9242
-
Cat 02 #1311 hö ?
ajánlottal full grafon megy vajon ? :S -
#1310 Crysis után meg sem lepődöm.
Meg ugye kib...ott szép és nagy a táj is, meg a karakterek is fullosak. -
ricsa008 #1309 ez remélem nem komoly :D
Minimum:
* Windows XP vagy Vista
* 2 GB RAM
* Dual Core processor (Intel Pentium D vagy jobb)
* 256MB VGA Shader Model 3.0-val
* 16 GB hely a merevlemezen
* Vista kompatibilis hangkártya
Ajánlott:
* Intel Pentium Core 2 Duo vagy jobb
* 3 GB RAM
* ATI HD2900, Nvidia GeForce 8800 -
adammmmmmm #1308 Na az 567 bisztos tévedet mert ma jelenne meg náluk de még mindig nincs ár. -
#1307 jah bocsesz igen a DMC4-el kevertem!!!!!!
Mert már nagyon várom...:DD -
adammmmmmm #1306 Szerintem már nem fog csúszni(remélem nem tévedek). Nincs már olyan mesze az a megjelenés. Én még birok pár hetet várni. -
#1305 Én ugy gondolom majd ha az itt iro forumozok közül minenki egyenkét egy egyéni véleményt fog alkotni Én remélem nem a PC GURU vagy a GAMESTAR alapján fogja betöltni és unott pofával elkezdeni a gémet ugy hogy hát ez ugy is szar lesz. NEM NEM NEM ez igenis jo játék csak valakinek nem teccik -
#1304 Ajj, de soká fog megjelenni még a game! :( Remélem, hogy nem fog csúszni!! -
#1303 ezt te alaposan félrenézted... nincs is február 3. dátum a listában...
02/12 North America Assassin's Creed
02/15 Europe Assassin's Creed
ahogy írtam is hogy vagy 12 vagy 15 -
#1302 Én GFAQS-t nézem és onnan még eddig mindig pontos infók voltak. -
#1301 Ez meg honnan jött?
Ezt még nem hallottam. :D -
#1300 Február 3. és 5.-e a hivatalos. -
adammmmmmm #1299 Ha igaz a január 15 akkor egy hét múlva már játszhatunk. Ha a február 12 igaz akkor még van hátra 5 hét (ezt a hetet nem számolva). -
#1298 rövide
pro:
A világ eddigi legjobb játékkörnyezete, eszelős grafikával
kontra:
Üresség ami elront minden mást. Mintha a csaj meg sem mozdulna alattad...
Készültségi fok 90% várható siker 75%
(by pc guru)
---
De ez után is még reménnyel teli szívvel várom... -
#1297 igen a PC guruban is ezt mondták, meg hogy pl az információ kiszedés re 3 lehetőség van semmi mása: zsebtolvajlás, az info kiverés ami egyszerü meert az informátor automatikusan néptelen helyre megy amint meglát és utána 3 hasba ütés után énekel mint a pacsirta és a harmadik hogy egy padon ülve kihallgatod.... és hogy semmi egyediség semmi önálló feladat, az árusoktól nem lehet vásárolni semmit más emberekből infót nem lehet ki csikarni... -
#1296 majd a 2. rész -
Hoz_Hun #1295 Sajnos tényleg elég egyhangú a játék. Egyhangú, de azaz "egyhang" elég élvezetes. Sajnos elég lineáris is. Amit én hiányoltam a játékból nagyon, azok a szabadon válalható questek. Jó lett volna ha Altair tudott volna válalni missziókat egyéb emberektől is és nem csak a főnökétől kapott célpontok vannak. Jó van egy két kisebb eset (informátorok által adottak), de az semmi komoly (most az utcai megmentem a civilt 20x, azt nem számolom küldetésnek). Én olyanra gondoltam, hogy pl a helyi város assassin vezetőjénél leadott "rendeléseket" lehetne teljesíteni. -
#1294 Beowulfnál elfejeltettek optimalizálni bármit állítasz legalacsonyabbra akkor is olyanokat akad hogy az már poénos.
