9242
-
#68 Videóra gondoltam,de =re ez is megteszi.Thx. -
#67 Az konzolos, ez meg PC-s... nem ugyanaz... -
#66 hál' istennek
már csak egy gép kéne hozzá -.- :D
-
#65 hál' istennek
már csak egy gép kéne hozzá -.- :D
-
#64 ez az enyém! -
#63 VÉGRE!amúgy hol és mikor jelentették be pc-re?mert énis nyitottam ilyen topikot nemrég csak akkor még úgyvolt hogy ps3 exklúzíva lesz és a konzolosokba nyitottam... -
#62 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1150021148 ;)
bevallom ezt a topicot azért könnyebb megtalálni.. az előbbire nem keres rá -
#61 valoszinü lesz PC-re mivel ezzel akarja a Ubi pótolni a POP utáni éves költségvetési ürt... -
#60 tessék -
Goth #59 huá fasza =)
Nah ennek örülünk ám rendesen -.- -
#58 én is! -
#57 én az ingemet várom. -
#56 a hivatalos oldalon azt írják,hogy elvileg nagy szabadság lesz a játékban,kíváncsian várom -
#55 fúú az előbb nem is néztem,hogy a betűk is villanak,zsír,esetleg nem nyomsz a bal oldalra egy kis városképet?
de má télleg nem akarom cifrázni -
#54 Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó -
#53 na zsír a banner -
#52 jaaah... ok... sorry hogy lama voltam... a lényeg hoyg ez coool lesz. hamár nincs több PoP :D ez meg vmiért azt idézi fel bennem... -
#51 de nincs még ilyen topik.
ez direkt ide lett nyitva, mert lesz pc-re is(elvileg) -
#50 de nincs már iylen topic? amugy most már énis várom hogy kijön PCre is :D -
#49 Láttam 2 trailerét,és majdnem felkötöttem magam mikor megláttam hogy nem lesz PC-re,de most talán mégis lesz,szal már szétszereltem a bitófát. :)
POP favorit volt,ez meg grafikailag is odatol egy kicsit.Csak mintha beszéltek volna vmit hogy ilyen jövőbeli cucc lesz benne,szal ez a zizegés meg ilyen ikzé.Jó lesz ez csak az ingem kéne. -
#48 Picit várjunk, majd eldől ez a napok folytán. -
Inquisitor #47 A "véletlen" kikerült papíron(?) állítólag PS3, PC, X360, Wii és PSP volt felsotrolva.
Viszont nincs megerősítve, sőt tagadják ... azért kérdeztem van e valami egyébb friss hír, de én se találtam csak egy csomó egymásra mutogató linket, amiknek a végén ahhoz a bizonyos hírhez jutok vissza. A játék oldalán a fórumban tagadnak :) -
#46 ez a game azért nem fear lesz sztem:)
de még alakitok rajta sztem, csak megnéztem a honlapot, s nem láttam a PC emblémát..... :) -
#45 whatisfear
sorry -
#44 nem hangra gondolok,hanem olyan kép zizegésre,hogy a karakter szélei így néha kimozognak,aszem a körben volt ilyesmi a para lányon,nem emléxem
up:
na megvan,menjetek fel a wahtisfear.com-ra(imádtuk ezt a gémet ugye:))
és az intrót nézzétek meg -
Inquisitor #43 Ja ja, amikor egyszer az SG főoldalán volt egy zizegős flash reklám, majdnem kitört a "parasztlázadás", jó lesz ez hang nélkül! :D -
#42 De lesz PC. Bejelentette az Ubisoft az Interactive Digital Entertainment Festival-on. -
#41 nem is jön ki PC-re. nem? -
#40 a hangra gondolsz? ha adsz, akkor berakom. bár eléz zavaró lenne... -
#39 úúú baszki nagyon jó
nem tod megbolondítani olyannal,hogy amikor fogja a palit ilyen erősebb zizegés legyen benne,nemtom érted e mire gondolok,mint manapság divatos és egyben igénytelen horror filmekben,hogy úgy zizeg:)áá nemtom jobban elmondani,de csak a karakterek:)
mind1 ez is jó
grat -
#38 köszz -
#37 itt -
#36 nem sajna. meg kell kérned a moderátorokat -
#35 Pfuhh, sirály nagyon. Témaindító vagyok, azzal a joggal be tudnám tenni valahogy? -
Inquisitor #34 Szerintem jó lesz ez. Ki tudná betenni a topic tetejére? -
#33 mind1, azért összeraktam egy bannert:) használja, aki akarja:))
link -
#32 hmmmPedig nem csak GK-nál olvastam a hírt... Platform: PC, stb. -
#31 :D -
Inquisitor #30 A játék oldalán a fórumban foggal-körömmel tagadják ezt a dolgot, és váltig állítják, hogy jelenleg csak a PS3 verzióról tudnak :D -
Inquisitor #29 Most nézem, hogy két féle wallpaper van és a másodikon nagyban ott ez a szembe kép ... éppen leszúr rajta valakit :D
Azt hiszem az bannerban jobban reprezentálja a játékot.