9242
-
#429 igen Jdae sztem is nagyon szép :P
-
#428 már nagyon várom király játék lesz
-
#427 wazee tényleg az UBI hoz kéne dolgozni menni... :-/ ez a csajszi a toppon van -
#426 1 ez nem IMO de majdnem ez inkább a soul és a funky között mozog....
2 nem életszerűen mozg a ruha -
#425 Én nem értem mi a baj azzal a ruhamozgással...lebeg meg hajlik meg meg minden...
A zene meg kurva jó IMO ezekheza lassított jelenetekhez:) -
#424 jól értettem a felső vidiben hogy nem időtutazunk ugye? :D -
#423 am a zene télleg nem ehhez a gamehez való ennek ellenére nagyon jó lesz a harcrendszer a képek alapján :) -
#422 u.n.k.l.e / Psyence Fiction
jó kis album :)
-
Writers #421 Két új fejlesztői interjú
A csaj is pöpec, de az ingame részek is :P -
#420 jah és sztem szar is lett... nekem nem jött be.. mondjuk ha lettek volna járművek amibe be lehet szálni akkor igen mert nem rossz de meguntam a sok futkározást :S -
#419 de nem fog jönni mert sok jó gém jön ki idén és ha látnak bennük vmi új fejlesztés akkor kiszedik belőle értitek? a stalker is emiatt késett annyit.... -
#418 nekem van x360 szóval jöhet arra is hamarabb -
#417 a szept 14-es dátumj már rég eltörölve
taktikai szepmpontokból az ubinak ahogy ők adták az utolsó infókat vagy év vége vagy jövő év eleje -
#416 emberek ez legyen a legkissebb gondunk :)
Sose értettem, ha valaminek elfogadható a grafikája a játékélmény meg kurva jó mit kell apróságokon kiakadni, Tömb a ló farka, nem mozog a ruha, stb.stb... nekem ez így bőven megfelel, csak menjen a gépemen :)
ha valakinek van esetleg xbox-a pc mellett (remélem nekem nyár végére lesz) akkor annak szeptember 14es megjelneséi dátumtól amiről én tudok utoljára:) -
#415 akkor sem mozog élet hűen amikor leugrik a tetőről... mikor lóg lefelé a ruha anyaga ha nagysebességgel ugrik le valaki a tatőről felfelé lobog a zuhanástól... -
#414 A ló farkát nem vetem észre, de Altair ruhája nekem is feltűnt, hogy elég furcsán mozgolódik. -
#413 a mesterséges inteligenciá és a fizikai részt muttatta meg szóval az ipse a tetőről nem úfgy esik le mint a PoP szorozatban hogy talpal lefelé mintha a földön állna stb amúgy két nagy hibát látt idáig a vidiben ami rem ki lessz javítva a játékban
1
a ló farka egy tömb
2
a ruha anyag nem mozog szinte semmit -
adammmmmmm #412 A video jó csak kár hogy nem mutat sok újat. -
#411 Ok félre értelmeztem. De akkor se illene hozzá a SW vagy Vangelis.
Szerintem ez meg illik hozzá nagyon is csak az énekes rész nem kéne bele és szupi lenne játék alatt is.
-
#410 kimondtha hogy ez olyan?????? egy olyan kéne alá.... ember ölvass a sorok között
-
#409 LOL
Messze nem SW fílinges a zene már megbocsás!(és nem is Vangeliszes) -
#408 mivan?:O
ostoba -.- -
#407 jah kb egy csillagok háborúja feelinget vagy vangelist -
#406 tetszik,de a zene kúrvára nem passzol :S
pedig nagyobb fílingje lehetett volna valami komolyabb zenével -
#405 pontosan. -
#404 ebben abszolúte igazad van valami pörgősebb rock na az illene alá -
#403 Jónak jó, csak abszolute nem illik a játékhoz, -
#402 Na a zene nagyon kéne.
Iszonyat jó zene megy a Trailer alat!
nem tudja valaki mi lenne az? -
az arc az tiszta Prince of Persia -
#400 rá kéne gyúrni a programozásra és elkéne menni az UBIhoz amcsiba dolgozni... az jó lenne -
#399 thx!! :) ez qvajó lesz:P
ubisoknak tök jó, h ők már játszhatnak vele:D -
#398 Trailer! -
#397 az utolsó nem hivatalos az két lehetséges vagy idén télen vagy jövő tavasz -
#396 ha tudnánk kilenne írva... -
#395 Elvileg mikor lesz a megjelenés? -
#394 ja, ok:D
csak mer a Gothic 3-nál is lehetett állítani...asszem vmi 2.5-öt
tud :P -
#393 hüle voltam, késöbb szerkesztettem oda (mielőtt még azt hinnéd, hogy képzelődsz:D)
akkor sztem nem megy ilyen karival. mai gameknál alap az sm 3.0 úgy tudom -
#392 ja bocs nem láttam a kérdőjelet.sztem nem...
-
#391 ez kérdés?:) -
#390 tud SM 3.0-at?