36658
-
najó páj, nemkell a flém... -
forrás? -
cucmalajmc #15511 ea munkatárs: zárva volt az iroda... holnap mondanak kiadási dátumot. ez az igazság. kb hétmúlva lesz D-EMo -
akkor szerinted mégis honnan idéztem? :D
báttyó tette be,de gondolom,hogy hivatalos EA közlemény,ő sem rak be minden hülyeséget. -
360... -
Tehát még 30as remények vannak:), amugy a ps3as eddig is később jött volna. -
ja de meddent pl. csak azért néztem meg h kell e csalódnom az EA-ben
nem kellett
fifával is ugyanez lesz,igen
viszont amit igazán várok,és tudom h jó lesz,az pc-n is ugyanaz lesz mint 360on ;) -
cucmalajmc #15506 ezt honnan veszed? mindenki csak találgat. tavaly ilyenkor az EA jelezte, hogy csúszik. de most nem szóltak. holnap jajnalban fent lesz. -
Nem azért, de szerencséd van hogy HunBasser ennyire türelmes. Ilyen szövegelésért én minimum szájonvágtalak volna vagy warnoltalak volna.
Tudsz rendesen bazmegelés nélkül beszélni? -
Sanyeee #15504 oksa...és thx a gyors választ -
na látod,ez nagy hiba volt,hogy nem futottad át legalább ezt az oldalt...
most írta nemrég báttyó,hogy:
"Sorry but the demo will be out 10 days later.
6 Sep. With PS3 and PC versions."
tehát sajnálják,de a demo csak 10 nap múlva fog kijönni,azaz szeptember 6-án a pc-s verzió ps3-mas verzióval együtt. -
Sanyeee #15502 hy all!most irom ide első kommentemet...nem olvastam végig egyet sem szal sry ...de nemtudjátok mikor jon a fifa08 demo?elore is thx -
nem,ez továbbra is marad FIFA topik,éppen azért,hogy ne kelljen minden évben minden résznek új topikot nyitni
mert ugye azok is mentek fél évig,után jó,ha naponta egyszer írtak bele.
bőven elég egy nagy fifa topik a fifa sorozatoknak,most azért a 8-10 ezer hsz-ért minek újat nyitni... -
Djemba #15500 kibirom szeptember 28-ig -
MADDEN 08 360 => gyönyörű nextgen
MADDEN 08 Pc => trágyahalmaz
FIFA 08 360 => nextgen
FIFA 08 Pc => trágyahalmaz
:)
-
Dexantreal #15498 Csináld, akkor meg te. -
mikiking #15497 ha át csinaálnánk a bannert fifa 08 ra........linkeket adni az infokrol,gépigény nem hinném,h van,azt kihaggyuk.....megjelenés dátuma,demo megjelenés dátuma,infot a demorol,h honnan lehetlesz elsőször letölteni....mien klubcsapatok leszenk benne,fifahungaryn,gondolom wan benne info..meg egyéb oldalakon -
de figyelj már,még egy el nem készült játéknak hova készítsek új FAQ-t?semmi viszonyítási alapom nincs,még életemben nem játszottam a FIFA 08-al,és kb egy hónapig nem is fogok,mert a demoról nem fogok írni,addig meg ugye a FIFA 07 a jelenlegi és legújabb FIFA sorozat.
egyébként szívesen fogadok majd el segítséget,segítők is jöhetnek majd,hogy egy minél jobb bannert tudjunk csinálni. -
mikiking #15495 Tuti nem lesz sok ujdonság,esetleg 1-2 uj csel,ami 100 bol 10 szer jön össze billentyün.szar játékmenet,millio bug,ez a fifa....A FAQ rol meg anyit,h majdnem minden készülő játékhoz csinalnak jo faqot,nézz el a pro street topicba,törődnek veled baszdki itt meg...ja és szivesen segitenék -
amugy
NE legyen igazam,de nagyon erős a gyanum h sok ujdonság nem lesz:(
kiprobáltam a madden08,at tiger woods08-at,és szinte ugyanaz mindkettő mint a tavalyi
ezek után nem lepődök meg ha fifátol se esnénk hanyatt:( -
nagyon könnyen
direkt húzzák az idegeinket -
hát ez már pofátlanság, de tényleg.
ezt hogy engedhetik meg maguknak? -
jah ezvan mindig
azér mondom h várható volt:) ea mindig ezt csinálja(nem csak a fifánál) -
no comment...a demoval ugyanezt eljátszották tavaly is,de aztán a teljes játék meg a vártnál hamarabb jött. -
"Sorry but the demo will be out 10 days later.
