9242
-
#309 szerintem lebutítják :C pc-n érdekes lenne ez a megoldás, azért kíváncsi vagyok -
#308 na szófosásom van :D:D
Nincs kedve valakinek segíteni nekem csinálni egy magyar Assassin Creed-es oldalt? Cikkek, videók képek a játékról meg írok egy előzetest is :)
Csak segítség kéne mert a flash-hez nem értek... Bár meg akarok tanulni csak nemtom honnan...
Van valkinek ötlete ?? -
#307 csak annyit hogy sztem abban igazad van h a játék még nincs kész... de nem hiszem hogy a demón le van fixálva mikor merre menjen a pali... sztem csak megmondták hogy kóborlás mentesen menjen a célponthoz...
de sztem a játéktér már készen van naggyából mivel 2-3 éve fejlesztik ha jól tudom...
sztem már csak utómunkálatok folynak , bugmentesítés és az AL nak a tökéletesítése.:) -
#306 hát sztem ez a külön alsó külön fölső test hülyeség... de ez az én véleményem... sztem a kerülgetést azt alapvetően a motor csinálja:) szal az ember közelébe érsz és automatikusan kerülget... max egy gomb lesz amivel lehet lökniés esetleg még kettő amivel futásközben lehet jobbra balra lökögetni...de nem tudom sztem az Ubisok nem fogják nagyon túl bonyolítani... -
adammmmmmm #305 Hát nekem nincs ötletem. Abban a gamekapocsi leírásban olyasmit írtak, hogy külön gomb írányítja az alsó testét meg a felsőt. De ez ps3. Vajon pc-re is ilyen lesz vagy a megszokott dolgok? -
#304 szerintetek az iányítás hogy lesz megoldva ? most ahogy így elnéztem az ugrálgatásokat eléggé érdekes volt... hogy melyik láb merre stb...mert hogy talajon is ugrált... szerintetek?? -
#303 és demo áprilisra? remélem nem húzzák úgy el mint a resident evil!!! akkor betörök hozzájuk és ellopom... de a demot mindenképp... -
#302 igen...nekem is...:D -
#301 sztem nem igazán. de szép szülinapi ajándék lenne:D -
#300 igen igen azt láttam meg amit most oldalt adtam ott is irja hogy platforms pc... szerintetek mennyire hiteles az április 2-ikai dátum ? szép névnapi ajándék lenne :D -
#299 Én találtam egy Pc-s megjelenésre utaló jelet. Ha vége az intronak, az oldal alján bejön egy hír, ha az alatta lévő Read full article gombra kattintunk, előjön a teljes cikk és megjelenik mellette egy szavazás, hogy milyen platformara vennéd meg legszívesebben. Na ott, a szavazásban van pc is. -
#298 http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2581
konzolosoknál találtam hátha érdekel valakit vagy valaki nem látta... -
#297 ubisoft honlapján mért nem írják PCre is ki ??
Mért csak Ps3ra meg Xbox 360ra ?? :S:S:S -
#296 nem lassult... nem nyultam hozzá a konfighoz amit berakott alapból, memóriából msn-t tűzfalat minden kipucoltam és ment normális sebességgel.. egyedül a terrorristák főhadiszállásánál lassult be ott is csak akkor ha a nappalinál a lépcsőn mentem...
OFFBAN tudnál küldeni egy mentést a mexikói pályáktól??? az kéne amikor meg kell menteni a kémet, mert reinstalltam a gépem és a mentés ellveszett:S:S -
#295 jah szaggatás mentesen, viszont állandóan belassult gondolom:) nálam legalábbis igy müködött a dolog.. -
#294 splinter double agentnek nem volt OLYAN nagy gépigénye... jogos hogy azért nem olyan olcsó a gépe de nem kell mindent maxra rakni.. én egy
1.8 64 bites amdvel és egy geforce 7600 gs +512 mb ram társaságában szagattás mentesen toltam... -
#293 hát akkor marad a konzol :D -
#292 sztem is -
#291 Hát szerintem fényévekkel nagyobb lesz a gépigénye mint a Prince of Persia-é. És ha az UBI mostani játékaiból indulunk ki, valószínű, hogy a SCDA-hoz hasonló lesz a gépigénye -
#290 sztem nem lesz sokkal több mint a prince 3é bár egy full dx9.0ás vidikarimeg 512 mb ram 1.8amdével sztem minimum lesz... a hiba mentes futattáshoz... -
#289 Semmi ilyesmiről nem esett még szó! -
#288 hali!
