9242
  • Cat 02 #1351
    ki az aki félévente vesz gépeT ?
    4-5 évenete elég sztem, nem mindig kell csúcsszuper gémekkel tolni
    1ébként warez miatt jobbban megéri pc
  • TVelvet
    Wedge, lehet hogy talán teljesítményben nem tud, bár a ps3 cell-je nemrossz. De grafikában? Milyen gamet tudsz felhozni a crysis helyett? (ami lehet jön xbox-ra) És mégis mennyit kell költened rá, hogy olyan szinten fusson mint egy konzol? Na itt a bibi, én 13-14 évig "PC-s" voltam, de mióta megvettem a x360-at kicsit másképp látom ezt.
  • TVelvet
    azt tegyük hozzá, hogy 1900-as felbontásba fullHD-n xboxal, vagy fogod magad és rákötöd a monitorodra 2500-os kábelel a boxot és pff 1200as felbontásba megy 60k ért, ugyanmar. :) Neked hol fog ez menni 1900as felbontásba fullon ?:) Mindenki látja hogy a PC kezd az ujgazdagok szorakozásává válni, ha minden eggyes kurva évben neadjisten félévben fejlesztened kell uj videokari+proci, mitomén mit. Perse ha van valakinek erre keret, hát tegye. Én megvagyok a 7300 GT-mel aztan MMO-zok, ha meg game kell? Fogom átdugom a VGA kábelt és hopp ott a zsír grafos game.

Skyline 3x az LCD-nél?:) 1900-as fullHD-s monitornak a 3x-a kicsit durva .
  • Cat 02 #1348
    számítógép +60ezres monitor = 240 ezer :S
    viszonteladónál vettük
  • Skyline
    Arról nem beszélve hogy 150ért akkora monitort kapsz,lehet nem 94 centi de a felbontása kb duplája ha nem 3x-osa az lcd-nél...
  • Skyline
    A szgépem kb 140ért (4800x2,2gb geilultra,8800 gtx,okosan nagykerből,meg kézalól beszerezgetve) és egy lcd még 150 körül és tessék már ütősebb a boxnál..:)
    De felesleges ide a konzol war,én pc-t konzolt egyarán csipulom...
  • wedge31
    Nem tudtad hogy a pc-ét is lehet tv-re csatlakoztatni ?
    Kár ezen vitázni szerintem mert egy csucs pc mellet sohase fog labdába rugni egy konzol se grafikailag ,de ez nem is baj.
    A memoria meg tényleg baromi olcsó most érdemes venni.
  • tobias88
    3 gb az azt jelenti hogy xp-n nem tud rendesen futni a játék!!! amit nem vállalnak be maradjunk annyiban!
  • tobias88
    megnézném hogy mi szebb!!
    xbox360 + 94cm-es lcd tv össz 250ért
    vagy
    200ért egy gép egy 50ezres monitorral
  • Scottt
    Ja inkább 4 nem 3:D
  • kirol
    Mit össze bírtok szenvedni a gépigénnyel. Hihetetlen, a sok hsz-ből már azt hittem kijött a játék.

Kit érdekel a gépigény, ugyis vagy megy majd a gépeden, vagy nem.
    ROhadtul felesleges erről írogatni, pláne ilyen baromságról, hogy 2 v. 3 gb RAM kell neki.
  • Cat 02 #1340
    1ébként nem is hivatalos gépigény, szevasz 3 giga biztos nem lenne :S
  • Kandurex
    Csak úgy mondom, mostanában 2gb ram, olyan 7k, azaz hétezer forintba kerül...szted kit érdekel, hogy 3gb kér a játék? Ez legyen az alap!

