FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Akkor inkább várok egy másik patchra. Egyszer talán kiadnak egy olyat amiben kevésbé feltûnõ bugok vannak<#vigyor2>

hali!
figy ha csinálok a játékban eg ycsapatot a játékban megtalállható arcokkal mezekkel és elmentem akkor ip címes multyba tudok vele játszani más ellen?
hunbasser
elvileg jobban fognak védeni a kapusok,de az a helyzet,h az is bugos.azt hiszem ezo volt az,aki betett egy képet,a kapuralövésnél a kapus meg sem mozdult,és a fejérõl vágódott be a labda,meg breki belinkelt egy videót,ahol a kapus 60 m-es gólt kapott,meg sem mozdult,sztem az is a kapus patch egyik bugja lehet.

közben találtam a fifában mégegy bugot:Ronaldo fut rendesen,hajt,sõt,még a középpályáig is vissza szokott jönni 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
teljesen normális,ha windowedben játszol.ha a locale.iniben a windowed-et átállítod 0-ra,akkor teljesképernyõsön fog futni,de ha windowedben akarsz játszani vmi oknál fogva,és zavar a tálca,akkor csináldd azt,h vagy elrejted,vagy kikapcsolod azt a funkció,t minden ablak elõtt legyen(vagy vmi ilyesmi)

ReaL MaDRid x siempre

majd megfogom ne félj te attól !

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Iceman89
😄 mond meg neki 😄

Iceman

DaemoonHunter
Sziasztok! Érdemes felrakni vmi kapus AI "tuningot"? Vagy csak elrontja a játékot?

na az elõb olvastam valami sértõt, valaki azt irta, hogy örüljön ha megy az fx 5200 -ason., annak üzenem, hogy nyalja meg a golyóm, mert nekem is fx 5200-asom van 128 mb-s , és 1024 en jáccom, és meg sem akad, és feljebb sem akad meg,csak ugy nekem nem teccik ! szal <#mf1><#mf2>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

John Cena
nekem nincs ötletem😊 PS2 õn játszok😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

segitsetek már pls! miért nem tudok mással játszani a fifával?? eddig ment hawerommal és mostmár nem megy😞 pedig ip és gazda meg volt forditva is..õ gazda én kapcsizok ienkor mivan?? PLS HELPPPPPPPP
császtok
Attila8805
Hé én nem is a Brekiére kattintottam hanem Andrews-éra<#banplz>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Ok és itt mit kell nézni?<#wilting>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Andrews
na remélem sikerül

klikk

Attila8805
Mért nekem is megy maxon és tökéletes.

Andrews
Sorry.

Andrews
Na így néz ki.

Breki33
az ahonnan te lõdözöl

amúgy fõleg vizilabdában használják
érdemes rákeresni...........
Breki33
ha azt kérded hova

http://picsplace.to/
miilann
jolvan örömmel latom h nem csak en nem tom h mi az a kígyótér ^^

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

gabi89
Hát igen Van der Sar nagyon szar kapus a fifába

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Andrews
aha.
De ha meg mondod hogy honnan lehet feltölteni képet.akkor belinkelem.

Breki33
windowed-ben van?
Andrews
Ezt nem tudjátok miért van az hogy ha belépek látszik a tálca?
Köszi szépen.

Breki33
én+ ennél feltünõbben nem tudom P

szval ha valaki segítséget kér ne neki álljon még feljebb
hunbasser
ugyanezt mondtam én is...csak a helyett egy,szal így néz ki:"jaj,baszod...üss már egy k*rva entert..."
de erre sztem nem lett volna nagy dolog rájönni,a segítõkészségrõl meg annyit,h én csináltam a faq-ot,és a bannerben meg ott van az is,h mielõtt kérdeznél...és ott vagy h FAQ,kb 16-18-asra saccolom a betûméretet

