9242
-
#1231 Te meg h játszol vele? Remélem nem Pc-n? :D -
zs0ltee17 #1230 köszi de már továbbjutottam! -
zs0ltee17 #1229 sziasztok! segítséget szeretnék kérni! már mindegyik városrészben megcsináltam a save citizen küldetéseket az összes view point megvan és még mindig ezt írja ki hogy need 3 investigation mission! mit csináljak ilyenkor? előre is köszi a segítséget! -
#1228 ez rossz hír :) -
#1227 nemtudjátok a jelen állás szerint lesz olyan gyüjtöi PC-re amiben van figura? van esély hogy bejön? -
csgj #1226 Öhmm... hát most láttam meg ezt: "Update: a Maxim magazinos hír kacsának bizonyult: Jade Raymond saját maga erősítette meg, hogy egész biztosan nem szerepel majd a magazinban."
/Gamestar/
Ők az előbb még úgy írták, mintha tuti lenne, hogy benne lesz Jade.... Szóval őket lincseld meg! :D
-
#1225 Eskü?????????? -
#1224 csak egy gyors test spoiler parancsra
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!asdf
folytatás következik -
csgj #1223 Lesz bikinis Jade Raymond a decemberi Maxim-ban :P -
ellington #1222 látszódott Altair arca a pcgurun lévő erősenajánlott előzetesben :D -
#1221 oks, akkor megnyugodtam. :)Jó azt gondoltam, hogy nehezen lehet csöndben öldösni, de legalább lesz kihívás. ^^ De hamár ez egy "assassin" game akkor had öljek már "assassin"-osan :) -
#1220 tulajdon képpen ha valaki ugy csinálja ahogy te akarod //meg ahogy én is csinálom,// annak adja vissza a játékélményt... viszont itt szépen csöndben nem tudsz senkit megölni... mindig ott lesznek az őrök meg a járókelők.. én most öltem meg a kilencből az 5 ik áldozatomat, és itt már vért izzadtam a meneküléssel, mert egyszerűen mire feljutottam volna egy tetőre ledobtak onnan...szóval ez se olyan egyszerű...
Péntek délután óta nyomom minden mellékküldit megcsinálva//persze végig is lehet rohanni a pályákon, és végezhetsz 7-8 óra alatt, de a mellékküldik kitolják ezt egy olyan 10 órával...
Szóval szépen csöndben nehezen oldod meg :) de az élmény garantáltan meglesz, ha a semmiből előbukkanva nyírod ki -
#1219 csak mert én mindenkit olyan "assassin"-osan akarok megölni:) tudod, lopakodni, aztán elvágni a torkát csöndben :) -
#1218 nincs nehézségi fokozat. Bár én ugy vettem észre, egy idő után nehezebb lesz a játék, menekülés szempontjából, de tény, hogy ha valaki nagyon ügyes, akkor kiállhat egyszerre 10-15 ember ellen... -
#1217 Lehet a játékban a nehézségi fokot változtatni? Páran mondták hogy a végefelé emberünk egy hadsereggel is elbánik, kicsit frusztráló:) -
#1216 de ezt már vagy 6 interjuban elmondták :S -
#1215 PCGURU-n levan írva a történet elég jól spoilermentesen, nézzétek meg -
#1214 Hát ezaz :/ -
#1213 mondjuk az egészet írhattad volan spoilerbe... -
#1212 nah én hanagolom mostantól ezt a tápigot míg meg nem leeesz a gamma mert nem akarok előre tudni semmit...csoki -
#1211 ja hogy ezt már mindenki vágja? :O
azért kerestem meg a topikot hogy leírjam,a gametrailers-es ps3 vs x360 vidben óriási spoiler van!egyrészt a játék elejéből,és a végéből is egy részlet!megy is az anyázás rendesen a vid kommentjeinél :)
ez PC-re mikor is jön? :| -
#1210 öh hát igen- Nekem megvan és eléggé félreértetted...
