FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De rajta vagyok az ügyön😛
thx a helpet
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Csináld meg meccs alatt is 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

D+q+y
Én az R-t szoktam meg már 2002 ben is az volt nekem.
Gyakorold csak barcával majdcsak belejössz.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Baromi szép mezeket csináltam!!Az egyik olyan mint a portugál a másik ilyen barcás narancs de odabasz!!
Azért megnézném,hogy milyen játékosok vannak a 30.-dik évben 😄
Mostani játékosok közül senki
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
y+d?
me az nálam nem nagyon müxik
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ReaL MaDRid x siempre
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Aztán gyorsan rúgtam nekik 3at<#hehe>#hehe>
ReaL MaDRid x siempre
a trükknél meg nem az a lényeg,h hányszor lehet megcsinálni,hanem az,h nincs annyi idõd,h megfordulj és még "futva" kettõt.fõleg,h nem sokkal a feje felett megy el a labda.a fifában dinho várja,h jöjjön a labda,igazából meg sietned kell,h a megfordulás után elérd
ReaL MaDRid x siempre
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
nincs kedvem visszaolvasni ezért v.ki elmondaná h szabadrúgásnál az odahívott játékos milyen bill.komb. lépi át a labdát ilyesztésként utána ellövi a másik játékos?
Remélem lehet érteni<#hehe>#hehe>
a FAQ-ban nem nagyon láttam...
<#help>#help>
EA Admin
Posted: 20 Oct 2006 14:53
The latest information we now have is that the patch is not going to be released today or this weekend. Beyond that we don't anticipate the wait being much longer as it is in the final stages of testing now.
Once again, we apologise for any frustration the wait is causing, we will continue to update this thread as soon as we hear any further patch news.
Lefordítani szinte felesleges, mert nagyjából ugyanaz, mint amit eddig mondogattak: nem lesz ma pecs és a hétvégén sem, de persze a tesztelés végsõ fázisában van, bocsánatot kérnek megint a várakozásért és persze tájékoztatnak ha lesz vmi.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Amúgy ez senkit se érdekel ám.
Robinhósat csak a csavar miatt toltam be.
Amúgy igazad van baromira nem lehet megcsinálni egynél többször max valami lufi labdával.
ReaL MaDRid x siempre
Ennek örömére rakok pár gifet
Így is lehet...
Nem gyenge...

biztos vagy benne,h a mez rontja el?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
csak most sztem adok nekik egy pár órát -.-
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre