36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• ForzaInter
    szépen offoltok...
  • stoner27
  • jugen
    POLITIKÁT NEEEEEEEEEEEE
  • lemongrass
    mekkora!!!!! :D Hajrá Felcsút!!!! :D:D VIKI forever!
  • BIZ0906
    Nem politika áááááh
  • tmisi
    XD
    És az MSZP fanok pedig kapnak egy Gyurcsányosat, az SZDSZ-esek meg egy Kóka kiadást. :D
  • báttyó02
    SDA:ASD:
  • ricsa008
    ez komoly:)
  • Breki33
  • imi1024
    Sziasztok!
    Légyszi segítsetek már!! A hsp nb2es addonját mikor telepítem állandóan kidob 1 üzenetet, h a zdata61.big hibás ezért leáll a telepítő. Aztán lefuttatom én a regenarate fat nad bh-t,de a játékban érdekes dolgok vannak.Pl. a nyíregyházi stadionnak nincs nézőtere, vagy a lokinál nem tudok pl. labdát választani a cmben. Mit csináljak? Légyszi segítsetek! Köszi!
  • II Rocky II
    na ezek szerint egy helyen laktok?:D (probáld meg mással és ha mással jo lessz akkor + ) mondom vanien.meg probáljátok meg ma is.,meg holnap is.:)Ö
  • tomip81
    Még csak vele. De vele szeretnék, mert ö meg én se vagyok egy nagy játékos. Meg italba játszanánk, és ugy egy kicsit izgalmasabb. :)
  • II Rocky II
    nyugi.figy mással probáltad már???? vanolyan h pont vele nem egngedi.(lsd.dex-rocky esete :D)
  • hunbasser
    No campy,no.nem azért törlöm,mert madridista vagyok,hanem azért,mert offtopik hozzászólás
  • tomip81
    Mindent igy csináltunk, és természetesen nem mükődik. azért köszönöm a segítséget.

HALA MADRID! :)
  • hunbasser
    nem :) az újnál mindig egy másik játékosnak a nevét és az ip-jét kell beírni,ami bekerül a listába.aztán a játékos - akinek az ip-jét és a nevét előbb "regisztráltad" be - hostol,és te kapcsolódsz hozzá(egyidőben,kis késéssel,mert hiába kapcsolódsz még,ha nem hostol :))
  • tomip81
    Megprobáltam igy:
    én --> új én hamachi ip --> host
    haver --> connect
    semmi

én --> éj én hamachi ip --> connect
    haver --> host
    semmi

ugyis hogy mindketten connect, mindketten host

kezdek kétségbe esni
  • tomip81
    Tehát én csinálom rámegyek az új-ra beirom a saját hamachi-s ipmet, ö meg a host - ra? vagy ö is megy az új-ra?
  • hunbasser
    direct ip-ben nem is kell látni :)

csak rákattintasz az Új-ra,beírod a nevet,meg az ip-t(ha hamachival toljátok,akkor a hamachis ip-t kell beírni),a másik gyerek rámegy a Gazda,azaz a Host gombra,te meg a listán rákattintasz a nevére,és Kapcsolódás
  • tomip81
    hamachiba gondolod? igen. és amugy melyik a jobb a direct ip vagy a network game? mert direct ip - ben abszolut nem látja egymást a két gép, de networkbe megcsinálom a játékot, másiknál megjelenik, rákattint vár egy kicsit és utána kilép nála, utána nálam is

• II Rocky II
    jaaj nemszámit.msnen beszéltek és egyik irja go másik is irja go és kiléptek msnről és aztán be fifa egyből nyomjátok .jonak kell lennie.(bár van ien hogy nem sikerül proba később.(am mindketen bezöldültetek?)
  • tomip81
    egyidöbe nyomjuk. legalábbis nem láttom amikor megnyomja,de 1-2 mp eltérés nem számithat
  • szapor
    hát te gazdára nyomsz aki veled jáccik az meg kapcsolódás de egy időben
  • tomip81
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy szeretnénk hamachin keresztül játszani, el is juttunk odáig, hogy megcsinálom a hálozati játékot. A másik gépen meg is jelenik a listába, rákattint, egy kis ideig vár (Estabilishing connection...) utána kiirja hogy Connection failed
    Tűzfal kikapcsolva, más játékok müködnek hamachi alatt (EA-s is)

Elöre is köszönöm a segítséget (Elolvastam a F.A.Q.-ot)
  • stoner27
    huu,megnyugodtam
  • hunbasser
    volt neki egy soha ki nem mutatott szívelégtelensége,ez okozta a problémát.de szegény Puertáról tovább a Sevilla topikban csevegjetek már.köszönöm
  • campy
    szegény spanyol gyerek csak 22 éves volt! :( szegény Puerta! akire emlékszek a közelmúltban a Fehér Miklós halt meg hasonlóképpen! tudom hogy nincs "Puerta" topik de szerintetek van valami "dopping" dolog hogy így végezte?:(
  • báttyó02
    hálisten
  • hunbasser
    #15591...

vissza is kéne olvasni :P
  • lemongrass
    jó' va'mmá na! :D én még mindig nem láttam ama ominózus video-t hey! úgyhogy linket rá, de rögtön!!!! :D:D
  • Breki33
    De remélem mostmár azis elhiszi akinek nem elég ha Hajdú B mondja ki van melette...
  • hunbasser
    már egyszer meg lett cáfolva :)

lásd #15561
  • lemongrass
    újabb hír srácok! iwiw-en informálódtam Mr Léderertől!

Üzenet küldője: Léderer Ákos [BVSCREAC] (1131)

Címzett(ek): nagy krisztián márk [*chryzl... ;

Téma: Re: FIFA 08
    Feladás dátuma: augusztus 29., 16:49

Kösz, hogy szóltál, de nem tudok róla, hogy én lennék a szakértő. Engem legalábbis nem kerestek.Valszeg rossz infója volt annak, aki ezt felrakta.
    L.Á.

---------------------------------------------------------
    hi!
    lenne egy kérdésem! a wikipedia a FIFA 08-cal kapcs ezt
    közli ->

In Hungary, the main commentator is going to be István B.
    Hajdú (Steve B Hajdu), and the adept commentator is going
    to be Ákos Léderer.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fifa_08

érdekelne, h ennek mennyi a valóságalapja!

üdv!
    és kösz az info-t előre is:
    Krisztián
  • gallardo
    kösz. meg van
  • gallardo
    és hol?
  • hunbasser
    de,lehet
  • gallardo
    lehet hogy hülyeséget kérdezek de a saját csapat mezet nem lehet változtatni?
  • hunbasser
    adjunk mostmár a színvonalra is,kérem...
  • Atti12
    hozom a malomköveket!
  • Dexantreal
    ... kiküldjük a Honvédséget a szar cuccaival és megnézzük ki nyer.
    Amúgy meg csak vicc volt.