9242
-
#229 és ezt honnan szedted????? érdekel... -
#228 nekem bőven megfelelt volna ha tényleg egy szimpla Hassassin-t kapunk... Remélem nem rontják el a sci-fi vonallal... Bízok az ubisok hozzáértésben :) -
adammmmmmm #227 Kösz. -
#226 Tények:
- A megjelenés jelenleg: 2007/2008-as üzleti év. Valszeg jövő karácsony környéke a legesélyesebb.
- A beavatással kezdődik, amikor levágják Altair ujját, hogy használhassa a rugós tőrt.
- A játékidő 10%-át tervezik a jelen/jövő idősíkba tenni. -
#225 a remény hal meg utoljára... reméld hogy nem [S.T.A.L.K.E.R.] effektlessz belőle -
oli314 #224 nem tudom mennyire használható info, de a jatekok.hu-n a megjelenésnél 2007-3-30 szerepel.....legyen igazuk :) -
#223 AssassinsCreed_DevDiary1_Story.wmv -
adammmmmmm #222 Melyik videóbol vetted ki? -
#221 hány vidi van kinnt idáig? 3 a gfő oldalon + 1 amikor a csaj x360-ason mutat be egy jó 20 perces ingam és ennyi...
---
jah lehet hogy ez az ujj levágósdi olyan mint a körülmetélés -
#220 Azért hiányzik az ujja, mert ez volt a "belépő", hogy bérgyilkos lehessen. Az ő körükben abban az időben ez egy riutálé is volt, ráadásul csak így tudja használni a fegyverét. Így vettem ki az egyik videóból. -
#219 végül is én adok ebben lehetőséget monnyuk ha felmentek a főoldalraés végig nézítek a bejelentkező vidi-t akkor létjátok hogy olyan digitálisan kezdődik meg ez a sok vibrálás sztem lehet benne vmi -
adammmmmmm #218 Az újját szerintem a penge vágta le amikor kezdő volt. Mert itt a bannerban (nem tom hogy írják pontosan) is ökölben van a keze és ahiányzó ujjánál ál ki a penge. -
adammmmmmm #217 Szerintetek ez igaz vagy csak a népet verik át:
http://shop.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25632 -
#216 sztem jól néz kis, csak ne legyen eltúlozva majd -
#215 Síma sivatagi város látképe, csak a bugyuta szinezés miatt ilyen. -
#214 jól kinéz! -
Tél is volna??? -
#212 hm.. megnéztem a hivatalos oldal introját... mondhatni énis besorolok közétek a türelmetlenség mellé:D -
#211 értem... na most megint rámjött, h nagyon várom... :D -
Code92 #210 dede a "play" c. playstation újságban volt egy interjú az eggyik hírvivő csajjal és azt mondta h. egy bérgyilkosról szól akivel v.mi szar történt és ezért a bérgyilkosok múltját álmodja/gondolja végig és pont itt kezdődik,ezzel a szöveggel a folytatásra akart utalni, plussz még ottvan h. a trailerek elején ilyen kamerás a kép mint egy régi szoni kameránál szal értitek.......homályos de van v.mi igazság ebben a sci fi dologban. -
#209 Megjelenési dátum van?Én 07 márciusra emléxem,de javítsatok ki ha hülye vagyok.És DX9-es gém lesz gondolom. -
#208 ez érdekes, sehol egy szó nincs erről a videókban :)
akkor minek vágták volna le az újját, stb. -
adammmmmmm #207 Ezt hol olvastátok.Erre kiváncsi lennék. -
#206 Én csak azt hallottam h ez scifi lesz és h a jövőben is játszódik :D de ezt gondolom Ti is olvastátok :P és h valami kütyüvel viszamegy az időbe és valamit meg kell akadályoznia vagy mi :) mindenesetre érdekes lesz -
#205 jaja:) -
adammmmmmm #204 Mondjuk jól jönne pár infó. Még olyan is jó mint például, hogy a bal kezén lévő pengét a kisujján lévő gyűrű aktiválja meg ilyesmi. -
#203 majd jövőre -
#202 sztem be fog ez még indulni egyszer:) -
adammmmmmm #201 Ez nem igaz hogy minden jónak igérkező játéknak a témája ki van halva mert nem adnak ki róla infót. Ez annyira idegesít. -
Lyan Kyj #200 igen, megy, nekem ennél kicsit xarabb a konfigom, és max grafikán megy 1600x1200ba. A 3. pályán kicsit beszaggat valami miatt, de elmúlik.
amúgy csak 1-gyel kellett volna lejjeb olvasnod. -
#198 Még jó, hogy a szép szubjektív fogalom. :)
A gépigényről meg annyit, hogy még hivatalos megjelenési dátum sincs (igen, év sincs) PC-re... X360-ra vmikor 2007 a hivatalos, míg PS3-ra 2007 4. negyedév. -
Hydroceph #197 azért ezek mellett van sok jo gém ami szép is es kicsi gepigeny... -
#196 vagy beszerzek 1 xbox360-t :D -
#195 loool :D
hát akkor majd játszok vele unokatesómnál :D -
#194 ki tudja, talán még a dx10-et is kötelezik:D már azon sem lepődnék meg:S -
#193 Az Ubisoft legújabb játékaira nem igazán jellemző az optimizálás.(Rainbow six, Splinter Cell DA) Mindegyiknek 3 Ghz, 1Gb Ram és legalább SM3-as kártya a minimum. Valószínűleg ennek is annyi lesz, ha megjelenik még valaha. -
#192 Nem akarlak elkeseriteni, de minimum SM 3-as kártya lesz sztem az alap már :( -
#191 szép álom:) -
#190 hát akkor én az
512ram-ommal
2.6ghz-procimmal
radeon 9200 vidkarimmal meg a Play Station 2-mmel mehetek a sunyiba :P
remélem olyan lessz mint a Half Life!Szép graf, kicsi gépigény! -
#189 mai gépekhez mérve természetesen...