FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki!

Beraktam a füveket, nagyon állat, ahogy most kinéz. 😊 Sokak nevében is köszi. 😊 Egy dolgot furcsállottam, hogy itt már nem annyira szembetûnõ a fû kopottsága, nálam a leggagyibb stadionnak is tökéletes füve van 😊, de ez "izlések és pofonok" kategória.
Viszont a berakásnál egy kis gond volt. Nem tudom, hogy te/ti tapasztaltátok-e ezt. Ha a FileMaster-rel generáltam újra a zdatákat, akkor a játék angol nyelvû lett, nem is lehetett visszaállítani magyarra, és újra létre kellett hoznom egy profilt, mintha most kezdtem volna elõször játszani a játékkal. Csak un- és reinstall segített. Többször is megnéztem (volt idõm installálgatni😄), kimondottan a generálás után lett angol a játék. Ha viszont a FathBildert használtam, akkor meg ment minden normálisan. De errõl ugye meg azt mondtátok, hogy fagyást okoz egy-két stadionnál. Leírnátok pontosan, hogy melyik stadionnál, milyen napszakban, melyik csapatnál történhet fagyás, hogy le tudjam tesztelni?
Elõre is köszi. És thx még1x a füvet. 😊 (Csak a yard ne olvassa ezt. 😄)

Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD

tudok én angolul, de igen hosszú ez , és nem akaródzik forditani 😛

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

lobig
Breki mondja, hogy berakták Frenkie füveket a Pipol patchba telepítõsen...
<#wow3>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
hogy meg kéne tanulni angolul P

egyik hogy késik a patch másik, hogy berakták Frenkie füveket a Pipol patchba telepítõsen
És ez mit jelent ? és az alata lévõ is ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
Folks, I've made for my friends this little importer and since it works for more over a 10 people and game doesn't crash here is the link for downloading it.
File is ~3.5 mb and includes frenkie's great turfs and Pipol's grafic patch which combination currently was so hard to import correct into the game. Simple executable - just run it and enjoy.
Thanks to Frenkie, Pipol and everybody I've forgot to mention for the great work.
P.S.: Hope this little tool won't offend anybody of the people which resources I've used.

http://rapidshare.de/files/37117653/UKP07.exe.html
Breki33
October 17, 2006
FIFA 07 Patch delayed again

Message from EA regarding the PC Patch for FIFA 07:
We've spoken to the testing team today, and the news isn't what we'd hoped.

The patch is still in testing, and is expected to be so for the next couple of days.

Apologies for the continued delay, we are well aware of the frustration this is causing and this is being reported to the development team.

As soon as there is any change in the situation or any further news we'll let you know.
Breki33
be lehetne rakni a faq-ba
Breki33
nyíráshoz nem nyúltuk

de az van alapból is lásd

Kmarha
wow.. igazgatóság megmondta, hogy nekik kell egy 25 év alatti játékos. Nézem a listát, hát látok egy J. Stead nevü gyereket, rohadt olcsón, kb 70-es öszponttulajdonsággal. Egye fene, hát megveszem.

Egyik meccsen mindhárom csatárom lesérült, kénytelen voltam õt berakni legelõrre. Amit ez a gyerek a pályán müvel, az hihetetlen.

Azóta õ vezeti a góllövõ listát az egész Angol ligában. A második helyezet gólszámánál kétszer több van neki. Egy meccsen 3 gól, az a minimum.
Oldalról, elõlrõl, olyan hátulról hogy a kapu onnan csak egy apró pici pacni.. belövi.

Aranyból van ez az ember 😄 Talán még az elözõ klubom büszkeségénél, Kaka-nál is jobb 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ezt hunter: http://multispeed.extra.hu/FIFA07/FIFA07_gyep_patch.rar

leszeded, benne van minden ami kell + leírás

FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

gabi89
Ja én is 800x600-ba nyomom és medium...akkor lehet ezért.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hunbasser
nekem is ugyanez a baj,de sztem nekem azért,mert 800x600-ban medium részletességgel nyomom és így nem olyan szép,meg a monitorom is picit sötét,de közelrõl látszik a minõség.
kicsit olyan nekem,mintha saras lenne a talaj

ReaL MaDRid x siempre

DaemoonHunter
Akkor melyik patchot lehet használni? Ami nem lépeget ki? Bocs a hülye kérdésért!😊

DaemoonHunter
Akkor melyik patchot lehet használni? Ami nem lépeget ki? Bocs a hülye kérdésért!😊

gabi89
Breki a tegnapi zdatát amit felraktál beraktam majd file masterral generáltam..
És minden kira szóval thx.Dea fû nyírása érdekes szóval nem csíkos meg semmi ez normális??A színe jó csak nincs a "nyírása" szar.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hunbasser
sõt,a a bannerben:"mielõtt kérdeznél...FAQ" és asszem az elsõ sor az,h mikor jelent meg...de hát szarik rá.sõt,az sem tûnt fel,h mindenki a játékról beszél,és nem arról,h "jaj,de várjuk már a teljest"

ReaL MaDRid x siempre

Vazov
Ne hogy már ennyire láma legyél már kijött régen a teljes játék!<#lama>

Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone

Nekem 1 gb van és ugyanúgy kilép szal nem a ram a gond.
Nameg az eredeti Bf-em nem mûk faxom idegeasítõ!!!<#boxer><#boxer><#falbav><#bdead>

Bocs, lehet h már vki kérdezte, de nem találtam a választ... hol lehet használni a labdákat amiket megvettem???

