9242
  • Prince23
    Te meg h játszol vele? Remélem nem Pc-n? :D
  • zs0ltee17
    köszi de már továbbjutottam!
  • zs0ltee17
    sziasztok! segítséget szeretnék kérni! már mindegyik városrészben megcsináltam a save citizen küldetéseket az összes view point megvan és még mindig ezt írja ki hogy need 3 investigation mission! mit csináljak ilyenkor? előre is köszi a segítséget!
  • Kandurex
    ez rossz hír :)
  • spidey91
    nemtudjátok a jelen állás szerint lesz olyan gyüjtöi PC-re amiben van figura? van esély hogy bejön?
  • csgj
    Öhmm... hát most láttam meg ezt: "Update: a Maxim magazinos hír kacsának bizonyult: Jade Raymond saját maga erősítette meg, hogy egész biztosan nem szerepel majd a magazinban."
    /Gamestar/
    Ők az előbb még úgy írták, mintha tuti lenne, hogy benne lesz Jade.... Szóval őket lincseld meg! :D
  • Scottt
    Eskü??????????
  • Sound
    csak egy gyors test spoiler parancsra

folytatás következik
  • csgj
    Lesz bikinis Jade Raymond a decemberi Maxim-ban :P
  • ellington
    látszódott Altair arca a pcgurun lévő erősenajánlott előzetesben :D
  • TVelvet
    oks, akkor megnyugodtam. :)Jó azt gondoltam, hogy nehezen lehet csöndben öldösni, de legalább lesz kihívás. ^^ De hamár ez egy "assassin" game akkor had öljek már "assassin"-osan :)
  • Gideon Wieth
    tulajdon képpen ha valaki ugy csinálja ahogy te akarod //meg ahogy én is csinálom,// annak adja vissza a játékélményt... viszont itt szépen csöndben nem tudsz senkit megölni... mindig ott lesznek az őrök meg a járókelők.. én most öltem meg a kilencből az 5 ik áldozatomat, és itt már vért izzadtam a meneküléssel, mert egyszerűen mire feljutottam volna egy tetőre ledobtak onnan...szóval ez se olyan egyszerű...

Péntek délután óta nyomom minden mellékküldit megcsinálva//persze végig is lehet rohanni a pályákon, és végezhetsz 7-8 óra alatt, de a mellékküldik kitolják ezt egy olyan 10 órával...

Szóval szépen csöndben nehezen oldod meg :) de az élmény garantáltan meglesz, ha a semmiből előbukkanva nyírod ki
  • TVelvet
    csak mert én mindenkit olyan "assassin"-osan akarok megölni:) tudod, lopakodni, aztán elvágni a torkát csöndben :)
  • Gideon Wieth
    nincs nehézségi fokozat. Bár én ugy vettem észre, egy idő után nehezebb lesz a játék, menekülés szempontjából, de tény, hogy ha valaki nagyon ügyes, akkor kiállhat egyszerre 10-15 ember ellen...
  • TVelvet
    Lehet a játékban a nehézségi fokot változtatni? Páran mondták hogy a végefelé emberünk egy hadsereggel is elbánik, kicsit frusztráló:)
  • Gideon Wieth
    de ezt már vagy 6 interjuban elmondták :S
  • TVelvet
    PCGURU-n levan írva a történet elég jól spoilermentesen, nézzétek meg
  • Checkerboy
    Hát ezaz :/
  • szucsy89
    mondjuk az egészet írhattad volan spoilerbe...
  • Looooser
    nah én hanagolom mostantól ezt a tápigot míg meg nem leeesz a gamma mert nem akarok előre tudni semmit...csoki
  • ProGabe #1211
    ja hogy ezt már mindenki vágja? :O

azért kerestem meg a topikot hogy leírjam,a gametrailers-es ps3 vs x360 vidben óriási spoiler van!egyrészt a játék elejéből,és a végéből is egy részlet!megy is az anyázás rendesen a vid kommentjeinél :)

