FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
Ez az Xbox kontrollerre hasonlít szerintem. Árulják már itthon?
bigapó
most mindenféle reklám és vitaszítás nélkül az miért van, hogy a rumblepad2 egyik helyen 6455 péz, a másiknál meg 11988??? az utóbbit aranyozott gombokkal adják? ...

off vége, megy tovább On-ként 😊

The Matrix has you...

Breki33
Logitech ChillStream játékvezérlõ ventilátoros kézhûtéssel <2006. szeptember 11., hétfõ 08:37>
írta: alesi
A Logitech egyedülálló kontrollere a meleg napokon és a legszorosabb versenyhelyzetekben is meggátolja a játékos tenyerének izzadását.
A játékvezérlõ belsejében egy 40 milliméter átmérõjû ventilátort helyeztek el, mely szinte hangtalanul látja el feladatát. A lapátok a termék alján elhelyezett rácson keresztül szívják be a levegõt, mely aztán a széleken található kivezetõ nyílásokon át távozik, ezzel hûtve a játékos kezét. A légmozgás három fokozatban kapcsolható.

A ChillStreamen a megszokott nyolcirányú billenõ- és a számos programozható gomb mellett két analóg botkormányt is elhelyeztek. Az USB-csatolójú eszköz Windows XP és Vista operációs rendszer alatt használható, ára 39,99 dollár, az európai piaci bevezetés ideje szeptember.

A Logitech ChillStream megoldásának alapja egy a markolatba beépített, gyakorlatilag hangtalanul dolgozó 40 milliméteres ventilátor, ami a vezérlõ két oldalán elhelyezett három‑három szellõzõnyíláson át keringeti a levegõt, így a légáramlat pontosan a játékos ujjaihoz, a hüvelykujj tövébe és tenyér belsejébe jut. A levegõ áramlásának mértéke két fokozatban szabályozható, vagy akár ki is kapcsolható.

A Logitech ChillStream vezérlõ kétféle, a Sony új, nagy teljesítményû játékkonzoljának kifinomult megjelenéséhez illõ külsõben lesz kapható: ezüst‑metál és fekete színekben. A szellõzõnyílásokat kívülrõl mindkét változatnál fémes díszítés borítja. A ChillStream játékvezérlõ gumírozott, csúszásmentes felületei biztos fogást, az ergonomikus kialakítás pedig hosszabb távon is kényelmes használatot ígér.

sztem ez má tul van kombinálva... én rumblepad2öt használok

bigapó
jól néz ki. ez melyik fajta?

The Matrix has you...

Attila8805
Hát én azér maradok a rumblepadnál<#vigyor4>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Breki33
dehogynem, olyasmi mint a rumblepad csak feljebb van az analóg

fenegyerek1
Sziasztok! Nem tudjátok honnan lehet letölteni a 07-hez a régi MU mezeket? A 06-os nem jó hozzá.

Kmarha
azt se tudod mikor hova nyúljál rajta 😄DDD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Breki33
ilyet használt már valaki?

Breki33
énsem :-)
bigapó
ja tényleg. téged kérdezgettelek a dual action gamepad-ról vagy nem? legalább 200 hsz-el korábban volt, már nem emlékszem😊

The Matrix has you...

lobig
kezdem utálni, hogy a 16-oson belül simán lerántanak és a bíró észre sem veszi!!!

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
gamepad of course
cold-fire
hali tudtok hamachi szobá mondani?

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

bigapó
és ehhez mi kellett? gamepad vagy billentyû? ha bill., akkor használtad a csavarás gombot?
hasonlót lõttem már én is, csak érdekelne a Te verziód is😊

The Matrix has you...

nincs analóg kar rajta 😞

thomasthomas
pontosabban ezeket raktam be:fifa07_langhun.zip de a menüset nem mert az elvileg benne van a csomagban=>a faq ir egy másikról is azt pedig nem tettem be....ez lenne a gond vagy mi?(pedig amit nem raktam be az kisebb)

Gyocsika
Van nekem egy gamepadom de ezt még a gép hátuljába kell bedugni és nem tudom normálisan a vezérlõpultba bekaribláni mindig ugrál a menü meg ilyenek valaki tud segítni?

thomasthomas
hi!
sikerült xboxon magyarítani a játékot, minden oké..DE: ha a játák opciók-ba megyek a menüben(nem játék közben), beállítom ,és az elmentés után lefagy ....így van ez akkor is , ha uj profilt akarok létrehozni.....vki tudna segíteni?

elõre is kösz

Breki33
Egy szép átlövésgól

lehet szavazni P
Iceman89
amúgy ti milyen szinten játszotok? vklasszis szinten?

Iceman

Iceman89
ha lenne rajta analóg kar.... ilyen (ill. hasonló) nekem is van...

