FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meccsen valahogy mindig elrontja vagy a védõ elfejeli vagy egyszerûen meg se csinálja:S
De rajta vagyok az ügyön😛

Burdi
nah most már megvan😄
thx a helpet

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

gabi89
Szép
Csináld meg meccs alatt is 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hunbasser
jól átk*rtad a fejét 😄

ReaL MaDRid x siempre

Na ez hatalmas😄

ejj ez elszartam...Egy bazinagy kifli volt benne és úgy csapódott le...
D+q+y

Állítsd át az y-t valami közelebbi kényelmesebb billenytyûre pl r vagy f.
Én az R-t szoktam meg már 2002 ben is az volt nekem.
Gyakorold csak barcával majdcsak belejössz.

Burdi
nekem mindig egyenesen lõ csak. vagy közben még irányt is kell nyomni?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Burdi
nekem nem jó az y+d se a csavarásra se a szabadrúgásnál<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Taranov
Persze, annak semmi értelme. Viszont én a 2006-ban lenyomtam két karrier módot, azaz 2×15 évet, ezért a teljesen azonos játékmenet miatt ez már egy kicsit unalmas, persze azért játszom kitartóan, de még csak az elsõ idény 3/4-edéig jutottam el.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ha 2 napig a gép elkõtt ülsz és mindent szimulálsz kiviszed simán, de úgy sztem szar a játék

Nekem most olyanok vannak hogy átmegy a kapufán a labda és a háló is kijukad...Jaja y+d
Baromi szép mezeket csináltam!!Az egyik olyan mint a portugál a másik ilyen barcás narancs de odabasz!!

gabi89
30 szezont kell végigtolni,hogy kiprögesd.
Azért megnézném,hogy milyen játékosok vannak a 30.-dik évben 😄
Mostani játékosok közül senki

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Attila8805
Ja és egy kicsit lehet lemaradt de a kezérõl pattant be<#zavart2><#levele>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Itt egy "gyönyörû" szép kapusbravúr!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Burdi
mivel lehet így megcsavarni?
y+d?
me az nálam nem nagyon müxik

az valami hibás lehetett

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

volt itt egy ygerek aki 6nap alatt végigtolta a 15 szezont

DjCooll
van aki már kiis pörgette na?😊

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

mien elegáns bokamozdulat

mike0013
szép kifli😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hunbasser
itt válaszd ki a routered típusát,utána meg a fifa 2006-ot.valószínû,h a fifa 07 is ezt a portot használja,itt képekkel ábrázolja,h mit kell csinálnod,h átirányítsd a portot

ReaL MaDRid x siempre

szerintem igazából ugy el rúgná a térdét hogy behugyozna a csákó, biztos vinnék a sebészetre !!!!

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

www.portforward.com ebbõl soakt értek nem vok valmi nagy angolos de azért kössz😄
hunbasser
igen.www.portforward.com,vagy játssz hamachival

ReaL MaDRid x siempre

ha routerem van akkor be kell állítani valmit hogy directip-n keresztül tudjak játszani?:S
Nekem olyan volt hogy hátradom kapusnak akivel futek egy picit rúgom ki és telibe kapja rooney-t akirõl bepattan:S
Aztán gyorsan rúgtam nekik 3at<#hehe>

hunbasser
hasonló nekem is volt,szerencsére abból nem lett gól,de a csatár beállt a kapusom elé,az meg belé lõtte,szerencsére ott volt cannavaro és kisegített.az viszont nem fair,h a gép játékosa be tud állni a kapusom "elé" amikor kézbõl rúgja ki,én meg nem.vagy van vmi módja,h én is csinálhassak ilyet?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a nem gyengéért sry.
a trükknél meg nem az a lényeg,h hányszor lehet megcsinálni,hanem az,h nincs annyi idõd,h megfordulj és még "futva" kettõt.fõleg,h nem sokkal a feje felett megy el a labda.a fifában dinho várja,h jöjjön a labda,igazából meg sietned kell,h a megfordulás után elérd

