    2.6ghz-procimmal
    radeon 9200 vidkarimmal meg a Play Station 2-mmel mehetek a sunyiba :P
    remélem olyan lessz mint a Half Life!Szép graf, kicsi gépigény!
  • Rage47
    mai gépekhez mérve természetesen...