6 Sep. With PS3 and PC versions."
várható vót
-
majd ha kijött a 08,és le is lett tesztelve,akkor majd meg lesz csinálva a FAQ,addig meg nem kell lázongani,főleg úgy,hogy nem tettél hozzá semmit sem a FAQ-hoz. -
semmi info még 08-ról miafaszt írna oda dávid, istenem... mégegy kurva képet se mutattak róla... -
mikiking #15486 azt a kurva faqot jo wolna átirni,már a kutyát nem érdekli a 07 ,itt a 08 infokat kéne belebaszni nem ??? levagyunk maradva vagy mi ? legalább a topicba nyomjuk le a pes-t,ha már a next gent nem tudták megcsinálni msot évre -
mikiking #15485 Szerintetek mikorra várható a demo ? -
Ne engem kérdezz hanem a szerkeztőket. Ezt csak azért írtam mert mindenki csodálkozott hogy az fh-n már fönnvan meg hogy mennyien letöltötteék. -
Tiszta ügy.
CSak ha már a letöltések száma után van irva valmi akkor nemértem mértnem az van odairva hogy "hányan olvasták el a cikket"...
Természetesen gondoltuk hogy ez az a szám csakhát... khm.. -
Ne haragudjon meg senki, de ennyi lámát :)
Ami nem jelenik meg a főoldalon, az nem hivatalos.
A dátumot be lehet bármikorra állítani. Azért van, mert ha valamelyikünk elutazik, előre meg tudja írni a híreket, és letöltéseket. És az akkor jelenik meg, amikorra a dátumot beállítottad. Értelem szerűen, későbbi időpontot kell megadni, hogy a semmi ne jelenjen meg a főoldalon. Az hogy mi másodperc pontossággal tudjuk, hogy mikor jelenik meg, az hülyeség. Ez az egész azért van, hogy a hivatalos megjelenés után ne kelljen sokáig várnotok, amíg feltöltjük. Csak a linket kell beszúrni. A letölés szám pedig az oldal megnyitásauinak száma, szóval nem tölötték le 1000-en, csak annyiszor kattintottatok oda.
Ezek után ha ma megjelenik a demo, akkor a dátumot átírjuk mára. Ha ma nem jelenik meg, akkor a dátumot átírjuk a szerdaira, és ez így megy tovább.
A másik nevetséges dolog, hogy azt hiszitek, hogy direkt nem rakjuk fel, pedig már megjelent. Nézzetek szét másik fifás oldalakon is. Akkor ezek szerint mindenki (németek, lengyelek) ugyanazt csinálják? Mert hogy sehol sincs FIFA08 demo!
És amin csak röhögni tudok, hogy egyesek azt hiszik, hogy mi csináljuk a Demot! Néha az agyam eldobom! :)
2007-08-27 12:43:25 | Serman
Az a letöltés pedig az, hogy azt a letöltőlapot hányan nyitották meg, nem az hogy ténylegesen hányan töltötték, mert az NULLA.
2007-08-27 12:30:34 | 555shoe
Letöltések ablak =Letöltések menü. Félre írtam.
2007-08-27 12:28:55 | 555shoe
Nem. Félre értesz. Azért írtam holnapra a dátumot, mert ha azt írom oda, hogy 2007. 08.27 9:10 akkor megjelenne a LEgfrissebb letöltséek között. Viszont így nem jelenik meg, ergo, csak az találja meg, aki bemegy a Letöltések ablakba. Addig amíg nincs meg a demo, addig nem lesz kirakva főoldalra. Azért csináltam meg ma reggel, hogy amikor megjelenik ne kelljen arra várnotok, hogy megírjuk a cikket, meg a letöltést is megcsináljuk. Ennyi. Dunsztom sincs, hogy mikor jelenik meg.
2007-08-27 12:28:09 | 555shoe -
Jah, és érdekes hogy fh-n egyre többen töltik le... -
átlag az fh-t nézni-.- -
Djemba #15479 ehe -
tmisi #15478 Mér csak a fh-t kell nézni? Fogadok az amcsik már tolják. XD -
ezt fontos volt beírni, ne izgulj, akit érdekel a demo, az negyed óránként nézi a Fifahungary-t:)
nem kell helyzetjelentést adni percenként-.- -
rmsanyi #15476 Még mindig semmi!!! 0 Mb!!!! -
tmisi #15475 Aki mégis letölti valahonnan, az számoljon már be róla, hogy mégis milyen.
-
ricsa008 #15474 bocs nem frissítettem időbe akkor a kérdésem tárgytalan