36657
-
tmisi #15472 Most nem azért de a cikk keddi (haolnapi).
Az LOL, hogy fifahungary-on fenn van a demónak a hely, mérete 0mb és letöltötte: 811. XD -
Gaba22 #15471 Attól is függ, hogy honnan szeded!
Ha most a fifahungary-ról akarod leszedni, akkor "gyorsan" lent lesz!
Viszont, ha torrentes oldalról akarod leszedni, akkor az húzósabb. Ott szinte mindenki rátapad és elég lassan fog jönni. Először én is torrentes oldalról akartam letölteni, de rájöttem, hogy onnan nagyon lassan fog jönni! -
#15470 Reméljük idén már zöld lesz a fű::DDDDD -
#15469 nah akkor ma beindul az őrült demo keresés? Remélem ma már játszhatunk vele -
Gaba22 #15468 Sziasztok!
Már én is nagyon várom a Fifa08 demoját, és valószínűleg a http://www.fifahungary.com-ról fogom leszedni.
Remélem, hogy nagyon ütős játék lesz, bár a képek és videok alapján én nem fogok csalódni a játékban.
Ám először meg kell ismerni, utána kell véleményt mondani! :) -
#15467 nem is nagyon szoktak írni róla csak hírtelen feldobják. De tény h még sehol sincs fent
-
BIZ0906 #15466 Még a saját oldalukon sincs egyáltalán szó a damorol, úgyhogy elmehetnek azok akik ezt a baromságot kitalálták -
#15465 hát most leszedtem ezt az EA Downloadert,de hát vagy én vagyok vak,vagy tényleg nics ott :D -
szapor #15464 azta és télleg :) -
#15463 most elcsodálkoztam,elvileg már van demo :)
klikk
pár órán belül a fifahungaryn is kint lesz szerintem. -
szapor #15462 és honnan lesz majd tölthető? -
tmisi #15461 Aszonták... :D
#15443. hsz. -
szapor #15460 Hello!Télleg ma jelenik meg a demo?FIFA 08 -
tmisi #15459 A NG-nél én nem ilyen Colin Dirt félére gondoltam, hanem olyanra, mint pl. a TombRaider Legendben a ki/be kapcsolható depth of field. Szal ha nem is XBOX360 graf, de azért egy-két ráhúzható extra effektet azért kaphatnánk. Mert így csak egy néhol toldozott-foldozott, frissített FIFA 07 lesz, attól félek. És ezt 12k-ért megint? Én nem vagyok nagy fociguru, a FIFA 07 is leginkább a magyar szinkron miatt kellett, szal ha nem sokat változik, akkor inkább kihagyom. -
campy #15458 dehogyis az Udinese még szarabb öregebb talán a Barreto volt 82-es:D az volt a legjobbjuk! mondom 2 távoli gól majd a buta ütött meg! gép direkt csinálta előtte 6 meccsen nem kaptam gólt erre most meg igen na neee! és a 11-sek nevetségesek! ja és kössz a progit:):) -
#15457 részvétem.de gondolom,az Udinese nálad is nagyon jó lehet,akár csak nálam a Livorno.van egy 99-es játékosuk is.
és itt egy képnézegető,amivel lehet gyorsan és praktikusan képet kicsinyíteni - IrfanView
ingyenes,és a kép átméretezése is csak annyi,hogy ctrl+v,Image->Resize/Resample és itt a szélességnél beírod,hogy 750,a magasságot akkor már méretarányosan megváltoztatja,utána már csak elmented jpg-ben. -
campy #15456 sajnos a 11-seket nem bírom! most ok volt de nagy csalás ez is! fölé rúgom az elsőt ha nem tettem volna megnyerem igy legalább! áááá -
campy #15455 aki röhögni merészel annál Bannolást Követelek!:D ki legyen tiltva innen! ez nem normális ez a játék! minden nagycsapattal elbírok, és egyszer- egyszer van 1-1 döntetlen kisebbek ellen de miért pont ilyenkor????? UDINESE pffff... -
campy #15454 áááááá majdnem felrobbantam:S igazságtalan ez a játék!!!!!íme tessék
szarrá verem a Portót, a Lyont utána az Ajaxot csak 6-1re össz.ben és hihetetlen de igaz! 7. percben kapok egy távoli gólt, 9. percben egy szabadrúgás gólt:S van vagy 21 helyzetem a meccsen és csak 2-2-re tudom hozni! a 11-sek nálam fél vereség:S gyökér kapus mindent véd. Ha ez nem csalás akkor mi? pont a BL döntőt vesztem el! Doncasterrel megnyertem!! Feyenoordal 2-at vesztem el! a Milan ellen 0-2-re vezettem a döntőben és kikaptam a 90.percben 3-4 re! NEEEEM mind1-ik pattanós gól volt! azt hittem ezek után hogy szétszakadok! JA ÉS NEm TUDOK KÉPET KICSINYITENI NEM TUDOM HOL VAN FRAPS Program!!!! -
#15453 hát nem akarlak letörni de az a 7600GS nem áll túl közel a nextgenhez :( Nekem is ilyenem van. Amugy szerintem inkább a játékélmény legyen jó mint a grafika. a Next-gen töl DX8igot meg felejtsd el, EA nem csinál ilyet :) -
tmisi #15452 Na demó holnap? Fincsi...
Kár hogy nem lesz nextgen benne. Pedig beletehették volna, láttam már játékot, amely az sm3-at támogatta, de dx8-ban is ment. Itt is ez kéne...