(többe kerül az eredeti játék, mint 4gb ram!)
  • mikiking
    Hát sztem nem lesz ilyen igénye... 3 giga....áááá sztem akkor maxon igen ritkán futna el,de ha ez igaz akkor a fejlesztők üljenek bele a WC-be és húzzák le magukat...... amugy tudni valamit,hgoy lesz e vmi extra vistánál ? dx 10 / shader 4.0 támogatás ?
  • Djemba
    te vagy szép!igaza van
  • Djemba
    3 GB RAM elmehetnek a fejlesztők a ........
    már értem miért nem kapnak a pc sok gamet
    inkább konzol
    crysisnek nem volt ekkora képigénye mint ennek
    most már minden hónapban veszek gépet csak a fejlesztők adjanka rá pénzt
  • Cat 02 #1335
    saját helyzetemből indultam ki, van itthon egy 5 éves, egy 9 éves és egy 15 éves tv illetve egy 3 hónapos gép
    szted melyiken lenne szebb?
  • Kandurex
  • Cat 02 #1333
    de csunya
  • cicai
    inkább veszek 60ért egy X360-at, azon legalább fullon megy:D:D
  • overlocker
    Majd ha lesz official gépigény vagy az ubisoft irja ki akkor lehet azon vitázni h akkor teccik nem teccik addig sztem hibernáljuk a gépigény témát
  • Cat 02 #1330
    nem hivatalos
  • csgj
    Ez már fáj, akkora nagy tahóság... Komolyan mondom, kezd morbiddá válni a PC-s helyzet. És nekem csak PC-m van, hadd tegyem hozzá.
  • tobias88
    kamu a gépigény, maradjunk annyiban...
  • Cat 02 #1327
    ez nem hivatalos ^^
  • DarkSector
    Egy teszt alapján a kijelző azt mutatta, hogy a 4magos procinál mindegyik procit 30-40%-ban ugratta meg.
    Igaz hogy 2560x1600-ba ment asszem.
  • DarkSector
    Még....
  • ricsa008
    én is ebben bízok !
    a GSO-n is megy a vita hogy mi is a helydzet
  • dante3
    Hát a fene tudja, Stalker is megköszönte a 3 gigát!
  • overlocker
    Azárt a 3GB sztem tulzás... 2 is csaka crysishoz kellett ajánlottba nem minimum sztem ez kamu
  • Cyberdevil
    az nagy csalódás lenne, ha már ennyit vártunk a játékra
  • tobias88
    ezt is lehet úgy fogják...
  • Cyberdevil
    a beowulfot szarul optimalizálták
  • Cat 02 #1318
    baze ez parás :D
    mikor vettem a gépet kérdeztem az eladót h 3 giga ramot megéri-e venni, ő meg mondta h vagy 2 v 4

8600GT vajon belefér a 8800 as sorozatba ? :D
  • tobias88
    bár a proci az lehet valós, mert pl beowulfnak ennél még jobb kell!!
  • tobias88
    ajánlottal full graf sztem, de ezt csak kitalálták, mert 2gb még egyik játéknak sem minimum követelmény és egy ideig nem is lesz!!
  • ProGabe #1315
    "Hiába vesz az ember ütős gépet 4magos procival, ha max 30fps-et kap egy játékban."

így van.de azért van így,mert maga a szoftver nem támogatja a 4 magot,jobb esetben használ belőle 2-t :\ jó sokára lesz kihasználva a 4 mag a játékpiacon,ezért nem éri meg quadot venni annak,aki csak gamel.inkább vegyen egy C2D-t,amikben a magok egyenként min. 3 GHz-esek

ez a gépigény nem halálos,lévén egy nagy múltú fejlesztői gárda új franchise-áról van szó,ami ráadásul a belépőjük a NEXT-GEN piacra.nem aprózzák el a dolgokat...
    plusz ez az egyik legszebb játék konzolon!
  • ricsa008
    ja
    pedig én is most vettem egy gb ramot de hát ezt má nem lehet gyatyával bírni :(
  • DarkSector
    Háát naon gyorsan fejlődnek a játékok, és a hardware-ek meg 2-őt előre 1-et hátra alapon!
    Hiába vesz az ember ütős gépet 4magos procival, ha max 30fps-et kap egy játékban.
    Régebben ez inkább úgy volt emlékeim szerint, hogy a hardware-ek előrébb jártak, mint a játékok fullos igénye.
  • ricsa008
    nekem a lényeg az lenne hogy mennyen akadás nélkül ha más nem minimumon