FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
úristen...😄

ReaL MaDRid x siempre

Cairass
Nekem csak egy költõi kérdésem lenne egy érthetetlen problémához:
FAQ-ból leszedtem a KitRaptor-t, Export Home kit, szerkesztés, Import, Rebuild, de amikor betölti a meccset, akkor home és away mez ugyanaz, méghozzá az általam szerkesztett!
Mit rontok el?
Annyit hozzáfûzésként, hogy más csapat mezét akarom berakni...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

ebben sajna nemtok segíteni
Értem hogy hogy kellene jáccani de nem akar elindulni.ehhez kéne segítség.mindent megcsináltunk és mindig azt írja ki hogy a kapcsolódás sikertelen.

leho94
szisztok! most töltöttem le a demót és azt szeretném megkérdezni hogy tom beállítani hogy magyar legyen a kommentátor?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hunbasser
mezt meg te tudsz csinálni vmi jó grafikus progival,meg van adva a séma,amire teheted a dolgokat,és ezt rakod be a kit raptorba.kit raport meg sztem fifahungaryrõl vagy már fifás oldalról lehet leszedni...tudod,google...
fû pedig faq-ban.de ha ilyeneket kérdezel,100% h nem fogsz tudni füvet csinálni...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
faq

ReaL MaDRid x siempre

A havernak van routerje.És én lennék a gazda de nem tunk jáccani.A haver meg az õ haverjával tudot jáccani.Akkor csak nálam lehet a baj.

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

siposadam
hy!
Honnan lehet leszedni a KIT RAPTOR-t???
Hogyan kell mezet csinálni vele????
Hogyan lehet füvet csinálni???
1000000 köszi!!!!!

Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!

nekem is routerem van és csak kapcsolodni tok gazda nem tok lenni, úgyh sztem az a baj! Figy baarátaimmal 3an szeretnénk 1*erre játszani neten ipvel 3gépen. Azt lehet?
Vki segitse plz plz!! Hawerommal tudtunk eddig neten játszani de most már napja nem tudunk<#szomoru1> mert nem jó vmiért! az se jó ha gazda vagyok és azse ha õ a gazda! Ienkor mivan?? Ipvel nincs baj plz ha tudtus segitsetek
császtok
Akinek routerje van az nem lehet gazda? Én próbálnék direkt IP-én játsazni de hiába mek rá a gazdára a hever meg utánna a kapcsolódásra mindig azt irja ki hogy a kapcsolódás sikertelen.nem tudtok segíteni

Azt nem tudjátok hogy a 07 Kit Raptoraba a barca milyen néven szerepel mert sehogysem találtam kerestem már:FC Barcelona,Barca,Barcelona néven és átnéztem az egészet is de nem találtam. lécci ha tudtok segítsetek.

Kaplan
Látom unom vs. nem unom a téma. Megmondom õszíntén én fél szezon alatt megúntam a faszba. Semmi érdesség. Pl. ezek a frappáns kérdések lehetnének minden meccs után. Meg kicsit interaktívabb lehetne az összes. Pl. egy forduló elõtt az elõzõ forduló összes meccsének kisebb összefoglalója.
Vagy ilyen kis apróságok amik feldobhatnák a dolgot.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
mondjuk a szövegrész azonos
Breki33
illetve az õ nickjének írását
Breki33
nem te az EAUK_Protagonist-ot másolod be az EA fórumról ez pedig nem onnan van
EAUK_Protagonist
EA Admin
Posted: 18 Oct 2006 14:59
The patch is now in the final stage of testing, and should there be no new issues arising we'll be set to release it very soon. We do not envisage any further delays at this time.

We very much appreciate the patience shown during the delay of this patch, and have reported already that the length of wait has not been satisfactory however we are committed to ensuring that patch release resolves problems rather than causing any new ones.

A tesztelés uccsó fázisába került a patch, és amennyiben nem lesznek további hibák (valószínû), hamar kiadhatják (gondolom még péntekig). Nagyon nagyra értékelik a türelmünket, jelentették h túl hosszú volt a várakozási idõ.😊 Azonban továbbra is hûek ahhoz, h ne legyenek további bugok a patchben is.
😄DD

\"Hard to see, the dark side is.\"

Ezt 16-án írták, már bemásoltam egyszer. 😊 De tökmind1, sztem továbbra is "still in testing process".

\"Hard to see, the dark side is.\"

Breki33
de igen sorry

a commentáror mellet lévõ filok amiket át kellett nevezni
"hát egy tippem van, hogy amikor felraktam a rostert angol lett
és akkor visszamásoltam a magyar nyelvi file-t akkor lett angol újra"
Ez nem villany. Ugye azt akartad írni, hogy visszaraktad a magyar nyelvi file-t, és akkor lett magyar újra? 😊) Vagy nem? 😊
És melyek a magyar nyelvi file-ok, amiket be kell másolni, hogy ne kelljen újrainstallálnom a játékot, ha a legközelebbi FileMaster-es generálásnál újra angol lesz a game?

Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD

az lemaradt h én pedig imádom a fifákat<#zavart1>

hogyha ezt megcsinálom akko mivan?

"Ok, I'm sure many notice a slight stutter in the game, even with a powerful computer (as if its not running smooth). Well, that can be fixed and I have done so (I hope it works for you also, it should as I tested it with a couple different computers).