valami gépigényszerü információról tud valaki valamit? :) -
#287 tudom de poén lenne :P
Engem ez érdekel hogy ha tényleg valakit neki lökök valakinek akkor reagálnak-e egymásra:) -
#286 Szerintem az inkább Princees lenne, érzésem szerint a főhős stílusa és a játék hangulata itt nem ez lesz. -
#285 megjelenés... hát most olvastam végig a cikket... Szerintem április 2ikán ez nem lesz kész... Bár ki tudja..Lehet... Én ha fogadnom kéne ősznél hamarabbra sajnos nem várnám a teljeset... ám lehet hogy az Assassin Creed demóját mondjuk tavasszal kiadják... 1-2 hónappal megjelenés előtt... a nép megismeri--->megjelenik---> Futunk a boltba---> VAgy a Warezra...ki hogy áll anyagilag... -
#284 "Jade Raymond még olyan információkat is meglebegtetett, hogy biztos lesz demó a játék megjelenése ELŐTT, bár az még nem tisztázott, hogy hol és miként fog megjelenni. Lesznek letölthető tartalmak is majd, de ezek mikéntjéről, hogy hol, hogyan és legfőképp mennyiért juthat hozzá az egyszeri játékos, arról nem szól a fáma."
Szerressük együtt Jade Raymondot :P -
#283 azon gondolkodtam a cikket olvasva... hogy milyen poén lenne... hogy fogunk felmászunk a háztetőre őrség liheegve utánunk... közönség ( a nép ) mutofat mi meg lenyomjuk mittomén Az M gombot.. és Altair bemutat egy szép meghajlástt a közönségnek--- Aztán sipirc... fergeteges hangulati elem lenne szerintem... de az ubira bízom... Aztán majd 5-6 év mulva megnézzük mire megyek náluk:D:D Mondjuk programozoként vagy dizájnerként vagy akármi... ha megyek :P:D -
adammmmmmm #282 Egyépként ez új infó vagy csak én találom újnak? -
#281 Jaaa, a demo videó, a demo ugya a demonstráció rövidítése, szal annak semmi köze ahoz, amit általában demonak emlegetünk (az a playable demo), akármilyen nem vágott trailer-teaser demo video. :) -
#280 Az X06-os videóra gondolsz, amiben a producer kisasszony kommentál?
Ezek a fajta bemutatók mind egy szálig előre le vannak fixálva az utolsó mozzanatig, figyelembe véve az aktuális verzió minden hibáját és korlátait, hogy még véletlenül se ütközzenek bele egy-két (ezer) bugba.
Attól, hogy videón akár késznek is tűnhet, még nem jelenti azt, hogy minden készen áll. Az AI-n is még biztosan hónapokig kell dolgozniuk, nem beszélve arról, hogy mekkora meló mire elkészülnek az egész játéktér lemodellezésével, plusz az eddig be nem mutatott játékelemek körül is nagy a csend (a tömeg bizalmának megnyerése pölö, erről eddig csak beszéltek, de semmit nem mutattak egy-két vázlatos rajzot leszámítva, mert nyilván még nincs kész (vagy még mindig csak koncepciószinten van az egész)). -
adammmmmmm #279 Most nézem a gamekapocson ezt a cikket. szerintem érdekes olvassátok el.(monduj ez az oldal csak PS3-ra írja ki)
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1695/669/1/Assassins+Creed+Elozetes -
#278 JA, azt már láttam én is, de az pont hogy nem publikus demo. Ha az volna akkor mindenki letölthetné és kipróbálhatná. Különben is lehet, hogy az egész játékból csak annyi van kész. -
adammmmmmm #277 Ugy értem hogy "publikus demó" videó ahol komolyan a játékot mutatják be. Nem úgy értettem. Én pl úgy találtamrá a neten és elösször én is azt hittem hogy demó de nem! Azt hittem hogy ezt már mindenki megnézte.( bocs hogy férre érthető voltam) -
#276 Hol van ilyen? -
#275 van Xboxra publikus demó?? nemár lehet nyomni xboxon: ? vagy ez mit jelent? -
adammmmmmm #274 Egyépként ha csak 2008-ra jelenik meg akkor hogyan van már publikus demó(xbox)? -
#273 Legutóbbi hivatalos bejelentés amit láttam az-az, hogy együtt jön a 3 platformra (ez mondjuk Ubisoft stílus) és, hogy az eredeti 2007 Q1-ről a következő üzleti évre lett áttolva (amibe beleesik 2008 Q1 is)...
Tehát együtt tolták el mind3 platformra. -
#272 Én úgy tudom, hogy a pc verziót határozatlan időre eltolták, az xbox verzió, pedig valamikor év vége felé van bejelentve. -
#271 nincs... és még a 2007 se tuti.. 2008ról is volt már szó... -
adammmmmmm #270 Szerintem meg de nem vok biztos. Egyépként nincs a 2007-en kívül valami pontosabb?(évszak,hónap,nap,óra,perc,másodperc stb...)