9242
  • ThugEdge
    na ezzel egy fél lépéssel közelebb vagyunk,de tényleg csak egy féllel:
  • ThugEdge
    sztem egyenlőre azon izguljunk,hogy a ps3 kijöjjön télleg ősszel,mert addig ez felejtő pc-re
  • SNAKE01
    dehát ez van!neki is ugyanannyi felmenni az official game site-ra és megnézni hogy még nincs megjelenési dátum.minek van netje ha még erre sem képes... -.-
  • Rage47
    na ezt szépen leirtad
  • SNAKE01
    lol!honnan a büdös picsából tudnánk mi?még ingame videó sincs csak párkép meg teaser... -.-
  • Csirke 013
    na itt vok testvéreim
    mikor jönki a játék már k*rvára várom:)
  • IceTom
    elöbb utobb kijön pc-re is
  • kurek
    http://www.gameinformer.com/News/Story/200605/N06.0505.1209.42569.htm.
  • SiteDisagner
    Őszre vegyél jó gépet! Erre érdemes!
  • Dragooon #99
    lehet h igazad van
    de mégis jó lenne tudni 100%-ra mert akkor vennék egy normális gépet, hogy működjön rajta ez a cucc
  • SiteDisagner
    PS3 után... ugyanis a kiadó valszeg le van kenyerezve, mert ha megtudnád h egyértelmuen PC-re is jön, valamint nemsokkal azután, akkor nem vennél PS3-at... valszeg (én elméletem szerint) ezért van ekkora csönd.
  • steweee
    hát elég brutálnak tűnik a képek és a videó alapján. mikorra igérik a megjelenést ?
  • SiteDisagner
    Inkább...
  • Dragooon #95
    vagy csak olyanra emlékszem, ami nem is történt meg
  • Dragooon #94
    na szép.. kitöröltetek? :P
  • Rage47
    jah, én sem láttam azt
  • Halfer
    igen, köszi, ráleltem, de az utolsó amit belinkeltem nincs :(
  • Rage47
    fent van a honlapján.
  • Halfer
    Ez és ez a kép nincs meg vkinek szép minőségben?
  • SiteDisagner
    Hasonlít picit a lovag, és a háttérben a város.
  • Tatyla
    ugyis kinyirja a sony-t a PS3
  • Rage47
    :DD
  • Gerbill
    Márha megjelenik addig a ps3
  • Gerbill
    A Ubisoft nem aprózza el, az eleddig csak PS3-ra bejelentett Assassin's Creed a PC-s és az Xbox 360-as platformot is betámadja majd, így az újabb bérgyilkosos őrületből mi sem maradunk ki. Elég csak a frissen beszerzett képeket meglesnetek ahhoz, hogy elhiggyétek nekem: valami különleges készül a fejlesztők kezei alatt!
    Playware
  • grebber
    Akkor te csakis egy faszacsávó lehetsz!

Édes isten nemsemmi hogy még vannak ilyen emberek "hihi én már végigvittem elsőnek".
    Kutyát nem érdekli ki mikor visz végig egy gamet!
  • SNAKE01
    azért nem kell felkapni a vizet.én csak mondtam hogy tehetnél be képZ-t a játékból hogy lássa a nép hogy mire számíthat majd.meg amúgy énis pc-re várom...
  • SNAKE01
    van már megerősítés!és amúgy is egy időben fog megjelenni mind3-ra úgyhogy hiába ez a menőzés... -.-
  • Csacsi
    mire megjelenik pc-re(ha megjelenik, mert semmi megerősítés nincs) több mint valószinű már rég végignyomom PS3-on :D
  • SiteDisagner
    Ez nem a te topikod, ne osszad az észt légyszi. Én meg nem linkelek konzolos képeket, mert nincs értelme, szvsz, majd ha nemsokára kidobják a pc shotokat akkor...
  • Senkkik
    hát ja...
    reméljün azért a kameranézetek nem lesznek seholse olyanok mint néha a PoP-ban :D
  • Dying Soul
    Csak ne legyen olyan idegesítő, mint a POP néhol..
  • Dragooon #77
    kíváncsi vagyok, hogy mi az a dolog, ami a videóban van (olyasminek tűnik, mint amikor előreszalad az idő egy tized másodperc alatt egy másidperccel :P vagy csak a kép rosz )
  • Dragooon #76
    tyű itt azt írják, hogy bárhogy lehet harcolni
  • Dragooon #75
    remélem azért olyan jatekot csinálnak, h a legszarabb felbontásban eldöcögjön a gépemen :P ha ezt nem teszik meg odamegyek a franciákhoz ÉÉÉS!!...
  • SNAKE01
    belinkeljem a képeket az én topikomból?hamár SiteDisagner nem képes rá hogy képeket keresgéljen...
  • Shadow_THH
    sry nem annak szántam egyébként várom a gamet szintén
  • berlinboy6329
    Én meg a hardvájördön,huh hát nem tom elég lesz-e a dx-10 es kari ami majd lesz.:))))))) :DDDDD xDDDDDD
  • Rage47
    néztem konzolos topikban a képeket. uhh hát nemtom elég lesz e a 6600GT-m
  • Dying Soul
    Most már van itt is topikja. :)
  • Dragooon #69
    bocs ;)