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

Golyo69
lol 😄

GGMU

hát vannak itt még óriasi balfaszok !

küldj egy emeltdíjas emailt az EA magyarország címére, "07 warez mikor?" tárggyal, biztos örömmel válaszolnak majd a kérdésedre! De ha esetleg veszed a fáradtságot, és bepötyögöd azt a néhány karaktert a keresõkbe magad is megkapod a választ..sõt, ha esetleg egy kicsit visszaolvasol itt..de ezek már misztikus dolgok.<#lama>

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

ja és Breki-féle fû patch van abban a kis csoamgban is amit én csináltam, abba csak összegyûjtöttem az összes progit amire szükség van az új gyephez.

hát ez nem vmi logikus dolog nekem 512mb ramom van és elég sok cuccot raktam bele. fû, hírdetés, stadion mezek... tökéletesen fut a játék csak nem szabad össze-vissza mindent bepakolni.

Zsolti9014
olvass vissza és nem vernek át!

Hajrá Magyarország!

Ok rendes vagy kössz

FORZA INTER!

DaemoonHunter
Ajánlom mindenkinek hogyha 512ramotok van ne rakjatok fel 1 patchot se! Nekem mindegyiktõl kilépeget a game:S

nem még nem lehet,még csak a demo jöttki, nem tudtad? a full csak kb. 2 hét mulva lessz, majd szólok honnan lehet tölteni !

Breki33
látszik a zdata-n ugyanaz
Le lehet tölteni a teljes FIFA07-et?

FORZA INTER!

valaki melyik progival lehet mezeket belinekelni?

mrá egy ideje😄

nah mostmár nekem is müködik...de ez igy iszonyatos minden visszajátszás elmosodott😄

Le lehet tölteni a teljes FIFA07-et?

FORZA INTER!

Iceman89
grat 😊 ez szép 😊

Iceman

mama2
nekem meg még volt olyan is, hogy 11-est kaptam. Én vezettem, és Faragó
megszólal melõtt ellõttem volna a 11-est hogy: "Bár õk vezetnek nem si-
került növelniük a fölényüket, még 11-es bõl sem".😄 Még mielõtt el-
rugtam volna, a 11-est. Jó mi?😄 Kicsit meglepõdtem mitmondjak.😄

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

hunbasser
nem tudtam -.-

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
az ugyanaz a fû PP
hunbasser
sztem egyértelmûen bug,de amikor betettek róla ide egy képet akkor megmosolyogtam.persze lehet,h az ea-sek egyik gyenge percében készült ez a kis "meglepetés",talán azt gondolták,h vicces -.-

ReaL MaDRid x siempre

mama2
Nem tudjátok hogy Drogbának a szája amikor közel-rõl mutatják akkor mér
mozog összevissza? Mintha grimaszolna. Ez valami bug? Másnál van ilyen?
Vagy tán Drogbának a szája az életbe is így mozog össze vissza?😄
Csak azért mert egy kicsit idegesítõ. Valaki kérem írja meg hogy ezen
mi segít! Köszi:Zoli

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

hunbasser
a fûrõl jut eszembe.feltettem elõször multispeed füvét,aztán megnéztem a tiedet is,mind2 nagyon szép,de nálam nem nagyon látszódik a csíkozás,meg elég sötét nekem,bár ebben szvsz elég erõsen benne van a monitor is,de közelrõl viszont jó

ReaL MaDRid x siempre

eZo
Nekem az akadással nem volt gond, csak én nem az 1024x felbontást használom ált, hanem 1152x864 és igy meg is tudtam csinálni COMMON.INI és RESOLUTION=1152x864x32, nálam mûködik (megy úgy is, hogy RESOLUTION=1152x864x16 csak akkor baromi ronda, és magas részletességnél a z egész képernyõ el van mosódva visszajátszáskor és egyéb bejátszásnál)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Hopppp egy kifli 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Vmi nagyon el lett nálam cseszve. Tegnap játszottam egy bajnoki meccset, az norm idõ volt, magyarul 15 perc a valóságban egy félidõ, most meg rendesen 45 perc. Azóta csak letöltöttem ezt a 30 + beállítási lóf@xt, de le is töröltem, azt hittem hogy az. De nem. :S

Breki33
nemtom nekem annál vmi kis filet töltött le és nem volt használható, ezért is raktam be a tiszta url-t

Breki33
nekem az elsõ is jó volt
az elsõ linket télleg elrontottam de utána #10307es hozzszólásban ott a jól mûködõ URL, azt szedd le abban benne van minden.

sehogyse jo:S XD