All edits have been done in the "cfg_pc_h.ini", "cgf_pc_m.ini", and "cgf_pc_l.ini" files found in
"C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 07\data\cmn" or wherever you installed FIFA 07 to.

Here are the changes.

Changed RENDER_RATE_MODE from 7 to 2 (this makes the game run smoother when you make long passes or any time the camera moves to follow the ball, you'll love how much smoother it is).

EDIT: If anyone wants to understand why this is 2 instead of 7, I will explain this now. While using FRAPS, I noticed when "RENDER_RATE_MODE = 2", its as if it forced FIFA 07 to try and stay at a steady 60fps (very little change, 55-60fps). When "RENDER_RATE_MODE = 7", I noticed it bounce around all over the place, it wasnt doing a good job of keeping a steady framerate (anywhere from 45-85fps), hence why it seems jerky. Remember I am talking about gameplay and not the cutscenes (they seem to run lower not matter what setting)." (socceraming forumrol van)

énis már unom 1kicsit pedig nincs meg túl rég óta

én csak azért unom mert ha ki is kapok akkor újrakezdem vagy kilépek...
Szóval így nem túl izgi a game

hunbasser
én nem 😛

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
faq-ba beraktam a fûpatch linkjét,de azért multispeedet megkérném,h a txt-ben javítsa már át a zdata_07-et zdata34-re,ya és a frameworknek a verziója ami kell az asszem 1.1.44-es vagy mennyi...

ReaL MaDRid x siempre

Csatlakozom !

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Cairass
3 nap alatt azért én nem tudom megunni!
Már a második karrieremet kezdem az angol 2. ligában.
Onnan már felvezettem egy csapatot a premier ligába, s ott a 9. helyen végeztem.
Mindez profi szinten(bill.-el), a legtöbb meccset lejátszva...
A karrier módon kívül viszont nem ad semmit sem a játék, és rengeteg idegesítõ hiba van benne(feltartás, hazaadás, stb)!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Breki33
énis kezdem
Pisti1026
nemtom mit lehet annit játszani a fifába, én 3 nap alatt megúntam!!!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

hunbasser
végülis nem ezzel van a baj,hanem azzal,h ez itt senkit nem érdekel sztem,max a prison breakeseket.és köszönjük lobignak is a közérdekû információt 😊

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Srácok, ha nem tettem volna elé az OFF feliratot még ok. Meg még az, hogy 4 éve lassacskán már. Öt éve itt vagyok. Egyetlen egy hibát sem követtem el... Úgyhogy. Errõl ennyit 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

létezik ám privát írás is

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hunbasser
ezt muszáj volt beírni

ReaL MaDRid x siempre

köszi 😊
Kaplan
Off : Lobig hol tartasz? Én már várom, hogy 23án leadja a FOX a következõ részt 😊 Most nem adták két hétig Baseball miatt.

FAQ a banner jobb felsõ sarkánál

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hunbasser
be is lesz,csak most nem sok idõm van,talán este,akkor lehet,h berakom a kézikönyvet is,meg egy-két dolgot,amit hasznosnak találtok

ReaL MaDRid x siempre

töltöttem csukákat de hogy lehet berakni öket a játékba ? <#szomoru1><#zavart2><#help>
még mindig csak azt tudom mondani, hogy ha jól rakod fel a dolgokat akkor nem lehet semmi gond. nekem pl sima alap fifával is besszaggatot néha, új driver, directx jót tett neki.

FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

Kmarha
nekem is volt ilyen.. egyrészt egy újrainditás jót tett neki mindig. Aztán leszedtem a raptor kittet, meg egy tábla beimportáló progit amit fölraktam, és azóta nem jelentkezik a probléma.

Viszont 45 perc játék után néha beszaggat. De a játék újrainditásával megint kapok 45 perc jó játékot.. szóval újraindit, játszik, újraindit van 😄 Többé semmit nem rakok fel a játékhoz, semmi extrát, patchet, progit.

Talán majd a magyar bajnoki patchat kiprobálom, ha meglesz.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nagyon helyes ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

lobig
tegnap este nem fifáztam mert be kellett hoznom a prison breakes lemaradásomat, de ma este asszem bepótolom...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Tudja valaki, hogy miért gyors a játék a laptopomon?(Amilo) Az öcsémnek más fajta laptopja van és nála mûködik rendesen.
Ha valakinek van ötlete kérem írja le, hogyan lehetne megoldani.
Láttam, hogy nem csak nekem van ez a problémám. Átállítottam mindent, de még mindig. Nagyon gáz.
Köszi
Hát ha már megtetted mind1, és thx

Breki33
és én fordítsam neked? PPPPP
Breki33
hát egy tippem van, hogy amikor felraktam a rostert angol lett
és akkor visszamásoltam a magyar nyelvi file-t akkor lett angol újra

de elvileg a zdatatól nem lehet angol

a tökéletes fû attól van, hogy cserélõdött a mintás fsh így minden fû kb ugyanolyan szép, ezenkívûl csak a szín cserélõdött

a to24 mindegyikre vonatkozik esetleg rá lehet rakni az fch patchet akkor valamelyikben más fû lesz, de ugye megint kiakadhat

nálam régebben a Stamford BNridge esti nem volt jó
vki meg a Stade Gerlandot mondta

amúgy aki használja az új füveket és utánna látja a régit újra gondolom érti miért zavar