9242
-
#188 hát, csak videók alapján tudunk arra saccolni h jó nagy lesz :) -
#187 gépigény má van? -
#186 bazz...nemá hogy pont ps2-re ne jöjjön ki! :P -
#185 A prince az futott nekem maxon!!!!
A sorrendet írtam el neharagudj :)
A prince 3 nál mindent felhúztam és nem volt egyetlenegyszer se lassú de mondjuk csontüres volt épp a gép meg hát 1 giga ram sokat nyom a latba... -
steweee #184 az én 1 gigás gépemen maxon futott Ati 9600 videókártyávall
- sajnos azt kell mondjam hogy ez egészen biztosan nem igaz. 2800+ amd 1,5 giga ddr2 7600gs midnen húzva közepes beállításokkal fut tökéletesen. és nehogy azt mond hogy nincs jól beállítva a gépem, mert egyrészt értek hozzá, másrészt minden más játék is repeszt nálam, már amit bír ez a konfig pl: gta-sa full max röccenés nélkül -
#183 De a Dark Messiah of Might and Magic azt jól csinálták :) az én 1 gigás gépemen maxon futott Ati 9600 videókártyávall.... Meg a Prince of Persia 3 is...Én bízok bennünk... Meghát a Devil May Cray is átportolt volt és elég korrekt gépigéény ugyanígy a resident 4 is korrekt lesz ha minden igaz... Az ubi oldalán a 2007 márciusi megjelenést lehet készpénznek venni ??, Demó várható lesz belőle ? ha már ingame videó van :) -
#182 Hát az UBIsoftra mostanában nem jellemző az optimizálás, lásd Splinter Cell DA. Ott az volt az indok, hogy xbox360-ról portálták pcre, ezért nem tudtak kisebb gépigényt összehozni. Sajnos szerintem itt is csak portálni fogják, nem pc-re fejleszteni. -
#181 remélem hamar kapunk majd belőle egy csöpp demót :) nekem már ennyi is elég ami itt van... meg jól optimalizálják:) ha olyan lesz mint a Prince és futni fog a gépen leborulok immár századszorra az ubisoft előtt...... -
#180 Mire megjelenik lesz olyan gépem amin fullosan fog futni... -
Hydroceph #179 "Sajnos rossz hír, hogy a Brothers in Arms: Hell's Highway megjelenését bizonytalan időre eltolták. A közlemény szerint valamikor a 2007-2008-as üzleti évben jelenik meg, ami 2007. áprilisától 2008. márciusáig tart. Ugyanerre a sorsra jutott az Assassin's Creed is, ami mondjuk eddig se rendelkezett konkrét megjelenési időponttal."
Ó igen, megyek veszek XboX360at, gépet neméri meg, tobbszazk lene mire fullon futna a game..majd..:D ez vmi uberbrutal lesz bmeg!
most asszem szamolom napokat..
-
#178 azért ezt ne úgy tessék érteni, hogy 2008-ban jelenik meg a játék, közel sem erről van szó. -
#177 2008... omájgád na no komment.... -
#176 köszi:)
ubitól nem is várhatunk mást...:S -
#175 Az Assassin's Creed megjelenését bizonytalan időre eltolták. A közlemény szerint valamikor a 2007-2008-as üzleti évben jelenik meg, ami 2007. áprilisától 2008. márciusáig tart.
info: Gamestar
-
#174 láttuk már és várjuk nagyon -
#173 basszus szinte mindenhol fel lehet mászni a háztetőkre és tényleg bámészkodnak :D a lökdösődés nem tom hogy lesz megoldva pc-n, de élvezni fogom^^ (már ha lesz pc-re és elindul a gépemen) -
#172 EZT ITT nézzétek meg, ingame videjó, nem tudom volt-e már fent, ha igen, srry érte :DD
nagggyon tetszik -
#171 és reméljük h naon jól fogják optimalizálni, ne legyen egy oblivion gépigénye:) -
#170 Kár h. csak egy egyszer végigvivős akciójáték lesz...
De azért remélem a játékélményt eltalálják rendesen. :) -
#169 4 új kép -
sanyiiiii #168 Ez jo kis gamenek tünik, remélem hozza majd az ubi-tól PoP-al megszokott minőséget -
#167 A felhasználó akkor is pc-n lesz a legokosabb. :D -
#166 Gémkapcson olvastam,ho X360-on lesz a legjobb mert olyan vasa van neki,hogy ott lesz a legokosabb a nép meg mindenki.De PC-re állandóan jönnek új és jobb cuccok,mint x 360-ra?Tényleg.Kicsit off de az x 360 mivel vban felszerelve?Milyen ram,proci vkari meg minden? -
#165 :DDDDDDDDDDDDDD -
#164 :))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Lyan Kyj #163 hát, elég jól sikerült, a grafika és a fizika mindenképp dícséretes. A hangokat is nagyon eltalálták. A küldetések kicsit egysíkúak voltak, főleg így a vége felé, de a párbeszédek és a sztori ezt semlegesítette. A csaták kicsit vontatottak voltak, mindig ugyanaz a módszer, de hát a lopakodáson volt a hangsúly, ugye...mindenkinek csak ajánlani tudom, én biztos, h mégegyszer végigjátszom!
Jah, és magyarítás van már hozzá? mert nem értem, mit mondd a ló!
LOL -
veri5 #162 1általán kijött?:D -
#161 krekk vammá?? -
#160 az ilyenekkel kíméljétek a topikot plz:) -
Szeszmester #159 Nem tudjátok, honnan lehet letölteni? -
#158 Nincs megjelenési dátum! -
#157 Ez szép minőség kérlek szépen csak regelni kell,vebdéket low qualiryban nézhetik meg a képet csak.Vagy keresni gugliban,mint assassin's creed wallpapers és hátha ott lesz. -
#156 Szerintem azon az oldalon,csak regelni kell. -
newc22 #155 Mikor jön ki a game srácok?!!?!? -
#154 Valaki nem tudja hol lelhetek rá az itt található felső három képre szép minőségben? -
Lyan Kyj #153 OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A karakter animációja valami eszméletlenül brutális! Teljesen élethű a fizikája! Az más kérdés, h az npcknek nem annyira, de ez...ez....ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! -
#152 azta kurva de buta!nagyon állat gém lesz:)) -
#151 Nem is írok új véleményt a live-demóról, egyszerűbb a copy-paste:
Ez a bemutató...öl...butít...nyomorba dönt...KELL!
Kieg: a szabad ugrabugrálás baromi jó lett, ahogy Altair ott kuksolt a kiszögellésen és leste a tömeget a célpont után...nem semmi.
A mászás erősen emlékeztet a Heart of Darkness beli kapaszkodásra és a tömeglökdösés bár egy kicsit még kiforratlan, de már most látszik, hogy baromi hangulatos lesz a teljesben.
A gyilkosság egy kicsit hamari munkának látszott, jobban örültem volna egy sokkal kidolgozottabb, bonyolultabb és gondolkodást igénylő műveletnek. Remélem nem csak ilyen szabadtéri mutatványok lesznek, hanem egy kis Thief beütésű vársznikizés is -
#150 21:30-kor frissült a #145-ös hír:
Bemutató. Jobb klikk -> Mentés másként. -
#149 óóó te jóó éég! ez nagyon szuper! hitman a középkorban feeling, csak annál még jobb:D úgy látom a graf sem olyan vészes, sztem(remélem) elmegy 6600GT-vel is majd
kösz a videot!:)