36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• tmisi
    Különben nem írtál akkora baromságot, mivel ami nextgen = SM3, szal már az sincs mindenkinek. Főleg az ATI-sok szopnak ez ügyben (X1300+).
    De nem lesz ilyen itt sztem. AZ EA nem olyan hülye, hogy játékosok tízezreit/százezreit veszítse el egy jóval magasabbra helyezett léccel.
  • ricsa008
    Hungary, the main commentator is going to be István B. Hajdú (Steve B Hajdu), and the adept commentator is going to be Ákos Léderer.

ha ez így van remélem jobban sikerül mint az előző páros
  • lemongrass
    Kamu?????
  • lemongrass
    látom kicsit feldobtam a topic-ot! :D:D LOL! én spec K.Jenőnek örülnék! :(
  • ForzaInter
    mikamumár
  • piamania
    Miért versz Uram minket Lédererrel?Miért!!Mit vétkeztünk ellened?
  • John Cena
    Léderer uram miért!!!
  • hunbasser
    óóóó,te jóóó ééég...
  • báttyó02
    ezt a baromságot honnan veszed? :)
  • lemongrass
    na, most akkor lesz Demo, vagy nem? :D
    amúgy lehet, h én nem kísértem figyelemmel eme topic-ot, de azt tudtátok, h nem Faragó Ricsi lesz a 'másik' kommentátor?

For current generation consoles, the English language commentators will be Clive Tyldesley and Andy Gray. The next generation versions could possibly feature Martin Tyler and Andy Gray.[2] In Hungary, the main commentator is going to be István B. Hajdú (Steve B Hajdu), and the adept commentator is going to be Ákos Léderer.

...csak egy hír a cikipédiáról! :D
  • ForzaInter
    jókus
  • ForzaInter
    akkojóvan.
  • mikiking
    De kurva nagy ...minimum Intel P4: 3 ghz or AMD Athlon 3200+ (or equivalent)
    Geforce 6 series Ati X series
    1024 gb ram
    DirectX 9 compatible sound and video cards
    akkor mien az ajánlott ?
  • stoner27
    igén,én már csak tudom,peshungaryn olvastam
  • báttyó02
    ha kicsit is foglalkoznak vele,márpedig foglalkoznak,mert a pc-set is külön fejlesztik,akkor gyengébb gépeken is simán fog menni
    erre mindig a vt3at tudom felhozni,pc-n is gyönyörü nextgen graf,és nagyon alacsony gépigény
  • ForzaInter
    hamár nekszgen lesz pes remélem nem vmi kurva nagy gépigány lesz
  • báttyó02
    jah meg is mondták h fifába nem lesz nextgen,ezért nem vágom mire fel húzzák...
    pes08-ba ott LESZ nextgen,ugyanazt kapjuk mint ikszbokszon-.-
  • ForzaInter
    te már csak tudod-
  • Istencsászár
    Pécén azlesz konzolon nem.
  • stoner27
    nextgen fejlesztés miatt???:DDDD
    uyganaz lesz a graf mint tavaly....ezért kiadni 12 rongyot...
    [de uyganakkor a PES7-et megveszi,mer abba lesz nextgen a pc-s képek alapján]
  • szapor
    http://fifahungary.com/cikkek.php?cikkid=2800

Bocs az offért
  • szapor
    akkor most mivan a demoval vagy most mit kevernek?
  • Breki33
    Egy video

http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B270085A#ball

(the video shown at the Mexican presentation of FIFA 08.
    But quality is better)
  • Breki33
    nem tudom egyesek honnan vesznek ilyen dolgokat

hivatalos EA személy ennyit írt utoljára:

"EAUK_Baker011
    EA Admin

Posted: 28 Aug 2007 08:13 Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

So far, all I can confirm is that it wont be this week. Still waiting for a more specific date though."
  • examinee
    Valahol azt irták hogy pc-re nem jön next generáció.
    Ne legyen igazuk, de a Maddenböl kiindulva sztem a fifa se lesz pc-n next genes.
    Ui: mielőtt valaki azt kérdezné hogy na de akkor mi ez a next genes dolog hogy amiatt tolták el: hát gondolom consolos next generáció miatt.
    De ne legyen igazam és a hirnek se.
    Amugy sztem ez csak szöveg. Tavaly is z volt és kaptunk egy okádék, fos fifát. Rég megvan az a demo amit irtam is #15524-be, csak huzzák egyesek idegeit.
  • examinee
    Kiadás alatt a full gémet értettem.
  • jugen
    hol láttad?
  • mikiking
    Na Bocs a tegnapi fikázásért.....Engem is idege amugy h késik a demo,vagyis eltolták,no de mi ez a next-gen dolog ???? Reméljük igaz és ok lesz,bár nem látok rá sok esélyt....amugy szerintetek majd tegyem fel a G-force Se 6150 -s kártyával,vagy vrjam meg a néhány napon,heten belül érkező 7600 Gs karit...? gondolom ezen fullon is kéne vele menni .
  • hunbasser
    október 6 az szvsz nem 1 hónap,de mind1 ^^
  • examinee
    Tavaly is ez volt... és akkor még nem is next geneztek. de mindegy.
    Az az elgondolkodtató hogy ugye nincs demo de 1 hónap van kb a kiadásig... tuti elkezték már legyártani a cd-ket. ez nem 4 nap alatt zajlik a logisztikával együtt... szval.. gg
  • hunbasser
    ha még ma kijön,akkor csak terelés,de ha nem jön ki a demo,akkor lehet,hogy tényleg next gen graffal adják ki >)
  • Dexantreal
    Looool és looáál!
    Ugyanaz, mint tavaly.
    Nem értem miért kell etetni a népet, összezavarni... egyszerű lenne, ha azt mondanák, hogy hatodikán jön és nem kavarnak.
    Mindegy.
  • kuci06
    Lol, sztem előbb fogunk Pesezni, mint Fifázni xD
  • hunbasser
    :DDDDDDDdddddddddddd
  • báttyó02
    a nextgen-fejlesztés miatt késik a demo megjelenése,és így valószínűleg a teljes verzió is később jön ki...A Tovább>>-ra kattintva elolvashatjátok a demo érkezésének dátumát!

A hivatalos EA-közlemény szerint a FIFA 08 demó változata a nextgen-fejlesztés miatt késik,és a csak 2007.Szeptember.6-án lehet majd letölteni,ezért valószínűleg a teljes verzió körülbelül Október 6-án kerülhez az áruházak polcaira.Szóbeszédek szerint az EA csak tereli a figyelmet,és nagy meglepetésre még ma este kijön az "előzetes",de ezek nem hivatalos információk.

????:DDDDDDD
    milyen nextgenröl magyaráznak ezek?:D
  • Atti12
    nagyon helyes
  • báttyó02
    There is already one official confirmation. The Next-Gen demos will be released on 6th September 2007! This date was published by the administrator of the Spanish FIFA forums.

The PC demo of FIFA 08 will be probably released today, if this information is true, you will recieve the news immediately here over at 'FIFA 4 Fans'!

lol:D:D beszélnek üssze vissza
  • báttyó02
    ne is várd előbb 6.nál
  • SzocsA
    hello!
    a fifahungaryn valaki azt írta hogy szeptember 6. jelenik meg a demo!
    de hivatalos forrás nincs!
  • ForzaInter
    najó páj, nemkell a flém...