Ha már pár game miatt be kellett ruházni egy nextgen vga-ba, akkor már jó lenne, ha használná ez is. :S -
Dexantreal #15451 Mindkettő. -
#15450 bizonytalan vagy vagy mégse? -
Dexantreal #15449 Majd jön, bár engem inkább a full érdekel.
Esetleg, akkor szedem le a demot, ha benne lesz már rögtön a magyar kommentár páros.
Egyébként meg kifogom hagyni, mert nem érdekel, majd a fullba megnézem mi, hogy van.
Ám ettől függetlenül lehet, hogy leszedem. -
#15448 Oks. Mondjuk nem lenne rossz ha tényleg jönne.. -
Dexantreal #15447 Valszeg Fifahungary. -
#15446 Holnapra?! Ezt hol olvastad? -
#15445 A BE A PRO érdekel nagyon, ahogy láttam 3-rd person view -
#15444 milyen chat? :/ -
#15443 a demó ELVILEG holnapra várható,a pc-s változatra pedig még ne várj next gen grafikát,mert nem lesz. -
#15442 Tudd valaki valamit a demó megjelenéséről? Esetleg arról, hogy PC -n javul -e a grafika? Mondjuk NEXT GEN ? -
mosley #15441 Sziasztok!
kivel és milyen chat-n lehet multiplayerezni?
Köszi -
#15440 hagyd a francba, egy hónapot kibírsz angolul is ,nem? hamarosan jön a 08:)
inkább arra várj:) -
cucmalajmc #15439 sztem töltsd le újra a magyar verziójút. -
#15438 Nekem angol!És van hozzá magyarosításom ami működött is ano.
-
#15437 főleg hogy nem is kell magyarosítani :/ Magyarul adták ki a játékot -
#15436 Hi!Telepítettem a Fifa 07 et de nem tudom magyarosíttani mert nincs a fifa07 mappán belül data mappa mit csináljak?(Már töbször ujra raktam) -
#15435 Jajjistenem de jó lenne ha sima Xboxra is kijönne.
De lehet addigra lesz saját X360-asom csak emiatt:P -
#15434 nyugi,nem nevezte meg a másik két bajnokságot,lehet,hogy most bekerül a magyar bajnokság :)
egyébként a múltkor vhol láttam,hogy lehet nyerni fifa 08-at,és úgy reklámozták,hogy "Hajdú B. István és Faragó Richárd szinkronjával"
tehát már biztos,hogy lesz megint magyar kommentár :) -
#15433 ejha
"Értesültünk róla, hogy a Manager mód is visszatér idén, számos új fejlesztéssel. Mesélne egy kicsit az idei Manager módbeli újításról?
Hossack: Beraktunk szezon-előtti barátságos meccseket, hogy a játékosoknak több ideje legyen megismerni a csapatokat és a játékospiacot, mielőtt elindul a bajnokság. Az edzés-szimuláció lehetővé teszi, hogy különféle gyakorlatokat írhassunk elő a klubnak (pl. kapusedzés, erőnléti edzés). Minden edzéstípusnak megvan a kockázat-hozadék faktora: javíthatunk a formán meccs előtt, de fennáll a sérülések, és a kimerültség kockázata is. A "várakozások" dinamikusan frissülnek a szezon felénél, hogy tükrözzék, mennyire kezeljük jól klubunkat."
"Mennyire szólhatunk bele a játékban a felállásokba? Teljesen átszabhatjuk a csapat taktikáját, a rivális gyengéit látva?
Hossack: A FIFA 08-ba beépítettünk egyéni formációkat. Immár bármelyik formációt megváltoztathatjuk, és kedvünkre csiszolgathatjuk. Elhelyezhetjük az összes játékost, és egyedi támadó és védekező feladatokat rendelhetünk hozzájuk. Meglephetjük barátainkat saját tökéletes taktikánkkal."
"Hossack: A Fifa 08-ban, ha felíveljük a labdát, ahelyett, hogy pár méterrel az elé a játékos elé érkezne akire mutatunk, pontosan a bal analóg kar által meghatározott irányába fog menni. Továbbá a passz erősségét a gombnyomás hossza határozza meg. Elsőre bonyolultnak tűnhet felívelésekkel játszani, de ez a valóságban is így van. Sokkal nehezebb egy ilyen lövést jól helyezni, mint egy sima passzt. Gyorsan rájön azonban az ember, hogy az új rendszer akkora szabadságot biztosít, amivel korábban még nem találkozhattunk. Pontosan oda helyezhetjük passzainkat, ahova szeretnénk. Szenvedélyünkké válhat a tökéletes felíveléssel próbálkozni, nagyszerű érzés, hogy meg tudjuk játszani azt a labdát, amit egy éve még nem. Ez a szabadság. Ugyanez igaz a keresztlabdákra is. A bal analóg kar határozza meg az irányt, míg a gombnyomás hossza az erőt. Egy kis gyakorlással oda helyezhetjük a labdát, ahová akarjuk, a rövidre, a hosszúra, a tizenhatos sarkára. Az utolsó manuális lehetőség melyet beépítettünk a jobb karral való játékosváltás. Ennek segítségével bárrmelyik játékost, bármilyen helyzetben irányíthatjuk. Ha a hagyományos, gombnyomásra történő váltással nem a kívánt játékosra ugrana a játék, egyszerűen válasszuk ki a megfelelő játékost a jobb kar megfelelő irányba mozdításával. Ez egy egyszerű, de nagyszerű kiegészítés a gombos váltogatás mellé."
elég jónak ígérkezik :)