Iceman

most toltam egy meccset, és az ellenfél kapusa végig tök jól védett erre a végén nem is tudom micsinált....és ezze la góllal kaptak ki:

Breki33
FIFA 07 XBOX 360 HiRes InGame

This 12 minute short film shows you the final version of FIFA 07 @ XBOX 360. The video contains a whole sightseeing tour through the entire FIFA 07 menu (excellent designed by the way) and the full match between FC Barcelona and Manchester Utd.

This is really a must see, the most authentic insight look into FIFA 07 at the xbox360 you can get. And it's in perfect quality, High Resolution (and therefore 50 mb, but it's worth it).

http://fpad.filefront.com/?http://files.filefront.com/t+fifa07+x06+play/;6049602;;/fileinfo.html
Breki33
ha valaki akar olcsón gamepadot ami jó is

lobig
a befelé csavarást én sem tudom. a pattintás meg simán futás + SHIFT+irány

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

köszönöm<#wave>
ezt teszem
ettõl függetlenül elárulhatnád, mégis hogyan csináltad? nem hiszem, hogy rájövök, hogyan csavartad befele meg emelted meg a labdát a passz után
annyit nem tudom vele játszani

TommoT

lobig
gyakorolj

hunbasser
visszaolvasásról pont te beszélsz? no comment...

ReaL MaDRid x siempre

Firerock
ha visszaolvasnál...
a laptop miatt gyors
ez jelenleg orvosolhatatlan...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hali, feltettem laptopra a gamet hogy öcsémmel zúzhassuk 2en, de a laptopon baromi gyors a játék. Tettem fel új ati drivert, de még úgyis, hiába állítom lassúra 1xrûen irányíthatatlanul gyors, ha a grafot feltolom magra úgy akad hogy else indul, ha a simításokat kiveszem és csak a sima grafot tolom fel akkor már 1 fokkal jobb de még mindig nagyon gyors. Esetleg tud vki segíteni??
hunbasser
ha rárakja a vezetõség egyik játékosodat az átig.piacra,akkor vedd le.klub átigazolási listája->és itt változtasd meg a státuszát.
ha külföldi játékost akarsz venni,akkor átigazolási piac->keresés,és itt a bajnokságot átállítod amelyikre szeretnéd,vagy a "Bármelyik"-re.
itt beállíthatod azt is,h mekkora legyen a játékos pontjainak minimumja és maximumja,a pozíció és játékstílus alapján is kereshetsz,és legalalul a státuszt is állítsd bármilyenre,mert nem biztos,h egy 85 feletti balhátvéd az átigazolási piacon lesz,de attól függetlenül megveheted,csak gondolom többet kér a klubja,mert amúgy sem akarták eladni

ReaL MaDRid x siempre

a felpattintást meg a befele csavarodó beadást hogy?<#wow2>
én még kezdõ vagyok ilyenekben😊

TommoT

hali
segítsetek pls
menedzser módban hogyan tudok külföldi csapattól játékost venni?
az átigazolási piacban csak német van
és ráadásul külföldi csapatok olyan játékosomat akarják megvenni, akit nem is raktam ki a piacra
szóval hogyan ajánlhatok szerzõdést külföldi csapatba?

TommoT

lobig
egy vonal

hunbasser
mentettél a menedzser módban(Menedzser mód mentés,angolul meg Manager mode save,ha nem tévedek)?aztán amikor be akartad tölteni,hát ugye betöltés(load),és ott egy olyat kellene látnod,h menedszer-<és amilyen nevet adtál mentéskor>
ilyen problémával még nem találkoztam,de más már igen,de nekik nem tudom h oldódott meg ez.
esetleg az lehet még,h a Dokumentumok mappát áthelyezted máshová,és ebben vannak a fifa 07 mentései.
nekem olyan volt,h eljretettem a dokumentumok mappát,és akkor nem látta a fifa sem,nem tudott hová menteni

ReaL MaDRid x siempre

lehet hogy láma a kérdés, de valahogy durván nem tom visszatölteni a bajnokság mentését...
a profilt betölti de nem tudom folytatni a bajnokit... pls. help...
Nagyon szép,csak egy cseppet lesgyanus !!!

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

gabi89
nice 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

lobig
Eto'o indítja és fejezi be az akciót

megnyertem az olasz kupát palermoval...

Attila8805
OKé szóval éán voltam a <#lama> mert eddig elsiklottam felette.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
És az meilyk menüpont alatt található?

statisztikáknál kell megnézni

Attila8805
csak én vagyok láma vagy tényleg nem lehet megnézni a tabellát vagy az hogy kia gólkirály?
Ha nem lehet akkor ezt elrontották.

az egyik nap olyan volt world class-on, hogy az ellenfél egyik védõje megállt a kapufától pár méterre és nem mozdult, így les se volt <#vigyor4>

Kmarha
dede.. õ az 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hatalmas😄<#nyes><#idiota><#idiota>
Ez nem Alan Smith????

Kmarha
No, remélem másnak is van ilyen "sokoldalú és arcú" játékosa mint nekem 😊

legalább egy kis mosoly lenne a szája sarkában 😊