9242
-
Hydroceph #349 nem -
#348 Vajon napszakváltás/időjárásváltozás lesz a játékban? -
#347 kicsit régi:D
bár biztos van, aki még nem olvasta:) -
#346 Sg cikk -
#345 nem -.- -
#344 CSá nép!
Lehet tudni a gépigényt?
És a megjelenését? -
#343 Skacok vmi új trailert vagy akármit nem tudtok nekem adni erről a király gaméról??Ja képzeljétek el multkor olvastam vmit mert hogy elvileg jön ki a pop4-is és ezzel az assasin's creed-el valami összefüggést akartak csinálni hogy a princek vmi leszármazottja mert hogy ebből milyen jó pénz lenne... de szerintem úgy hülyeség lenne ahogy van mondjuk ennek a csávócskának lessznek különleges képességei de nem hinném hogy a prince seggén lévő homokból lessz majd -
Hydroceph #342 http://www.speedyshare.com -
#341 adatlapján van általában mindenkinek mail cim... -
#340 mondjatok emailt-elküldöm... -
#339 nah én is be fizetek 1 cikkre -
#338 mi prive:dd nekem 8 hogy kéred csak írd le nekem valahogy:P -
#337 privi? -
#336 láttam :)
Rage ha olvastad azt a cikket amit a gamekapcson asszem...írtak akkor nem fogsz nagyon újat találni benne :)
de elküdlöm szívesen ha adsz egy emailt
-
#335 nem ő jóra gondolt mert japánban a ninják voltak a hirhedt bérgyilkosok
a szamurájok voltak az ugymond jófiuk aki látta az utolsó szamuráj cimű filmet az tudja miről beszélek:) -
#334 érdekel:) -
#333 nah írtam egy előzetes az Assassinról. ha valakit érdekel szóljon:)
bár semmi új nincs benne...:D:D
nem lesz demo tavasszal:S:S szinte bíztos
-
Hydroceph #332 hát, én annak örülnék ha egy igénbyes történetet dobnának össze, és ha lesz második része akkor az elso folytatodna:) nempedig vmi teljesen uj game csak azonos cim:) -
#331 jah és tök jó lenne csapatban a többi szamurájjal:) futkosni/ugrálni a háztetőkön.... ^^ -
#330 ninja nekem se de sztem te a szamurájra gondoltál mert azzal lenne érdekes egy rész... ilyen stilusban .. táborokba belopakodni meg ilyenek... csak akkor kicsit gá lenne h mindig uj a terep...d de meg lehetne jol csinálni,,, -
#329 Jónak jónak.Mikis mukink nevezzük most üpszilonnak na szal üpszit fekbérelte 1 ferdeszemű társaság h ölje meg mittoménmá kit aki a 3dik keresztes hadjárat alatt frissen elfoglalt város(Acre a viskó neve)helytartója osze lehet gondolkodni h h teszem el a saru talpa alól -
Hydroceph #328 kicsit mintha elorehaladtal volna:D ha joltom ez még nem lesz nextgen a kovetelmenyeket nézve, szval 2. része tuti az lenne, vagyis 201x(?) elott semmiképp ne szamits rá, HA lesz, de nekem sokkal jobban tetszene ha egy kinai étterem tulajdonosat kellene jatszani, és kideriteni h ki szart bele a mártásba:) ugyanmár, fantáziálás helyett inkább meséld el h 1. részt milyennek képelted, persze azon kivul amit már láttunk.. -
#327 Áhh kár akkor fantáziálok más folytatásról -
#326 nekem sem tetszik a ninja ötlet :) -
#325 az érdekel után vessz van csak lemaradt -
#324 Én imádom a ninjáat szamurájokat,az egész középkort ha vmi nagyon nem szar és kipróbálhatom(értsd:nem kell 1 erőmű hozzá) az érdekel ha ismereritek a Medieval II: Total War-t ott vannak kis videók és mikor az assassin vidi megy mindig meg nézem. -
Hydroceph #323 belegondoltam, unom a stilust, amit Te "kitaláltál" szerintem szar lenne, de még lehet h 1 is az lesz, sztem nyugi -
#322 Remélem kicsi lesz a gép igény de ez lehetetlen.Fasza lesz majd sztem,én már kitaláltam a 2töt is az meg a középkori japánban játszódna és 1 ninját alakítanánk gondoljatok bele:DDDD -
#321 sehol semmi hír???:( -
#320 a crysisre azt mondták hogy nyárra szeretnének készen lenni vele assassin meg a nagy eladók szerint tavasz Hivatalos meg nincs...
-
#319 akkor mond te :D
Amúgy mikorra várható? -
#318 mit ? a játékról egy csomó videó kép meg info van hogy mi hogyan lesz .. ÉS megjelenési dátum is van...
itt még csak azt se mondják meg mikorra várható a demó:S:S:S -
#317 na mesélj -
#316 bezzeg a crysisről csak ugy jönnek az infok:S itt meg néma csend...:S:S:S -
#315 60-70%ot ne egybe értsd:) ugy vettem hogy az animációk már szerintem készen vannak naggyából... a karakter mozgás,a kapaszkodások, az interakciók nagy része... Megkérdeztem Mazurt a gamestartól majd megvárom ő mit mond :)
arra vagyok kiváncsi mit eszeltek ki a városok közti részekre... Mondjuk egy lovasüldözés sztem feelinges lenne... Lóval elhúzni a csíkot... aztán fákról vagy hasnolókról ugrálva leölni az ellent
nah jó éjt.. -
adammmmmmm #314 Én már kezdek egy kicsit türelmetlen lenni mert már egy jó ideje semmi új videó vagy infó! Mindegyik játékról amire várok semmi infó, vidó! -
#313 Nem kapom én be senki fejét. :-)
Az a 60-70% pedig erős túlzás. Mutattak egy várost, egy küldetést és még egy-két lehetőséget. Ez "kicsit" kevés a 60-70%-hoz. -
#312 nem hiszem hogy butítva lenne.. nem véletlenül találták fel a gamepadot... :D és ell lehet mindent kényelmesen osztani billen is :) -
#311 jó azért nem kell bekapnom a fejem én nem értettem meg teljesen a kommentárt... csak azt mondtam hogy sztem a demónál amit mutattak azért a játék 60-70 %a már megvolt... -
#310 Fenéket nincs lefixálva. Pont az a lényege az ilyen bemutatóknak, hogy a már elkészült játékelemeket bemutassák, és kerüljék el jó messzire a potenciális hibalehetőségeket. Nehogy azt hidd, hogy ha egy közönséges játékost ültettek volna le elé, akkor akár rövid távon is élvezhető lett volna a számára.
A producer kisasszony külön kiemelte az elején, hogy senki ne lepődjön meg ha esetleg belefutnának egy-két hibába. Hiába volt látványosan megtervezve az egész (a legtöbbszor előre szólt, hogy na most ezt és ezt fogjuk csinálni), még így se tudták kiküszöbölni, hogy be ne csússzon egy-két előre nem látható bug (bár ebben szerencséjük volt). Tervezés nélkül csak növelik a kockázatát, hogy beüt egy és szerintem nem arra hajtanak, hogy nagyközönség előtt becsődöljön a legelső bemutatójuk.