36657
-
preti96 #15594 köszi szépen
-
tmisi #15593 Jaa zendülést akarsz? Akkó megyünk mi magyar parasztok traktorral-vasvillával, kövelelni, hogy monnyon le! De előbb adja ki a FIFA08-at. :D -
Dexantreal #15592 Tááámaaddjuuk meg Redwoodot, EA HQ-t! Kis CoD2 HQ. -
#15591 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111128097
vagy index FIFA sorozat topic (4197) -
#15590 mért zavar ez a pár komment? szerintem igazán kibirható.
R.I.P :( -
preti96 #15589 valaki belinkelné a szinkront -
#15588 de most nme értem mi köze hogy puerta meghallt a fifa topichoz?(szomoru hogy ez történt de fifahoz mi köze? azért meert benne van a gameben??? akor beszélhetnénl ennyi erővel arról is hogy Lehmann nem játszik mert .. vagy akármi.:S -
WanWan #15586 Szegény Puerta!!!
Nyugodj békében! -
#15585 DEMO WILL BE OUT ON: September 7th in the afternoon (Los Angeles, CA time). That's what the EA office in Redwood City, California (EA Headquarters) was able to tell me. The admins werent helping so I decided to take it upon my self, I got in contact with Steve Frost, the publicist for Fifa07/08.
http://info.ea.com/products/title.php?id=723
The phone number to the EA Headquarters office is: 650-628-1500.
Take this info how you like, if you don't believe me, I suggest calling yourselves... -
cucmalajmc #15584 ismét összeesett egy focista:
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=26409 -
stoner27 #15583 R.I.P Puerta
Nyugodjék békében -
Laceeka213 #15582 ja igen :D és most a DEMO-ról volt szó :D:D:D -
Laceeka213 #15581 EA Fórum: The spanish forums have given incorrect dates. The next- gen demo has just gone for 1st party approval (Microsoft and Sony), and should be available in about 2 weeks.
Thanks for your patience and sorry for the miscommunication. Lots of people are posting dates. Don't believe anything until you see it from myself or anyone else with a "EA" icon by their username.
A spanyol fórumok helytelen dátumokat adtak. Az következő- informál demó éppen 1. pártjóváhagyásért kelt el (Microsoft és Sony), és körülbelül 2 hét alatt elérhetőnek kellene lennie.
Kösz a türelmedet és bocsánat a félrekommunikálásért. Sok ember dátumokat ad fel. Ne hisz el semmit, amíg a felhasználónevük által egy EA ikonnal látod azt magamtól vagy bárki másról.
Mindenki próbálja meg kiszűrni belőle a lényeget :) Sztem 2 héten belül fog megjelenni valamikor.
RIP Puerta :( -
Dexantreal #15580 Hja, igen.
Thanks infot. -
#15579 Fehér Miklós :( -
Dexantreal #15578 Puerta, Puerta... ki is volt az a magyar focista, aki hasonlóan hunyt el? :S
Elfelejtettem, sry.
Amúgy Puertát én is nem rég láttam hírekben.
R.I.P. Puerta
Hihetetlen... miért? -
Dexantreal #15577 "Won't Be" = nem lesz. -
szapor #15576 FIFA 08 Demo Won’t Be Released This Week
Ez azt akarja jelenteni hogy még ezen a héten lesz demo? -
#15575 álmaimban! :D há'de -> ezmiez /15568/ kérdésre mi jobbat tudnék írni? :D
majd, ha jön a Demo...azt tolom... meg, ha majd kijön a Léderer féle hungarian változat! :D -
szapor #15574 Mivan te már tolod honnan? :D -
Gaba22 #15573 Nyugodj békében Puerta! -
piamania #15572 R.I.P. Puerta -
stoner27 #15571 köcsög ííéé -
#15570 -
#15569 épp a Chelsea-t verem a Barcelonával... laza 5 perc van hátra... + a hosszabbítás! nagyon jóó ez a FIFA 08! :D:D
ugyan mi lenne...? egy kis előzetes, hogy húzzák az agyunkat!
hírek innen -
stoner27 #15568 ezmiez -
szapor #15567 juuuuuuuuuj uram istenem én szívrohamot kapok ha nem lesz holnapig demo :D -
#15566 És ha jól értem nem adnak ki hivatalosan demo megjelenési dátumot
That's what we are doing! Aside from the fact that we haven't gotten a date yet, once we have a confirmed date we will let you know as we don't want to be putting out dates that don't come to fruition, thus causing disappointment for you FIFA players.
