9242
  • berlinboy6329
    Videóra gondoltam,de =re ez is megteszi.Thx.
  • SiteDisagner
    Az konzolos, ez meg PC-s... nem ugyanaz...
  • Dragooon #66
    hál' istennek
    már csak egy gép kéne hozzá -.- :D
  • Dragooon #65
    hál' istennek
    már csak egy gép kéne hozzá -.- :D
  • SNAKE01
    ez az enyém!
  • SNAKE01
    VÉGRE!amúgy hol és mikor jelentették be pc-re?mert énis nyitottam ilyen topikot nemrég csak akkor még úgyvolt hogy ps3 exklúzíva lesz és a konzolosokba nyitottam...
  • Dragooon #62
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1150021148 ;)

bevallom ezt a topicot azért könnyebb megtalálni.. az előbbire nem keres rá
  • Tatyla
    valoszinü lesz PC-re mivel ezzel akarja a Ubi pótolni a POP utáni éves költségvetési ürt...
  • Davidus
    tessék
  • Goth
    huá fasza =)
    Nah ennek örülünk ám rendesen -.-
  • Rage47
    én is!
  • berlinboy6329
    én az ingemet várom.
  • ThugEdge
    a hivatalos oldalon azt írják,hogy elvileg nagy szabadság lesz a játékban,kíváncsian várom
  • ThugEdge
    fúú az előbb nem is néztem,hogy a betűk is villanak,zsír,esetleg nem nyomsz a bal oldalra egy kis városképet?
    de má télleg nem akarom cifrázni
  • Senkkik
    Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
  • ThugEdge
    na zsír a banner
  • armageddon666
    jaaah... ok... sorry hogy lama voltam... a lényeg hoyg ez coool lesz. hamár nincs több PoP :D ez meg vmiért azt idézi fel bennem...
  • Rage47
    de nincs még ilyen topik.
    ez direkt ide lett nyitva, mert lesz pc-re is(elvileg)
  • armageddon666
    de nincs már iylen topic? amugy most már énis várom hogy kijön PCre is :D
  • berlinboy6329
    Láttam 2 trailerét,és majdnem felkötöttem magam mikor megláttam hogy nem lesz PC-re,de most talán mégis lesz,szal már szétszereltem a bitófát. :)

POP favorit volt,ez meg grafikailag is odatol egy kicsit.Csak mintha beszéltek volna vmit hogy ilyen jövőbeli cucc lesz benne,szal ez a zizegés meg ilyen ikzé.Jó lesz ez csak az ingem kéne.
  • SiteDisagner
    Picit várjunk, majd eldől ez a napok folytán.
  • Inquisitor
    A "véletlen" kikerült papíron(?) állítólag PS3, PC, X360, Wii és PSP volt felsotrolva.
    Viszont nincs megerősítve, sőt tagadják ... azért kérdeztem van e valami egyébb friss hír, de én se találtam csak egy csomó egymásra mutogató linket, amiknek a végén ahhoz a bizonyos hírhez jutok vissza. A játék oldalán a fórumban tagadnak :)
  • Rage47
    ez a game azért nem fear lesz sztem:)
    de még alakitok rajta sztem, csak megnéztem a honlapot, s nem láttam a PC emblémát..... :)
  • ThugEdge
    whatisfear
    sorry
  • ThugEdge
    nem hangra gondolok,hanem olyan kép zizegésre,hogy a karakter szélei így néha kimozognak,aszem a körben volt ilyesmi a para lányon,nem emléxem

up:
    na megvan,menjetek fel a wahtisfear.com-ra(imádtuk ezt a gémet ugye:))
    és az intrót nézzétek meg
  • Inquisitor
    Ja ja, amikor egyszer az SG főoldalán volt egy zizegős flash reklám, majdnem kitört a "parasztlázadás", jó lesz ez hang nélkül! :D
  • SiteDisagner
    De lesz PC. Bejelentette az Ubisoft az Interactive Digital Entertainment Festival-on.
  • Rage47
    nem is jön ki PC-re. nem?
  • Rage47
    a hangra gondolsz? ha adsz, akkor berakom. bár eléz zavaró lenne...
  • ThugEdge
    úúú baszki nagyon jó
    nem tod megbolondítani olyannal,hogy amikor fogja a palit ilyen erősebb zizegés legyen benne,nemtom érted e mire gondolok,mint manapság divatos és egyben igénytelen horror filmekben,hogy úgy zizeg:)áá nemtom jobban elmondani,de csak a karakterek:)
    mind1 ez is jó
    grat
  • SiteDisagner
    köszz
  • Rage47
    itt
  • Rage47
    nem sajna. meg kell kérned a moderátorokat
  • SiteDisagner
    Pfuhh, sirály nagyon. Témaindító vagyok, azzal a joggal be tudnám tenni valahogy?
  • Inquisitor
    Szerintem jó lesz ez. Ki tudná betenni a topic tetejére?
  • Rage47
    mind1, azért összeraktam egy bannert:) használja, aki akarja:))
    link
  • SiteDisagner
    hmmmPedig nem csak GK-nál olvastam a hírt... Platform: PC, stb.
  • Rage47
    :D
  • Inquisitor
    A játék oldalán a fórumban foggal-körömmel tagadják ezt a dolgot, és váltig állítják, hogy jelenleg csak a PS3 verzióról tudnak :D
  • Inquisitor
    Most nézem, hogy két féle wallpaper van és a másodikon nagyban ott ez a szembe kép ... éppen leszúr rajta valakit :D
    Azt hiszem az bannerban jobban reprezentálja a játékot.