FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
figy ha csinálok a játékban eg ycsapatot a játékban megtalállható arcokkal mezekkel és elmentem akkor ip címes multyba tudok vele játszani más ellen?
közben találtam a fifában mégegy bugot:Ronaldo fut rendesen,hajt,sõt,még a középpályáig is vissza szokott jönni 😄
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
szval ha valaki segítséget kér ne neki álljon még feljebb
de erre sztem nem lett volna nagy dolog rájönni,a segítõkészségrõl meg annyit,h én csináltam a faq-ot,és a bannerben meg ott van az is,h mielõtt kérdeznél...és ott vagy h FAQ,kb 16-18-asra saccolom a betûméretet
ReaL MaDRid x siempre
idézet a FAQ-ból
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Fifa07.exe hibával elszáll egybõl ahogy töltené be a meccset
Breki füvét raktam fel egyedül majdnem egy hete.
eddig simán ment nem tom most mi lehet a kínja
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
ReaL MaDRid x siempre
Adatbázis frissitést honnan lehet letölteni?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Drogba
ha meccs közben, csapatkezelés , embrefogás, rúgok beállítására megyek ezt a hiba üzenetet kapom:
ez a lehetõség csak akkor érhetõ el ha 1 csapatot irányítasz a megfelelõ vezérlõvel
ezt miér csinálja?
ha vki tud sos köszi.
(billentyût használok vezérlõnek)
sen állítani?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ssen állítani? Vagy azt hogy kéne megcsinálni? Van ilyen?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
To enter all you have to do is upload your favourite FIFA 07 goals at our Sweetpatch Soccer Skills Academy and when you name the video just add the words "Goal of the Month for October 06 - " to the start of the name. Then we can all easily identify the goals for the current month's competition and most importantly, we can all vote on our favourite goals.
The goal with the highest rating at the end of the month will receive the coveted award of "Sweetpatch Goal of the Month".
Go on, join in the fun by uploading your best goals and let's see who will be our very first winner of the Sweetpatch Goal of the Month award.