-
#15565 -
#15564 A demoról pedig
FIFA 08 Demo Won’t Be Released This Week
--------------------------------------------------------------------------------
I’m afraid that I have to disappoint you all, but according to EA Sports there won’t be any demo of FIFA 08 for either Xbox360 or Playstation 3 this week. The same goes for the current generation version Playstation 2 and PC - No FIFA 08 Demo this week.So we have to wait one more week before we can see some football action.
And people please don’t go and bash EA Sports for this. They never officially announced any demo release date. They learned that last year, when the demo was delayed. That’s why they’ve kept their mouth shut this time. The dates you’ve been reading was never confirmed by EA Sports and that is why I updated the post about it. -
#15563 már kilinkeltem rég a Konami-s fórumon.......
De pl az indexen is kint van.
Kicsit utánna kéne olvasni. -
#15562 nah, hol az a mágikus video? :D:D -
#15561 Úgy be tudjátok venni ezeket szinte hihetetlen.
Talán érdemes lenne megnézni a filmet amikor készitik a szinront és Hajdú B nyilatkozik. -
Dexantreal #15560 Faragó Richárdot, szal nagy "f", sry a hibáért. -
Dexantreal #15559 Jaaaa, vagy úgy.
Értem.
Eddig is bírtam faragó Richárdot, de ezt a kis infot tőled hallva nagyott nőtt a szememben és örülök, hogy ilyen.
Ám örülnék, ha mégis ő lenne, vagy majd visszatérne a 09-ben, vagy a késöbbi vmelyik Fifában.
Léderert a hangja miatt?
Milyen hangja miatt? :S
A kevés pénz az oké.
Gondolom Hajdú B. Istvánt azért jobban megfizetik a munkája miatt a Fifánál, mint Léderert. -
#15558 Faragó Ricsiről úgy tudom,hogy nem nagyon szeret szerepelni,egy szolíd ember,aki nem nagyon szereti a nagy felhajtást,valószínüleg ő nem akarta elvállalni a FIFA 08-at.Léderert meg sztem csak a hangjáért választották(nomeg azért,mert ő olcsón elvállalta) -
Dexantreal #15557 Looool!!!!
Nah ez meglepett!
Negatívan.
Hallottamm, hogy Léderert nem komálják sokan - ForzaInter reakciója is ezt táamsztja alá -, én magam a fószert alig hallottam közvetíteni szerencsére.
Nem értem miért őkelme.
Remélem nem bassza el a jáék élvezetét és jól összedolgozik Hajdú B. Istvánnal.
Az előző páros pedig szerintem az első magyar riporter kommentátor páros debütálásakor tökéletes volt úgy, ahogy van.
Hisz nem sikerülhet minden nagyszerűre, mert, hogy néhányotok szerint voltak bakijaik.
Lehet.
Én elégedett voltam.
A készítők is.
Sajnálom hát, hogy most úgy néz ki, ha a hír igaz, hogy kimarad Faragó Richárd.
Tették volna már, akkor Léderer helyett Horti Gábort!!!!
Írni kéne nekik egy levelet, összeszedni, hogy hányan szavaznánk rá és a 09-ben már minimum 50% lenne rá az esély, hogy az egyik Horti Gábor lesz.
Szerintem. -
#15556 hihh... háttööö...elég konkrét infonak tűnik a cikipédián! :D nem tom amúgy.... nem hiszem, h csak úgy vettek egy nevet vhonnan... és pont egy sportriporterét! :D -
stoner27 #15555 tejóégmilesz.......DE EZ 100%??? -
#15554 Léderer által csak jobban ellesz b@szva!