Nem időutazás van benne, hanem az emlékeidben kutakodnak amiket a génjeid tároltak. A story szerint bárpultos vagy de bérgyilkos voltál, és az ősöd ez lenne Altair is az volt..SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első embert öltem még csak meg 2,5 óra játék után, és eddig nem derült ki miért kutakodnak benned,és miért vagy elrabolva és bezárva... -
#1209 majd átjössz és majd kipróbáljuk mikor megjelenikXD
Kiváncsi leszek majd a a véleményedre mikor "beindul" a játék:D -
#1208 te bajod :D
nem is ismerlek , letagadlak XDD -
#1207 nekem bejön:D -
#1206 hát nekem nagyon nem jön be :( -
#1205 aki megnézte a spoilereket az olvasson tovább, más ne:))
mindegy, úgyis spoilerba rakom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem kicsit csalódás:(
mégiscsak időutazásos vagy milyen dolog körül forog a téma. Azt hittem sima újoncok leszünk és úgy haladunk a ranglétrán, egyre nehezebb küldetéseket kapva, ez nem az...
ez első benyomás és lehet, hogy félreértettem valamit. Természetesen ebből is sülhet ki jó dolog és fantasztikusan izgalmas lehet a történet, csak Én nem ezt vártam.
-
#1204 érdekes... -
#1203 Hehe, egyébként én se akartam megnézni :D De addig már muszáj volt...:D (Még nincs X360om, de már készülőben van a beszerzés :D Viszont az AC-t már letöltöttem és ki is írtam, X360-ra, VÁRJA A KONZOLT! :D) -
#1202 és tényleg..
oké, én csak igyekeztem elkerülni az anyázásokat, de igazad van ^^
közben már én is belenéztem, nem bírtam megállni :D -
#1201 Téked volt! Egyébként én már megnéztem :) És egyébként már mindenki (aki foglalkozott a játékkal) tudja, h ez van benne. Ha elrontaná a játékot, akkor miért rakták volna az elejére ezt a spoilert? Szerintem nem akkora nagy baj.. -
#1200 nem tudom, látta-e valaki, én nem emlékszem erre a videóra, itt van:
HATALMAS SPOILER!!4 A JÁTÉK ELEJE VAN BENNE (ez a címe + nekem is úgy tűnt), aki nem akarja NE nézze meg én már mindenféleképpen szóltam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://youtube.com/watch?v=EVXm-6spQOk
[btw én sem néztem végig ;) ] -
peter31 #1199 Kicsit játszottam vlee délután nagyon tetszett a játék. -
#1198 Ha már játszottál vele. Milyen a harcrendszer?
korábban volt egy kis eszmecsere azon, hogy vajon mennyire tudják átrakni az irányítást billentyűre? személy szerint gamepad-ra szavaznék:)
szóval nehéz/könnyű kezelni? hamar belejön az ember? egyáltalán milyen? -
#1197 AAALTAAAAAIIIIRRR
:DDDDDD
Ő az új szjjúúpööörrhíííróóóóó:) -
#1196 szavazást :D érdekes kérdés, és sztem nem is olyan rossz :) sulimba merült fel, amikor a játékról dumáltunk
Ki nyerne ? Altair vagy a Herceg ?
Én személyszerint a Hercegre szavazok :-) -
KillAir #1195 A Jerusalem horse ride olyan, mintha a Blood Diamond soundtrackjét hallgatnám... nem csodálkoznék, ha ugyanaz lenne a szerző... Amúgy süti. -
#1194 jóvanna este van...mindenre nem figyelhetek én is oda :) -
#1193 Ha legalább floodolsz olvass vissza köszi!:) -
#1192 http://www.gamestar.hu/hallgass-bele-az-assassins-creed-muzsikakba.html
Aki esetleg tükön ülve várja a megjelenést, az parancsoljon :)