ReaL MaDRid x siempre

ezzel az 1 szerencsétlen góllal kaptam ki a Blacburn ellen a kupába (Oldhammel vok), közeb végig én támadtaam:@.

miilann
ha arra gondolsz amire én akkor Y+D

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Burdi
csáátok

nincs kedvem visszaolvasni ezért v.ki elmondaná h szabadrúgásnál az odahívott játékos milyen bill.komb. lépi át a labdát ilyesztésként utána ellövi a másik játékos?
Remélem lehet érteni<#hehe>
a FAQ-ban nem nagyon láttam...
<#help>

EAUK_Sentience
EA Admin
Posted: 20 Oct 2006 14:53
The latest information we now have is that the patch is not going to be released today or this weekend. Beyond that we don't anticipate the wait being much longer as it is in the final stages of testing now.

Once again, we apologise for any frustration the wait is causing, we will continue to update this thread as soon as we hear any further patch news.

Lefordítani szinte felesleges, mert nagyjából ugyanaz, mint amit eddig mondogattak: nem lesz ma pecs és a hétvégén sem, de persze a tesztelés végsõ fázisában van, bocsánatot kérnek megint a várakozásért és persze tájékoztatnak ha lesz vmi.

\"Hard to see, the dark side is.\"

gabi89
Én meg a 4.dik évben na
Amúgy ez senkit se érdekel ám.

A nem gyenge a kakára vonatkozik de ne is zavartasd magad...
Robinhósat csak a csavar miatt toltam be.
Amúgy igazad van baromira nem lehet megcsinálni egynél többször max valami lufi labdával.

hunbasser
az 1. kép az annyira nem élethû,h nem igaz...aki próbálta már ezt a trükköt élõben,az tudja,h a labda sokkal gyorsabb,és más ívet is ír le a labda,nem h még kettõt lépni van idõ,szal ez szarul lett a játékban megcsinálva.a 3. meg hát...edzésen biztos kidobta a kapus a lasztit.ebben mi a nem gyenge?

ReaL MaDRid x siempre

Csõ skacok én is jó rég voltam itt...
Ennek örömére rakok pár gifet

Így is lehet...

Nem gyenge...

hunbasser
ez nagyon fontos volt 😛 amúgy én is 2.évemben járok

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
akkor próbáldd azt,h elõször a mezeket,utána a füvet 😛
biztos vagy benne,h a mez rontja el?

ReaL MaDRid x siempre

nah én most ki kísérleteztem...mielõtt beraktam volna a mezeket de az uj fû már rajta volt akko midnen jol ment, de miután beraktam a mezeket megin kidobott, asszem a mezeket nem rakom fel többet

má 2. évemet taposom menedzser módba
hunbasser
lehetsz,csak hamachi kell hozzá,viszont hálózatban nekem sem mûködik hamachival,de direct ip mûködik,csak akkor a hamachis ip-t kell használni.hamachi linket találsz a faq-ban,leírást hozzá,h mire való,azt meg asszem itt a topikba is benyomta vki,keress rá,h hamachi,vagy pedig googlen a magyar lapok között

ReaL MaDRid x siempre

ha valaki jönne akkor gamelni, vegyen fel msnre [email protected]
csõ srácok, nem akar vki nyomni egy meccset, vki, akinek nincs rootere, me nekem van, szal gazda nem lehetek...
hunbasser
most ugyanezt a cselt csinálom éppen 😊
csak most sztem adok nekik egy pár órát -.-

ReaL MaDRid x siempre

gabi89
Biztos 15perc alatt kipihenték magukat<#idiota><#nyes><#nyes>

hunbasser
egy érdekes dolog,inkább bug:játszok manager módban,látom,h a játékosaim fele kissé fáradt,sokuknak sárga az a kicsi csík.nem cseréltem semmit,hanem mentettem és kiléptem.aztán most 15 perce újból elkezdek fifázni,mit látok?az összes játékos csíkja zöld,és alig fáradtak

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
az ea most ad ki egy patchet a fifához,ami javít sokmindent

ReaL MaDRid x siempre