ReaL MaDRid x siempre

köszi müködik csak vannak még segítõkész emberek köszi szépen
köszi +porbálom
james69holden
"-Ha rákattintok valamire a meccs menüjében ezt írja ki:Ez a lehetõség csak akkor érhetõ el,ha egy csapatot irányítasz a megfelelõ vezérlõvel. - Nyilakkal menj rá az általad használni kívánt funkcióra,és Enterrel nyisd meg."

idézet a FAQ-ból

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
közbe kipróbáltam ugyanazt a meccset lejátszani nem menedzser módban és ott érdekes nem fagy! ki érti ezt

csak úgylátom senkit nem érdekel a poroblémám 😞
de most úgynéz ki helre jött
mi a f@szt csináljak ha mindig fagy a fórum legalábbis most
james69holden
nálam már megin valami gebasz van... :/
Fifa07.exe hibával elszáll egybõl ahogy töltené be a meccset
Breki füvét raktam fel egyedül majdnem egy hete.
eddig simán ment nem tom most mi lehet a kínja

lobig
remek AI

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

hunbasser
hello Mr.Ronaldinho Drogba Shevcsenko C.Ronaldo.ezeket hívjuk rosternek,ha a faq-ot átfutottad volna,és nem csak beböfögted volna kérdésed,akkor látnád,h a faq-ban van kétfajta,ajánlom neked a 2.verziót,illetve a bannerben találsz linkeket,esetleg megpróbálhattad volna a fifahungary-n

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jaj,baszod...üss már a k*rva entert...

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok!
Adatbázis frissitést honnan lehet letölteni?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Drogba
Breki33
Breki33
FAQ

Breki33
mert nem úgy csináljátok a hogy mondtam

fatbuildert ne !!!

amúgy
sziasztok!
ha meccs közben, csapatkezelés , embrefogás, rúgok beállítására megyek ezt a hiba üzenetet kapom:
ez a lehetõség csak akkor érhetõ el ha 1 csapatot irányítasz a megfelelõ vezérlõvel
ezt miér csinálja?
ha vki tud sos köszi.
(billentyût használok vezérlõnek)
Breki beraktam az altalad feltoltott zdata34 et otthon.(FathBuildert hasznaltam miutan felulirtam az eredetit.)Nagyon szepek a fuvek elosszoris.De van egy olyan gondom, hogy nemely stadionnal kidob a windowsba.Elosszor azt hittem a beimportalt mezektol van de hamar rajottem hogy nem.Tobben mondtak itt a forumba hogy naluk is ez van.Mondom kiprobalom tegnap a File Master 2.0 at.Asszem be volt linkelve ide a forumba.Nem tudom azzal jo e?Ja amugy nem tudtam azt se feltelepiteni mert valami Net Framework 1. valahanyas verziojat kerte nekem meg nem volt ilyen otthon.nem linkelne valaki be ilyet?Vagy segithetne valaki. Vagy hogy csinaljam?Elore is koszi!
Breki33
mama2
Magyarán lehet-e olyat csinálni, hogy a félidõket 45 perc-re is lehes-
sen állítani?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Van olyan patch ami azt segíti elõ hogy a félidõket 45 perc-re is lehe-
ssen állítani? Vagy azt hogy kéne megcsinálni? Van ilyen?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

lobig
mondjuk szép akció, szép gól

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
😊 ahhüje...

Breki33
Following on from the success of our Sweetpatch Soccer Skills Academy we will now be adding to this by running a FIFA 07 Goal of the Month Competition.

To enter all you have to do is upload your favourite FIFA 07 goals at our Sweetpatch Soccer Skills Academy and when you name the video just add the words "Goal of the Month for October 06 - " to the start of the name. Then we can all easily identify the goals for the current month's competition and most importantly, we can all vote on our favourite goals.

The goal with the highest rating at the end of the month will receive the coveted award of "Sweetpatch Goal of the Month".

Go on, join in the fun by uploading your best goals and let's see who will be our very first winner of the Sweetpatch Goal of the Month award.