Pedig jó game lett volna ha nem rontják el. -
#1293 vkari zabálásról nem tudok mit mondani, mert 8600 GT-m van, de csak 3ghz trumleshotos intel, ami bőven kevés volt neki meg a beowulfnak is, de pl a bioshock az maxon megy... -
#1292 Eleg monoton volt idonkent , ismetlodo kuldikkel, de vegigtoltam ... haaat nem egy nagy durranas , de el lehetett vele utni az idot -
#1291 Valaki már tudja milyen gép égényü lesz ez a játék?
3Ghz-es procin fog szaladni?
Lehet ram is kell hozzá 2Gb -
lee56 #1290 Beowulfról nem tudok még nyilatkozni, de a Stranglehold inkább vidokari zabáló (tudom mert elejinte 7600gst-vel toltam, aztán 2900pro-val, proci nem változott 2GHz-es A64 x2, és jól ment highon, persze a második videokarival :D), bár annyira nem nézki jól, mint a gépigénye sejtetné, tipikus példa a szar optimalizálásra, ami konzolátiratoknál már szinte hagyomány :) rossz hagyomány saynos... -
#1289 IGN nem nagyon szokott tévedni... (bár azthiszem 3 nappal előre hozták, ami igencsak bíztató és hitelt ad a dátumnak) -
#1288 576 szerint bár általába az ő release datejük késik 2008.01.15 -
#1287 hát ezt nem tudom mi igaz belőle -
#1286 Ezt nekem szántad?
Mert most olvastam, hogy amikor meghekkelték az Ubit, akkor Far Cry 2, ..., meg PoP4 is szerepelt a cuccokban. -
#1285 na ez jó kérdés volt -
csgj #1284 Hát, legalább egy elkerített, kisebb területen játszódó demót kiadhatnának már... Én egyelőre csak mobilon tolom, de úgy "kicsit" más :D -
#1283 Hát remélem minél hamarabb jön, mert most semmi ilyen urgálós, bóklászós játék nincs mostanság.
Régen mindig jött karacsonykor a PoP, most meg nincs. Ennek végleg vége? -
#1282 http://assassinscreed.uk.ubi.com/ -
#1281 -
#1280 Szerintem csak márciucban fog megjelenni, már énis nagyon várom.
kicsit hasonlit a Persiahoz.
Vagány játék lesz az tuti, hisz UBISOFT -
#1279 A gamestar szerint minden játék jó:D Főleg aminek nagy a "büdzséje" amiből a jó kritikák után csurran cseppen egy kicsi az újságíróknak is. MUHAHA -
Cyberdevil #1278 érdekes,a Gamestar szerint meg iszonyat jó -
#1277 be esik a mapba az a bug... am hát olvastam a PC-gurut és hát elszomorít amit bele írtak hogy unalmas meg hogy igazából a küldetéseken 1 hangúak... -
adammmmmmm #1276 A február nagyon bisztosnak tűnik(jó pár oldalon írják). Remélem nem lesz valami "probléma" ami miatt halasztják. -
#1275 és remélem normális átirat lesz, nem úgy mint a processzorzabáló Stranglehold és beowulf... -
#1274 én nem tudom hogy ez miért bug... Felmegy a hegyre körbenézni és kész, a túloldal is ki van rendesen dolgozva...
egyébként tuti nem január 15... én a februárban reménykedek... -
adammmmmmm #1273 Most akkor mikor jelenik meg? Az 576 január 15 ír míg a gamekapocson az ez évi játék megjelenésnél február 12-t. Szerintem a februári dátum a valószínűbb de azért jó lenne ha januárban. Mondjuk egy hónapot már kibírok.:D -
Cat 02 #1272 Bug :D
igaz konzolon de akkor is