FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Tegnap probaltuk havernál feltenni a FIFA 07-et de amikor kiválasztjuk a csapatokat a kezdõrúgásban akkor kiirja hogy a program hibát észlelt és leáll.
A gépe:
AMD 2400+ 512 MB RAM 128 MB VGA
Toshiba L300-2C5
Áruljátok már el ki terjeszti ezt a hülyeséget.
2005-ben is ez ment, akkor felraktam az összes zdata-t és korrektül ment mindenkinek

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
ReaL MaDRid x siempre
Iceman
Lehet hogy a tökéletes Nvidia Geforce FX 5200-am teszi<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ReaL MaDRid x siempre
Ronaldinhot csak szabájtalanul lehet megállítani.
És még egy csel.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ReaL MaDRid x siempre
igazi elõrelépést nem találtam a 2006wchez képest, az animáciok rendben vannak a futást kivéve, ami azt hiszem ebben a részben tart a mélyponton (a 2008 megjelenéséig biztosan a leggagyibb 😄 ), zenék OK (nem stilusom), ami viszont igazán gáz, h szaggat ... ! hiába járok el a FAQ-ban foglaltak szerint - pedig nem is ATI-m van - akár hova butitom, a replay, a ráközelitések, a bevonulás: 1 fps 😞 Mit is mondhatnék ?? Ilyet fifában még nem láttam, pedig volt h gagyi gépem volt 😊) (most sz*rráhuzott 7900GS, 2gb ram, a64 2800mhz mellett ez azért enyhén ciki, directx(dx9october), driverek(91.47whql) legujabbak)
egyenlõre uninstall, ez igy egyáltalán nem élvezetes 😞 ráadásul az ea foruma egy **** 😊
Forza.
Ez a vezetékes de ez is tökéletes.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ReaL MaDRid x siempre
és yo??
nicnsenek komlikáciok?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
csak nem birom belinkelni
mert rohadtul akadozik a fraps felvételnél(ha vki tud helpet akkor plz)
csak nem birom belinkelni
mert rohadtul akadozik a fraps felvételnél(ha vki tud helpet akkor plz)
Most értem haza, még nem próbáltam ki a játékba.. majd megnézem!
Gondoltam amire hazaérek már valaki kipróbálja 😊 és okosabb leszek én is 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ráadásul sport1-en élõben volt ez a meccs,láttam is 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
HELP<<