ez PC-re mikor is jön? :|
  • Gideon Wieth
    öh hát igen- Nekem megvan és eléggé félreértetted...
    Nem időutazás van benne, hanem az emlékeidben kutakodnak amiket a génjeid tároltak. A story szerint bárpultos vagy de bérgyilkos voltál, és az ősöd ez lenne Altair is az volt..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első embert öltem még csak meg 2,5 óra játék után, és eddig nem derült ki miért kutakodnak benned,és miért vagy elrabolva és bezárva...
  • cicai
    majd átjössz és majd kipróbáljuk mikor megjelenikXD
    Kiváncsi leszek majd a a véleményedre mikor "beindul" a játék:D
  • Picar77
    te bajod :D
    nem is ismerlek , letagadlak XDD
  • cicai
    nekem bejön:D
  • Picar77
    hát nekem nagyon nem jön be :(
  • bigapó
    aki megnézte a spoilereket az olvasson tovább, más ne:))
    mindegy, úgyis spoilerba rakom

nekem kicsit csalódás:(

mégiscsak időutazásos vagy milyen dolog körül forog a téma. Azt hittem sima újoncok leszünk és úgy haladunk a ranglétrán, egyre nehezebb küldetéseket kapva, ez nem az...
    ez első benyomás és lehet, hogy félreértettem valamit. Természetesen ebből is sülhet ki jó dolog és fantasztikusan izgalmas lehet a történet, csak Én nem ezt vártam.
  • szucsy89
    érdekes...
  • Checkerboy
    Hehe, egyébként én se akartam megnézni :D De addig már muszáj volt...:D (Még nincs X360om, de már készülőben van a beszerzés :D Viszont az AC-t már letöltöttem és ki is írtam, X360-ra, VÁRJA A KONZOLT! :D)
  • Dragooon #1202
    és tényleg..
    oké, én csak igyekeztem elkerülni az anyázásokat, de igazad van ^^

közben már én is belenéztem, nem bírtam megállni :D
  • Checkerboy
    Téked volt! Egyébként én már megnéztem :) És egyébként már mindenki (aki foglalkozott a játékkal) tudja, h ez van benne. Ha elrontaná a játékot, akkor miért rakták volna az elejére ezt a spoilert? Szerintem nem akkora nagy baj..
  • Dragooon #1200
    nem tudom, látta-e valaki, én nem emlékszem erre a videóra, itt van:
    HATALMAS SPOILER!!4 A JÁTÉK ELEJE VAN BENNE (ez a címe + nekem is úgy tűnt), aki nem akarja NE nézze meg én már mindenféleképpen szóltam :)

http://youtube.com/watch?v=EVXm-6spQOk

[btw én sem néztem végig ;) ]
  • peter31
    Kicsit játszottam vlee délután nagyon tetszett a játék.
  • bigapó
    Ha már játszottál vele. Milyen a harcrendszer?

korábban volt egy kis eszmecsere azon, hogy vajon mennyire tudják átrakni az irányítást billentyűre? személy szerint gamepad-ra szavaznék:)

szóval nehéz/könnyű kezelni? hamar belejön az ember? egyáltalán milyen?
  • bigapó
    AAALTAAAAAIIIIRRR

:DDDDDD

Ő az új szjjúúpööörrhíííróóóóó:)
  • Gideon Wieth
    szavazást :D érdekes kérdés, és sztem nem is olyan rossz :) sulimba merült fel, amikor a játékról dumáltunk

Ki nyerne ? Altair vagy a Herceg ?

Én személyszerint a Hercegre szavazok :-)
  • KillAir
    A Jerusalem horse ride olyan, mintha a Blood Diamond soundtrackjét hallgatnám... nem csodálkoznék, ha ugyanaz lenne a szerző... Amúgy süti.
  • Gideon Wieth
    jóvanna este van...mindenre nem figyelhetek én is oda :)
  • Scottt
    Ha legalább floodolsz olvass vissza köszi!:)
  • Gideon Wieth
    http://www.gamestar.hu/hallgass-bele-az-assassins-creed-muzsikakba.html

Aki esetleg tükön ülve várja a megjelenést, az parancsoljon :)